Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

17-02-25

15:44
Νομίζω για οτιδήποτε εμπεριέχει ζάχαρη πρέπει να ισχύει αυτό.Αυτό που λέτε για τα οξέα και το τρίψιμο τους με το βούρτσισμα μετά την κατανάλωση το είχα διαβάσει κάπου κάποτε για την πορτοκαλάδα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

17-02-25

15:46
Τα βακτήρια που εχουμε στο στομα τρεφονται απο τη ζαχαρη και παραγουν οξεα ως υποπροϊόντα. Αυτά διαβρώνουν την αδαμαντίνη και μπορεί να οδηγήσουν σε τερηδόνα.
Πέραν ομως απο τη ζαχαρη, γενικός κανόνας είναι βουρτσισμα δοντιών (αν το θέλουμε τοσο) πάντα μισή ωρα μετα το φαγητό.
Πέραν ομως απο τη ζαχαρη, γενικός κανόνας είναι βουρτσισμα δοντιών (αν το θέλουμε τοσο) πάντα μισή ωρα μετα το φαγητό.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

17-02-25

15:55
Επίσης έχω ακούσει και το άλλο, αν είμαι λάθος διορθώστε με.
Όταν ξυπνάς, πρώτα πλένεις δόντια και μετά τρως, πριν φύγεις π.χ. για τη σχολή ή για τη δουλειά.
Όταν ξυπνάς, πρώτα πλένεις δόντια και μετά τρως, πριν φύγεις π.χ. για τη σχολή ή για τη δουλειά.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

17-02-25

16:00
εγώ και αυτό το κάνω ανάποδα. Σηκώνομαι, τρώω, πλένω δόντια, φεύγω. Λες γιαυτό να έχασα το δοντάκι;Επίσης έχω ακούσει και το άλλο, αν είμαι λάθος διορθώστε με.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

17-02-25

16:13
Κι εγώ πάντα μετά τον καφέ και το πρωινό βουρτσίζω.

17-02-25

18:09
Δεν ξερω μετα απο αυτο τον πονο που βιωσα ,εχω αρχισει να χανω την εμπιστοσυνη μου, για τον συγκεκριμενο ενδοοντολογο.(ειναι και πρωτη φορα που παω)Μαλιστα ...
Τα προβληματα αυτα συμβαινουν συνηθως με το πιστολι.
Το πιστολι εχει βελονιτσα μπροστα και σε καθε σκανδαλισμο ριχνει φαρμακο αλλα επιφανειακα και μετα υπολογιζουν οτι αυτο θα προχωρησει και χαμηλα στις ριζες ...αλλα δεν γινεται παντα..οποτε την αλλη φορα ριχνουν διπλασιους ''πυροβολισμους''.
Το θεμα ειναι η πολυ λεπτη βελονα της συριγγας στην περιπτωση σου να φτανει μεχρι κατω την ριζα..διοτι εκει ειναι το προβλημα ..και θα χρειαστουν τοσες βαθειες ριψεις οσες οι ριζες ( 2 ή 3).
Οι ενδοντολογοι ειναι οι εξπερτ των απονευρωσεων και ανταγωνιζονται να κανουν τοσο οσο ναρκωση... ωστε να μην ''χανεις'' την μιση σιαγωνα
Ναι αλλα .... εσυ θες παραπανω
Η αποψη μου ειναι οτι η ποσοτητα ηταν λιγη και η διαρκεια της εργασιας ειναι μακρα.
Την επομενη φορα πες να βάλει πραμα και να περιμενει 15 λεπτα να ''εξαφανιστει'' απο την αισθηση σου η μιση σιαγωνα...διαφορετικα μην τον αφησεις να βαλει μεσα στο πολφο τις βελονιτσες του στριβουν τα νευρα .
και ολα καλα θα πανε
Ολοι οι νορμαλ γιατροι ζητουν την αποψη και συναινεση του ασθενη.
Αποψη : Ο τελευταίος γομφιος ειναι τρομερα σημαντικος .
Επειδη δεν ταλαιπωρειται πολυ στην μασηση παραμενει δυνατος και μετα στηρίζει γεφυρες για τα προηγουμενα δοντια.
Η δικη μου η λογικη λεει ,οτι απο τη στιγμη που βλεπεις οτι τον αλλον δεν "τον πιανει"και μετα του λες οτι ειχε αρχισει να κανει φλεγμονη.Στο δευτερο ραντεβου και αφου εχεις σκοπο να του μπηξεις ενδοπολφικη,ισως να ηταν σωστο να του συστησεις καποιο αντιφλεγμονωδες,να ηρεμησει λιγο το νευρο.
Επισης μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει καποια ακτινογραφια,και δεν ειδα να χρησιμοποιει απομονωτηρα στο δοντι...και αυτο μου φαινετε λιγο "επιπολαιο".
Μπορει να κανω και λαθος.
Πλεον αναμενω την τριτη συνεδρια οπου θα γινει η σφραγγιση των ριζων.Η λογικη μου λεει οτι δεν θα υπαρχει πονος ,αφου δεν υπαρχει νευρο πλεον.Οστοσο θα ζητησω αναισθησια...(πλεον απεκτησα και φοβια)
Οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

