Ποιός έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για τους γκέη; Πέτρο μου δεν ξεκίνησα εγω αυτό το θέμα. Μπορείς να πας στην πρώτη σελίδα και να δεις τον δημιουργό και να τον πιάσεις και να του πεις "Γιατί Χ Υ Ζ τολμάς και ανοίγεις θέμα που ρωτάς αν θα γούσταραν οι στρέητ να παντρευτώ εγω;" Το κάνεις; Οχι! Μη μου ρίχνεις τα βέλη σου περι ρατσισμού άδικα. Εγω απαντάω σε μια πολύ καλά δομημένη ερώτηση -για την οποία δεν είμαι υπεύθυνος- με μια πολύ καλά δομημένη απάντηση.
Πάμε παρακάτω...
Το ψέμα που ζουν οι γκέη το ορίζω εγω σαν ψέμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Οι άνθρωποι ζουν ενα ψέμα για τον εξης λόγο:
Ο γκεη δε μπορεί να τεκνοποιήσει και το ξέρει
Ο γκεη δε μπορεί να είναι άντρας και το ξέρει
Ο γκεη δε μπορεί να είναι γυναίκα και το ξέρει
Πως ο γκεη μπορεί και δεχεται να κάνει κάτι που το κάνει μόνο ενα αντρόγυνο; Άρα το ξέρει ο γκεη οτι είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Κι αν συμβιώνεις μαζί με τον αγαπημένο σου και θεωρείς οτι εισαι φυσιολογικός και έπρεπε να νοείσαι έτσι, που είναι οι απογονοι σου; Ο Θεος είπε στον Αδαμ οτι θα σπέρνει τη Γη με κόπο και στην Ευα οτι θα γεννά τα παιδιά με πόνο. Δεν έφτιαξε Αδαμ και Ιωσήφ! Τώρα αν δεν πιστεύεις σε αυτό το παραμυθάκι, θα σου πω "ούτε κι εγω". Πιστεύω στο αντίστοιχο αρχαιο ελληνικό, που πάλι αντρόγυνο είχε. Πύρρα και Δευκαλίων. Οχι Πύρρα και Πύρρος!
Φυσικά και είναι σχετικό το πρόβλημά μου! Εγω μπορώ να περπατήσω κουτσά στραβά ως τη γωνία και δε θα παω να σπάσω ολο τον κόσμο για να μου πουν τι ωραία περπατώ. Ο γκεη δεν μπορεί να κανει παιδιά (με τις φυσιολογικές γι αυτόν σεξουαλικές του προτιμήσεις που είναι οι άντρες) και έχει γενετική ανωμαλία αλλά προσπαθεί να πείσει όλο τον κόσμο οτι είναι αντρας. Ε δεν είναι...
Τέλος αυτό που λες για την πρόκληση: Εντάξει ρε Πέτρο, είδα τη λέξη γάμος και είπα θρησκευτικός. Εδω οι άλλοι το κατάλαβαν οτι πήγα ενα βήμα παρακάτω εκ παραδρομής. Εσυ γιατί επιμένεις να μη το καταλαβαίνεις;