Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:26 Ο Valder έγραψε: #3.141 04-07-20 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν το έγραψες. (αν και το υποβάθμισες. Και το 10% ανθρωποι είναι. Αυριο μπορεί να είσαι εσυ σε ένα αλλο 10%) Αλλά ποιός φταίει που το 10% διεκδικεί και παίρνει, ενω το 90% δεν διεκδικεί και άρα δεν παίρνει; Εμείς φταίμε. Οι άλλοι οφείλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Κάντο κι εσυ για σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:31 Ο Μαυρίκιος: #3.142 04-07-20 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά και δεν το έγραψες. Αλλά ποιός φταίει που το 10% διεκδικεί και παίρνει, ενω το 90% δεν διεκδικεί και άρα δεν παίρνει; Εμείς φταίμε. Οι άλλοι οφείλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Κάντο κι εσυ για σένα. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 10% είναι πολύ λιγότερο, δεν μιλάμε για τους ανθρώπους με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά για αυτούς που έχουν στόχο να ζήσουν σαν νόμιμο ζεύγος με γάμο. Οι νόμοι που τους αφορούν έχουν ψηφιστεί όλοι από το 2016 με ψήφους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και γάμους και υιοθεσίες, ξέρεις εσύ πολλούς που το έκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:36 Ο Valder έγραψε: #3.143 04-07-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν είναι 10% είναι πολύ λιγότερο, δεν μιλάμε για τους ανθρώπους με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά για αυτούς που έχουν στόχο να ζήσουν σαν νόμιμο ζεύγος με γάμο. Οι νόμοι που τους αφορούν έχουν ψηφιστεί όλοι από το 2016 με ψήφους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και γάμους και υιοθεσίες, ξέρεις εσύ πολλούς που το έκαναν? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:38 Ο Μαυρίκιος: #3.144 04-07-20 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Click για ανάπτυξη... Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Για το lockdown το λέω όπου βρω ότι ήταν απάτη, αν γίνει κανένα συλλαλητήριο για την υγειονομική δικτατορία φυσικά θα έχω και εκεί συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:52 Ο Valder έγραψε: #3.145 04-07-20 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:54 Ο Μαυρίκιος: #3.146 04-07-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Click για ανάπτυξη... Μιά και μιλάμε για τους ομοφυλόφιλους δεν πέτυχαν αυτά τα κατορθώματα με τους αγώνες τους, ούτε αυτοί διαδήλωσαν. Οι νόμοι πέρασαν έτσι απλά για να ευθυγραμμιστεί η Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:13 Ο Viedo έγραψε: #3.147 04-07-20 12:13 Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν το έγραψες. (αν και το υποβάθμισες. Και το 10% ανθρωποι είναι. Αυριο μπορεί να είσαι εσυ σε ένα αλλο 10%) Αλλά ποιός φταίει που το 10% διεκδικεί και παίρνει, ενω το 90% δεν διεκδικεί και άρα δεν παίρνει; Εμείς φταίμε. Οι άλλοι οφείλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Κάντο κι εσυ για σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:31 Ο Μαυρίκιος: #3.142 04-07-20 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά και δεν το έγραψες. Αλλά ποιός φταίει που το 10% διεκδικεί και παίρνει, ενω το 90% δεν διεκδικεί και άρα δεν παίρνει; Εμείς φταίμε. Οι άλλοι οφείλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Κάντο κι εσυ για σένα. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 10% είναι πολύ λιγότερο, δεν μιλάμε για τους ανθρώπους με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά για αυτούς που έχουν στόχο να ζήσουν σαν νόμιμο ζεύγος με γάμο. Οι νόμοι που τους αφορούν έχουν ψηφιστεί όλοι από το 2016 με ψήφους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και γάμους και υιοθεσίες, ξέρεις εσύ πολλούς που το έκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:36 Ο Valder έγραψε: #3.143 04-07-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν είναι 10% είναι πολύ λιγότερο, δεν μιλάμε για τους ανθρώπους με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά για αυτούς που έχουν στόχο να ζήσουν σαν νόμιμο ζεύγος με γάμο. Οι νόμοι που τους αφορούν έχουν ψηφιστεί όλοι από το 2016 με ψήφους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και γάμους και υιοθεσίες, ξέρεις εσύ πολλούς που το έκαναν? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:38 Ο Μαυρίκιος: #3.144 04-07-20 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Click για ανάπτυξη... Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Για το lockdown το λέω όπου βρω ότι ήταν απάτη, αν γίνει κανένα συλλαλητήριο για την υγειονομική δικτατορία φυσικά θα έχω και εκεί συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:52 Ο Valder έγραψε: #3.145 04-07-20 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:54 Ο Μαυρίκιος: #3.146 04-07-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Click για ανάπτυξη... Μιά και μιλάμε για τους ομοφυλόφιλους δεν πέτυχαν αυτά τα κατορθώματα με τους αγώνες τους, ούτε αυτοί διαδήλωσαν. Οι νόμοι πέρασαν έτσι απλά για να ευθυγραμμιστεί η Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:13 Ο Viedo έγραψε: #3.147 04-07-20 12:13 Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Φυσικά και δεν το έγραψες. Αλλά ποιός φταίει που το 10% διεκδικεί και παίρνει, ενω το 90% δεν διεκδικεί και άρα δεν παίρνει; Εμείς φταίμε. Οι άλλοι οφείλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Κάντο κι εσυ για σένα. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι 10% είναι πολύ λιγότερο, δεν μιλάμε για τους ανθρώπους με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά για αυτούς που έχουν στόχο να ζήσουν σαν νόμιμο ζεύγος με γάμο. Οι νόμοι που τους αφορούν έχουν ψηφιστεί όλοι από το 2016 με ψήφους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και γάμους και υιοθεσίες, ξέρεις εσύ πολλούς που το έκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:36 Ο Valder έγραψε: #3.143 04-07-20 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν είναι 10% είναι πολύ λιγότερο, δεν μιλάμε για τους ανθρώπους με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά για αυτούς που έχουν στόχο να ζήσουν σαν νόμιμο ζεύγος με γάμο. Οι νόμοι που τους αφορούν έχουν ψηφιστεί όλοι από το 2016 με ψήφους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και γάμους και υιοθεσίες, ξέρεις εσύ πολλούς που το έκαναν? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:38 Ο Μαυρίκιος: #3.144 04-07-20 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Click για ανάπτυξη... Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Για το lockdown το λέω όπου βρω ότι ήταν απάτη, αν γίνει κανένα συλλαλητήριο για την υγειονομική δικτατορία φυσικά θα έχω και εκεί συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:52 Ο Valder έγραψε: #3.145 04-07-20 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:54 Ο Μαυρίκιος: #3.146 04-07-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Click για ανάπτυξη... Μιά και μιλάμε για τους ομοφυλόφιλους δεν πέτυχαν αυτά τα κατορθώματα με τους αγώνες τους, ούτε αυτοί διαδήλωσαν. Οι νόμοι πέρασαν έτσι απλά για να ευθυγραμμιστεί η Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:13 Ο Viedo έγραψε: #3.147 04-07-20 12:13 Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν είναι 10% είναι πολύ λιγότερο, δεν μιλάμε για τους ανθρώπους με ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά για αυτούς που έχουν στόχο να ζήσουν σαν νόμιμο ζεύγος με γάμο. Οι νόμοι που τους αφορούν έχουν ψηφιστεί όλοι από το 2016 με ψήφους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και γάμους και υιοθεσίες, ξέρεις εσύ πολλούς που το έκαναν? Click για ανάπτυξη... Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:38 Ο Μαυρίκιος: #3.144 04-07-20 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Click για ανάπτυξη... Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Για το lockdown το λέω όπου βρω ότι ήταν απάτη, αν γίνει κανένα συλλαλητήριο για την υγειονομική δικτατορία φυσικά θα έχω και εκεί συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:52 Ο Valder έγραψε: #3.145 04-07-20 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:54 Ο Μαυρίκιος: #3.146 04-07-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Click για ανάπτυξη... Μιά και μιλάμε για τους ομοφυλόφιλους δεν πέτυχαν αυτά τα κατορθώματα με τους αγώνες τους, ούτε αυτοί διαδήλωσαν. Οι νόμοι πέρασαν έτσι απλά για να ευθυγραμμιστεί η Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:13 Ο Viedo έγραψε: #3.147 04-07-20 12:13 Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γιατί μου δολιχοδρομείς; Στο εξηγώ όμορφα και σε ρωτάω ουσιαστικά πραγματάκια στην πένα; Εσυ γιατί δε διαδηλώνεις αφού εχεις, οκ οχι ενα 90 αλλά ένα 95% πίσω σου, ακομα και 99%; Click για ανάπτυξη... Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Για το lockdown το λέω όπου βρω ότι ήταν απάτη, αν γίνει κανένα συλλαλητήριο για την υγειονομική δικτατορία φυσικά θα έχω και εκεί συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:52 Ο Valder έγραψε: #3.145 04-07-20 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:54 Ο Μαυρίκιος: #3.146 04-07-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Click για ανάπτυξη... Μιά και μιλάμε για τους ομοφυλόφιλους δεν πέτυχαν αυτά τα κατορθώματα με τους αγώνες τους, ούτε αυτοί διαδήλωσαν. Οι νόμοι πέρασαν έτσι απλά για να ευθυγραμμιστεί η Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:13 Ο Viedo έγραψε: #3.147 04-07-20 12:13 Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Να διαδηλώσω σε τι? Όταν έγιναν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία συμμετείχα σε όλα. Click για ανάπτυξη... Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 11:54 Ο Μαυρίκιος: #3.146 04-07-20 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Click για ανάπτυξη... Μιά και μιλάμε για τους ομοφυλόφιλους δεν πέτυχαν αυτά τα κατορθώματα με τους αγώνες τους, ούτε αυτοί διαδήλωσαν. Οι νόμοι πέρασαν έτσι απλά για να ευθυγραμμιστεί η Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:13 Ο Viedo έγραψε: #3.147 04-07-20 12:13 Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Χάνεις το νόημα. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που τα κανα σε πατώματα και τοίχους στα 5 μου, κι οταν μου βαζαν τις φωνές οι δικοί μου τους έλεγα "μα την προηγούμενη βδομάδα τα κανα όλα στο γιογιο". Αν η χώρα δεν σου αρέσει, κάτι δεν έχεις κάνει σωστά ή αρκετά. Click για ανάπτυξη... Μιά και μιλάμε για τους ομοφυλόφιλους δεν πέτυχαν αυτά τα κατορθώματα με τους αγώνες τους, ούτε αυτοί διαδήλωσαν. Οι νόμοι πέρασαν έτσι απλά για να ευθυγραμμιστεί η Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:13 Ο Viedo έγραψε: #3.147 04-07-20 12:13 Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 12:17 Ο Μαυρίκιος: #3.148 04-07-20 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μαυρίκιε μου όταν νομιμοποιηθεί ο θρησκευτικός γάμος σε σένα θα κάνω πρόταση γάμου, άντρα μου Click για ανάπτυξη... Μακάρι να νομιμοποιηθεί θα γίνεται ρόμπα επειδή δεν θα κάνουν κανέναν, άντε 4-5 σε όλη την Ελλάδα, μην νομίζεις ότι με ανησυχεί καθόλου αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:29 Ο juste un instant: #3.149 04-07-20 13:29 Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... θα γίνεται ρόμπα Click για ανάπτυξη... Τι πράγμα θα γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:33 Ο Viedo έγραψε: #3.150 04-07-20 13:33 Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού λεφτά για γάμους και πανηγύρια πλέον. Και αν το σκεφτείς με τα διαζύγια να είναι 1/2 γάμους περίπου, καλύτερα σύμφωνο συμβίωσης και τελειώνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:37 Ο juste un instant: #3.151 04-07-20 13:37 Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από το 2016 στο 17 είχαμε 74,2% αύξηση στα διαζύγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.273 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 13:47 Η Himela έγραψε: #3.152 04-07-20 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έγραψα πουθενά ότι θα με κλέψουν οι γκέι λάθος κατάλαβες, αυτό που με εξοργίζει είναι ότι διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα κάποιων ελαχίστων ανθρώπων και όχι για τα δικά μας. Click για ανάπτυξη... Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 14:17 Ο juste un instant: #3.153 04-07-20 14:17 @Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Himela Η πλάκα ειναι οτι οι γκέι ειναι πολύ περισσότεροι απο το ποσοστό όλων των ακροδεξιών κομμάτων μαζί. Και άμα λάβουμε υπ' οψιν και τα ποσoστά αποχής... τότε τα εθνικιστικά κομματα (ακόμα και όλα μαζί)είναι μια πολύ πολύ πολύ μικρή μειοψηφία... Και συμφωνα με τον Μαυρικιο μια τόσο μικρή μειοψηφία ειναι να μην λαμβάνεται καν υπ' όψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:41 Ο Μαυρίκιος: #3.154 04-07-20 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Νομίζεις οτι είναι ελάχιστοι οι γκέι. Αλλά αν αυτό σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια, πίστευέ το. Εγώ θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσα και ίδια δικαιώματα, ακόμα κι αν είναι πολλοί ή λίγοι. Γι' αυτό δε μου αρέσουν τα έθνη και οι θρησκείες, γιατί σε αυτά οι αρχηγοί τους κάνουν ό,τι θέλουν σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να θεσπίζουν νόμους που να μειώνουν τα δικαιώματα κάποιου. Ευτυχώς πάμε καλά στην αποδοχή οτι όλοι είμαστε ίσοι και ίδιοι. Κάτι χρυσαυγίτικες εμετικές φωνές κι αυτές είμαστε κοντά στο να σωπάσουν. Click για ανάπτυξη... Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν δέχονται και τους παγανιστές, χριστιανοταλιμπάν το έπαιζαν η ΝΔ και τα θυγατρικά της κόμματα ΛΑΟΣ, Βελόπουλος. Στα δικαιώματα θέλω και εγώ να έχω ίσια πραγματικά όχι να μου λέει ο κάθε κος. Σύψας ή Χαρδαλιάς μείνε σπίτι, μην πλησιάζεις τον άλλον λιγότερο από δύο μέτρα ή φόρα μάσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:46 Ο juste un instant: #3.155 04-07-20 19:46 Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι Χρυσαυγίτες δεν το παίζουν χριστιανοταλιμπάν Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να το παιξουν. Πολλοι απο αυτους είναι. Και έχουν παρόμοιες αποψεις συνομωσιολογίας για τσιπάκια, βασιλη γκειτς, Σορρος, κορονοϊό κτλ κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:51 Ο Μαυρίκιος: #3.156 04-07-20 19:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τα πάντα ρει... Απίστευτο αλλά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς... Τι πράγμα θα γίνεται; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:53 Ο juste un instant: #3.157 04-07-20 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαυρίκιος: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πολιτικούς γάμους, αν θέλουν κιόλας ας συμβιώνουν και χωρίς γάμο όπως κάνει ο Τσίπρας πάλι κανένα πρόβλημα αλλά ο γάμος όταν γίνεται θα πρέπει να είναι σε ανθρώπους διαφορετικού φύλου. Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Viedo έγραψε: #3.158 04-07-20 19:58 Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 299 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nautilus_agent Libertus Debugging_Daemon AggelikiGr fockos charmander camil Memetchi Paragontas7000 Scandal johnsala giannhs2001 taketrance American Economist touvlo vas 78 gademis A350 ck_chrysiis Giorgkalo chester20080 Wonderkid Joji Kate1914 vasilis123321 louminis Μήτσος10 rafaela11 fmarulezkd back2967 Ness physicscrazy globglogabgalab jellojina thunder3 jj! Angelica Vzl Griff ROM32 suaimhneas Esperos1 melmel Γατέχων epote Ariana2018 Ellis Fernando_A Cinnamonroll kordella User2350 Luludaki iiTzArismaltor_ phleidhs Totreno PanMoonlight Antonia Alexandra Cupid Dark_kronos lugar Alessandra Eliza Human being exotic xo Abiogenesis synthnightingale Meow Δροσουλίτης Kostas_Athens Andreas935 kalhkardia ΘανάσοςG4 marww grtt thenutritionist future scientist Εριφύλη Μαυρίκιος Sherlockina Zeirini Ilma Εχέμυθη J.Cameron Viedo Στεφανος56 tsiobieman Γιάνννης Δ. parrot/παπαγάλος sophiaa snowy tslef8 ggl Sosstoss fourkaki Αντικειμενικός oups Psychologist Dreamer_SW chris2799 Mt73 ΝAsty eukleidhs1821 Idontknoww Circe korlef Nickx constansn Lathy Freddys Ryuzaki Pharmacist01 CiNeFiL Jocaste Sevasti New member Panos_02 Mhtrogoal SlimShady Kassiopi nicole1982 1011 comeback aggelosst9 Isida Unseen skygge Unboxholics Jimmy20 DioOsm Thundergirl Nosokomos VasoGrimes Yiorgosk Citylights WhiteDrum Scott Sense νταμπλτραμπλ Sherlock iminspain igeorgeoikonomo Satan Claus Necropolis azula spring day Emilouko harry akritas Luke. Dimitris2001 παιδι για κλαματα Cortes uni77 Νηματολάγνος elli russu Forgetit den antexw allh apotyxia Μάρκος Βασίλης kogba εξ_άγγελος μαριώ Βλα Έμμα hirasawayui kiyoshi fay01 olga_serb Rene2004 lnesb Angelo27 Pipitsa katelogic Arvacon Κλημεντίνη don_vito Serotonin Konstantinos_m Πύρος Πα.Κ johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 19:58 Ο Μαυρίκιος: #3.159 04-07-20 19:58 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 214 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 214 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Πιστεύω οτι και οι Ισλαμοταλιμπαν θα συμφωνουν μαζι σου... Click για ανάπτυξη... Ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί γκέι μην κυνηγάς να τους πάρεις την ψήφο, σε πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Γιατί αν είναι σε ανθρώπους ίδιου φύλου, δεν θα πετύχει το μυστήριο ; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2020 στις 20:00 Ο Viedo έγραψε: #3.160 04-07-20 20:00 Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μεταξύ τους όχι, μέσω παρένθετης μητέρας, δωρητή σπέρματος, και άλλων τεχνικών μπορούν. Βέβαια, και ετερόφυλα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, αλλά Παντρεύονται. Το να παντρευτεί κάποιος όμως πως συνδέεται με τα παιδιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.