14-04-25

14:44
Καλώς bro, θα ακούσουμε νέα σου στις ειδήσεις.Ελπίζω να τα βρω εκεί, επί τόπου.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

14-04-25

15:23
Αυτό το bro δεν το κόβεις; Σε 60 χρονών γυναίκα απευθύνεσαι. Είναι αγενέστατο αυτό που κάνεις.Καλώς bro, θα ακούσουμε νέα σου στις ειδήσεις.

14-04-25

15:26
Όλοι εδώ μέσα είμαστε μπεμπάκια.Αυτό το bro δεν το κόβεις; Σε 60 χρονών γυναίκα απευθύνεσαι. Είναι αγενέστατο αυτό που κάνεις.

(δεν είναι 60 καλέ η τούβλο!)
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

14-04-25

18:41
έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι!Αυτό το bro δεν το κόβεις; Σε 60 χρονών γυναίκα απευθύνεσαι. Είναι αγενέστατο αυτό που κάνεις.
Με κάνεις να νοιώθω πουρό. Μια χαρά τα λέει εδώ η @Himela .
1ο εγώ δεν είμαι παρεξηγιάρα
2ο Εφόσον γυρεύω να κάνω τρελιάρικες διακοπές, τι περιμένω να μου πει; Σε περιμενουν με τα πούπουλα;
3ο μια χαρά τα λέει. Ούτε παρεξηγιάρης θα παρεξηγιόταν
4ο στην ψυχή μου είμαι 25.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτά που λες, airbnb, δωμάτια κλπ, τα έχω υπόψη. Θα ήθελα όμως να αποφύγω το ιντερεντικό γιατί:
Μπορεί να πάει μια στραβή και να αναβληθεί.
Σκοπεύω (για διάφορους λόγους), να πάω απ ευθείας απ το αεροδρόμιο λιμάνι και δεν ξέρω αν θα προλάβω το πλοίο για Δωδεκάνησα. Είμαι ίσα ίσα. Και δεν ξέρω από κει, πότε έχει καϊκι για τον τελικό προορισμό. Έτσι λέω να το αφήσω και λίγο στην τύχη.
Αντίσχοινο και να πάρω, το νησάκι δεν έχει κάμπινγκ. Αν υπάρχει εκεί, ευχαρίστως να το πάρω.
Να σου πω, τι σκέφτομαι; Ένας φίλος έλεγε <στον καπιταλισμό, αν έχεις λεφτά, δε χάνεσαι>. Να κρατώ λοιπόν τις κάρτες μου και ό,τι γίνει. Στη χειρότερη, θα πάω σε ξενοδοχείο. Έχει δύο το νησί.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

14-04-25

23:35
εκεί δε θα με σώσει το λιμενικό, αλλά οι ειδικές δυνάμεις.
Ο @giannhs2001, θα έρθει στα γκρεμιά
Μόνη εννοώ μόνη.
Μια εβδομάδα μοναξιά στη θάλασσα είναι ό,τι χρειάζομαι.
Στην ηλικία σου ούτε εγώ πήγαινα.
Ο Γιάννης θα κάνει κανα μονοζυγο στο στρατόπεδο του... στα γκρεμια και στα βράχια αρμόδιο είναι το Λιμεναρχείο.
Οχι οι ειδικές δυναμεις του στρατου. Και καλο ειναι οι πολιτες να ακουνε τις οδηγίες των Λιμενικών Αρχών διότι μπορεί να κινδυνεψουν άσκοπα και να ξεκινήσει ολόκληρη επιχείρηση από το πουθενα.
έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι!
Με κάνεις να νοιώθω πουρό. Μια χαρά τα λέει εδώ η @Himela .
1ο εγώ δεν είμαι παρεξηγιάρα
2ο Εφόσον γυρεύω να κάνω τρελιάρικες διακοπές, τι περιμένω να μου πει; Σε περιμενουν με τα πούπουλα;
3ο μια χαρά τα λέει. Ούτε παρεξηγιάρης θα παρεξηγιόταν
4ο στην ψυχή μου είμαι 25.
Αυτά που λες, airbnb, δωμάτια κλπ, τα έχω υπόψη. Θα ήθελα όμως να αποφύγω το ιντερεντικό γιατί:
Μπορεί να πάει μια στραβή και να αναβληθεί.
Σκοπεύω (για διάφορους λόγους), να πάω απ ευθείας απ το αεροδρόμιο λιμάνι και δεν ξέρω αν θα προλάβω το πλοίο για Δωδεκάνησα. Είμαι ίσα ίσα. Και δεν ξέρω από κει, πότε έχει καϊκι για τον τελικό προορισμό. Έτσι λέω να το αφήσω και λίγο στην τύχη.
Αντίσχοινο και να πάρω, το νησάκι δεν έχει κάμπινγκ. Αν υπάρχει εκεί, ευχαρίστως να το πάρω.
Να σου πω, τι σκέφτομαι; Ένας φίλος έλεγε <στον καπιταλισμό, αν έχεις λεφτά, δε χάνεσαι>. Να κρατώ λοιπόν τις κάρτες μου και ό,τι γίνει. Στη χειρότερη, θα πάω σε ξενοδοχείο. Έχει δύο το νησί.
Ακριβώς και εγώ όταν έκλεισα στο Μυστρά προσφατα ήθελα να μιλήσω απευθειας με την ιδιοκτήτρια.
Κατά τα αλλά διακοπές μόνος είναι μια χαρά αλλά με προυποθεσεις. Για νησί οχι δεν θα το προτεινα.
Εγώ πχ έχω σκεφτεί το καλοκαίρι να παω να μείνω ξανά στη Σπάρτη κ από εκεί υπάρχουν πολλοι προορισμοι ακτίνας 50-60 χλμ.
Μάνη
Καλαμάτα
Αρεόπολη
Και άλλες....
Όποτε θα κάνω ημερήσιες εκδρομουλες να κάνω το μπάνιο μου να τρώω κ κανα μεζεδακι κ θα γυρνάω στη βάση.
Και εννοείται επειδή ειναι ηπειρωτικοι προορισμοι μπορείς να κάνεις και καμια γνωριμία πιο ευκολα είτε στη παραλια είτε σε κανα μέρος π θα χεις κάτσει να πιεις το καφέ σου.
Νταξει δεν θα παω για αυτό ντε και καλά αλλά μπορεί να κάτσει... Το κόβω γυρω στον Ιουλιο να το κάνω. Πιστευω δεν θα πληξω θα ειναι ωραια.