18-02-25

09:13
Τζόνη29 και γω θα τα σκεφτόμουν όπως εσύ.Δεν ξερω μετα απο αυτο τον πονο που βιωσα ,εχω αρχισει να χανω την εμπιστοσυνη μου, για τον συγκεκριμενο ενδοοντολογο.(ειναι και πρωτη φορα που παω)
Η δικη μου η λογικη λεει ,οτι απο τη στιγμη που βλεπεις οτι τον αλλον δεν "τον πιανει"και μετα του λες οτι ειχε αρχισει να κανει φλεγμονη.Στο δευτερο ραντεβου και αφου εχεις σκοπο να του μπηξεις ενδοπολφικη,ισως να ηταν σωστο να του συστησεις καποιο αντιφλεγμονωδες,να ηρεμησει λιγο το νευρο.
Επισης μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει καποια ακτινογραφια,και δεν ειδα να χρησιμοποιει απομονωτηρα στο δοντι...και αυτο μου φαινετε λιγο "επιπολαιο".
Μπορει να κανω και λαθος.
Πλεον αναμενω την τριτη συνεδρια οπου θα γινει η σφραγγιση των ριζων.Η λογικη μου λεει οτι δεν θα υπαρχει πονος ,αφου δεν υπαρχει νευρο πλεον.Οστοσο θα ζητησω αναισθησια...(πλεον απεκτησα και φοβια)
Οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη.
Έχω κάνει 3 απονευρώσεις στη ζωή μου και στις 3 πήραν ακτινογραφία και πριν και μετά. Μάλιστα ο γιατρός δούλευε, έχοντας μπροστά την ακτινογραφία σε μεγάλη οθόνη. Βέβαια οδοντίατρος δεν είμαι.
Έχεις σύσταση, πως είναι καλός αυτός;
Τι να πω; ....
Για τον <απομονωτηρα>, δεν ξέρω ποιο εννοείς, αν λες αυτό που βάζουν στα σφραγίσματα, νομίζω στην απονεύρωση δεν το βάζουν. Σημαδεύουν πιο εύκολα μέσα στη ρίζα, φαίνεται.
Πάντως σε καταλαβαίνω.
Και γω κρίνω από λεπτομέρειες, που μιλάνε στο <<συναίσθημα>> και στην ασφάλεια.
Έχω αναλύσει πιο πάνω, πως απέκλεισα οδοντίατρο, επειδή δε με <<ντάντεψε>> αρκετά, πριν μου μιλήσει για αντιβίωση. Επίσης, απέκελεισα έναν άλλο (αυτό δεν το διευκρίνησα), επειδή είχε δει, πως κάτι δεν πάει καλά στο δόντι και αντί να μου εξηγήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, μου το έκλεισε και έμεινε τερηδόνα και το διέλυσε. Έτσι δηλ πιστεύω τώρα πια..... Φυσικά δεν θα το βεβαιώσει αυτό κανείς, ποτέ...

