Διλήμματα ζωής

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Δεν έχω φίλους αυτήν την στιγμή δυστυχώς είχα κάποιες παλιές τοξικές φιλίες στις οποίες έχω απομακρυνθεί....του τα έχω πει όλα γενικά για μένα γιατί νόμιζα ότι με καταλάβαινε

Α τοξικές και αυτες οκ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

μια τριγκα με έπιασε είναι η αλήθεια… :laugh:

δεν μπορώ να βλέπω κοπελες να μένουν με τους μαλακες ενώ υπάρχουνε τόσα καλά παιδιά εκεί έξω!

Ναι ναί... εμεις θα τις σώσουμε τις καημένες αγόοοορι μου.

ΑΥΤΕΣ ΠΟυ θέλουν καλά παιδιά και δε τα βρίσκουν χαχα οκ. Γέλασα λίγο :P

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
[...] είσαι ηλιθια [...]
Έχεις φύγει χθες.

Αφού είναι αυτός τόσο μάγκας για να σε βρίζει, άλλο τόσο πρέπει να είσαι και εσύ μαγκίτισσα και να τον γράψεις.

Πρόσεχε και φύγε πριν να είναι αργά.
και μην τον κάνεις να φαίρεται ετσι...
Α, τέλεια, σχεδόν ρίχνουν και το φταίξιμο πάνω σου. Gaslighting at its best.

Το ότι σου είναι δύσκολο να χωρίσεις για τους λόγους που αναφέρεις το καταλαβαίνω. Δεν είναι άλλωστε απόφαση της πλάκας αυτό που προτείνουμε όλοι εδώ, και φυσικά δεν παντρεύτηκες έχοντας αυτό κατά νου. Αλλά η κατάσταση όσο πάει και γίνεται χειρότερη με αυτά που διαβάζω. Δεν είναι και πολύ νορμάλ. Δε σου φέρονται σωστά, με βάση όσα έχεις παραθέσει έως τώρα εσύ.

Ή που θα πατήσεις πόδι και θα εξηγηθείς, ή που θα φύγεις.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν έχω φίλους αυτήν την στιγμή δυστυχώς είχα κάποιες παλιές τοξικές φιλίες στις οποίες έχω απομακρυνθεί....του τα έχω πει όλα γενικά για μένα γιατί νόμιζα ότι με καταλάβαινε
Οι γονείς σου ; Είναι ενήμεροι ότι δεν περνάς καλά ; Το γνωρίζουν ;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Έχεις φύγει χθες.

Αφού είναι αυτός τόσο μάγκας για να σε βρίζει, άλλο τόσο πρέπει να είσαι και εσύ μαγκίτισσα και να τον γράψεις.

Πρόσεχε και φύγε πριν να είναι αργά.

Α, τέλεια, σχεδόν ρίχνουν και το φταίξιμο πάνω σου. Gaslighting at its best.

Το ότι σου είναι δύσκολο να χωρίσεις για τους λόγους που αναφέρεις το καταλαβαίνω. Δεν είναι άλλωστε απόφαση της πλάκας αυτό που προτείνουμε όλοι εδώ, και φυσικά δεν παντρεύτηκες έχοντας αυτό κατά νου. Αλλά η κατάσταση όσο πάει και γίνεται χειρότερη με αυτά που διαβάζω. Δεν είναι και πολύ νορμάλ. Δε σου φέρονται σωστά, με βάση όσα έχεις παραθέσει έως τώρα εσύ.

Ή που θα πατήσεις πόδι και θα εξηγηθείς, ή που θα φύγεις.

Πέραν του απαράδεκτου να βρίζει κάποιος τη συντροφο του (καλυτερα να χωρίσει αν τον φτάνει σε τέτοιο σημείο). Μη νομίζεις οτι το φύγε που λένε συνεχώς οι γυναικες ειναι η λύση.

Απλα μερικές έχουν απο μικρές μάθει οτι τους ανήκουν όλα , να ελέγχουν τα πάντα και να μη σέβονται και αυτές με τη σειρά τους τον άλλον οποτε αμα βρεθεί κάποιος που βάζει και λίγο φρένο ξεκινάνε τα προβλήματα να βγαινουν στην επιφάνεια. Θές να το κρατήσεις αυτο οκ.

Καμια σχέση δεν θα στεριώσει απλά θα κανουν ενα παιδί μετά και θα χωρισουν. Και θα δινουν συμβουλές κιολας μετά τρομάρα τους (ενω στα δικα τους τα έκαναν χάλια).