Εννοείται θα προτιμουσα να παω με καμια κοπέλα αλλά και τι να κάνουμε τώρα... Να κλαιγόμαστε ; ουτε καν.
Μια χαρά θα περασω και έτσι.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

23-04-25

17:32
Λοιπόν, προγραμμάτισα λίγο την εβδομάδα των διακοπών μόνη, πείτε μου ελεύθερα απόψεις. Θά θελα να ακούσω και καλές και κακές, δεν παρεξηγιέμαι, για να κάνω βελτιωμένη βερσιόν
Φτάνω αρχές Ιουλίου στο αεροδρόμιο, απογευματάκι, δεν προλαβαίνω καράβι.
Πάω Ραφήνα, κοιμάμαι σε φτηνό κατάλυμα.
Την άλλη μέρα πάω λιμάνι και παίρνω καράβι για Νάξο (ενδιάμεσος προορισμός). Έχω και μια διανυκτέρευση. Λέω να πάω στο καμπινγκ που έχει 3 χλμ απ το λιμάνι, δίπλα στο αεροδρόμιο, να κάνω και κανα μπάνιο στη θάλασσα και στη ντουζιέρα. Αν ξέρετε πληροφορίες πείτε μου
Την άλλη μέρα το μεσημεράκι φεύγει το καράβι για τον τελικό προορισμό μου, που είναι ένα πιο ερημικό νησί.
Εκεί θα μείνω σε κάμπινγκ για ασφάλεια, 5 νύχτες. Ίσως και 6, θα δω.....
Το νησί είναι μικρο και γυρίζεται εύκολα.
Τι λέτε για τα όνειρά μου;
Ξέρετε αν η Νάξος έχει λεωφορείο αστικό απ το λιμάνι για κοντινές διαδρομές;
Βέβαια, χρόνο δε θα έχω, αλλά έστω εκεί κοντά
Την άλλη μέρα πάω λιμάνι και παίρνω καράβι για Νάξο (ενδιάμεσος προορισμός). Έχω και μια διανυκτέρευση. Λέω να πάω στο καμπινγκ που έχει 3 χλμ απ το λιμάνι, δίπλα στο αεροδρόμιο, να κάνω και κανα μπάνιο στη θάλασσα και στη ντουζιέρα. Αν ξέρετε πληροφορίες πείτε μου
Την άλλη μέρα το μεσημεράκι φεύγει το καράβι για τον τελικό προορισμό μου, που είναι ένα πιο ερημικό νησί.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

