Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης, ο καναπές θα είναι κρεμ και η τραπεζαρία ξύλινη (σκούρη) με τις καρέκλες να έχουν κρεμ ύφασμα. Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός white-wenge, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ. Πώς σας φαίνεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπέροχα. Αν προσέξεις και το φωτισμό, θα είναι σίγουρα ένα φωτεινό"καθαρό" δωμάτιο!Θα χρειαστεί να αγοράσω καινούριο σαλόνι και σκέφτομαι να πάρω τα εξής έπιπλα:
View attachment 54051
View attachment 54052
View attachment 54053
Επίσης, ο καναπές θα είναι κρεμ και η τραπεζαρία ξύλινη (σκούρη) με τις καρέκλες να έχουν κρεμ ύφασμα. Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός white-wenge, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ. Πώς σας φαίνεται;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Είναι ωραίος ο συνδυασμός white-wenge αλλά προς θεού να κυριαρχεί το ξύλο κι όχι το άσπρο εφόσον μιλάς για σαλόνι.
Γιατί όχι; Το λευκό είναι πανέμορφο όπου και να μπει, αν έχει μικρές χρωματιστές τσαχπινιές σε κάνα μαξιλάρι ακόμα καλύτερα.

Itach1
Διάσημο μέλος

Για σαλόνι κατηγορηματικά όχι.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην κρεβατοκάμαρα έχω ξύλινα έπιπλα: ένα διπλό κρεβάτι, δύο κομοδίνα κι ένα γραφείο, το οποίο είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το κρεβάτι και τα κομοδίνα, αλλά σκοπεύω να το βάψω στο ίδιο χρώμα με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Έχω αυτό το κρεβάτι:

(Δεν είναι τόσο κοκκινωπό όσο φαίνεται στη φωτογραφία.)
κι αυτά τα κομοδίνα:

(Σε σκούρο καφέ, όπως το κρεβάτι.)
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το σκέφτηκα και τελικά κατέληξα στο χρωματικό συνδυασμό καφέ-πορτοκαλί σε μαξιλάρια, κουρτίνες, χαλί κλπ.Γιατί όχι; Το λευκό είναι πανέμορφο όπου και να μπει, αν έχει μικρές χρωματιστές τσαχπινιές σε κάνα μαξιλάρι ακόμα καλύτερα.![]()

Πιστεύω ότι ο συνδυασμός white-wenge στα έπιπλα είναι διαχρονικός και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας 'ανοίγοντας' παράλληλα το χώρο. Επίσης, αλλάζοντας τους χρωματικούς συνδυασμούς στα υφάσματα, μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα νέο look στο χώρο από την άποψη ότι πιο εύκολο και οικονομικό είναι να αλλάξεις τις κουρτίνες και τα μαξιλάρια παρά τα έπιπλα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Παλαιότερα στα σαλόνια έβαζαν ένα σύνθετο, ένα μπαράκι.. Επειτα εξελίχθηκε σε μπουφέ... Εξέθεταν μάλιστα στα σύνθετα τα 'καλά' τους κομμάτια.
Ψάχνω να διακοσμήσω το σαλόνι μου αλλά όλα αυτά μου φαίνονται πολύ πασέ κι όμως είναι ψιλοάδειο αν αφήσω κενό τον τοίχο.
Κοιτάζω στο νετ να πάρω ιδέες και βλέπω πως πράγματι ο κόσμος έχει πάψει να βάζει τέτοια έπιπλα, αλλά σε ορισμένα σπίτια μου φαίνονται πολύ ωραία. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι μπορώ να κάνω. Εσείς τι λέτε? Καμμιά ιδέα? Μη μου πείτε ραφάκια, τα απεχθάνομαι κι αυτά! Γενικως την μπιχλιμπιδοκατάσταση.
Κάποιο επιπλάκι τελικά? Η κενό? Τι θα μπορούσαμε έξτρα να έχουμε? Τι λέτε?
Καμμιά φωτό θα βοηθούσε...
Thanx

