• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Δόντια - στοματική υγεία - οδοντίατροι

Για αυτό ρωτάς τα κόστη πριν πάς.... καθαρισμός 150 ευρώ σε ενα στόμα το οποίο ειναι σχετικά καθαρό (δηλαδη βουρτσίζεσαι τακτικά και ο προηγουμενος καθαρισμός ηταν 1 χρονο πρίν) άρα δεν θα ταλαιπωρήσει πολύ τον ιατρό ειναι υπερβολή.

100 το μέγιστο και πάλι εάν εχεις γίνει λατομείο απο τη πέτρα και τη πλάκα.....

Το αναισθητικό δεν ειναι κάτι ρε συ... έλεος.... προφανως και κάποιοι δε θέλουν γιατι ειναι επώδυνο. Εγω αν ήμουν οδοντίατρος θα χρέωνα εναν καθαρισμό 50 ευρώ το πολύ.

Και αν είχα και 4-5 πελάτες την ημέρα θα έλεγα 40.

Αν κατάλαβα καλά με ρήμαξαν κανονικά δηλαδή.
Αν έχει κάποιος να μου προτείνει αξιόλογο οδοντίατρο στην Αθήνα να μου στείλει πμ. Δεν έχω κανένα σοβαρό θέμα με τα δόντια μια φορά το χρόνο κάνω καθαρισμό και κάθε 3-4 χρόνια καμία λεύκανση.

Τελικά αν δεν έχεις δικό σου άνθρωπο σε αυτά θα σε αρμέξουν κανονικά.

Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ για καθαρισμό πάνω από 50ευρώ . Δεν ξέρω αν στην Αθήνα αλλάζουν οι τιμές επείδη είναι πιο ακριβή πόλη ;! Οτιδήποτε πάνω από 60 μου φαίνεται ξεκάθαρο κλέψιμο . Καλύτερα να πας στους φοιτητές , τι 150

Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ για καθαρισμό πάνω από 50ευρώ . Δεν ξέρω αν στην Αθήνα αλλάζουν οι τιμές επείδη είναι πιο ακριβή πόλη ;! Οτιδήποτε πάνω από 60 μου φαίνεται ξεκάθαρο κλέψιμο . Καλύτερα να πας στους φοιτητές , τι 150

Εντάξει αμα το στόμα ειναι λατομείο και παιδευεται ο άλλος καμια ώρα εεε δεν θα του δωσεις 50 ευρώ... θα το πάει το 100αρι αλλα.... και πάλι μιλάμε για δυσκολο καθαρισμό και οχι για 150.

Απλά έπεσε σε καριόλα ψωνάρα... και την μάδησε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η οδοντίατρος που είχα τόσα χρόνια έφυγε μόνιμα στην Ελβετία και προχθές αναγκάστηκα να πάω σε έναν άλλον.

Στην δική μου πλήρωνα 70.

Φαντάσου και αυτή που πήγε στα σαλέ της Ελβετίας..... 70 σου έπαιρνε... ελαφρώς υψηλό βεβαια και αυτό... εμενα ο οδοντίατρος που τον εχω χρόνια παίρνει 60.

Τελοςπαντων... ο θεος να σε φυλάει μακρυά απο γιατρους δικηγορους και τραπεζίτες :D βαράνε αλύπητα στο ψαχνό.

Τις προάλλες ο άλλος ηθελε για ενα καρδιογράφημα και εναν υπέρηχο 60 ευρώ.

Θα πάω στο ΝΝΑ.... που το πληρώνω κιόλας απο τις κρατήσεις μου... άντε ρε απο εκεί.

Δεν έχω καν δύσκολο καθαρισμό, απλά είναι ευαίσθητα επειδή πιο μικρή τα έτριζα το βράδυ. δεν έχω ούτε ενα σφράγισμα και είμαι τυπικότατη.
Απλά πήγα σε μαλάκες, ήταν κάτι σαν κλινική και το έκλεισα τελευταία στιγμή γιατι δεν ήθελα να το ξεχάσω.

Σε κάθε περίπτωση οι τιμές στην Αθήνα σίγουρα είναι πιο πάνω.

Αν κάποιος ας ποιος ξέρει σοβαρό επιστήμονα και άνθρωπο, να μου στείλει. Μια ζωή την ίδια οδοντίατρο είχα.

Δεν έχω καν δύσκολο καθαρισμό, απλά είναι ευαίσθητα επειδή πιο μικρή τα έτριζα το βράδυ. δεν έχω ούτε ενα σφράγισμα και είμαι τυπικότατη.
Απλά πήγα σε μαλάκες, ήταν κάτι σαν κλινική και το έκλεισα τελευταία στιγμή γιατι δεν ήθελα να το ξεχάσω.

Σε κάθε περίπτωση οι τιμές στην Αθήνα σίγουρα είναι πιο πάνω.

Αν κάποιος ας ποιος ξέρει σοβαρό επιστήμονα και άνθρωπο, να μου στείλει. Μια ζωή την ίδια οδοντίατρο είχα.