23-04-25

17:46
Λοιπόν, προγραμμάτισα λίγο την εβδομάδα των διακοπών μόνη, πείτε μου ελεύθερα απόψεις. Θά θελα να ακούσω και καλές και κακές, δεν παρεξηγιέμαι, για να κάνω βελτιωμένη βερσιόν
ωραίο ακούγεται, αλλά δεν μας είπες τι θα κάνεις εκεί. μόνη σου θα είσαι; θα κάνεις μπάνια; σε παραλίες γυμνιστών; θα κάνεις γνωριμίες; θα έχει σεξ η υπόθεση; θα γευτείς τοπικούς μεζέδες; θα πιεις ούζα; θα φας ψάρια; θα κάνεις ψαροντούφεκο; θα κάνεις βόλτα με καΐκι; θα διαβάζεις βιβλίο; θα κάνεις ηλιοθεραπεία; θα χαζεύεις στο ιντερνετ; θα έχεις ιντερνετ; θα μπεις στο στέκι να μας πεις εντυπώσεις; θα βγάλεις φωτογραφίες; θα μαζέψεις χρωματιστά βότσαλα και κοχύλια; θα κάτσεις να σου κάνει το πορτραίτο ένας πλανοδιος ζωγράφος; θα φας παγωτά; θα πας σε μαγαζί με σουβενιρ; θα αγοράσεις μαγνητάκι αναμνηστικό; θα κάνεις βόλτα με άμαξα; με γάιδαρο; θα αγοράσεις πατάτες Νάξου; γραβιέρα Νάξου; τι θα κάνεις;;;;;

touvlo
Διάσημο μέλος

23-04-25

17:55
Ωραία όνειρα....ωραίο ακούγεται, αλλά δεν μας είπες τι θα κάνεις εκεί. μόνη σου θα είσαι; θα κάνεις μπάνια; σε παραλίες γυμνιστών; θα κάνεις γνωριμίες; θα έχει σεξ η υπόθεση; θα γευτείς τοπικούς μεζέδες; θα πιεις ούζα; θα φας ψάρια; θα κάνεις ψαροντούφεκο; θα κάνεις βόλτα με καΐκι; θα διαβάζεις βιβλίο; θα κάνεις ηλιοθεραπεία; θα χαζεύεις στο ιντερνετ; θα έχεις ιντερνετ; θα μπεις στο στέκι να μας πεις εντυπώσεις; θα βγάλεις φωτογραφίες; θα μαζέψεις χρωματιστά βότσαλα και κοχύλια; θα κάτσεις να σου κάνει το πορτραίτο ένας πλανοδιος ζωγράφος; θα φας παγωτά; θα πας σε μαγαζί με σουβενιρ; θα αγοράσεις μαγνητάκι αναμνηστικό; θα κάνεις βόλτα με άμαξα; με γάιδαρο; θα αγοράσεις πατάτες Νάξου; γραβιέρα Νάξου; τι θα κάνεις;;;;;![]()
Λοιπόν, η Νάξος είναι μόνο πέρασμα, επειδή δεν έχει απευθείας καράβι
Όταν θα φτάσω στο τελικό προορισμό, που δε θα σας τον πω τώρα, τότε θα έχει πολλά:
Μπάνια σε όλες τις παραλίες. Περπάτημα απ το πρωί με νερό στο σακίδιο, και όπου βλέπω ωραία θάλασσα, μπλουμ!. Διάλειμμα τις καυτές ώρες σε κάποιο καφέ, ή καντίνα, ή δέντρο και το απόγευμα, συνεχίζεται η βόλτα, μέχρι το βράδυ. Έπειτα ντους, κάτι να φάω στη θάλασσα, δίπλα στο κάμπινγκ και μπλουμ. Αν έχει καϊκι για κοντινή βραχονησίδα, θα πάω. Φωτογραφίες θα βγαλω. Κομπιούτερ δε θα έχω μαζί, επομένως όχι στεκι. Το Σεπτέμβρη θα σας βάλω όλες τις φωτογραφίες. Από φαγητά, ό,τι καλό βρίσκω, θα το τρώω. Είμαι παμφάγο και καλόφαγο. Όταν κάνεις αλήτικες διακοπές, τα τρώς όλα. Έτσι κι αλλοιώς κιλά δε βάζω. Γκόμενο δε θα βρω, έχω μόνιμο άντρα. Το θέμα είναι να κάνουμε διάλειμμα απ όλα. Γαϊδουράκι, αν τύχει, γιατί όχι.
Άλλα δεν προγραμματίζουμε, ό,τι προκύψει. Μόνο η ασφάλεια με ενδιέφερε.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

