Δουλειά σε Ξενοδοχείο

Guest 024135

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
Καλημερα σε όλους... Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία... Τον τελευταίο καιρό ψάχνω για δουλειά σε ξενοδοχείο ως καμαριέρα... Όταν λέει μια αγγελία ότι παρεχει διαμονή εννοεί ότι έχεις δικό σου δωμάτιο και μπάνιο ή τα μοιράζεσαι και με άλλους;

Καλημερα σε όλους... Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία... Τον τελευταίο καιρό ψάχνω για δουλειά σε ξενοδοχείο ως καμαριέρα... Όταν λέει μια αγγελία ότι παρεχει διαμονή εννοεί ότι έχεις δικό σου δωμάτιο και μπάνιο ή τα μοιράζεσαι και με άλλους;
Καλημέρα!

Αυτό εξαρτάται καθαρά από την κάθε επιχείρηση.
Να ξέρεις πάντα αυτές τις παροχές τις μοιράζεσαι, πολύ σπάνια σου παρέχουν μόνη σου το οτιδήποτε..
Πριν κλείσεις το οτιδήποτε συζήτησε το μαζί τους για να είσαι σίγουρη!

Καλή σεζόν να έχεις!

Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες. Συνήθως τα καταλύματα που δίνουν τα ξενοδοχεία για το προσωπικό είναι για πολλά άτομα, με κοινό μπάνιο, σε υπόγειο ή πατάρι. Πολλές φορές είναι και ακατάλληλα από άποψη υγιεινής.

1645791541568.png

Αν είναι σε αλυσίδα ξενοδοχείων από όσο έχω ακούσει στο νησί μου είναι αρκετά καλές οι συνθήκες διαμονής για το προσωπικό

Ρωτα το ξενοδοχειο !

Σε εμας δινανε κανονικο δωματιο οπως εχουν οι πελατες ....αλλου ισχυουν αλλα

Σας ευχαριστω ολους για την βοήθεια!! Άρα από ότι κατάλαβα καλυτερα να ρωτησω τους ίδιους...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back