18-02-25

17:27
Μιλωντας σημερα με ενα ξαδερφο οδοντιατρο(αλλα σε αλλη πολη),αφηγοντας του την περιπετεια μου και τις ανησυχιες μου.Μου ειπε ξεκαθαρα "πηγαινε σε αλλον "ή ελα να στο ολοκληρωσουμε εμεις.(και μαλλον αυτο θα κανω.)Τζόνη29 και γω θα τα σκεφτόμουν όπως εσύ.
Έχω κάνει 3 απονευρώσεις στη ζωή μου και στις 3 πήραν ακτινογραφία και πριν και μετά. Μάλιστα ο γιατρός δούλευε, έχοντας μπροστά την ακτινογραφία σε μεγάλη οθόνη. Βέβαια οδοντίατρος δεν είμαι.
Έχεις σύσταση, πως είναι καλός αυτός;
Τι να πω; ....
Για τον <απομονωτηρα>, δεν ξέρω ποιο εννοείς, αν λες αυτό που βάζουν στα σφραγίσματα, νομίζω στην απονεύρωση δεν το βάζουν. Σημαδεύουν πιο εύκολα μέσα στη ρίζα, φαίνεται.
Πάντως σε καταλαβαίνω.
Και γω κρίνω από λεπτομέρειες, που μιλάνε στο <<συναίσθημα>> και στην ασφάλεια.
Έχω αναλύσει πιο πάνω, πως απέκλεισα οδοντίατρο, επειδή δε με <<ντάντεψε>> αρκετά, πριν μου μιλήσει για αντιβίωση. Επίσης, απέκελεισα έναν άλλο (αυτό δεν το διευκρίνησα), επειδή είχε δει, πως κάτι δεν πάει καλά στο δόντι και αντί να μου εξηγήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, μου το έκλεισε και έμεινε τερηδόνα και το διέλυσε. Έτσι δηλ πιστεύω τώρα πια..... Φυσικά δεν θα το βεβαιώσει αυτό κανείς, ποτέ...
"Απομονωτηρα" εννοω αυτο το σα λαστιχενιο σεντονι που βαζουν και απομονωνει το δοντι εργασιας απο το υπολοιπο στομα.Μου εξηγησε οτι ειναι πολυ σημαντικο.
Επισης δεν του αρεσε που δεν πηρε ουτε μια ακτινογραφια.
Σχετικα με την αναισθησια που ρωτησα ,εαν χρειαζετε λιγο χρονο για να δρασει,μου ειπε πως ναι.
Αυτος με το που βαρεσε την ενεση "κολλητα" ,απο πισω εκανε την ενδοπολφικη.
Ισως να ηθελε καποιο πενταλεπτο να δρασει η πρωτη,ωστε να μη πονεσω τοσο πολυ με την ενδοπολφικη.
Και μονο που το σκεφτομαι οτι ηταν "βιαστικος" ισως και για αυτο να μου προκαλεσε τοσο πονο,θυμωνω ακομη περισσοτερο.