23-04-25

18:01
Ωραία όνειρα....
Όταν θα φτάσω στο τελικό προορισμό, που δε θα σας τον πω τώρα, τότε θα έχει πολλά:
Μπάνια σε όλες τις παραλίες. Περπάτημα απ το πρωί με νερό στο σακίδιο, και όπου βλέπω ωραία θάλασσα, μπλουμ!. Διάλειμμα τις καυτές ώρες σε κάποιο καφέ, ή καντίνα, ή δέντρο και το απόγευμα, συνεχίζεται η βόλτα, μέχρι το βράδυ. Έπειτα ντους, κάτι να φάω στη θάλασσα, δίπλα στο κάμπινγκ και μπλουμ. Αν έχει καϊκι για κοντινή βραχονησίδα, θα πάω. Φωτογραφίες θα βγαλω. Κομπιούτερ δε θα έχω μαζί, επομένως όχι στεκι. Το Σεπτέμβρη θα σας βάλω όλες τις φωτογραφίες. Από φαγητά, ό,τι καλό βρίσκω, θα το τρώω. Είμαι παμφάγο και καλόφαγο. Όταν κάνεις αλήτικες διακοπές, τα τρώς όλα. Έτσι κι αλλοιώς κιλά δε βάζω. Γκόμενο δε θα βρω, έχω μόνιμο άντρα. Το θέμα είναι να κάνουμε διάλειμμα απ όλα. Γαϊδουράκι, αν τύχει, γιατί όχι.
ωραίο ακούγεται. εγκρίνω! αν κι εγώ θα είχα βγει off από την 1η μέρα λόγω κούρασης.

Κομπιούτερ δε θα έχω μαζί, επομένως όχι στεκι
μπορείς να μπαίνεις με κινητό.

KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

23-04-25

18:53
Αυτη δεν ειναι εκδρομη , καταδρομικη εκπαιδευση ειναι .Ωραία όνειρα....
Μια Ελληνιδα περασε διαβολοβδομαδα στην διαρκεια των διακοπων . Διαβαστε την ιστορια της στο σαιτ του Υπουργειου Αμυνης .
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

23-04-25

19:19
Τέλεια ευκαιρία μου ακούγεται για σύνδεση με εαυτό και φύση ( το κομμάτι του περπατηματος απο το πρωϊ μου άρεσε ιδιαίτερα) μην ξεχάσεις τις βουτιές κατά το ηλιοβασίλεμα 

KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

23-04-25

19:21
Και μη ξεχασεις να επιστρεψεις στο στρατοπεδο το βραδυ . Δε δικαιουσαι διανυκτερευση ...Τέλεια ευκαιρία μου ακούγεται για σύνδεση με εαυτό και φύση ( το κομμάτι του περπατηματος απο το πρωϊ μου άρεσε ιδιαίτερα) μην ξεχάσεις τις βουτιές κατά το ηλιοβασίλεμα![]()
touvlo
Διάσημο μέλος

24-04-25

15:09
σ΄αρέσει και σένα αυτή η επαφή με τη φύση; Και γω τρελαίνομαι. Υπάρχουν και σύλλογοι, αλλά δεν είμαι σε κάποιον, καλά είναι και μόνη, ίσως και καλύτερα, γιατί οι σύλλογοι το κάνουν κυρίως αθλητικά. Δε νομίζω να έχεις πλήρη ηρεμία.Τέλεια ευκαιρία μου ακούγεται για σύνδεση με εαυτό και φύση ( το κομμάτι του περπατηματος απο το πρωϊ μου άρεσε ιδιαίτερα) μην ξεχάσεις τις βουτιές κατά το ηλιοβασίλεμα![]()
Μ΄αρέσει πολύ το αεράκι της θάλασσας. Σα να μιλάς με τον άνεμο και τα κύματα είναι

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

24-04-25

15:14
Μου αρέσει περισσότερο το βουνό είναι η αλήθεια , αλλά ναι γενικά με ενθουσιάζει η ιδέα αυτών των διακοπών( δεν είμαι ο τύπος που θα αραζα σε πολυσύχναστα μπιτσόμπαρα με ένα τσούρμο άτομα γύρω μου και μουσική που δε μου αρέσει) .Πιο πολυ της εξερεύνησης είμαι και των ησυχων αμμουδιων)σ΄αρέσει και σένα αυτή η επαφή με τη φύση; Και γω τρελαίνομαι. Υπάρχουν και σύλλογοι, αλλά δεν είμαι σε κάποιον, καλά είναι και μόνη, ίσως και καλύτερα, γιατί οι σύλλογοι το κάνουν κυρίως αθλητικά. Δε νομίζω να έχεις πλήρη ηρεμία.
Μ΄αρέσει πολύ το αεράκι της θάλασσας. Σα να μιλάς με τον άνεμο και τα κύματα είναι![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Ilma
- touvlo
- thenutritionist
- Scandal
- Reader
- Paragontas7000
- charmander
- johnsala
- Ωρορα
- bibliofagos
- fourkaki
- iew
- Μήτσος10
- taketrance
- gaidouri
- Libertus
- iminspain
- American Economist
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- Natsuko
- giannhs2001
- Kate1914
- Joji
- χημεια4λαιφ
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- ggl
- oups
- J.Cameron
- User2350
- tslef8
- Athens2002
- camil
- Εχέμυθη
- grtt
- Sosstoss
- sophiaa
- Unboxholics
- Stelios725
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.