Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:χμμμμ θα σου πω εγώ αν και δεν το ξέρω το ζευγάρι![]()
όχι δεν είναι καλλιτέχνιδα αλλά....
παντρέφτηκαν μετά από πολυετή σχέση γιατί εεεε έπρεπε πια
Τόσα χρόνια ήταν μαζί από συνήθεια και όχι γιατί αγαπιόντουσαν αληθινά.
Από συνήθεια και ανασφάλεια!
Ε μετά τα τόσα χρόνια σχέσης και τις πιέσεις από το εξωτερικό περιβάλλον αποφάσισαν τελικά να κάνουν το μεγάλο βήμα.
Βαριούνται ο ένας τον άλλον θανάσιμα, ανακάλυψαν ότι έκαναν μαμακία που παντρέφτηκαν και η διάθεση του ενός προς τον άλλον είναι μηδενική.
Μόνο που το αρσενικό της παρέας δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σεξ με την καλή του, δεδομένου ότι η συνήθεια των τόσων χρόνων του αρκεί για να αποδώσει στο κρεβάτι ενώ της εν λόγω κυρίας δεν της αρκεί![]()
Σε κάλυψα?![]()
hell yeahhh

να δείτε που θα ζητήσει και παιδάκια με εξωσωματική στο τέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν λοιπον σας πει οτι ηπιε και δεν ειναι καλα κλπ, δε σημαινει οτι πριν φτασει σε αυτο το σημειο, δεν εκανε καμια βλακεια υπο την επιρρεια.
Και για να απαντησω στο τοπικ επακριβως : οχι δε την δικαιολογει, γιατι αν πιστευεις οτι υπαρχει κινδυνος να γινει καποια στραβη, απλα δε πινεις τοσο που να επηρεαστει ο αυτοελεγχος και η λογικη σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guru
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι παρόλα αυτά πως η αλκοόλη σε κάνει και γίνεσαι λίγο...επιπόλαιος να το πω;;;;μ@λ@κ@ς να το πω;;;όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, την έχω κάνει την κουτσουκέλα μου και γω και δεν ξέρω αν ήταν δικαιολογία στο μυαλό μου αλλά ένα είναι σίγουρο: Άν δεν είχα γίνει γκόλ, δε θα το είχα κάνει με τίποτα...

Τέλος καλό, όμως, όλα καλά!!! Πήρα το μάθημα μου και τουλάχιστον βγήκε κάτι καλό απ' την όλη ιστορία...!
(Για την προσωπική μου γνώση μιλάω ρε παιδια..!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

αμα μπορει καποιος να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα τοτε τι το ψαχνει... το μεθυσι δηλ. κανει πιο ωραιο το πακετο??
δηλ. αμα καποιος κτυπησει τη γυναικα του πανω στο μεθυσι αυτο δικαιολογει την πραξη?? μη τρελλαθουμε τωρα.

ολα αυτα εμενα μου κανουμε λιγο καπως. εχεις ρε τα κοτσια πες το ανοιχτα και καντο και μετα να φας τις συνεπειες. θες να κτυπησεις καποιον, πηγαινε βρες ομοιους σου να σε δω εκει αμα τολμας , θες να το παιζεις αντρας και γκομενος παιχτο χωρις να πληγωνεις αμαχο πληθυσμο... (φυσικα το ιδιο ισχυει και για γυναικες ετσι)
mcguirefan07
Νεοφερμένο μέλος

Το αν συγχωρέσεις την απιστία, πιστεύω είναι θέμα χαρακτήρα (και των 2), της κατάστασης, της εμπιστοσύνης που εχεις στον αλλο ("δεν θα το ξανακάάάάνωωω") και λοιπά.
Το αλκοόλ είναι φτηνή δικαιολογία για μένα. Ακόμα και κάπως αλλιώς να το δείς, αν δεν ξέρει τι κάνει, ας μην πίνει.
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος

όταν γνωρίζεις ότι το αλκοόλ μειώνει τις αντιστάσεις σου και παρ όλα αυτά συνεχίσεις να πίνεις πέρα από το
σημείο αντοχής σου, τότε στην πραγματικότητα ήθελες να ξενοπηδήσεις ( ή να ξενοπηδηχτείς) και το
"ήμουν μεθυσμένος" όχι μόνο δεν σε απενοχοποιεί, αλλά μάλλον φορτώνει με επιπλέον βάρος τη πράξη σου
γιατί είναι φανερό ότι εκτός από ανέντιμος/η είσαι και δειλός/η
(γιατί μεταξύ μας, όλοι αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά σε ποιο σημείο παύει να είναι απλή ζαλάδα που μας κάνει
να αισθανόμαστε ποιο χαλαροί και γίνεται αρχή μέθης, με ότι αυτή συνεπάγεται, και εφόσον συνεχίζουμε
υπάρχει πλέον πρόθεση για ότι επακολουθήσει)
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

και θα σκεφτομουν:
τωρα θα αποδεχτει και τις συνεπειες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Guest 881237
Επισκέπτης

touvlo
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.