Παιανία σε βολεύει ; να σε στείλω στη δική μου.... έχουν ιατρείο ήταν ο πατέρας της αρχικά και τωρα το έχει αυτή... και ο πατέρας της καμια φορά βοηθάει φοβερός οδοντίατρος και γνωστός.

Παιανία σε βολεύει ; να σε στείλω στη δική μου.... έχουν ιατρείο ήταν ο πατέρας της αρχικά και τωρα το έχει αυτή... και ο πατέρας της καμια φορά βοηθάει φοβερός οδοντίατρος και γνωστός.
Αν την εμπιστεύεσαι και είναι καλή ναι

...καθαρισμός 150 ευρώ σε ενα στόμα το οποίο ειναι σχετικά καθαρό (δηλαδη βουρτσίζεσαι τακτικά και ο προηγουμενος καθαρισμός ηταν 1 χρονο πρίν) άρα δεν θα ταλαιπωρήσει πολύ τον ιατρό ειναι υπερβολή...
«Υπερβολή» είναι μια υπηρεσία που παίζει στα 40€-60€ στην αγορά (που by the way μέχρι και το 2021-2022 έβρισκες άνετα ακόμη και με 20€) να στη χρεώνουν π.χ. 70€-80€...να στη χρεώνουν 150€ δεν είναι υπερβολή, είναι κλοπή!
Με 150€ κάνεις 3-4 καθαρισμούς ή π.χ. πας 4-5 επισκέψεις και κάνεις απονεύρωση τραπεζίτη (το πιο δύσκολο case απονεύρωσης δηλαδή), όχι έναν καθαρισμό του κώλου μισή ωρίτσα...και στην Ελβετία να πήγαινε στη γνωστή της πιο φθηνά θα της τον έκανε!:rolleyes:
Εγώ θα πήγαινα στο συνήγορο του καταναλωτή!

Τελευταία επεξεργασία:
Πάλι καλά μου το θύμησες, πέρασε 6μηνο🥹

Δύο φορές τον χρόνο κάνω εγώ

Πάντως είδα πως αρκετά στο κέντρο που είναι πολύ «glam» και καλά και λειτουργούν σαν κλινικές δηλώνουν 100άρια για καθαρισμό.Τι να πω, μάλλον πήγα σε τύπο που κάνει εμένα και την Βίσση :worry:

Το οτι ήταν κλοπή το ήξερα, αλλά δε ήξερα το πόσο μεγάλη κλοπή ήταν.
Anyway, θα ψάξω καλύτερα και μεταξύ γνωστών.

Πάντως είδα πως αρκετά στο κέντρο που είναι πολύ «glam» και καλά και λειτουργούν σαν κλινικές δηλώνουν 100άρια για καθαρισμό.Τι να πω, μάλλον πήγα σε τύπο που κάνει εμένα και την Βίσση :worry:

Το οτι ήταν κλοπή το ήξερα, αλλά δε ήξερα το πόσο μεγάλη κλοπή ήταν.

Κάνε εγγραφή μπες και δες τιμές, τι πας και σου πιάνουνε τον κώλο σαν τουρίστρια...

Κάνε εγγραφή μπες και δες τιμές, τι πας και σου πιάνουνε τον κώλο σαν τουρίστρια...
Δεν εμπιστεύομαι το doctoranytime γιατι ξέρω πως αποκρύπτουν αρνητικές κριτικές. Θέλω και άριστη εξυπηρέτηση.

«Υπερβολή» είναι μια υπηρεσία που παίζει στα 40€-60€ στην αγορά (που by the way μέχρι και το 2021-2022 έβρισκες άνετα ακόμη και με 20€) να στη χρεώνουν π.χ. 70€-80€...να στη χρεώνουν 150€ δεν είναι υπερβολή, είναι κλοπή!
Με 150€ κάνεις 3-4 καθαρισμούς ή π.χ. πας 4-5 επισκέψεις και κάνεις απονεύρωση τραπεζίτη (το πιο δύσκολο case απονεύρωσης δηλαδή), όχι έναν καθαρισμό του κώλου μισή ωρίτσα...και στην Ελβετία να πήγαινε στη γνωστή της πιο φθηνά θα της τον έκανε!:rolleyes:
Εγώ θα πήγαινα στο συνήγορο του καταναλωτή!

Υπάρχει νομικό πλαίσιο που θέτει τον συνήγορο του καταναλωτή αρμόδιο για μια τέτοια περίπτωση ;
μπορεί να σου πούν... κύριε ειναι ελεύθερη αγορά ο καθε ιατρός κοστολογεί ανάλογα τις υπηρεσίες του.
Με τη θέληση της πλήρωσε....

Δεν μπήκε στο κόπο να κάνει μια ερευνα αγοράς πρώτα... παντού γινονται αυτά.
Οι ελευθεροι επαγγελματιες ζητάνε ότι θέλουν !