26-02-25

17:08
Eπανερχομαι πλεον για να ρωτησω αλλο παλι που με βασανιζει.
Εν τελη ολοκληρωθηκε η απονευρωση μου,σε οικογενειακο μου προσωπο ,που αναφερω παραπανω.
Ο ξαδερφος και το επιτελειο του ,με υπερπροσεξε,και εκανε οτι καλυτερο μπορουσε.
Ολοκληρωσε την απονευρωση μου,δεν πονεσα καθολου και εκανε το δοντι τελειο.(και εφτιαξε και οτι αλλο εβρισκε!)
Πλεον δεν ποναω καθολου οταν μασαω,ομως κατι αλλο προεκυψε...(του Χριστου τα παθη εχω τραβηξει!)
Ειναι πεντε μερες που εχει ολοκληρωθει η οποια εργασια στα δοντια μου,και ακομη νιωθω ενα ελαφρυ μουδιασμα μπροστα στη μυτη ,στη γλωσσα ,απο την αναισθησια.
Ο ξαδερφος μου ειπε οτι θα φυγει.Ομως εγω εχω αγχωθει.Δεν ειναι κατι ενοχλητικο ,ομως ανησυχω.
(ειναι το αισθημα σαν οταν "καις"τη γλωσσα σου απο κατι καυτο που δοκιμασες)
Δεν θελω να τον ζαλιζω συνεχεια ,ομως ειμαι περιεργος.
Γιατι συμβαινει αυτο?Προβλεπετε?
Εχει κανεις καποια παρομοια εμπειρια?
Ειναι κατι που μπορω να κανω,εκτος απο υπομονη?
Εν τελη ολοκληρωθηκε η απονευρωση μου,σε οικογενειακο μου προσωπο ,που αναφερω παραπανω.
Ο ξαδερφος και το επιτελειο του ,με υπερπροσεξε,και εκανε οτι καλυτερο μπορουσε.
Ολοκληρωσε την απονευρωση μου,δεν πονεσα καθολου και εκανε το δοντι τελειο.(και εφτιαξε και οτι αλλο εβρισκε!)
Πλεον δεν ποναω καθολου οταν μασαω,ομως κατι αλλο προεκυψε...(του Χριστου τα παθη εχω τραβηξει!)
Ειναι πεντε μερες που εχει ολοκληρωθει η οποια εργασια στα δοντια μου,και ακομη νιωθω ενα ελαφρυ μουδιασμα μπροστα στη μυτη ,στη γλωσσα ,απο την αναισθησια.
Ο ξαδερφος μου ειπε οτι θα φυγει.Ομως εγω εχω αγχωθει.Δεν ειναι κατι ενοχλητικο ,ομως ανησυχω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

26-02-25

20:01
ΩραιαEπανερχομαι πλεον για να ρωτησω αλλο παλι που με βασανιζει.
Οταν λες μυτη εννοεις την μυτη μυτη? αυτη που αναπνεουμε ή την μυτη της γλωσσας

26-02-25

20:35
Την μυτη της γλωσσας.Ωραια
Οταν λες μυτη εννοεις την μυτη μυτη? αυτη που αναπνεουμε ή την μυτη της γλωσσας
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

26-02-25

20:44
ε οκ ...αυτο νομιζω οτι δεν ειναι ναρκωση γιατι αισθηση εχεις... καψιμο αισθανεσαι λογω ερεθισμου του σημειου απο αγνωστη αιτια..Την μυτη της γλωσσας.
Βασικα η ναρκωση δεν επηρεαζει την γλωσσα.
Εγω θα συνιστουσα πλυσιμο με στοματικο διαλυμα και θα φυγει συντομα.

26-02-25

23:12
Κατ αρχην ,σε ευχαριστω για την απαντηση σου.ε οκ ...αυτο νομιζω οτι δεν ειναι ναρκωση γιατι αισθηση εχεις... καψιμο αισθανεσαι λογω ερεθισμου του σημειου απο αγνωστη αιτια..
Βασικα η ναρκωση δεν επηρεαζει την γλωσσα.
Εγω θα συνιστουσα πλυσιμο με στοματικο διαλυμα και θα φυγει συντομα.
Διαβαζοντας ειδα οτι υπαρχει η περιπτωση(σπανια μεν) κατα την αναισθησια να "τραυματιστει"το νευρο της γλωσσας που περναει εκει διπλα- παραδιπλα.Με συνεπεια το "μουδιασμα".
Μια κατασταση η οποια μπορει να παρει και αρκετους μηνες να επανελθει.
Εμενα αυτη τη στιγμη ,εχει αρχισει ηδη να γινετε ολο και πιο "αχνο"το συμπτωμα,γεγονος που δεικνυει πως ειτε ισως απλα να ηταν πολυ μικρο το "ξισιμο"και το νευρο ανακαμπτει.
Ειτε μπορει να οφειλετε σε αυτο που λες ,δηλαδη σε καποιο εξωτερικο ερεθισμο.
Ισως να ακουμπησε η γλωσσα τις χλωρινες και τα οξεα,κατα τη φαση αποστειρωσης της απονευρωσης (αν και υπηρχε απομονωτηρας),καθως δεν αισθανομουν και πολλα εκεινη τη στιγμη,και να την "εκαψε"επιφανειακα.
Ο καιρος θα δειξει.
touvlo
Διάσημο μέλος

