neraida24
Νεοφερμένο μέλος
Η neraida24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

15-07-24

08:16
Γειά σας ! Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει! Ειμαι παντρεμένη εδω και κάποιους μηνες ...το γεγονός που με έκανε να ζητήσω βοήθεια είναι ένα τελευταίο περιστατικό που έγινε το οποίο έγινε χθες το οποίο θα σας αναφέρω όσο μπορώ πιο γρήγορα μπορώ τον πήρε τον αντρα μου τηλέφωνο ο μπαμπάς του χθες και του έλεγε για ένα περιστατικό και ανέφερε για κάποιες κοπέλες που πήγαινε σε ένα μέρος στην φύση (πριν με γνωρίσει) αυτός κοκαλωσε και χαμήλωσε την ένταση του είπα να μου πει για αυτό και αρνήθηκε (και από ότι μου ειχε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν δεν είχε κάνει κάτι ποτέ με κοπέλες και μαλακιες και έτσι)..και γενικά έχουμε πει θα είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς μεταξύ μας..να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι με έχει κάνει να κλάψω άπειρες φορές όταν προσπαθώ να επικοινωνήσω ένα πρόβλημα και κάνει σπαστικά και μου λέει πράγματα του τύπου δεν σε αντέχω άλλο...το συγκεκριμένο σκηνικό έχει γίνει άπειρες φορές πάνω σε διάφορα θέματα..το θέμα είναι ότι ώρες ώρες είναι καλός μαζί μου και όταν γίνεται κάτι τέτοιο σαν το χθεσινό γίνεται απόμακρος με κάνει να νιώθω ότι θα τον χάσω και τέτοια..δεν ξέρω ειμαι σε απόγνωση..σκέφτομαι να τον χωρίσω γιατί έχω καταλάβει πολλά για τον χαρακτήρα του αλλά από την άλλη σημαίνει και πολλά για μένα γιατί εγώ τον αγάπησα πραγματικά αυτός αμφιβάλω..συγνώμη για το σεντόνι θα ήθελα να μου δώσετε μια συμβουλή είτε προσωπικά είτε από εδώ γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..

15-07-24

09:08
Καταρχάς ηρέμησε. Δεν έχεις πρόβλημα υγείας, το πρόβλημά σου αργά ή γρήγορα θα λυθεί. Μίλα σε κάποιον δικό σου να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο μυαλό σου. Βλέπεις ήδη οτι ο άνθρωπος αυτός δε σε αγαπά ή/και σου κρύβει πράγματα ή/και σε κακομεταχειρίζεται και δε σε σέβεται. Ένα σπρώξιμο θες και μια υποστήριξη από τους ανθρώπους σου για να πάρεις την απόφαση που ξέρεις οτι είναι σωστή, να τον αφήσεις. Παράλληλα στη θέση σου θα επικοινωνούσα με ειδικό ψυχικής υγείας (υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους δήμους της Ελλάδας) ώστε να βοηθηθώ. Μην το περνάς μόνη σου, δε χρειάζεται. Καλή τύχη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

15-07-24

10:31
Ήθελα να ήξερα τι αναμοχλεύετε το παρελθόν. Το χω ξαναπεί επίσης πως τα χειρότερα μου σαν θέματα συζήτησης σε ένα ραντεβού ειναι "οι πρώην". Τι σε ενδιαφέρει τι εκανε στο παρελθόν του και με ποιές ;
Δεν το ρωτάω ποτέ πλέον και δεν με ενδιαφέρει. Αμα στην έχει πεί για αυτο το θέμα έχει δίκιο. Επίσης οταν μιλάει με το πατέρα του δεν χρειάζεται σε όλα να εισαι μπροστά. Και λίγος προσωπικός χρονος και χώρος σε μια σχέση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Δεν το ρωτάω ποτέ πλέον και δεν με ενδιαφέρει. Αμα στην έχει πεί για αυτο το θέμα έχει δίκιο. Επίσης οταν μιλάει με το πατέρα του δεν χρειάζεται σε όλα να εισαι μπροστά. Και λίγος προσωπικός χρονος και χώρος σε μια σχέση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

neraida24
Νεοφερμένο μέλος
Η neraida24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

