vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

27-11-24

22:39
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημαΕγώ πολύ ευχαρίστως να χρησιμοποιούσα νήμα (και χρόνο και διάθεση να αφιερώσω έχω), αλλά παιδιά δεν γίνεται με τπτ.
Τα δόντια μου είναι πολύ κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο. Όσες φορές προσπάθησα μέχρι και ότι θα κάνω ζημιά φοβήθηκα στη προσπάθειά μου να αφαιρέσω το νήμα που ήδη είχε περάσει με το ζόρι ανάμεσα στα δόντια.
Τα μεσοδόντια που λέτε κάνουν για την περίπτωσή μου ή είναι σαν το νήμα;

Εμένα είναι και κοντά γενικά, αλλά και λίγο στραβούλικα, οπότε είναι δύσκολο. More harm than good που λένε

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

28-11-24

00:39
ναι το γιατροσοφι το εχω ετοιμο αμα το χρειαστεις.Την Τρίτη θα συναντησω έναν γιατρό εδώ, γείτονα
Εχθές που πήρα αυτό το οδοντοτεχνικό κέντρο, μου έκαναν καλή εντύπωση. Η γυναίκα είναι η οδοντίατρος του αδερφού μου. Σήμερα που έστειλα την ακτινογραφία, μου ζητησε να βγάλω τη ρίζα και σε τρεις μήνες να βγάλω πανοραμική συν το ότι με πήρε η βοηθός. Αυτό δε μου άρεσε. Η βοηθός είναι για να κλείνει ραντεβού και να δίνει αποδείξεις, όχι για τόσο εξειδικευμένα θέματα. Έπειτα είπε, πως υπάρχει περίπτωση, να ανέβει η τιμή το πολύ άλλα 100 ευρώ, για πιθανά έξτρα υλικά, που ίσως χρειαστούν. Ούτε αυτό μου άρεσε.
Ας δούμε τι θα πει ο γείτονας.
Ο πόνος δε με νοιαζει, απλά να γίνει καλή δουλειά. Τρυπάνε οστό στο κρανίο, δεν είναι αστείο. Εγώ έχω φοβηθεί πολύ, απ τη μια στιγμή στην άλλη, να φαφουτιάσω.
Ευχαριστώ για το γιατροσόφι Γιαννάκη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτό το σκέφτηκα απ την αρχή, γιαυτό πήγα στον Dr. που σου είπα: Επειδή αυτός δεν έχει να κερδίσει. Κατ αρχή έχει πααααααρα πολύ κόσμο, δηλ διώχνει, έπειτα η ειδικότητά του είναι απονευρώσεις. Δεν κάνει ούτε γέφυρες, ούτε θηκες, ούτε εμφυτεύματα. Κάποτε που τον είχα ρωτήσει, είχε πει, φυσικά μπορώ να κάνω και σφραγίσματα, αλλά δεν κάνω. Επομένως αυτός άντε να βγάλει το 1000αρικο το οποίο και ανάγκη δεν το έχει, διώχνει κόσμο. Πιστεύω δηλ η γνώμη του είναι ανιδιοτελής. Επίσης επειδή μου έχει κάνει 2 απονευρώσεις, τον έχω δει πως εργάζεται πάρα πολύ καλά, δηλ κέρδισε την εμπιστοσύνη μου
Ε τωρα ειπε η οδοντιατρος στην βοηθο να σε ενημερωσει...δεν εκανε και κανενα εγκλημα... δικη της δουλεια ειναι να σε καθοδηγησει... τωρα ραυτεβου για εξαγωγη ριζας και μετα θα ερθεις τοτε με πανοραμική.
Οταν θα πας στον ειδικο των απονευρωσεων ...νομιζω τους λενε ενδοντολογους....τοτε αυτος θα σε πει αν οι ριζες ειναι καλες για ''θεμελια'' για να χτισεις επανω τους και οχι να τις βγαλεις...οποτε και κρινεις...ουφ μπερδεμα ειναι.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.906 μηνύματα.