Μπορει πολύ μετά να φτάσουν στο σημειο να πούν εντάξει ημουν για ως εκει... δεν κάνω πολυ καιρό με κάποιον. Ε πως να κάνεις μάνα μου αφου εισαι ασέβαστη που λέει και ο Τάκης. :D

* Θεωρω απαράδεκτο να μπλέκεις γονεις εν τω μεταξυ στις δικές σου σχέσεις. Κλασσικά εχουμε και αυτο το προβλημα με κάποιες και κάποιιους που δεν απογαλακτίζονται ποτε ή εχουμε την χειριστική πεθερά που θέλει να τα μαθαινει όλα για να χωνει παντού τη τοξική ουρά της :laugh:

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Προφανώς έχει καταφέρει να δημιουργηθεί κάποια συνεξάρτηση. Ο τύπος τρέφεται από την όποια αγάπη και προσοχή του δίνεις. Σε έχει εκεί που θέλει και παίρνει ακριβώς ο τι θέλει από σένα και δεν έχει κανένα λόγο να σταματήσει να το κάνει αυτό σύντομα. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει μόνη σου να πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς.

Τα λέω ωμά μπας και ξυπνήσεις. Όχι μόνο αγάπη δεν λαμβάνεις, αλλά όυτε το δίκιο σου δεν πρόκειται να βρεις σε αυτή τη σχέση. Το έχω δει 1000 φορές αυτό το σενάριο. Δεν θα αλλάξει τίποτα, όσες ευκαιρίες και να δώσεις, όσες προσπάθειες και αν κάνεις, απλά θα σου βγάζει το λάδι μέχρι να ξεχειλίσει κάποτε το ποτήρι, εσύ θα βγαίνεις η τρελή, ενώ αυτός δεν θα αντιμετωπίζει ποτέ τις συνέπειες των πράξεων του. Gtfo.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Πέραν του απαράδεκτου να βρίζει κάποιος τη συντροφο του (καλυτερα να χωρίσει αν τον φτάνει σε τέτοιο σημείο). Μη νομίζεις οτι το φύγε που λένε συνεχώς οι γυναικες ειναι η λύση.
Κατάλαβα τι λες. Είναι όντως απαράδεκτο, αλλά όπως είπες και παραπάνω δεν ξέρουμε και τις δύο πλευρές της ιστορίας.
Ωστόσο, η κοπέλα που παρέθεσε το πρόβλημά της δεν ξέρουμε αν εμπίπτει ή όχι στην κατηγορία που ανέφερες, οπότε με βάση τα όσα μας εμπιστεύεται απαντάμε και εμείς. Βάσει αυτών λοιπόν, για εμένα κάνει λάθος που κάθεται. Δεν είναι μόνο ότι την έβρισε μια φορά και εντάξει, πάει και πέρασε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί αυτό στο μέλλον. Όπως είπε πολύ σωστά η @Υδροχόος πρωτύτερα, δε θα αργήσει και πολύ η στιγμή που αυτό θα γίνει σωματική κακοποίηση στην ίδια.
Θεωρω απαράδεκτο να μπλέκεις γονεις εν τω μεταξυ στις δικές σου σχέσεις. Κλασσικά εχουμε και αυτο το προβλημα με κάποιες και κάποιιους που δεν απογαλακτίζονται ποτε ή εχουμε την χειριστική πεθερά που θέλει να τα μαθαινει όλα για να χωνει παντού τη τοξική ουρά της :laugh:
Θα συμφωνήσω εδώ.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Μιλάμε για επαρχία εντωμεταξύ έτσι; Για να παντρεύτηκε στα 23....

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Κατάλαβα τι λες. Είναι όντως απαράδεκτο, αλλά όπως είπες και παραπάνω δεν ξέρουμε και τις δύο πλευρές της ιστορίας.
Ωστόσο, η κοπέλα που παρέθεσε το πρόβλημά της δεν ξέρουμε αν εμπίπτει ή όχι στην κατηγορία που ανέφερες, οπότε με βάση τα όσα μας εμπιστεύεται απαντάμε και εμείς. Βάσει αυτών λοιπόν, για εμένα κάνει λάθος που κάθεται. Δεν είναι μόνο ότι την έβρισε μια φορά και εντάξει, πάει και πέρασε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί αυτό στο μέλλον. Όπως είπε πολύ σωστά η @Υδροχόος πρωτύτερα, δε θα αργήσει και πολύ η στιγμή που αυτό θα γίνει σωματική κακοποίηση στην ίδια.

Θα συμφωνήσω εδώ.

Ναι ασφαλώς αν ειναι γενικά βίαιος ο άλλος ας τον χωρίσει. Δεν τίθεται θέμα σε αυτο και γενικα συγγνωμη αλλα εγω προσωπικά εχω κουραστει να συζητάω τα αυτονοητα κάθε φορά και τωρα αυτο που λεω να φανταστεις αυτονόητο ειναι (για μένα) για άλλους όμως όχι. Ε κάπως ετσι και τα αλλα gas lighting / προβλήματα με γονείς / ghosting / οι αντρες ειναι αναισθητοι / παραλογες καχυποψίες και αρνητικές συμπεριφορές κτλ γενικα ολα αυτα πλέον κουράζομαι και μονο που τα ακούω. Σε τέτοιες περιπτώσεις ναι ο χωρισμός ειναι λύση αρκει μετά να αλλαξεις και εσυ κάποια πραγματα ομως αν θές να βρεις κάτι καλύτερο.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια