Με αφηνει αδιαφορο το τι θελουν οι ομοφυλοφιλοι.
Αυτη την στιγμη ο τοπος εχει σοβαροτερα προβληματα για να λυση απο τις απαιτησεις των ομοφυλοφιλων
Η αλήθεια είναι πως είμαστε θεότρελοι να μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα σε καιρο διεθνούς οικονομικής κρίσης!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή
Τώρα, απαντήστε μου παρακαλώ στα παρακάτω, που εγώ πιστεύω, για να δω αν συμπλέουμε στα γενικά.
-Υπάρχει μητρικό ένστικτο, που προσδίδει στη συμπεριφορά της μάνας τεράστια δύναμη και αυτοθυσία για την προστασία του παιδιού της;
-Έχει η γυναίκα το ανεκχώρητο προνόμιο να γεννά και να θηλάζει το τέκνο;
-Μπορούν να υποκατασταθούν αυτά από έναν άνδρα;
-Έχετε προσέξει τους ομοφυλόφιλους άνδρες, που όλοι ανεξαιρέτως έχουν παθολογική αδυναμία στις μάνες τους; Τα υιοθετημένα παιδιά τους σε ποιά θα έχουν αδυναμία;
-Έχω δει πάμπολλα παιδάκια που ζουν μόνο με τη μάνα, ή τη θεία ή τη γιαγιά. Όμως αυτό αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Και όλα τα παραπάνω παρʼ όλο τον πόλεμο, που γίνεται σε μεγάλο ποσοστό κατά του πατέρα τους, εκείνα τον αναζητούν ΠΑΝΤΑ και ηρεμούν μόνο αφού τον βρουν ή μάθουν γιʼ αυτόν. Εγώ το εξηγώ σαν φυσική ισορροπία.
Πάντως έχει παρατηρηθεί ότι σε χώρες όπου επιτρέπεται η υιοθεσία από γκέι ζευγάρια, τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα που να μην αντιμετωπίζει πιθανόν κάθε άλλο παιδί. Με άλλα λόγια, μεγαλώνουν φυσιολογικά, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, και δεν έχει ακουστεί ότι βγαίνουν με προβλήματα συμπεριφοράς κ.ο.κ
Να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ούτε εγώ είμαι 100% βέβαιος αν θα είναι σωστό ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά, κυρίως λόγω του μητρικού ενστίκτου που προαναφέρθηκε. Από την άλλη όμως, σκέφτομαι ότι δίνεται το δικαίωμα σε αλκοολικούς, ναρκομανείς, ασυνείδητους και εγκληματίες να κάνουν παιδιά. Γιατί να μην αναγνωρίζεται το δικαίωμα να έχει ένα παιδί ένα ζευγάρι ανδρών ομοφυλοφίλων που δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω? Μόνο και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλοι? Εκτός αν κάποιος ισχυριστεί ότι το παιδί θα μεγαλώσει σε υγιέστερο περιβάλλον δίπλα σε μια αλκοολική η ναρκομανή μητέρα...
Με άλλα λόγια, αν το σκεφτείτε, σε ΚΑΜΙΑ κοινωνική ομάδα δεν απαγορεύεται να αποκτήσει παιδιά, παρά μόνο στους ομοφυλόφιλους...δεν έχω υπόψιν μου άλλη κοινωνική ομάδα όπου να υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Μήπως είναι λιγαάακι άδικο?
Θα μου πείτε βέβαια ότι απ'τις υιοθεσίες αποκλείονται ναρκομανείς, 14χρονοι κτλ. διότι θα ήταν εγκληματικό να έχουν παιδιά.
Όμως το να το αποκτήσουν μόνοι τους δεν είναι εγκληματικό δηλαδή? Στην ουσία, ακόμη ΚΑΙ αυτοί έχουν το δικαίωμα στο να μεγαλώσουν ένα παιδί, ενώ ένα ζεύγος ομοφυλοφίλων
που δεν είναι υπόλογο για κάτι δεν το έχει το δικαίωμα αυτό εν τέλει, παρ'όλο που το εν λόγω ζεύγος θα δικαιούταν πολύ περισσότερο ένα παιδί. Όπως και να το δει κανείς, ΜΟΝΟ οι ομοφυλόφιλοι στερούνται αυτό το δικαίωμα, κανείς άλλος. Οι ομοφυλόφιλοι δηλαδή, σύμφωνα με την νομοθεσία, δεν πα να είναι οι πιο ευσυνείδητοι και τίμιοι άνθρωποι του κόσμου, έχουν λιγότερα δικαιώματα από το πιο ασυνείδητο και εγκληματικό ανθρώπινο ον που πάει και αποκτάει παιδιά!!!
Δεν είναι λίγο κουφό? Πόσο μάλλον άδικο?
Θα μου πει κάποιος άλλος, αν θες παιδί μην είσαι ομοφυλόφιλος.
Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι επιλογή.