30-11-24

12:44
Υπάρχουν στοματικά διαλύματα με και χωρίς αλκοόλ. Ποιο να προτιμήσουμε;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

30-11-24

12:55
χωρις..το αλλο τσούζειΥπάρχουν στοματικά διαλύματα με και χωρίς αλκοόλ. Ποιο να προτιμήσουμε;
«Aχ τσούζει»
«Aχ τσούζει»
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.064 μηνύματα.

30-11-24

15:38
Δεν διαβρώνει τα δόντια το οινόπνευμα; Λέω εγώ τώρα 

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.906 μηνύματα.

30-11-24

16:57
Λες; Δε νομίζω. Ούτε πως τσούζει. Έχω και απ τα δυο σπίτι, κανένα δε με τσούζει. Χρησιμοποιώ πότε το ένα, πότε το άλλο. Αλλά δεν ξέρω τη διαφορά. Θα έλεγα, πως επειδή είναι σε φάση, που πρέπει να φυλαγομαι από μολύνσεις, λόγω του ότι έχει σπάσει το δόντι, θα ήταν σκόπιμο το αλκοόλ..... Λέω και γώ τώρα.Δεν διαβρώνει τα δόντια το οινόπνευμα; Λέω εγώ τώρα![]()

Γιαυτό ρωτώ

touvlo
Διάσημο μέλος

04-12-24

09:11
Πάει το δοντάκι!
Το έβγαλα. Τι δοντάκι δηλ, κάτι υπολείμματα δοντιού και κάτι απονευρωμένες μικρές ρίζες. Σε 3 κομμάτια το έβγαλε. Ήταν για να βγει. Ούτε πόνεσα καν. Μην πω πως ανακουφίστηκα ψυχολογικά. Έκανε μια μικρή νάρκωση, του είπα την απαραίτητη μόνο. Πράγματι με πρόσεξε. Έβαλε τόσο λίγη, που ούτε μούδιασα. Μόνο δεν πονούσα. Ούτε υπνηλία μετά, σε δυο ώρες έφαγα κανονικά, ούτε αίμα. Νομίζω πως το ήθελε ο οργανισμός μου.
Εχθές δεν έπρεπε να πιω αλκοόλ, καφέ και γενικά καυτά πράματα, όχι κάπνισμα (δεν καπνίζω), όχι άσκηση. Επίσης είπε, για μια μέρα, να αποφύγω γαλακτοκομικά, γιατί, λέει, υπάρχει περίπτωση τα βακτηρια του γάλακτος να προκαλέσουν μόλυνση (αυτό πρώτη φορά το άκουσα, αλλά το έκανα).
Από το νέο έτος, θα ξεκινησω διαδικασία εμφυτεύματος.
Υπάρχει και η λύση μια <<προσθετικής>>, δηλ κάτι σα μινι μασελάκι, αλλά δεν αξίζει για ένα δόντι. Θα έχω ένα μόνιμο μπελά στο στόμα. που αν δεν καθαριστεί καλά, θα κινδυνέψουν και άλλα δόντια. Μου είπε, πως αυτό πλέον δεν το συστήνουν
Τώρα μένει να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Αυτός καλός μου φάνηκε, αλλά λίγο τσαπατσούλης. Η εξαγωγή ήταν άριστη χθες, αλλά μου είπε μια βλακεία, που με έβαλε σε σκέψεις, κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ σε τόσο μεγάλη δουλειά. Μου είπε <θες να κολλήσω προσωρινά το σπασμένο, μέχρι να αποφασίσεις;> Μου φάνηκε πολύ βλακώδες. Ο ενδοοδοντολόγος είπε, πως έχει χαλάσει η ρίζα από βακτήρια στο μέρος που έσπασε και αυτός ήθελε να την ξανακολλήσει;
Μάλλον θα το βάλω στην Ελλάδα, στην οδοντίατρο που έλεγα. Μου φάνηκε πιο σοβαρή επαγγελματίας
Το έβγαλα. Τι δοντάκι δηλ, κάτι υπολείμματα δοντιού και κάτι απονευρωμένες μικρές ρίζες. Σε 3 κομμάτια το έβγαλε. Ήταν για να βγει. Ούτε πόνεσα καν. Μην πω πως ανακουφίστηκα ψυχολογικά. Έκανε μια μικρή νάρκωση, του είπα την απαραίτητη μόνο. Πράγματι με πρόσεξε. Έβαλε τόσο λίγη, που ούτε μούδιασα. Μόνο δεν πονούσα. Ούτε υπνηλία μετά, σε δυο ώρες έφαγα κανονικά, ούτε αίμα. Νομίζω πως το ήθελε ο οργανισμός μου.
Εχθές δεν έπρεπε να πιω αλκοόλ, καφέ και γενικά καυτά πράματα, όχι κάπνισμα (δεν καπνίζω), όχι άσκηση. Επίσης είπε, για μια μέρα, να αποφύγω γαλακτοκομικά, γιατί, λέει, υπάρχει περίπτωση τα βακτηρια του γάλακτος να προκαλέσουν μόλυνση (αυτό πρώτη φορά το άκουσα, αλλά το έκανα).
Υπάρχει και η λύση μια <<προσθετικής>>, δηλ κάτι σα μινι μασελάκι, αλλά δεν αξίζει για ένα δόντι. Θα έχω ένα μόνιμο μπελά στο στόμα. που αν δεν καθαριστεί καλά, θα κινδυνέψουν και άλλα δόντια. Μου είπε, πως αυτό πλέον δεν το συστήνουν
Τώρα μένει να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Αυτός καλός μου φάνηκε, αλλά λίγο τσαπατσούλης. Η εξαγωγή ήταν άριστη χθες, αλλά μου είπε μια βλακεία, που με έβαλε σε σκέψεις, κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ σε τόσο μεγάλη δουλειά. Μου είπε <θες να κολλήσω προσωρινά το σπασμένο, μέχρι να αποφασίσεις;> Μου φάνηκε πολύ βλακώδες. Ο ενδοοδοντολόγος είπε, πως έχει χαλάσει η ρίζα από βακτήρια στο μέρος που έσπασε και αυτός ήθελε να την ξανακολλήσει;
Μάλλον θα το βάλω στην Ελλάδα, στην οδοντίατρο που έλεγα. Μου φάνηκε πιο σοβαρή επαγγελματίας
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

