Δωρεάν αγκαλιές! ♥

..Βρήκα σήμερα τυχαία, αυτούς εδώ, που εκτός από τις αγκαλιές, μοιράζουν και τρέλα :thumbup::P

Everything is OK!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο το παληκάρι καταπληκτική ιδέα,πολλές φορές μια αγκαλιά ειναι οτι πρέπει για να μας φτιάξει τη διαθεση....:);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περίεργα πράγματα συμβαίνουν

wow!! μ αρεσει πολυ!! καταπληκτικη ιδεα!! ,,μπραβο σ οποιον τ πρωτοσκεφτηκε!!:clapup:

Πριν χρόνια απ' ό,τι θυμάμαι το είχαν κάνει και Έλληνες και το είχε δείξει η τηλεόραση.

Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος:

Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα.

:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε :
''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα.
''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε!
Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου:
''τον ξέρεις;''
''Οχι''
''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;''
''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου:
''τον ξέρεις;''
''Οχι''
''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;''
''έτσι!
Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει :hug:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back