Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 00:45 Η Isiliel έγραψε: #41 05-05-10 00:45 ..Βρήκα σήμερα τυχαία, αυτούς εδώ, που εκτός από τις αγκαλιές, μοιράζουν και τρέλα Everything is OK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *natalia5555* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 00:19 Η *natalia5555*: #42 29-10-10 00:19 Μπράβο το παληκάρι καταπληκτική ιδέα,πολλές φορές μια αγκαλιά ειναι οτι πρέπει για να μας φτιάξει τη διαθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. star65 Νεοφερμένο μέλος Ο star65 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Ο star65 έγραψε: #43 29-10-10 00:37 περίεργα πράγματα συμβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η m(A).niC έγραψε: #44 29-10-10 14:38 wow!! μ αρεσει πολυ!! καταπληκτικη ιδεα!! ,,μπραβο σ οποιον τ πρωτοσκεφτηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 17:23 Ο D_G έγραψε: #45 29-10-10 17:23 Πριν χρόνια απ' ό,τι θυμάμαι το είχαν κάνει και Έλληνες και το είχε δείξει η τηλεόραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #46 12-02-11 11:39 Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος: Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10 Η mindcircus: #47 06-01-12 18:10 Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
..Βρήκα σήμερα τυχαία, αυτούς εδώ, που εκτός από τις αγκαλιές, μοιράζουν και τρέλα Everything is OK! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*natalia5555* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 00:19 Η *natalia5555*: #42 29-10-10 00:19 Μπράβο το παληκάρι καταπληκτική ιδέα,πολλές φορές μια αγκαλιά ειναι οτι πρέπει για να μας φτιάξει τη διαθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. star65 Νεοφερμένο μέλος Ο star65 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Ο star65 έγραψε: #43 29-10-10 00:37 περίεργα πράγματα συμβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η m(A).niC έγραψε: #44 29-10-10 14:38 wow!! μ αρεσει πολυ!! καταπληκτικη ιδεα!! ,,μπραβο σ οποιον τ πρωτοσκεφτηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 17:23 Ο D_G έγραψε: #45 29-10-10 17:23 Πριν χρόνια απ' ό,τι θυμάμαι το είχαν κάνει και Έλληνες και το είχε δείξει η τηλεόραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #46 12-02-11 11:39 Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος: Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10 Η mindcircus: #47 06-01-12 18:10 Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο το παληκάρι καταπληκτική ιδέα,πολλές φορές μια αγκαλιά ειναι οτι πρέπει για να μας φτιάξει τη διαθεση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
star65 Νεοφερμένο μέλος Ο star65 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 00:37 Ο star65 έγραψε: #43 29-10-10 00:37 περίεργα πράγματα συμβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η m(A).niC έγραψε: #44 29-10-10 14:38 wow!! μ αρεσει πολυ!! καταπληκτικη ιδεα!! ,,μπραβο σ οποιον τ πρωτοσκεφτηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 17:23 Ο D_G έγραψε: #45 29-10-10 17:23 Πριν χρόνια απ' ό,τι θυμάμαι το είχαν κάνει και Έλληνες και το είχε δείξει η τηλεόραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #46 12-02-11 11:39 Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος: Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10 Η mindcircus: #47 06-01-12 18:10 Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περίεργα πράγματα συμβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m(A).niC Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 14:38 Η m(A).niC έγραψε: #44 29-10-10 14:38 wow!! μ αρεσει πολυ!! καταπληκτικη ιδεα!! ,,μπραβο σ οποιον τ πρωτοσκεφτηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 17:23 Ο D_G έγραψε: #45 29-10-10 17:23 Πριν χρόνια απ' ό,τι θυμάμαι το είχαν κάνει και Έλληνες και το είχε δείξει η τηλεόραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #46 12-02-11 11:39 Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος: Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10 Η mindcircus: #47 06-01-12 18:10 Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
wow!! μ αρεσει πολυ!! καταπληκτικη ιδεα!! ,,μπραβο σ οποιον τ πρωτοσκεφτηκε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2010 στις 17:23 Ο D_G έγραψε: #45 29-10-10 17:23 Πριν χρόνια απ' ό,τι θυμάμαι το είχαν κάνει και Έλληνες και το είχε δείξει η τηλεόραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #46 12-02-11 11:39 Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος: Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10 Η mindcircus: #47 06-01-12 18:10 Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν χρόνια απ' ό,τι θυμάμαι το είχαν κάνει και Έλληνες και το είχε δείξει η τηλεόραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:39 Η Oralee έγραψε: #46 12-02-11 11:39 Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος: Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10 Η mindcircus: #47 06-01-12 18:10 Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ξέρω πως το λέω τελευταία στιγμή, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, αν ενδιαφέρεται κάποιος: Δωρεάν αγκαλιές και ταγκό - Πλατεία Συντάγματος στην 13.00, σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10 Η mindcircus: #47 06-01-12 18:10 Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σ'ένα φεστιβάλ μουσικής που πήγα πρόσφατα σχετικά, καθώς έμπαινα ήταν ένας τύπος και μου πε : ''αγκαλίτσα;'' Προς στιγμήν ξαφνιάστηκα, μετά κατευθείαν θυμήθηκα αυτό, που το είχα πληροφορηθεί απο εδω πρώτη φορά και κατάλαβα. ''Μα φυσικά!'' του είπα και χαμογελάσαμε! Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Αγκαλίτσα;'' Και την έκανα αγκαλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διομήδης Κουκουβάγιας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διομήδης Κουκουβάγιας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 257 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:55 Ο Διομήδης Κουκουβάγιας: #48 23-02-20 00:55 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Εκείνη την ώρα με βρήκε η φίλη μου: ''τον ξέρεις;'' ''Οχι'' ''ε γιατί αγκαλιαζόσασταν;'' ''έτσι! Click για ανάπτυξη... Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.