04-12-24

09:48
Ωραια το ευχαριστηθηκες.Πάει το δοντάκι!
Ημαρτον με τα βακτηρια ..ποσα χρονια εχεις να βουρτισεις τα δοντια σου ? εγινες και σαυρα?? λιγο στοματικο διαλυμα και ειναι σουπερ.
Σε ειδε ο γιατρος ετσι σχολαστικη και ειπε να κανει κατι για σενα...και δεν θα κολλουσε 3 κομματια ριζες να τις ξαναφυτεψει..αυτο δεν γινεται και να θες... ενα προχειρο ψευτικο δοντι θα σου εβαζε που θα πατουσε στα ουλα και στα διπλανα...
Τωρα αυτο ειναι πισω και δεν φαινεται ...για σκεψου να ηταν στην βιτρινα ..πως θα σε αφηνε να κυκλοφορεις 4 μηνες ετσι ξεκαλαθουνα?
Θα πας στην αθηναια ...ε? Οκ το ζεις επικινδύνως εναι αποψη και εγω μαζι σου...
touvlo
Διάσημο μέλος

04-12-24

12:38
τώρα πια, τι να συμβεί; Έφυγε ο κίνδυνοςΟκ το ζεις επικινδύνως εναι αποψη και εγω μαζι σου...
αυτό με το γάλα το κατάλαβες; ρητορική η ερώτηση, αλλά λέμε τώρα. Το ανθρώπινο στόμα έχει πολλά βακτήρια. Του γάλακτος, μας μάραναν;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

04-12-24

16:54
Τα κακα βακτηρια δεν γουσταρουν το στομα γιατι εκει κατοικεί το σαλιο και ριχνει κατι γερες κλωτσιες ( γενικα δεν γουσταρουν το πεπτικο). Ενα λογο παραπανω δεν γουσταρουν τα κοριτσακια γιατι ειναι σχολαστικα με την μεριποιηση.τώρα πια, τι να συμβεί; Έφυγε ο κίνδυνος
αυτό με το γάλα το κατάλαβες; ρητορική η ερώτηση, αλλά λέμε τώρα. Το ανθρώπινο στόμα έχει πολλά βακτήρια. Του γάλακτος, μας μάραναν;
Τα βακτηρια που χτυπησαν την ριζα απο καπου αλλου μπηκαν.
Με το ''το ζεις επικινδύνως εναι αποψη και εγω μαζι σου...'' αλλο εννοουσα.
touvlo
Διάσημο μέλος

