Αδυνατώ να κατανοήσω, το οτι ενώ ομιλείς για
χάσμα, με λες ανόητο. (συμπερασματικά πάντα λέω) και εδώ θέλω να ευχαριστήσω τη ΧΙΜΕΛΑ, για την προσπάθεια που κάνει, ασκώντας με στην αυτοσυγκράτηση. Για να εξηγήσω τι λέω. Ενώ εσύ συμφραστικώς με αποκαλείς ανόητο, εγώ ερώτησα μήπως είναι ξανθιά η ...
αποτέλεσμα ήταν να σβύσει την ερώτησή μου.
Θέλω να δηλώσω επίσης, οτι δεν έχω διάθεση για αντιπαλότητα, αλλά μια φοιτήτρια της ιατρικής, θεωρώ οτι ανατομικά θα πρέπει να πιάνει το ...νοούμενο στον αέρα. Και επειδή μ'αρέσει να παίζω, στις τελείες η λέξη που αντιστοιχεί είναι υπονοούμενο, τελεία......
Παρ' όλα αυτά θα ξανακάνω την ερώτηση. Μήπως είσαι ξανθιά ;;;
Υ.Γ. χιμελα, μη τολμήσεις να σβήσεις την ερώτηση, γιατι άλλο δε θα σ' αγαπώ

.
Επεξήγηση του Υ.Γ., είναι προς άσκηση στην αυτοσυγκράτηση όταν σε τσιτώνει κάτι

χα
χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα... 
Αν το σβήσεις, σημαίνει οτι δεν γέλασες, οπότε δε θέλω να σε ξέρω.

Θελεις να σου περιγράψει τώρα κάποιος πως μπορεί να αυτοικανοποιηθεί μια γυναίκα για να σταματήσεις να επιτίθεσαι στην κοπέλα?
Α, παράταμε τελικά! Δικηγόρος της κοπέλας έγινες τώρα;
Λες να έχω ανάγκη στα 51 που κλείνω σε λίγο απο τέτοιες εξηγήσεις;
Ψάξε τον οργασμό σου, ψάξε τον προστατικό σου αδένα, διαπίστωσε την ισορροπία ή μή, στην σχέση σου, μεγάλωσε λίγο ίσως προσπαθώντας να ζητήσεις συγνώμη όταν θίγεις και μετά,
αν πιστεύεις οτι είμαστε, ίδιοι και όμοιοι, τότε έλα να παίξουμε σφαλιάρες. Ως τότε, ένα σου λέω, <<ντροπή>>!
Και μη νομίσεις οτι τα έγραψα για εμένα και επειδή τα έχω ανάγκη όπως λέτε εσείς τα παιδιά, <<του τα έχωσα καλά>>, ή τον τάπωσα. Σου τα γράφω γιατι, κατα δική σου ομολογία η μητέρα σου γενήθηκε το 1973. Οπότε ηλικιακά έχουμε τεράστια διαφορά.
Αρα, έχω υποχρέωση να απαντήσω, προκειμένου να δεις τί λες . Αν μπορείς θα δεις. Αν όχι

Ομιλώ, κατα πολύ απο όσο νομίζεις εσύ, ελεύθερα. Σου υπενθυμίζω, οτι επέλεξα να μην απαντήσω σε προηγούμενη τοποθέτηση που έκανες και με έθιγες με παρόμοιο τρόπο.
Τέλος παντων δε θα το επεκτείνουμε το θέμα στο πως γ******ι με τον εαυτό του ο καθένας οταν δεν έχει συντροφο.Προφανώς το '73 (χρονιά που γεννήθηκε η μάνα μου για να καταλάβεις για τι χάσμα μιλάμε),δεν είχαν ανακαλυφθεί ούτε τα ερωτικά βοηθήματα.
Μη βιάζεσαι νεαρέ, πάντα οι εκρηκτικοί άνθρωποι έβρισκαν τρόπο να ψάξουν και να ψαχτούν.
Ερωτικά βοηθήματα, υπήρχαν προ αμνημονεύτων χρόνων.
Επίσης και τα ζαρζαβα(ρβα)τικά, έπεξαν κάποιο ρόλο.
Οχι αμελητέος ήταν και ο ρόλος κάποιων φιλικών υπάρξεων σε ζωόφιλους. Ενίοτε με σημαντικά, ΝΑΑΑ ..... , μετα συγχωρήσεως προσόντα.
Αλλά, έχω να πω, οτι η περιέργεια έπνιξε την γάτα.
Αρα, επεκτείνοντας βλέπουμε και τους περίεργους να πειραματίζονται.
Ομως όπως όλα τα ξαφνικά είναι καθοριστικά για την αλλαγή πορείας, έτσι και κάποιοι ενώ ισορροπούν μεταξύ της μιας ή της άλλης πλευράς, δοκιμάζουν το π......ς, θέλοντας ή μη, αλλά κατα βάση όχι αρνούμενοι.
Οσο για την kaleidoskope πρέπει όντως να είναι πολύ χαζή,και δε θα επρεπε να μιλαει.Ειδικά μια τελειόφοιτος Ιατρικής,που μελετα απο πρωτο χερι τις πιο συγχρονες ερευνες,δεν παίζει να έχει άποψη σε θέματα που αφορούν την ανατομία,περίμενε κάποιον άλλο να της εξηγήσει.
Μωρε, μπράβο
! Είναι το τελευταίο που θα περίμενα, να πεις, οτι δεν δικαιούται να ομιλεί.
Ο καθένας δικαιούται να κάνει κάποιο λάθος. Πόσο μάλον να πει την γνώμη του.
Απο την απάντηση θα προκύψει κάτι νέο, κάποιο στοιχείο που θα του αποκαλύψει ενδεχομένως μια νέα οπτική, δίνοντάς του την δυνατότητα αναθεώρησης, ίσως, μιας βιαστικής τοποθέτησης.
Αρα, έχω να πω, οτι, η πτώση κάποιου μου είναι αδιάφορη, αν αναλογιστώ την προσπάθεια που απαιτεί μια νέα τοποθέτηση, μια νέα αρχή.
Και στην τελικη...εσενα δηλαδη σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ευχαριστηση η δικη τους που τους απαγορευεις το γαμο?Ξερεις τι ειναι τωρα αυτα που λες,δε χρειαζεται να σου πω.Ακομη και ετεροφυλοφιλικα εμεις να νιωθουμε το 100%,κι αυτος ομοφυλοφιλικα να νιωθει το 90% σε σχεση με εμας,αν ετεροφιλοφιλικα εκεινος νιωθει 5%,τοτε γιατι να γινει ετεροφιλοφιλος? Θεε μου.
Και που το ξερεις?Οπως εσυ μπορει να ερεθιζεσαι αν δεις δυο γυναικες,ισως και μια γυναικα προτιμα να δει δυο αντρες απο δυο γυναικες.Και το οτι υπαρχουν και γυναικες ομοφυλοφιλες,που δεν εχουν να "βαλουν κατι καπου",για μενα δειχνει πως η σεξουαλικη προτιμηση εχει απλα να κανει με το τι πρωτεινες κανουν κουμαντο στον εγκεφαλο σου.
Τα τελευταία, θεωρώ οτι είναι ανάξια προς απάντηση.