Δεν εμπιστεύομαι το doctoranytime γιατι ξέρω πως αποκρύπτουν αρνητικές κριτικές. Θέλω και άριστη εξυπηρέτηση.
Και στο Google οι ίδιοι γιατροί είναι, δεν είναι AI!:lol:
Υπάρχει νομικό πλαίσιο που θέτει τον συνήγορο του καταναλωτή αρμόδιο για μια τέτοια περίπτωση ;
μπορεί να σου πούν... κύριε ειναι ελεύθερη αγορά ο καθε ιατρός κοστολογεί ανάλογα τις υπηρεσίες του.
Με τη θέληση της πλήρωσε....

Δεν μπήκε στο κόπο να κάνει μια ερευνα αγοράς πρώτα... παντού γινονται αυτά.
Οι ελευθεροι επαγγελματιες ζητάνε ότι θέλουν !
Δε λέω ότι ντε και καλά θα έβγαινε κάτι απ' αυτό, απλώς αυτή θα ήταν η αντίδρασή μου γιατί μιλάμε για γερό δάγκωμα!

Καλλιθέα σε βολεύει;

Είχα εκεί τον προηγούμενο μου, μιλάμε για απίστευτο καθαρισμό. Και τροχό και χειροκίνητο δεν ξανά βλέπεις ίχνος πλάκας για 1-2 χρόνια… ίσως σε πονέσει βέβαια γιατί κάνει δουλειά ο άνθρωπος

Και στο Google οι ίδιοι γιατροί είναι, δεν είναι AI!:lol:

Δε λέω ότι ντε και καλά θα έβγαινε κάτι απ' αυτό, απλώς αυτή θα ήταν η αντίδρασή μου γιατί μιλάμε για γερό δάγκωμα!

Μωρέ εσύ καλά το λές αλλά δεν ξέρω εάν βγεί άκρη με το συνήγορο του καταναλωτή ή με αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο....

Εγω δεν θα τους πλήρωνα εκεινη την ώρα να σ πω την αλήθεια θα τους έδινα το πολύ 70-80 άντε 100 στα ζόρια και θα έφευγα και δεν θα ξαναπάταγα .... αμα μου πεί κιολας οτι ηταν χωρίς αποδειξη εκεί θα πάω να πέσω στη θάλασσα... και σημερα έχει τοπικά 8 με 9 μποφόρ.

Το λέω γιατί.... είχα πρόσφατα ενα θέμα με τη Βόνταφον. Επειδη δεν έβγαζα άκρη μαζί τους και επειδη δεν ειχε κανένα νόημα να κάθομαι και να διαφωνω και να είμαι απότομος με υπαλληλους οι οποίοι στη τελική δεν φταίνε και έρχονται και σε δύσκολη θέση τους το είχα πει εξάλλου , γιατί δεν με έφερναν σε επαφή με εναν διευθυντή ή εστω προϊστάμενο να λύσει το θέμα.... και με όσους μιλούσα είχαν πλήρη άγνοια και απο νομικά θέματα. Οπότε και εγω νευρίαζα.... χωρις λόγο κ μετέφερα και την ένταση εκνευρισμό μου σε ανθρώπους που δε φταίνε.

Μπήκα και διάβασα και έστειλα αναφορά στη Ρυθμιστική Αρχή τηλεπικοινωνιών, εν τέλει μετά και απο μια 2η αναφορά βρήκαμε μια λύση. Προς τιμή τους πρότειναν μια καλή λύση και θα προχωρήσουμε. αΥΤΌ σκέφτηκα εγω αν ο συνηγορος ειναι όντως αρμόδιος... αλλιώς ειναι μια καλή σκέψη να αντιδράσεις κ να κάνεις κάτι σε τέτοιους ληστές ειδικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλλιθέα σε βολεύει;

Είχα εκεί τον προηγούμενο μου, μιλάμε για απίστευτο καθαρισμό. Και τροχό και χειροκίνητο δεν ξανά βλέπεις ίχνος πλάκας για 1-2 χρόνια… ίσως σε πονέσει βέβαια γιατί κάνει δουλειά ο άνθρωπος

Πως δε βλέπεις και εσυ μωρές ιχνος πλάκας... αφου η πλάκα δημιουργειται απο τροφές αν δεν βουρτσίζεσαι σωστά και τρως συνεχεια σοκολάτες κ μαλακιες :P

Πάντως τον ρώτησα και κόστος και για βραδινό νάρθηκα επειδή ο δικό μου έσπασε και μου λέει 450-500€ και δεν μπόρεσα να κρατήσω το γέλιο μου.
Για την ιστορία κάνει περίπου 200 για όσους δεν ξέρουν. Τέλος πάντων, όλα καλά να πάει να γαμηθεί. Πραγματικά σχεδόν όλη μου τη ζωή μια οδοντίατρο είχα, γιαυτό πιάστηκα παντελώς αδιάβαστη.

Θα πάμε παρακάτω

Πάντως τον ρώτησα και κόστος και για βραδινό νάρθηκα επειδή ο δικό μου έσπασε και μου λέει 450-500€ και δεν μπόρεσα να κρατήσω το γέλιο μου.
Βραδινό νάρθηκα για ποιο λόγο;
Π.χ. έχεις κάνει θεραπεία ορθοδοντικής και τον φοράς για να διατηρούνται ή τρίζεις τα δόντια σου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back