09-01-25

19:02
παιδιά, για την επέμβαση για να τοποθετηθεί η βάση του εμφυτεύματος, δίνουν αντιβίωση;
Ο γιατρός στην Ελλάδα, ακόμα δε με είδε, θέλει να μου γράψει αντιβίωση και μάλιστα βαρβάτη, να πάρω μια μέρα πριν την επέμβαση και για 6 με 7 μέρες.
Ο γιατρός στην Ελλάδα, ακόμα δε με είδε, θέλει να μου γράψει αντιβίωση και μάλιστα βαρβάτη, να πάρω μια μέρα πριν την επέμβαση και για 6 με 7 μέρες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-01-25

19:07
ελα τωρα ...δεν υπαρχει χειρουργικη επεμβαση χωρις να ακολουθει αντιβιωση...οκ εσυ θα την αρχισεις με 2 χαπια πριν.. που ειναι προ προβλημα? μια χαρα το παςπαιδιά, για την επέμβαση για να τοποθετηθεί η βάση του εμφυτεύματος, δίνουν αντιβίωση;
Εσυ εισαι πολυ υγιης και δεν εχει βακτήρια αλλα ο γιατρος δεν το ξερει αυτο και δεν θελει να μπουκαρουν τα βακτηρια μεσα στα ουλα και το οστο που θα επεξεργαστεί
vanessa99
Δραστήριο μέλος

09-01-25

19:11
Χρειάζεται ναι, ακόμη και για μια εξαγωγή πχ φρονιμίτη, πόσο μάλλον για ένα τέτοιο χειρουργείο. Όλα καλά να πάνεπαιδιά, για την επέμβαση για να τοποθετηθεί η βάση του εμφυτεύματος, δίνουν αντιβίωση;

touvlo
Διάσημο μέλος

09-01-25

19:16
θέλει να μου δώσει 1000άρι augmentin.ελα τωρα ...δεν υπαρχει χειρουργικη επεμβαση χωρις να ακολουθει αντιβιωση...οκ εσυ θα την αρχισεις με 2 χαπια πριν.. που ειναι προ προβλημα? μια χαρα το πας
Εσυ εισαι πολυ υγιης και δεν εχει βακτήρια αλλα ο γιατρος δεν το ξερει αυτο και δεν θελει να μπουκαρουν τα βακτηρια μεσα στα ουλα και το οστο που θα επεξεργαστεί
Πάντως στην εξαγωγή, δε δίνουν, έτσι; Εμ εκεί βγάζεις, εδώ βάζεις σίδερο
αυτά φοβάμαι. Μη δίνουν χωρίς λόγο. Έχω να πάρω αντιβίωση .....15 χρόνια... περίπου. Τώρα θα μου δώσει 1000άρα! Έχω φόββο με τα φάρμακα, γιαυτό έχω πάντα παρενέργειεςΧρειάζεται ναι, ακόμη και για μια εξαγωγή πχ φρονιμίτη, πόσο μάλλον για ένα τέτοιο χειρουργείο. Όλα καλά να πάνε![]()
δίνουν και για εξαγωγή; Μαύρο φίδι που μας έφαγε!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

09-01-25

19:21
Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Η εξαγωγή άνω ανοιχτού φρονιμίτη είναι επίπονη διαδικασία;; Θέλω να πω ότι μετά την αφαίρεση υπάρχει πόνος και πρήξιμο;; Επίσης χρειάζεται αντιβίωση;; Είναι 100% ανοικτός φρονιμίτης, αρα δεν χρειάζεται επέμβαση σε χειρούργο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vanessa99
Δραστήριο μέλος