27-02-25

07:24
περαστικά σου @john29 , αν και πλέον έγινες καλά. Πόσο κρατησε το μούδιασμα της γλώσσας;
ελπίζω να πέρασε. Μα αφού η απονεύρωση γίνεται διχως νάρκωση; Τέλος πάντων, τελείωσε.
Πάμε στα δικά μου
Πήγα χθες στην εμφυτευματολόγο.
μού κανε πανοραμική και αξονική κρανίου και είδε ότι μπορεί να βάλει εμφύτευμα οριακά. Θα μπει και κατά 2 χιλιοστά στο ιγμόριο, θα ξεκολήσει απλά λίγο την πετσούλα, είπε. Όλα είναι ρουτίνα, να μην το φοβαμαι.
Εντάξει, ας το παίξουμε πως δε φοβόμαστε.
Πάμε στα φάρμακα: Θα μου αλλάξει τα φώτα! Δεν έκανε <<έκπτωση>>, όσο κι αν την παρακάλεσα. 2 αμοξιλ υων 1000 καθε μέρα, επί 9 (!) μέρες, συν ένα αντιμικροβιακό επί 3 μέρες , συν προστασία για στομάχι, συν προβιοτικό (Αυτό δεν είναι κάτι) Και ασφαλώς το παυσίπονο , πιστεύω.
Και νάρκωση πρέπει να μπει δυνατή, γιατί τρυπάει οστό και πονάει, , 2 αμπούλες.
Και τώρα έρχεται η ερώτηση, που απαγορεύεται ο ασθενής να την κάνει σε άαγνωστους στο ίντερνετ, αλλά επειδή μ΄αρέσουν τα απαγορευμένα, εγώ την κάνω:
Παιδιά, εγώ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάρω τόσα φάρμακα. : Τι να κόψω;
Ήταν υπερβολική!
Λέω, να κάνω το αμοξίλ 7 μέρες, τόσες έχει και το chat gpt (3-7). Δηλ 1 μέρα πριν, την ημέρα της επέμβασης και 5 μετά. Να κάνω το αντιμικροβιακό 1 μέρα , μόνο της επέμβασης (τι το χρειάζομαι, αντιβιωτικό την ίδια δουλειά δεν κάνει
, του στομαχιού να το πάρω μόνο αυτή τη μέρα και το παυσίπονο όσο δεν αντέχω. Τα προβιοτικά θα τα παίρνω.
Στη νάρκωση, μόνο το σταυρό μου μπορώ να κάνω.
Το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν έχει ραντεβού. Ίσως με βάλει αύριο, που ελπίζουμε ν ακυρώσει κάποιος λόγω απεργίας.....
ελπίζω να πέρασε. Μα αφού η απονεύρωση γίνεται διχως νάρκωση; Τέλος πάντων, τελείωσε.
Πάμε στα δικά μου
Πήγα χθες στην εμφυτευματολόγο.
μού κανε πανοραμική και αξονική κρανίου και είδε ότι μπορεί να βάλει εμφύτευμα οριακά. Θα μπει και κατά 2 χιλιοστά στο ιγμόριο, θα ξεκολήσει απλά λίγο την πετσούλα, είπε. Όλα είναι ρουτίνα, να μην το φοβαμαι.
Εντάξει, ας το παίξουμε πως δε φοβόμαστε.
Πάμε στα φάρμακα: Θα μου αλλάξει τα φώτα! Δεν έκανε <<έκπτωση>>, όσο κι αν την παρακάλεσα. 2 αμοξιλ υων 1000 καθε μέρα, επί 9 (!) μέρες, συν ένα αντιμικροβιακό επί 3 μέρες , συν προστασία για στομάχι, συν προβιοτικό (Αυτό δεν είναι κάτι) Και ασφαλώς το παυσίπονο , πιστεύω.
Και νάρκωση πρέπει να μπει δυνατή, γιατί τρυπάει οστό και πονάει, , 2 αμπούλες.
Και τώρα έρχεται η ερώτηση, που απαγορεύεται ο ασθενής να την κάνει σε άαγνωστους στο ίντερνετ, αλλά επειδή μ΄αρέσουν τα απαγορευμένα, εγώ την κάνω:
Παιδιά, εγώ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάρω τόσα φάρμακα. : Τι να κόψω;
Ήταν υπερβολική!
Λέω, να κάνω το αμοξίλ 7 μέρες, τόσες έχει και το chat gpt (3-7). Δηλ 1 μέρα πριν, την ημέρα της επέμβασης και 5 μετά. Να κάνω το αντιμικροβιακό 1 μέρα , μόνο της επέμβασης (τι το χρειάζομαι, αντιβιωτικό την ίδια δουλειά δεν κάνει