15-07-24

10:45
Δεν θέλω να ανακατεύω το παρελθόν μόνος του μου ειχε πει ότι είχε μια σχέση την οποία δεν είχε κάνει κάτι στην αρχή της σχέσης μας και εμένα αυτό μου άρεσε πολύ που θα ήμουν η πρώτη κοπέλα αλλά δεν θέλω να εστιασω εκεί αυτό ήταν η αφορμή γιατί δεν θέλω να μου λέει ψέματα γιατί με αυτό που έκανε στο τηλέφωνο φάνηκε ότι κρύβει πράγματά..δεν μπορώ τα ψέματα και του το έχω πει ...το θέμα είναι ότι έχει τοξική συμπεριφορά απέναντι μου και Αντί να συζητήσουμε και να το λύσουμε ακόμα και να πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο να ξεκαθαριστεί ( έχουμε καλές σχέσεις με τα πεθερικά)προτιμάει να μου μιλάει με προσβολές με "το είσαι ηλιθια δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζί σου " και να φτάνει στο σημείο να με έλεγχει με την συμπεριφορά του γιατί δεν με αφήνει ούτε λίγο χρόνο μόνη μου όταν έχω ένταση από έναν καυγά...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

15-07-24

11:15
Ανοχύρωτη τελείως είσαι, κοπελίτσα μου. Αλωνίζει κατά πώς γουστάρει. Δεν είστε για μαζί."το είσαι ηλιθια δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζί σου " και να φτάνει στο σημείο να με έλεγχει με την συμπεριφορά του γιατί δεν με αφήνει ούτε λίγο χρόνο μόνη μου όταν έχω ένταση από έναν καυγά...
Καλό θα ήταν ό,τι κάνεις/κάνετε να γίνει πριν έρθει στον κόσμο και κανένα παιδί. Αυτό δε θα φταίει σε τίποτα...
Ο άνθρωπος αυτός είναι. Δε σου κρύβεται. Ή θα υπομένεις αυτές τις καταστάσεις ή θα βάλεις τέρμα. Από σένα εξαρτάται...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

15-07-24

11:20
Πάντως, ρε παιδί μου, έχεις την μαγική ιδιότητα να γυρνάς κάθε θέμα πάνω σου.Δεν το ρωτάω ποτέ πλέον και δεν με ενδιαφέρει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

15-07-24

11:24
Δεν θέλω να ανακατεύω το παρελθόν μόνος του μου ειχε πει ότι είχε μια σχέση την οποία δεν είχε κάνει κάτι στην αρχή της σχέσης μας και εμένα αυτό μου άρεσε πολύ που θα ήμουν η πρώτη κοπέλα αλλά δεν θέλω να εστιασω εκεί αυτό ήταν η αφορμή γιατί δεν θέλω να μου λέει ψέματα γιατί με αυτό που έκανε στο τηλέφωνο φάνηκε ότι κρύβει πράγματά..δεν μπορώ τα ψέματα και του το έχω πει ...το θέμα είναι ότι έχει τοξική συμπεριφορά απέναντι μου και Αντί να συζητήσουμε και να το λύσουμε ακόμα και να πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο να ξεκαθαριστεί ( έχουμε καλές σχέσεις με τα πεθερικά)προτιμάει να μου μιλάει με προσβολές με "το είσαι ηλιθια δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζί σου " και να φτάνει στο σημείο να με έλεγχει με την συμπεριφορά του γιατί δεν με αφήνει ούτε λίγο χρόνο μόνη μου όταν έχω ένταση από έναν καυγά...
Α κατάλαβα , έχετε και άλλα προβλήματα.
Τι να σ πω αυτα δεν τα ήξερες πριν παντρευτείτε ; πχ το να σε λέει ηλιθια να μη θέλει να συζητήσετε κτλ ;