09-01-25

19:25
Δίνουν και στην εξαγωγή! Σκεφτείτε ότι το στόμα, έχει παρααα πολλά μικρόβια φυσιολογικά. Αυτά με την εξαγωγή και οποιαδήποτε επέμβαση, περνάνε στο αίμαθέλει να μου δώσει 1000άρι augmentin.
αυτά φοβάμαι. Μη δίνουν χωρίς λόγο. Έχω να πάρω αντιβίωση .....15 χρόνια... περίπου. Τώρα θα μου δώσει 1000άρα! Έχω φόββο με τα φάρμακα, γιαυτό έχω πάντα παρενέργειες
δίνουν και για εξαγωγή; Μαύρο φίδι που μας έφαγε!
Καλησπέρα! Επειδή πριν λίγο καιρό έκανα κι εγώ έτσι εξαγωγή, σε ανοιχτό άνω φρονιμίτη, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο σαν διαδικασία. Σαν να βγάζεις "κανονικό" δόντι. Θα σου κάνει ένεση, θα μουδιάσει και θα το αφαιρέσει. Μετά θέλει αντιβίωση και θέλει και αντιβίωση και πριν την εξαγωγή, θα σου τα πει. Εγώ πρήξιμο δεν είχα καμία από τις δύο φορές (έχω αφαιρέσει και τους δύο πάνω έτσι). Αλλά και λίγο να έχεις θα φύγει σύντομα, αφού είναι απλή εξαγωγή, και δεν είναι χειρουργείο με ράμματα κτλ. Καλή επιτυχίαΠαιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Η εξαγωγή άνω ανοιχτού φρονιμίτη είναι επίπονη διαδικασία;; Θέλω να πω ότι μετά την αφαίρεση υπάρχει πόνος και πρήξιμο;; Επίσης χρειάζεται αντιβίωση;; Είναι 100% ανοικτός φρονιμίτης, αρα δεν χρειάζεται επέμβαση σε χειρούργο.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

09-01-25

19:27
Δίνουν και στην εξαγωγή! Σκεφτείτε ότι το στόμα, έχει παρααα πολλά μικρόβια φυσιολογικά. Αυτά με την εξαγωγή και οποιαδήποτε επέμβαση, περνάνε στο αίμα
Καλησπέρα! Επειδή πριν λίγο καιρό έκανα κι εγώ έτσι εξαγωγή, σε ανοιχτό άνω φρονιμίτη, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο σαν διαδικασία. Σαν να βγάζεις "κανονικό" δόντι. Θα σου κάνει ένεση, θα μουδιάσει και θα το αφαιρέσει. Μετά θέλει αντιβίωση και θέλει και αντιβίωση και πριν την εξαγωγή, θα σου τα πει. Εγώ πρήξιμο δεν είχα καμία από τις δύο φορές (έχω αφαιρέσει και τους δύο πάνω έτσι). Αλλά και λίγο να έχεις χια φύγει σύντομα, αφού είναι απλή εξαγωγή, και δεν είναι χειρουργείο με ράμματα κτλ. Καλή επιτυχία![]()
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ρωτάω καθώς μου είπε ότι δεν χρειάζεται συνήθως αντιβίωση, θα μου δώσει Algofren για κάποιες ημέρες που είναι αντιφλεγμονώδες.
Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και το έχω αφήσει λίγο.
touvlo
Διάσημο μέλος

09-01-25

19:27
να σου πω, τη δική μου εμπειρία: ήταν σχετικά απλή διαδικασία, με τοπική νάρκωση. Πόνο είχα μετά, όταν ξεμούδιασε η περιοχή. εμένα μου τον έβγαλε οδοντίατρος. Αντιβίωση δε μου έδωσε, μόνο παυσίπονο. Βέβαια εδώ μέσα διαβάζω, πως τα αντιβιωτικά τα έχουν καραμέλες. Λογικά, αν σε επιβλέπει γιατρός, θα είσαι υπό έλεγχο για τυχόν λοιμώξεις. Εμένα αυτό που με είχε στενοχωρήσει, ήταν πως ένοιωθα την άλλη μέρα υπνηλία, μάλλον λόγω της τοπικής νάρκωσης.Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Η εξαγωγή άνω ανοιχτού φρονιμίτη είναι επίπονη διαδικασία;; Θέλω να πω ότι μετά την αφαίρεση υπάρχει πόνος και πρήξιμο;; Επίσης χρειάζεται αντιβίωση;; Είναι 100% ανοικτός φρονιμίτης, αρα δεν χρειάζεται επέμβαση σε χειρούργο.
μπράβο, έχεις καλό γιατρό, δεν πλακώνει στις αντιβιώσειςΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ρωτάω καθώς μου είπε ότι δεν χρειάζεται συνήθως αντιβίωση, θα μου δώσει Algofren για κάποιες ημέρες που είναι αντιφλεγμονώδες.
Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και το έχω αφήσει λίγο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-01-25