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ManinaK
Νεοφερμένο μέλος

![]()
π.χ. αυτή την καρέκλα θα μπορούσε άνετα κάποιος να την δημιουργήσει μόνος του, αξιοποιώντας μια παλιά, ''βαρετή'' καρέκλα βάφοντας την σε ένα πιο φάνκυ χρώμα και περνώντας την ένα στένσιλαπαραίτητη προυπόθεση βέβαια, είναι να πιάνουν και λίγο τα χέρια του...αλλά ακόμα και αηδία να του βγει θα έχει έναν χαρακτήρα, δεν θα είναι μια ψυχρή καρέκλα...
![]()
Τι ωραία καρέκλα! Θέλουμε να βάψουμε το γραφείο μου και μου μπήκε μια ωραία ιδέα για το χρώμα τώρα που την είδα!

sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος

μαρεσουν τα μαξιλαρια θελω μπολικα θελω ο χωρος να ειναι τακτοποιημενος και να μην αναφερθω καν στο κολλημα μου με τα κερια! χαχα! επισης απο χρωματα αγαπω το μπεζ ,λευκο τυρκουαζ και καφε!

Πως είναι
sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος

καλη μου το σπιτι σου ειναι πολυ ωραιο!! το μονο που θελεις ειναι αλλαγη στο χρωμα του τοιχοη ειτε μπεζ η λευκο.μερικα ωραια ριχταρια.μαξιλαρια shaggy style.ενα ωραιο χαλι.σε ανοιχτα χρωματα και μετα παιζεις με τις λεπτομερειες! βαλε φαντασια!!

Από το ίντερνετ είναικαλη μου το σπιτι σου ειναι πολυ ωραιο!! το μονο που θελεις ειναι αλλαγη στο χρωμα του τοιχοη ειτε μπεζ η λευκο.μερικα ωραια ριχταρια.μαξιλαρια shaggy style.ενα ωραιο χαλι.σε ανοιχτα χρωματα και μετα παιζεις με τις λεπτομερειες! βαλε φαντασια!!
Ήθελα να πω για το ξενέρωτο της υπόθεσης

sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος

ενταξει το καταλαβα αλλα και παλι μονο ασχημο δεν ειναι το σπιτι σου! θελει μερικες παρεμβασεις μονο!!Από το ίντερνετ είναι
Ήθελα να πω για το ξενέρωτο της υπόθεσης![]()
και μη νομιζεις αυτες οι ινσταγκραμικες φωτο οτι ειναι περα για περα αληθινες! α και ο φωτισμος παιζει ρολο!

Έχω και κατοικίδιο μωρέ και δεν βολεύουν αυτά.ενταξει το καταλαβα αλλα και παλι μονο ασχημο δεν ειναι το σπιτι σου! θελει μερικες παρεμβασεις μονο!!
και μη νομιζεις αυτες οι ινσταγκραμικες φωτο οτι ειναι περα για περα αληθινες! α και ο φωτισμος παιζει ρολο!
Όσες φορές έβαλα μαξιλάρια και ριχτάρια τα έβγαλα .
Κοιτάω τι είναι βολικό, να πλένονται εύκολα, να μη μαζεύουν τρίχες .
Ευχαριστώ πάντως

sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος

καλα ναι και εγω μερικα ριχταρια τα βγαλα γιατι εδω μερικοι δεν τα θελουν και μια τα εβγαζα μια τα βαζα! οτι μας βολευει κιολας ακριβως!Έχω και κατοικίδιο μωρέ και δεν βολεύουν αυτά.
Όσες φορές έβαλα μαξιλάρια και ριχτάρια τα έβγαλα .
Κοιτάω τι είναι βολικό, να πλένονται εύκολα, να μη μαζεύουν τρίχες .
Ευχαριστώ πάντως![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.