15-07-24

11:56
Δε θέλω να γίνεις η επόμενη Καρολάιν και όλες οι γυναίκες που δεν έφυγαν και σκοτώθηκαν. Σε παρακαλώ, βρες υποστήριξη, υπάρχουν και τηλεφωνικά για αρχή, να σε καθοδηγήσουν για να φύγεις. Κάποιος που σε λέει ηλίθια δεν το έχει σε τίποτα να σε χτυπήσει, να σε τραυματίσει, να σε καθαρίσει.Δεν θέλω να ανακατεύω το παρελθόν μόνος του μου ειχε πει ότι είχε μια σχέση την οποία δεν είχε κάνει κάτι στην αρχή της σχέσης μας και εμένα αυτό μου άρεσε πολύ που θα ήμουν η πρώτη κοπέλα αλλά δεν θέλω να εστιασω εκεί αυτό ήταν η αφορμή γιατί δεν θέλω να μου λέει ψέματα γιατί με αυτό που έκανε στο τηλέφωνο φάνηκε ότι κρύβει πράγματά..δεν μπορώ τα ψέματα και του το έχω πει ...το θέμα είναι ότι έχει τοξική συμπεριφορά απέναντι μου και Αντί να συζητήσουμε και να το λύσουμε ακόμα και να πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο να ξεκαθαριστεί ( έχουμε καλές σχέσεις με τα πεθερικά)προτιμάει να μου μιλάει με προσβολές με "το είσαι ηλιθια δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζί σου " και να φτάνει στο σημείο να με έλεγχει με την συμπεριφορά του γιατί δεν με αφήνει ούτε λίγο χρόνο μόνη μου όταν έχω ένταση από έναν καυγά...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-07-24

12:25
Δε θέλω να γίνεις η επόμενη Καρολάιν και όλες οι γυναίκες που δεν έφυγαν και σκοτώθηκαν. Σε παρακαλώ, βρες υποστήριξη, υπάρχουν και τηλεφωνικά για αρχή, να σε καθοδηγήσουν για να φύγεις. Κάποιος που σε λέει ηλίθια δεν το έχει σε τίποτα να σε χτυπήσει, να σε τραυματίσει, να σε καθαρίσει.
Εγω ξέρεις τι βλέπω πλέον ; πως ελάχιστοι και ελάχιστες ειναι ώριμοι // ωριμες για να κρατήσουν μια επιτυχημένη κατασταση οπότε πιο καλα περνάς οταν είσαι μονος /μονη σου. Γυναικες / άντρες ένα κάρο κόμπλεξ - επιθετικοτητα - ψυχολογικά - ασταθεις/αλλοπρόσαλες συμπεριφορές - να τσατιστούν να μανουριάσουν με το παραμικρό και όλα αυτα. Οποτε καλύτερα περνάς μονος σου κάνεις και ότι θέλεις και δε δινεις λόγο σε κανέναν.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

15-07-24

12:28
Συγγνώμη που θα (σ)το πω. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι σπάνια βρίσκουν τη δύναμη να απομακρυνθούν από τοξικές συμπεριφορές. Μακάρι η κοπέλα να αποτελέσει εξαίρεση.Δε θέλω να γίνεις η επόμενη Καρολάιν και όλες οι γυναίκες που δεν έφυγαν και σκοτώθηκαν. Σε παρακαλώ, βρες υποστήριξη, υπάρχουν και τηλεφωνικά για αρχή, να σε καθοδηγήσουν για να φύγεις. Κάποιος που σε λέει ηλίθια δεν το έχει σε τίποτα να σε χτυπήσει, να σε τραυματίσει, να σε καθαρίσει.
Και κάπως έτσι, ξεκινάνε όλα. Το είσαι ηλίθια που, εν συνεχεία, θα γίνει άντε γα@ήσου, ύστερα το χέρι στο τραπέζι που αργότερα ισως θα...προσγειωθεί σε κανένα μάγουλο (στην καλύτερη των περιπτώσεων...).
Καμιά φορά, σκέφτομαι και θαυμάζω τους ανθρώπους εκείνους (και περισσότερο τις γυναίκες...) που απομακρύνονται αμέσως από τοξικές συμπεριφορές. Που δε θέλουν πολλά για να πειστούν ότι ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους δεν είναι γι' αυτές (και αντιστρόφως...δεν είναι γι' αυτούς...).
Το "είσαι ηλίθια", δεν είναι καθόλου αστείο. Δεν είναι να το υποβαθμίζουμε. Δείχνει το χαρακτήρα αυτού που το λέει, μα κι αυτού που το ανέχεται. Και είμαι σίγουρη ότι δεν ειπώθηκε (στην περίπτωση της θεματοθέτριας...) για πρώτη φορά. "Φταίμε" που ανεχόμαστε. Και κάπως έτσι το τόσο γίνεται τόοοοοσο...
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

