Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

1) Πάντα έχεις πλεονέκτημα όταν βάζεις μεγάλα ονόματα στο βιογραφικό
2) Έχουν καλύτερες καλύψεις και εξέληξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ εκεί ξεκίνισα πριν δυο μήνες δοκιμαστικά και τελικά θα συνεχίσω και από Σεπτέμβρη. Είναι εύκολη δουλειά (διδάσκεις Windows, Office είτε σε παιδάκια είτε σε ενήλικες) και τα χρήματα είναι συνήθως 8 euro/ώρα.
Δεν θα φτάσεις τα 800 αλλά γύρω στα 650 μπορείς έυκολα (με καμιά 20αριά ώρες την εβδομάδα).
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από giostau :Δοκίμασε αν θες και τα φροντιστήρια υπολογιστών (τύπου ComputerKids)
Εγώ εκεί ξεκίνισα πριν δυο μήνες δοκιμαστικά και τελικά θα συνεχίσω και από Σεπτέμβρη. Είναι εύκολη δουλειά (διδάσκεις Windows, Office είτε σε παιδάκια είτε σε ενήλικες) και τα χρήματα είναι συνήθως 8 euro/ώρα.
Δεν θα φτάσεις τα 800 αλλά γύρω στα 650 μπορείς έυκολα (με καμιά 20αριά ώρες την εβδομάδα).
Πολυ πολύ καλό αυτο!! Αν παίρνουν μη-πτυχιούχους είναι τέλειο γιατι οι υπολογιστές απο πλευράς software είναι ο μεγάλος μου έρωτας! Παίρνουν όμως φοτιητές και μάλιστα χωρίς ECDL?
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην φανταστείς ότι θα κάνεις κανένα τρελό μάθημα software...
Windows, Office άντε στην καλύτερη περίπτωση .....Fortran!!!
Απλά πραγματάκια!
Subject to change
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ξέρεις Windows και office (που φαντάζομαι ξέρεις...) έχεις όλα τα προσόντα! Εγώ τουλάχιστον αυτά έκανα...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χμμμ εκτός απο access που έχω να τη χρησιμοποιήσω χρόοοοονια

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τώρα για εκτός Αθήνας ειλικρινά δεν ξέρω....
Πάντως εγώ όσες φορές έπιασα 2η (ή και 3η) δουλειά, ήταν part time....
σερβιτόρα και barwoman

Υ.Γ. Αν υπάρχει κάποιος που ψάχνει κανονική δουλειά για Αθήνα, ας μου στείλει ένα pm άμεσα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Giovanna
Επιφανές μέλος

κι εγω οταν επαιρνα ετοιμα λεφτα απο τους δικους μου, γυρω στα 500 χαλαγα.. οταν ξεκινησα να δουλευω μειωσα κατα πολυ τα εξοδα μου, τα λεφτα βγαινουν πολλλυυυ δυσκολα!! ακομα και τωρα που δεν εχω σταθερο εισοδημα, καμια φορα τη βγαζω με 200 το μηνα,και λεω και ευχαριστω!
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως Michelle,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι φροντιστήρια.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πιστεύω ότι απο την στιγμή που μπορείς να καλύψεις αυτά που θεωρείς απαιρέτητα μπορεις να τα βγάλεις πέρα... αλλίως πολύ δύσκολαΑρχική Δημοσίευση από ALEX_:Με όσα έχεις με τόσα την βγάζεις πιστεύω!Πέρισυ που δούλευα έβγαζα 40 ευρώ το βράδυ,δηλαδή περίπου 1000 ευρώ τον μήνα!Χλιδή!!Χεχεχε.Οταν σταμάτησα όμως έπρεπε να συμβιβαστώ με 450....
![]()
Giovanna
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Δοκίμασε αν θες και τα φροντιστήρια υπολογιστών (τύπου ComputerKids)
Kαι δε σου ζήτησαν το Ιnstructor της Μicrosoft;Νομίζω ότι πλέον το ζητάνε ακόμη και από φοιτητές Πληροφορικής

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

άλλοι ζητάνε άλλοι όχι.
Προσωπικά όσοι φίλοι μου έχουν δουλέψει σε τέτοια φροντιστήρια δεν τους έχουν ζητήσει τίποτα (ούτε και εμένα)...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Giovanna αν έχεις να πληρώνεις νοίκι το να τη βγάλεις με 200 ευρώ είναι αδύνατον. Μόνο το νοίκι και οι λογαριασμοί το πάνε στα 650. Ε πες κι αλλα 200 για να ζήσω να τα τα 850...Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:800-850 ευρω!?!?! μισελ, τι λες!?!? μαλλον δε ξερεις ποσο δυσκολα βγαινουν..
κι εγω οταν επαιρνα ετοιμα λεφτα απο τους δικους μου, γυρω στα 500 χαλαγα.. οταν ξεκινησα να δουλευω μειωσα κατα πολυ τα εξοδα μου, τα λεφτα βγαινουν πολλλυυυ δυσκολα!! ακομα και τωρα που δεν εχω σταθερο εισοδημα, καμια φορα τη βγαζω με 200 το μηνα,και λεω και ευχαριστω!
Άλλωστε δεν καταλαβαίνω γιατι σας φαίνεται τόσο παράλογο νούμερο. Αν παίρνει κάποιος 8 ευρώ την ώρα όπως είπε και ο giostau τότε για να βγάλει 864 ευρώ το μήνα πρέπει να δουλέψει 108 ώρες. Άν δεχτούμε οτι δουλέυει 5 μέρες την εβδομάδα, θα πρέπει να δουλεύει (1 μήνας= περίπου 4.5 βδομάδες) περίπου 5 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα μόνο!
Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Giovanna αν έχεις να πληρώνεις νοίκι το να τη βγάλεις με 200 ευρώ είναι αδύνατον. Μόνο το νοίκι και οι λογαριασμοί το πάνε στα 650. Ε πες κι αλλα 200 για να ζήσω να τα τα 850...
Άλλωστε δεν καταλαβαίνω γιατι σας φαίνεται τόσο παράλογο νούμερο. Αν παίρνει κάποιος 8 ευρώ την ώρα όπως είπε και ο giostau τότε για να βγάλει 864 ευρώ το μήνα πρέπει να δουλέψει 108 ώρες. Άν δεχτούμε οτι δουλέυει 5 μέρες την εβδομάδα, θα πρέπει να δουλεύει (1 μήνας= περίπου 4.5 βδομάδες) περίπου 5 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα μόνο!
Μόνο που ΔΥΣΤΥΧΩΣ Michelle ο καθαρός βασικός μισθός είναι γύρω στα 520 (; αν δεν κάνω λάθος). 520 ευρώ για 25 ημέρες (που θεωρείται ο μήνας - εργασιακά). Δηλαδή 20,8 ευρώ την ημέρα. Άρα 20,8/8 = 2,6 ευρώ την ώρα ΜΟΝΟ.
Σαν πρώτη δουλειά δύσκολα να σου δώσουν πάνω από το βασικό

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

@Michelle: Μάλλον εγώ (ίσως και η Giovanna) δεν κατάλαβα κάτι καλά. Εγώ κατάλαβα ότι τα 800 ευρώ τα θες μόνο για τα προσωπικά σου έξοδα! (σόρρυ αν κατάλαβα λάθος) Αν συνυπολογίσεις και νοίκια, λογαριασμούς κλπ τότε και 800 ίσως είναι λίγα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.