ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν περνας καλα μονος σου ειναι μεγαλη μαγκια...γενικα ...
αυτο που αν δεν βρισκεις παρεα η η παρεα σου δεν θελει να κανει αυτο που θες εσυ, σε αποτρεπει να μη το κανεις..πχ αν θες να πας σε μια συναυλια και δε βρισκεις ατομο να πας δεν θα πας; η θα φας στη μαπα τον καθενα που δεν ταιριαζεις; δεν ξερω γιατι θα πρεπει να εισαι απαραιτητα κρεμασμενος απο μια παρεα για να περασεις καλα και να κανεις πραγματα...
συμφωνω απολυτα ! πολλες φορες εχει τυχει κανενας απο τους φιλους μου να μη θελει ή να μην μπορει να παει καπου που προτεινω και να εχω παει μονη μου..γενικα μου αρεσει η ιδεα του να κανω πραγματα και μονη μου...τωρα οσον αφορα στις διακοπες πιστευω οτι αν ημουν παντελως μονη θα ειχα μεγαλο φοβο-αυτη ειναι δηλαδη η αναστολη μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

fraoula10
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κανα μονοημερακι ναι, γιατι οχι?
fraoula10
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εσυ αν θελεις να πας, να πας. Ποσων χρονων εισαι? Γιατι αν εισαι πολυ μικρη, να μην πας

fraoula10
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τοενακαιτοαλλο
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Έχω έναν γνωστό που πήγε 1 εβδομάδα στην Ταυλανδη. Τον ζήλεψα προς στιγμην...Μπράβο του που το τόλμησε σκέφτηκα...εγώ θα είχα βαρεθεί από τη δεύτερη κι ολας μέρα! Ασε που είμαι και μπουμπούνας με τους χάρτες. Στην Ταυλανδη θα πηγαινα, στη Γροιλανδία θα βρισκόμουν. Δεν είμαι εγώ γι αυτά.
xaxaxa εισαι σιγουρη πως έχεις καταλαβει τι πηγε να κανει στην Ταϋλάνδη για να λές ότι θα βαριόσουν αν ήσουν άντρας εκει από την 2η μέρα; =D
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ον τόπικ, θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να πάω διακοπές μόνη μου, αλλά κάπου στην Ελλάδα, θα φοβόμουν σε ξένη χώρα.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Αααα σεξουουρισμος... δεν το ήξερα για την Ταυλανδη! Μπράβο του μπουλη γνωστού μου, δεν είναι και τόσο μπούλης τελικα![]()
Καλα δεν το ήξερες; είναι πασίγνωστο.
Ειχε πάει ένας γνωστος και μας έλεγε ότι έχει γυρισει και θέλει να ξαναπάει.
Σε τρακάρουν λέει στο δρομο από μονες τους και σε ρωτάνε αν θέλεις μασάζ.
Λίγο κακό να κάνεις χιούμορ με το sex tourism στην Ταϋλάνδη... Τα περισσότερα εκδιδόμενα άτομα δε δουλεύουν καν με τη θέλησή τους.
Ον τόπικ, θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να πάω διακοπές μόνη μου, αλλά κάπου στην Ελλάδα, θα φοβόμουν σε ξένη χώρα.
Δεν έκανα χιούμορ με τον σεξοτουρισμο στην Ταϋλάνδη κυρια δικηγόρε. Έκανα χιουμορ με το ότι η Ζιλντα δεν το γνώριζε.
Επισης (επειδή με εσάς τους δικηγόρους κανεις δεν μπορει να είναι σιγουρος) να επισημάνω αν και είναι αυτονοητο, ότι δεν αναφέρθηκα ποτέ σε τέτοια άτομα και δεν ξέρω αν δουλεύουν ή όχι με την θέληση τους. Φαντάζομαι οι αρχές της χώρας θα επέμβουν αν χρειαστεί.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αααα σεξοτουρισμος... δεν το ήξερα για την Ταυλανδη! Μπράβο του μπουλη γνωστού μου, δεν είναι και τόσο μπούλης τελικα![]()
δεν σας πιστεύω εσάς! Δεν είναι μπούλης αλλά μάγκας που ξενιτεύεται για να πηδήξει επί πληρωμή φτηνά κι ανώμαλα;;;; Υπάρχει μεγαλύτερη λουζεριά απ' αυτό;
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν σας πιστεύω εσάς! Δεν είναι μπούλης αλλά μάγκας που ξενιτεύεται για να πηδήξει επί πληρωμή φτηνά κι ανώμαλα;;;; Υπάρχει μεγαλύτερη λουζεριά απ' αυτό;
Εντάξει θα πήγε θα ειδε και καναδυο μέρη αν κρίνω από τις φωτό που ανέβασε, θα έκανε τα μπάνια του και το βράδυ yolo. Που το κακό; Στην Αθήνα που πηδούν ακριβά δλδ τι γίνεται; Δεν κατάλαβα το διαχωρισμό σου βσκ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Ilma
- touvlo
- thenutritionist
- Scandal
- Reader
- Paragontas7000
- charmander
- johnsala
- Ωρορα
- bibliofagos
- fourkaki
- iew
- Μήτσος10
- taketrance
- gaidouri
- Libertus
- iminspain
- American Economist
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- Natsuko
- giannhs2001
- Kate1914
- Joji
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- ggl
- oups
- J.Cameron
- User2350
- tslef8
- Athens2002
- camil
- Εχέμυθη
- grtt
- Sosstoss
- sophiaa
- Unboxholics
- Stelios725
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.