15-07-24

12:29
Τέρμα τοξικ ο τύπος. Αντί να σου ζητήσει μια συγγνώμη, να κάνει κάτι για να επανορθώσει, έχει και θράσος από πάνω. Και αυτό ελαφρύς χαρακτηρισμός είναι ίσως.
Όποιος σε κάνει να κλαις να τον στέλνεις στη μάνα του.
Που τους βρίσκετε ρε;
Όποιος σε κάνει να κλαις να τον στέλνεις στη μάνα του.
Που τους βρίσκετε ρε;
neraida24
Νεοφερμένο μέλος

15-07-24

12:41
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις σας ή αλήθεια είναι ότι ξέρω ότι δεν κάνει για μένα πλέον αλλά πλέον μου είναι δύσκολο να τον χωρίσω για πολλούς λόγους κοινό σπίτι κοινή δουλεία οι γονείς τους με συμπαθούν πολύ και μου λένε ότι με θέλουν για νύφη τους και έχω υποψίες ότι τον χειρίζονται αυτοί ότι πουν αυτοί με λίγα λόγια για αυτό πιστεύω ότι με πήρε....η βασική μας διάφορα είναι ότι σε εκείνον υπερισχύει η λογική και η αναισθησία και σε μένα υπερισχύει το συναίσθημα...κάπου το χάνουμε γενικά..το θέμα είναι ότι δεν είναι και πολύ τύπος της επικοινωνίας...ούτε μιλάει πολύ...μου λένε οι δικοί τους όλοι όλοι οι άντρες ετσι είναι αναίσθητοι και μην δίνεις σημασία και μην τον κάνεις να φαίρεται ετσι...αλλά εγώ το κοιτάω αλλιώς ότι όταν κάτι σε πειράζει πρέπει να το επικοινωνείς και όχι να κάνεις μόνο...επίσης έχω και θέματα υγείας και αν χωρίσω τώρα θα μείνω τελείως μόνη μου καθώς δέθηκα με αυτόν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου που ήμουν..μόνη...δεν ξέρω αλήθεια
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-07-24

12:49
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις σας ή αλήθεια είναι ότι ξέρω ότι δεν κάνει για μένα πλέον αλλά πλέον μου είναι δύσκολο να τον χωρίσω για πολλούς λόγους κοινό σπίτι κοινή δουλεία οι γονείς τους με συμπαθούν πολύ και μου λένε ότι με θέλουν για νύφη τους και έχω υποψίες ότι τον χειρίζονται αυτοί ότι πουν αυτοί με λίγα λόγια για αυτό πιστεύω ότι με πήρε....η βασική μας διάφορα είναι ότι σε εκείνον υπερισχύει η λογική και η αναισθησία και σε μένα υπερισχύει το συναίσθημα...κάπου το χάνουμε γενικά..το θέμα είναι ότι δεν είναι και πολύ τύπος της επικοινωνίας...ούτε μιλάει πολύ...μου λένε οι δικοί τους όλοι όλοι οι άντρες ετσι είναι αναίσθητοι και μην δίνεις σημασία και μην τον κάνεις να φαίρεται ετσι...αλλά εγώ το κοιτάω αλλιώς ότι όταν κάτι σε πειράζει πρέπει να το επικοινωνείς και όχι να κάνεις μόνο...επίσης έχω και θέματα υγείας και αν χωρίσω τώρα θα μείνω τελείως μόνη μου καθώς δέθηκα με αυτόν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου που ήμουν..μόνη...δεν ξέρω αλήθεια
Ναι ναι, αν αυτος σου επικοινωνήσει οτιδηποτε εσυ θα κατσεις να τον ακουσεις τωρα αυτο μας λές... που έχεις πειστει οτι οι άντρες ειναι λιγότερο συναισθηματικοί απο τις γυναίκες και οτι σε πήρε επειδη το ειπαν οι γονείς του.
Οτι να ναι.
Στερεότυπα κλασσικά. Τελοςπαντων η καθεμια κ ο καθένας όπως στρώνουν θα κοιμηθούν τα αλλα ειναι να έχουμε να λέμε. Αντε και καλή σας τύχη.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