Στη νάρκωση, μόνο το σταυρό μου μπορώ να κάνω.
Το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν έχει ραντεβού. Ίσως με βάλει αύριο, που ελπίζουμε ν ακυρώσει κάποιος λόγω απεργίας.....
touvlo
Διάσημο μέλος

05-03-25

07:35
θα σου πω αύριο το πρωίΤο εμφύτευμα, εκτός από την τσέπη, πονάει και κυριολεκτικά;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φίλοι μου, σήμερα είναι η μέρα της επέμβασης.

Αν αύριο δε σας γράψω, να ανησυχήσετε

Πήρα χθες την πρωτη δόση αμοξίλ και σε λίγο παίρνω τη 2η. Θα δούμε πώς θα πάει. Προς το παρόν ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες. Αν πάω καλά, ίσως κάνω ζαβολιές.
Πήρα γιαούρτια, για να αντέξω την αντιβίωση. Μόνο παγάκια δεν έχω, ετοιμάζω αυτοσχέδια παγοκύστη.
Στο μεταξύ, στις 5 θα πέσει η νάρκωση και στις 8 το βράδυ έρχεται ο γιατρός της μαμάς. Ελπίζω να μπορώ να μιλήσω.
Δε σας κρύβω, έχω γενικά μια αγωνία.
Θα σας γράφω.
@γιαννης_00 , θέλω συμπαράσταση, χρειάζομαι αγκαλίτσες
touvlo
Διάσημο μέλος

05-03-25

08:54
@γιαννης_00 , εεεε, ακόμη κοιμάσαι; Ξύπναααααα
Είπες, αν πάθω διάρροια, πρέπει να σταματήσω το αμοξιλ. Νομίζω λίγο με πείραξε. Όμως ίσως είναι και ψυχολογικό. Λόγω της αγωνίας της σημερινής, είμαι λίγο σε ......αναμένα κάρβουνα. Θα περιμένω.
Εγώ της το είπα της γιατρού, πως ο οργανισμός μου δε θέλει φάρμακα. Τα διώχνει. Αυτή δε με άκουσε. Ε, τώρα, καλά να πάθει.
Είπες, αν πάθω διάρροια, πρέπει να σταματήσω το αμοξιλ. Νομίζω λίγο με πείραξε. Όμως ίσως είναι και ψυχολογικό. Λόγω της αγωνίας της σημερινής, είμαι λίγο σε ......αναμένα κάρβουνα. Θα περιμένω.
Εγώ της το είπα της γιατρού, πως ο οργανισμός μου δε θέλει φάρμακα. Τα διώχνει. Αυτή δε με άκουσε. Ε, τώρα, καλά να πάθει.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

05-03-25

14:12
Δε νομίζω ότι μ΄ ένα μόνο σύμπτωμα πρέπει να σταματήσεις την αντιβίωση. Ειδικά αν δε συνεχίζεται. Άσε που είναι και μέσα στις παρενέργειες τής συγκεκριμένης αντιβίωσης. Η amoxil τα κάνει κάτι τέτοια..@γιαννης_00 , εεεε, ακόμη κοιμάσαι; Ξύπναααααα
Εγώ της το είπα της γιατρού, πως ο οργανισμός μου δε θέλει φάρμακα. Τα διώχνει. Αυτή δε με άκουσε. Ε, τώρα, καλά να πάθει.![]()
Δεν ξέρω τί θα πει ο πλέον αρμόδιος (γιάννης), αλλά αν...λίγο σε πείραξε, κάτσε να δεις. Και αν δεις ότι συνεχίζεται, οκ, κάνε ό,τι νομίζεις. Αν και αυτά...γιατρός τα δίνει, γιατρός - πρέπει να - τα "κόβει". Δεν αυθαιρετούμε...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

