Εγώ αυτό το "αναζητώ εμπειρίες" δεν μπορώ να το καταλάβω ρε παιδιά. Δηλαδή είναι ένας άντρας που του αρέσουν γυναίκες και κάποια στιγμή λέει "μωρέ δεν πάω και με έναν άντρα να δω πώς είναι;"; Το έχετε ακούσει εσείς αυτό να γίνεται; Ποιος ο λόγος να το κάνει αυτό εφόσον μια γυναίκα τον ικανοποιεί στο έπακρο; Εκτός αν δεν τον ικανοποιεί και ψάχνει να βρει τι του φταίει, οπότε του αρέσει με τον άντρα πιο πολύ, οπότε ήταν ομοφυλόφιλος και δεν το ήξερε. Άλλη ιστορία αυτό. Αλλά κανονικός άντρας που "ανάβει" με μια γυναίκα, μπορεί να φανταστεί οτι θα "ανάψει" με άντρα; Σε όσους άντρες το έχω πει αυτό κοντεύουν να με δείρουν, σιχαίνονται, όπως σιχαίνομαι κι εγώ αν σκεφτώ οτι πάω με γυναίκα.
το χα ξαναγράψει σε ενα άλλο θέμα, θα το ξαναγράψω κι εδώ μιας κι έγινε λόγος
δεν πα να ντύνεις ένα str8 αγοράκι με φουστίτσες, να το βάζεις να παίζει με barbie, να βλέπει γκει τσόντα, να το βάζεις να κάνει παρέα μόνο με κοριτσάκια κλπκλπκλπ str8 θα σου βγει και πάλι, κάποια μέρα θα δει μια ομορφη κοπέλα και θα πει ΟΥΑΟΥ. (βέβαια ποιος ξέρει τι ψυχολογικά θα του χουν προκληθεί, πάντως ομοφυλοφιλος δεν θα βγει)
δεν πα ένα γκέι αγοράκι να παίζει με στρατιωτάκια αctionman , δεν πα να παίζει μπάλα, μπάσκετ μια ζωή, δεν πα να κάνει παρέα με str8 αγόρια μια ζωη, δεν πα να ζει σε μια οικογένεια όπου οι γκέι δεν χαίρουν άκρας εκτίμησης, δεν πα να έχει έναν αδερφό που βρίζει τους ομοφυλόφιλους κάθε τρεις και λίγο, κάποια μέρα θα δει ένα άλλο όμορφο αγόρι και θα πει ΟΥΑΟΥ (εγώ είμαι αυτός)
όχι πως έχει καμμία διαφορά γιατί δεν γίνεται να το αλλάξεις, αλλά θεωρώ ως γκέι ότι μάλλον γεννιέσαι παρά γίνεσαι...(γιατί ο αδερφός μου που μεγάλωσε στο ίδιο περιβάλλον βγήκε str8 δλδ δεν τ κατάλαβα??)
α και κάτι άλλο : "είμαι str8 και αναζητώ καινούργιες εμπειρίες" = bisexual και όχι str8 που βαρέθηκε
α, και οταν βαλανε πολλα αρσενικα ζωα μαζι..κλεισμενα παρουσιασανε ομοφυλοφιλικη συμπεριφορα..πειροη του περιβαλλοντος..και στον ανθρωπο αν το κανεις για πολυ καιρο κατι τετοιο ειναι πολυ πθανο να παρουσιαστουν τετοια φαινομενα..
που κολλάει αυτό??? και πολλούς άντρες να βάλεις μαζί, κάποιοι από αυτούς θα είναι γκέι-bi και μπορούν να παρουσιάσουν ομοφυλοφιλική συμπεριφορά...δεν μας λες και τπτ μ αυτό..
και μένα αν με βάλεις με 30 κοπέλες θα φασωθώ σίγουρα με κάποιες από αυτές, παρόλα αυτά δεν θα πάψω να θεωρώ ότι τα αγόρια είναι απείρως πιο ελκυστικά (και έχω φασωθεί ενίοτε με κοπέλες, πιο μικρός βέβαια)
does that make me str8????
τέλος πάντων, υπάρχει και άλλο topic όπου όλα αυτά είναι υπεραναλυμένα (ποια είναι η γνώμη σας για τους/τις γκει), ας μην επαναλαμβανόμαστε πάλι εδώ που είναι και άσχετο το θέμα