Γιατί να στραφούν στο 1 ή το 5 πηγαίνοντας κόντρα στη φύση τους; Γιατί πρέπει όλα να είναι άσπρο ή μαύρο;
Κι οσο για την τελευταία ερώτηση,την απαντησα ήδη.Αυτο που εσύ λες 4,κι εγώ λέω ομοφυλόφιλο,γιατι να πρεπει η κοινωνια να τον στρεψει καπου.Ειναι πιο θεμιτο δηλαδη να παντευτει γυναίκα?
Προσωπικά αμφισβητώ την εν λόγω έρευνα,επειδή έχω κάποια ερωτήματα.
Πχ ποια διαφορά έχει ενας αντρας του 1 με εναν αντρα του 2?
Την έχει μεγαλύτερη,τελειωνει γρηγορότερα,πλακωνει τη γυναικα του στο ξύλο κατα τη διαρκεια του σεξ?Η μηπως ο 2 αν δει εναν αντρα του 1 ενδεχομένως να σκεφτεί ως...γυναίκα?Μηπως εχει να κανει με το αν κλαις βλέποντας ταινιες?
Ο 3...τι ακριβώς κάνει?Δε γίνεται ακόμη και με τα δυο φύλα να δέχεσαι να πας,να μην έχεις σεξουαλική προτίμηση
Ο 4?Νταξ είμαι gay,αλλα αν βρω καμιά καλή ξυπνά το αρσενικό μέσα μου?
Κι ο 5 ειναι αυτος που (ανεκδοτο - λογοκρισια - το λεω μόνο πριβέ )
Για μένα ή είσαι,ή δεν είσαι ομοφυλόφιλος.(γενετικά μιλώντας)Αν σου αρέσουν και τα δύο,με μια ελαφρή προτίμηση στο ένα από αυτά,τότε είναι που για μένα πρέπει να δεις το τι δεν παει καλά με τα ψυχολογικά σου.
Δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πράγματα, όσο θέλεις να τα παρουσιάσεις. Όσοι ανήκουν στις ενδιάμεσες κατηγορίες, έχουν κάποιες υφέρπουσες τάσεις, οι οποίες δεν εκδηλώνονται άμεσα, ούτε και είναι τόσο επιτακτικές ώστε να πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάποιος που μερικές φορές βλέπει ανδρικά κορμιά στις αφίσες και νιώθει κάπως να αναστατώνεται, κάποιος που σε εφηβική ή παιδική ηλικία χαϊδευόταν ή αυνανιζόταν με κάποιον φίλο του, κάποιος που είχε μια περιστασιακή επαφή με κάποιον άντρα, στο στρατό ή σε διακοπές, όμως δεν συνέβη ξανά, αλλά μερικές νύχτες το αναπολεί κλπ, εντάσσεται στις κατηγορίες αυτές. Όσα ανέφερα ως παραδείγματα, είναι αρκετά συχνά στον πληθυσμό, εξ όσων έχω διαβάσει και γνωρίσει. Είναι πολύ περισσότεροι απ' όσο θα πιστεύατε...
Οι άνθρωποι αυτοί δεν υποφέρουν με την ετεροφυλοφιλική σεξουαλικότητα, ούτε νιώθουν ιδιαίτερα καταπιεσμένοι. Ωστόσο και η ομοφυλοφιλική επαφή μπορεί να αποδειχτεί εξίσου ικανοποιητική γι' αυτούς,
ιδιαίτερα εάν δεν συνοδεύεται από κανέναν φραγμό ηθικής φύσεως!! Αυτό που ουσιαστικά τους κρατά μεταξύ των ετεροφυλόφιλων ανδρών, είναι κυρίως η αίσθηση την οποία αποκομίζουν από το κοινωνικό σύνολο, ότι η περισσότερο αποδεκτή επιλογή είναι η ετεροφυλοφιλική, ενώ η ομοφυλοφιλική νοείται ως δευτερεύουσα και όχι ισότιμη. Το γεγονός επίσης ότι δεν προβάλλεται η ομο- επιλογή με την ίδια ένταση όσο η ετερο- επιλογή, παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι που ανήκουν στις ενδιάμεσες κατηγορίες ουσιαστικά μπορούν να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ τη σεξουαλικότητά τους και
θεωρείται ότι τυχόν εξίσωση των δύο επιλογών, τόσο από την άποψη της ηθικής δικαίωσης, όσο κι από αυτήν της προβολής της, θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό αυτών που θα επιλέξουν τελικά την ομο-επιλογή. Ο μύθος μάλιστα λέει πως η αύξηση αυτή θα είναι δραματική, ίσως με μια δόση υπερβολής.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αντι-ομοφυλόφιλοι ανησυχούν, ορισμένοι τρομοκρατούνται, ωστόσο προσωπικά δεν θα βιαστώ ν' απορρίψω τούτη τη συγκεκριμένη ανησυχία, τόσο αβασάνιστα.