05-03-25

14:13
ωχ ..εχω μαθημα..@γιαννης_00 , εεεε, ακόμη κοιμάσαι; Ξύπναααααα
Εγώ της το είπα της γιατρού, πως ο οργανισμός μου δε θέλει φάρμακα. Τα διώχνει. Αυτή δε με άκουσε. Ε, τώρα, καλά να πάθει.![]()
Μα σε κραταω αγκαλια ...κατσε να σε σφιξω να το καταλαβεις.
Το αμοξιλ δεν κανει ιδιαιτερα διαρρεια το αουγκμεντιν κανει πολλες.
και ειναι και το ψυχολογικο ...το εντερο ειναι σκεπτομενο.
Αν σου παει νερο πρεπει να μιλησεις με την γιατρο.
Προς το παρον εκτος απο τα γιουρτια με την πετσα πηγαινε παρε και ουλτρα λεβιρ (3,30€) και ολα καλα θα πανε.
Τα φαρμακα με μετρο ειναι σύμμαχος μας.
Προσοχη
Διαρρεια ( που δεν εχεις) δεν σημαινει ζημια ..σημαινει οτι το φαρμακο δεν αποροφατε απο τον οργανισμο και φευγει οποτε δωρο αδωρο και κανει και μικρη ζημια στα χορταρακια του εντερου και αφυδατωνει.
Οποτε το γυρνανε σε ενδοφλεβιο.
Εσυ δεν εχεις διαρρεια και κουλ
Προς το παρον σταματα τα πορτοκαλια και και τρωε μηλα, ριζοτα χωρις βούτυρα και παρμεζανες
touvlo
Διάσημο μέλος

06-03-25

03:55
καλά πήγα!
Δεν πόνεσε καθόλου.
Λίγο μούδασε το χείλος με τη νάρκωση μόνο. Οι συλλαβές πα πο που με δυσκόλευαν
Δεν ήταν διάροια, όλα καλά. Η αγωνία μου ήταν. Τώρα ηρέμησα
Μου είπε να πάρω συν fragil.
Δεν πόνεσε καθόλου.
Λίγο μούδασε το χείλος με τη νάρκωση μόνο. Οι συλλαβές πα πο που με δυσκόλευαν
Δεν ήταν διάροια, όλα καλά. Η αγωνία μου ήταν. Τώρα ηρέμησα
Μου είπε να πάρω συν fragil.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Unboxholics
- Scandal
- charmander
- fourkaki
- iew
- johnsala
- pinkheart
- Natsuko
- touvlo
- rafaela11
- Luludaki
- fockos
- Corfu kitty
- giannhs2001
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Joji
- thenutritionist
- Dr. Gl. Luminous
- john29
- American Economist
- DimitraA.
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- ROM32
- Giorgkalo
- chester20080
- taketrance
- GeorgePap2003
- Kate1914
- Μαυρίκιος
- Advocatus diaboli
- Paragontas7000
- teacher_40
- bibliofagos
- Maria23667
- iiTzArismaltor_
- elina48
- Βρεγμένη γάτα
- Μαρια30
- Sevasti
- hirasawayui
- jj!
- Hased Babis
- Sosstoss
- camil
- math2arch
- darkhappysong
- Abiogenesis
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- ggl
- χημεια4λαιφ
- marww
- Ωρορα
- Shadowban
- Meow
- Roulaki
- Στεφανος56
- User2350
- bruh_234
- sophiaa
- oups
- New member
- Nefeli_
- Mt73
- Jocaste
- Pharmacist01
- Nickx
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Stelios725
- Libertus
- Αναστασία197
- 1011
- louminis
- SlimShady
- tslef8
- MarcoReus
- Thundergirl
- Johnny15
- tsiobieman
- grtt
- Panagiotis849
- Eua5
- Face_control
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.