15-07-24

12:50
Δηλαδή και είσαι μόνη σου, και περνας δύσκολα όπως λες, και το ξέρει, και παρόλα αυτά επιλέγει να σου φέρεται σαν μαλάκας;
Και πιστεύεις τι, οτι αυτός ο άνθρωπος νιώθει κάτι για σένα; Απλά παίζει μαζί σου. Απορώ πως το αντέχεις πραγματικά…
neraida24
Νεοφερμένο μέλος

15-07-24

12:50
Δεν έχω πειστεί λέω τι είπαν αυτοί !!!
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-07-24

12:51
Από οικογένεια και φίλους τι στήριξη έχεις;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-07-24

12:51
Δηλαδή και είσαι μόνη σου, και περνας δύσκολα όπως λες, και το ξέρει, και παρόλα αυτά επιλέγει να σου φέρεται σαν μαλάκας;
Και πιστεύεις τι, οτι αυτός ο άνθρωπος νιώθει κάτι για σένα; Απλά παίζει μαζί σου. Απορώ πως το αντέχεις πραγματικά…
Χαλάρωσε ρε φίλε... έφτιαξες αμέσως εξέδρα να πούμε. Λές και τους ξέρεις και τους δύο.

στο μόνο που είχε άδικο αυτος ήταν οτι την έβρισε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν έχω πειστεί λέω τι είπαν αυτοί !!!
Προσωπικά σε βρίσκω εριστική με αυτα που διαβαζω αλλα οκ δε μου πέφτει λόγος. Απλά πλεον οπως ειστε εσεις καχύποπτες θα ειμαστε και εμείς. Αν αλλάξετε συμπεριφορά και χαλαρώσετε ισως να δειτε και κάτι άλλο πιο χαρούμενο και ελπιδοφόρο. Οσο ομως ειστε έτσι... σορρυ αλλα εγω δεν παίρνω κανενος το μέρος.
Στο μονο που διαφωνω και δεν έπρεπε ειναι οτι σε έβρισε αλλα δε ξερω αν εχει προσπαθησει να σ μιλησει και δεν καθεσαι καν να τον ακούσεις. Δυστυχως τα κάνετε και αυτά.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος

15-07-24

12:53
Χαλάρωσε ρε φίλε... έφτιαξες αμέσως εξέδρα να πούμε. Λές και τους ξέρεις και τους δύο.
στο μόνο που είχε άδικο αυτος ήταν οτι την έβρισε.
μια τριγκα με έπιασε είναι η αλήθεια…

δεν μπορώ να βλέπω κοπελες να μένουν με τους μαλακες ενώ υπάρχουνε τόσα καλά παιδιά εκεί έξω!

15-07-24

12:53
Είσαι πολύ μικρή για να εγκλωβίσεις τον εαυτό σου (και αργότερα και ένα παιδί) σε μια άσχημη κατάσταση τέτοιου είδους. Η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ μπροστά σου. Ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου, σίγουρα θα σε βοηθήσουν, και μην ακούς τα πεθερικά. Να ήσουν 60 χρονών να πω, τέλος πάντων, καλή η συντροφικότητα, κάνε τα πικρά γλυκά να έχεις κάποιον στα γεράματα. Στα 24 που παίρνεις την πέτρα και τη στίβεις απαγορεύεται να συμβιβάζεσαι σε μια κακοποιητική σχέση.
Ζήτα βοήθεια, από γονείς, από συγγενείς, από φίλους, από ψυχολόγο, από τηλεφωνική υποστήριξη. Ήρθες εδώ να πάρεις γνώμη, στη λέμε, ΦΥΓΕ.
Ζήτα βοήθεια, από γονείς, από συγγενείς, από φίλους, από ψυχολόγο, από τηλεφωνική υποστήριξη. Ήρθες εδώ να πάρεις γνώμη, στη λέμε, ΦΥΓΕ.
neraida24
Νεοφερμένο μέλος

15-07-24

12:54
Δεν έχω φίλους αυτήν την στιγμή δυστυχώς είχα κάποιες παλιές τοξικές φιλίες στις οποίες έχω απομακρυνθεί....του τα έχω πει όλα γενικά για μένα γιατί νόμιζα ότι με καταλάβαινε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.