19:30
ναι αυτο ειναι το δοκιμασμενο και ενδεδειγμενο augmentin 1gr παναρχαιο φαρμακο των οδοντοτριατρων και των ΩΡΛ , δοκιμασμενο και αποτελεσματικο.θέλει να μου δώσει 1000άρι augmentin.
Και στην εξαγωγη το δινουν αν το κρινουν απο την ακτινογραφια σε συνδιασμο με την καθαροτητα των ριζων.
Προσεξε τωρα η αμοξιλινη και ειδικα το augmentin 1gr εχει συχνη παρενεργεια το τσιρλιπιπι.
Αν δεν ξερεις το σωμα σου πως ανταποκρινεται τοτε πλακωσου στα γιαουρτια με πετσα ή αν εισαι των φαρμακων παρε καψουλακια ουλτρα λεβιρ.
Αν σου κανει την παρενεργεια τσιρλιπιπι κοβεται μαχαιρι η αντιβιωση και παει πισω το ολο προτζεκτ
touvlo
Διάσημο μέλος

09-01-25

19:33
......και γλυτώνουμε το φάρμακο!ναι αυτο ειναι το δοκιμασμενο και ενδεδειγμενο augmentin 1gr παναρχαιο φαρμακο των οδοντοτριατρων και των ΩΡΛ , δοκιμασμενο και αποτελεσματικο.
Και στην εξαγωγη το δινουν αν το κρινουν απο την ακτινογραφια σε συνδιασμο με την καθαροτητα των ριζων.
Προσεξε τωρα η αμοξιλινη και ειδικα το augmentin 1gr εχει συχνη παρενεργεια το τσιρλιπιπι.
Αν δεν ξερεις το σωμα σου πως ανταποκρινεται τοτε πλακωσου στα γιαουρτια με πετσα ή αν εισαι των φαρμακων παρε καψουλακια ουλτρα λεβιρ.
Αν σου κανει την παρενεργεια τσιρλιπιπι κοβεται μαχαιρι η αντιβιωση και παει πισω το ολο προτζεκτ

Αχ Γιαννάκη μου, όπως έχεις καταλάβει, τα τρέμω τα φάρμακα. Αρρωσταίνω και μόνο που μου λένε να τα πάρω. Το ουλτρα λεβίρ βέβαια είναι αθώο σα γιαουρτάκι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- BatGuin
- touvlo
- Unboxholics
- Scandal
- charmander
- fourkaki
- johnsala
- pinkheart
- Natsuko
- rafaela11
- Luludaki
- fockos
- Corfu kitty
- giannhs2001
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Joji
- thenutritionist
- Dr. Gl. Luminous
- john29
- American Economist
- DimitraA.
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- ROM32
- Giorgkalo
- chester20080
- taketrance
- GeorgePap2003
- Kate1914
- Μαυρίκιος
- Advocatus diaboli
- Paragontas7000
- teacher_40
- bibliofagos
- Maria23667
- iiTzArismaltor_
- elina48
- Βρεγμένη γάτα
- Μαρια30
- Sevasti
- hirasawayui
- jj!
- Hased Babis
- Sosstoss
- camil
- math2arch
- darkhappysong
- Abiogenesis
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- ggl
- χημεια4λαιφ
- marww
- Ωρορα
- Shadowban
- Meow
- Roulaki
- Στεφανος56
- User2350
- bruh_234
- sophiaa
- oups
- New member
- Nefeli_
- Mt73
- Jocaste
- Pharmacist01
- Nickx
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Stelios725
- Libertus
- Αναστασία197
- 1011
- louminis
- SlimShady
- tslef8
- MarcoReus
- Thundergirl
- Johnny15
- tsiobieman
- grtt
- Panagiotis849
- Eua5
- Face_control
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.