merry poppins
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Γεια σας παιδια....καθε φορα που ξυπναω με ποναει το κεφαλι μου !! τι λετε να φταει?
Hangover μήπως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos1889
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Το googlαρα και είδα ότι λέγεται Hypnagogic hallucinations.
Τόσα χρόνια κοιμόμουν πάντα ήσυχα.
Καμια συμβουλή για να κοιμάμαι πιο εύκολα και τι να αποφεύγω πριν κοιμηθώ για να μην έχω ταραγμένο ύπνο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ το βραδυ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κοιμάμαι σχεδόν όλη μετα και μετα ξανά τα ίδια. Συμβαίνει και σε κανένα απο σας, πως το αντιμετωπίζετε?
Από τα 18 μου είχα το ίδιο θέμα, αλλά δε με ένοιαζε πολύ, ήταν επιλογή μου και ξενυχτούσα. Αν ήθελα κοιμόμουν από τις 12 το βράδυ που λέει ο λόγος. Απλά έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου να κοιμάται πολύ αργά.
Δοκίμασε να μείνεις ξύπνια μια ολόκληρη μέρα για να κοιμηθείς το βράδυ και ξύπνα το επόμενο πρωί πολύ νωρίς και θα μπεις σε ρυθμό.
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστω εκ των προτερων

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευχαριστω πολυ γιωτα...μπορεις να μου δωσεις αν μπορεις λιγο περισσοτερες πληροφοριες για το τσαι και τα χαπια (δοσολογια κλπ)
Το τσαι δεν θυμάμαι καν πως το λένε...ένα απλό τσαγάκι βαλεριάνας απ το φαρμακείο ήταν.
Τώρα για τα χαπάκια μπορείς να δεις εδώ λίγες πληροφορίες. https://laneshealth.gr/products/categories/quiet-life/quiet-life
Εγώ για τις αυπνίες έπαιρνα 2 χαπάκια μια ώρα πριν τον ύπνο. Κάποιες φορές και 3 μαζί με λίγο νερό. Αα και ποτέ δεν έπινα και το τσάι και τα χαπάκια μαζί. Συνήθως απογευματάκι το τσαι και το βράδυ τα quiet life.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Μηπως εισαι τελειομανης??

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Moudy
Νεοφερμένο μέλος

Για αρχή βάλε δύο φακελάκια στο ποτήρι!!!
Θεωρείται ένα απο τα καλύτερα φυσικά χαλαρωτικά-ημεριστικά!!!
Βέβαια, αν η κατάσταση είναι τραβηγμένη τότε μπορείς να κάνεις ένα ζεστό ντούζ και μετά να πιείς το ζεστό χαμομήλι στο κρεβάτι σου!!!

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

νομίζω ότι το θέμα είναι ψυχολογικό πιο πολύ..εμένα προσωπικά μου ερχόταν όλες οι σκέψεις -οι πιο πολλές δυσάρεστες- εκείνη την ώρα που πήγαινα να κοιμηθώ κι έτσι αγχωνόμουν..προσπαθούσα να κοιμηθώ γιατί έπρεπε αλλά δεν τα κατάφερνα και αυτό με άγχωνε ακόμα περισσότερο

προσπάθησε να χαλαρώσεις γενικά και να κάνεις θετικές σκέψεις πριν κοιμηθείς..αν πάρεις βιβλίο κοίτα να είναι κάτι χαλαρό και ευχάριστο..μην πάρεις ιστορίες τρόμου ή φιλοσοφικά κείμενα ξερωγω..

PS: τα ροφήματα προσωπικά δεν με βοηθούσαν ποτέ γιατί μετά με έπιανε συχνουρία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- p************.gr
- elenakara85
- jj!
- Explorer_
- johnsala
- Scandal
- Paragontas7000
- rafaela11
- Ilma
- Εριφύλη
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- fmarulezkd
- Libertus
- Totreno
- fourkaki
- American Economist
- fockos
- charmander
- touvlo
- Μήτσος10
- chester20080
- Joji
- User2350
- Viedo
- Μαυρίκιος
- Αλκης Κ.
- ggl
- grtt
- camil
- Ωρορα
- eukleidhs1821
- Unboxholics
- ΔίνωΈναΤέλος
- Meow
- nicks1999
- Athens2002
- Mapas26
- Xx-Giota-xX
- αλεχχ
- Slytherin
- Nickx
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.