Έτσι λοιπόν, στην πορεία τούτου του θέματος, οι αντι-ομοφυλόφιλοι συζήτησαν επί μακρόν, διάβασαν τα επιχειρήματά μας σχετικά με τη δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα κλπ, από κάποια πείστηκαν. Όλοι όμως έθεσαν μια λεπτή κόκκινη γραμμή! "Εντάξει", είπαν, "ας νομιμοποιήσουμε με κάποιον τρόπο τη συμβίωσή τους, ας μην τους καταπιέσουμε. Ναι, να μην τους προπηλακίζει και να μην τους προσβάλλει κανένας, αυτό απολύτως δεκτό.
Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε την ΕΞΙΣΩΣΗ της ομοφυλοφιλίας με την ετεροφυλοφιλία, γιατί κάτι τέτοιο θεωρούμε ότι θα επέφερε τεράστια ανισορροπία στην κοινωνία, συνεπώς καταπατά τις δικές μας ελευθερίες". Άλλωστε, ίσως να έχετε προσέξει στις συζητήσεις, τόσο εδώ, όσο και στο ischool, ότι
εκείνοι που πρόσκεινται θετικά προς τον γάμο ομοφυλόφιλων, αλλά θα είχαν σημαντική αντίρρηση για το ζήτημα της υιοθεσίας, είναι χαρακτηριστικά πολλοί. Απ' όσο ακούω γύρω μου, αυτό θα πρέπει να αποτελεί την κύρια κοινωνική τάση τούτη την εποχή.
Εμείς σπεύσαμε να τους κατατάξουμε παρέα με τον θείο Αδόλφο και τον επί γης Απόστολό Του, Καρατζαφύρερ. Τους είπαμε οπισθοδρομικούς και κολλημένους. Αλήθεια όμως, πέστε μου εσείς οι ...προοδευτικοί,
θα σας άρεσε μια κοινωνία εξίσωσης, έστω κι αν αυτή θ' απέβαινε κάπως ...θηλυκοποιημένη; Θα προσαρμοζόσασταν άραγε σε μια τέτοια κοινωνία, τόσο εύκολα όσο πατάτε τα κουμπάκια στα πληκτρολόγιά σας;
Η δική μου απάντηση, όσο κι αν σκέφτηκα τούτο το ζήτημα, με όσο θετικό μάτι κι αν βλέπω τους ομοφυλόφιλους, είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ερώτημα. Ας δοκιμάσει ο καθένας να δώσει τις δικές του απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά κι ας είμαστε όλοι ειλικρινείς με τον εαυτό μας...
ΥΓ)Εφοσον η αντρικη και η γυναικεια σεξουαλικη συμπεριφορα οφειλονται σε διαφορετικα γονιδια,γιατι θα πρεπει και η παρέκλιση απο τις συμπεριφορες αυτες,να οφειλεται στον ιδιο μηχανισμο σε αντρες και γυναικες?
Έχει μάλλον κάποιο λάθος τούτη η ερώτηση, την οποία όσο κι αν τη διαβάζω, δεν παύω να βρίσκω ότι ταυτολογεί. Μήπως θα ήθελες να την επαναδιατυπώσεις σε παρακαλώ;