phyllis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα στο πω πολύ φιδωλά!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ!!! ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΟΧΙ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

ναι, διαφωνίες υπάρχουν. ακόμα και στα ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια. απλά με τον καιρό τον μαθαίνεις τον άλλο και οι διαφωνίες λήγουν χωρίς σπαραγμούς και κλάμματα των πρώτων ημερών.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

εμένα να μου το θυμηθείτε: σε αυτή τη πρώτη σχέση της φύλις συμμετέχει όλο το στέκι
ναι, διαφωνίες υπάρχουν. ακόμα και στα ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια. απλά με τον καιρό τον μαθαίνεις τον άλλο και οι διαφωνίες λήγουν χωρίς σπαραγμούς και κλάμματα των πρώτων ημερών.
η ντου με καλυψε απολυτα!!!

απλα οι διαφωνιες ειναι καλα να λυνονται με οσο το δυνατον καλυτερο τροπο αντιμετωπισης

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

γενικότερα οι διαφωνίες είναι το αλατοπίπερο χοχοχο
nice

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

τι θα πει σαικς;
σεξ καλε νιντζακι...

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

τι θα πει σαικς;
Είναι αυτό το υγρό που βάζουμε για να ξεβαφτούμε μωρέ..

σεξ καλε νιντζακι...![]()
δεν το ξερεις το αθλημα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά εσύ..

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εχεις τσαντιλες, ο αλλος στην εχει σπασει, θες να του κανεις τη μουρη κρεας, που βρισκετε την ορεξη πια, ωω!
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Είναι αυτό το υγρό που βάζουμε για να ξεβαφτούμε μωρέ..
Μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά εσύ..![]()

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Έχω την αίσθηση ότι μιλάς για δύο διαφορετικά πράγματα. Διαφωνώ στην περίπτωση που συζητάω κάτι και έχω εγώ μία άποψη α' και εσύ μία άποψη β' αλλά διαφωνώ επίσης ότι εγώ πάω γυμναστήριο για να γυμναστώ και εσύ λες ότι πάω να κάνω γνωριμίες. (χο χο χο τι παράδειγμα έφερα)γεια σας παιδια. τι κανετε? να σας ρωτησω κατι? θεωρειτε φυσιολογικο μεσα σε μια φρεσκια σχεση να υπαρχουν διαφωνιες? πιστευετε οτι οταν η σχεση ειναι φρεσκια ο ενας μαθαινει τον αλλον ακομα και οι διαφωνιες αυτες προκυπτουν ακριβως απο το οτι δεν ξερεις ακριβως τι εννοει ο αλλος οταν λεει κατι, μπορει εσυ να το παιρνεις διαφορετικα και γενικα να το αντιλαμβανεσαι λαθος? ειμαι 5 μηνες με το φιλο μου και μερικες φορες προκυπτουν προβληματακια απο συμπεριφορες δικες μου η δικες του χωρις μεσα στη σχεση να υπαρχουν σοβαρα προβληματα. ειναι φυσιολογικο? σε γενικες γραμμες περναω τελεια απλα μερικες φορες υπαρχουν διαφωνιες του στυλ ειπες αυτο και καταλαβα αυτο ενω εγω το ειπα με αλλο τροπο.δενξερω εγω ειμαι και ευαισθητη και στενοχωριεμαι με κατι τετοια.
Τι θέλω να πω.. Το πρώτο είδος διαφωνίας για μένα υποδηλώνει υγεία σε μία σχέση και μία άψογη επικοινωνία. Συνήθως οδηγεί σε διάλογο και σε μία πολύ καλή συζήτηση. Σπάνια "ανεβαίνουν" τα αίματα αλλά ακόμα και όταν συμβεί σύντομα βρίσκεται η λύση.
Το δεύτερο ειδος για μένα υποδηλώνει έλλειψη επικοινωνίας, διαφορετικό τρόπο σκέψης και δύο ανθρώπους που είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα βρουν ουσιαστικά στο μέλλον μεταξύ τους.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πως στο καλο καταφερνετε και σαικσιζεστε μετα ακομα να το καταλαβω!
Εχεις τσαντιλες, ο αλλος στην εχει σπασει, θες να του κανεις τη μουρη κρεας, που βρισκετε την ορεξη πια, ωω!
Ετσι ηταν ο πρωην μου. Δεν το κατάλαβα ποτέ. Την μούρη κρέας μια χαρά του την κάνεις και πάνω στο σαικς άλλωστε!

gsova
Δραστήριο μέλος

Ετσι ηταν ο πρωην μου. Δεν το κατάλαβα ποτέ. Την μούρη κρέας μια χαρά του την κάνεις και πάνω στο σαικς άλλωστε!![]()
πάς σπίτι... λές έλα μωρή να μαλώσουμε... έρχεται η άλλη με το τσόκαρο ανα χείρας και της λές: "γδύσου και φόρα μόνο τα τσόκαρα"

(τσόκαρο, έ τσόκαρο)

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

πάς σπίτι... λές έλα μωρή να μαλώσουμε... έρχεται η άλλη με το τσόκαρο ανα χείρας και της λές: "γδύσου και φόρα μόνο τα τσόκαρα"
(τσόκαρο, έ τσόκαρο)![]()
Πως με πιαν'ς!!

(πάει η οθόνη, έφτυσα τον καφέ επάνω!)

Πως στο καλο καταφερνετε και σαικσιζεστε μετα ακομα να το καταλαβω!
Ουυυυυυυυυυυφφφφφφ!!!!!!!!!Ανακουφιζολ των 500mg εισαι!

Ειπα κι εγω...μονο εγω εκεινη την ωρα ειμαι ετσι?

Πεστα ντε!!!
Hunter
Περιβόητο μέλος

(τσόκαρο, έ τσόκαρο)![]()

μικρη...........ετοιμασου....
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

![]()
μικρη...........ετοιμασου....
Δεν τσακωθήκαμε ακόμα καλέ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.