vasioula1
Νεοφερμένο μέλος

Εκτός από ΙΚΕΑ έχετε να προτείνετε άλλα καταστήματα με έπιπλα; Εκτός και αν θεωρείτε διαφήμιση
Αν είναι εύκολο, στη Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω βρει ένα ωραίο διπλό κρεβάτι με υφασμάτινη πλάτη σε κόκκινο χρώμα που με τρέλανε και κατα πάσα πιθανότητα θα κολήσω sticky.
αυτό
Βy the way... μετράει το αυτοκόλλητο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεχρι τωρα ηθελα και να περασω Αρχιτεκτονικη Εσωτερικου χωρου,Διακοσμηση & Σχεδιασμο Αντικειμενων,
ομως μου εκοψαν τα φτερα ολοι (καθηγητες,γονεις κλπ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

και μενα μου αρεσει πολυ ....ασχολουμαι ομως μονο με αυτη του δικου μου χωρου....λατρευω την διακοσμηση3
Μεχρι τωρα ηθελα και να περασω Αρχιτεκτονικη Εσωτερικου χωρου,Διακοσμηση & Σχεδιασμο Αντικειμενων,
ομως μου εκοψαν τα φτερα ολοι (καθηγητες,γονεις κλπ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
vaggos-mvdr
Νεοφερμένο μέλος

Οι φωτογραφιες αυτες ειναι απο το design plaza?
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστω ...λατρευω αυτο το στυλ και εχω διακοσμησει και τους προσωπικους μου χωρους πανω- κατω σε αυτο το υφος....Rosa, πανεμορφες οι φωτογραφιες.. εξαιρετικες πραγματικα

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστω ...λατρευω αυτο το στυλ και εχω διακοσμησει και τους προσωπικους μου χωρους πανω- κατω σε αυτο το υφος....![]()
Ειναι πραγματι πολυ χαριτωμενο,ομορφο και κομψο.. βγαζει μια ζεστασια ο χωρος που σε κανει να θες να μεινεις εκει.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Πολύ... ροζ για τα γούστα μου.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Barbie syndrome?
Πολύ... ροζ για τα γούστα μου.
Χεχε... ολοι αυτο μου λενε.. "εσυ και η Barbie" :Ρ
απλως μου αρεσει παρα πολυ ο συνδυασμος ροζ-λαχανι (αυτα τα χρωματα εχει το δωματιο μου τωρα) και για παιδικο δωματιο ηταν υπεροχο

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

ο συνδυασμος ροζ - λαχανι ειναι πολυ ωραιοςΧεχε... ολοι αυτο μου λενε.. "εσυ και η Barbie" :Ρ
απλως μου αρεσει παρα πολυ ο συνδυασμος ροζ-λαχανι (αυτα τα χρωματα εχει το δωματιο μου τωρα) και για παιδικο δωματιο ηταν υπεροχοπιστευω
![]()

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

ο συνδυασμος ροζ - λαχανι ειναι πολυ ωραιοςαν καποια στιγμη θελεις να τον σπασεις λιγο μπορεις να προσθεσεις καποια στοιχεια off-white,light mauve ή καφε...
![]()
στο δωματιο μου υπαρχει και καφε

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Αφήνουν το σημαδι του περιγραμματος ...Του τοιχου θα ειναι πιο σκουρο καθως με το καιρο "παλιώνει" το χρωμα και γυρω από το περιγραμμα του αυτοκόλλητου θα φαινεται πιο ανοιχτό το χρωμα του τοίχου.....Οπως ήταν το χρωμα την ημερα που κολλησες πανω του το αυτοκόλλητοΤα αυτοκόλλητα τοίχου ξεκολλάνε εύκολα χωρίς να αφήσουν κάποιο σημάδι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.