Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:11 Ο Γιώργος έγραψε: #81 30-05-11 23:11 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Τα προφυλακτικά με ραβδώσεις τα αισθάνεστε διαφορετικά; Click για ανάπτυξη... Εμένα τα αισθάνθηκε το πορτοφόλι μου διαφορετικά. Νομίζω αυτή είναι η βασική διαφορά τους από τα άλλα. Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Ποιο είδος όμως ,είναι το πιο ασφαλές ; Click για ανάπτυξη... Η αποχή. Αν πάλι θες κάτι πιο πρακτικό ... κάτι της Durex. Εγώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:33 Η love_angel: #82 30-05-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα τα αισθάνθηκε το πορτοφόλι μου διαφορετικά. Νομίζω αυτή είναι η βασική διαφορά τους από τα άλλα. Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα στη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:05 Ο Lonely_Rider: #83 13-06-11 16:05 Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:11 Ο DrStrangelove: #84 13-06-11 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Click για ανάπτυξη... τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:16 Η MaryVeg έγραψε: #85 13-06-11 16:16 Πααντως κι εμένα σε προτήμιση έχω τα durex k duo... δεν ξέρω γιατί... μάλλον τα έχουν προοθήσει πολύ καλά οι ετερίες τους !!! Τα βλέπω παντού !!! Και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 17:54 Ο Lonely_Rider: #86 13-06-11 17:54 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 18:04 Ο self-instructive depressing: #87 13-06-11 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Τα προφυλακτικά με ραβδώσεις τα αισθάνεστε διαφορετικά; Click για ανάπτυξη... Εμένα τα αισθάνθηκε το πορτοφόλι μου διαφορετικά. Νομίζω αυτή είναι η βασική διαφορά τους από τα άλλα. Αρχική Δημοσίευση από Eupatridis: Ποιο είδος όμως ,είναι το πιο ασφαλές ; Click για ανάπτυξη... Η αποχή. Αν πάλι θες κάτι πιο πρακτικό ... κάτι της Durex. Εγώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 30 Μαΐου 2011 στις 23:33 Η love_angel: #82 30-05-11 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα τα αισθάνθηκε το πορτοφόλι μου διαφορετικά. Νομίζω αυτή είναι η βασική διαφορά τους από τα άλλα. Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα στη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:05 Ο Lonely_Rider: #83 13-06-11 16:05 Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:11 Ο DrStrangelove: #84 13-06-11 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Click για ανάπτυξη... τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:16 Η MaryVeg έγραψε: #85 13-06-11 16:16 Πααντως κι εμένα σε προτήμιση έχω τα durex k duo... δεν ξέρω γιατί... μάλλον τα έχουν προοθήσει πολύ καλά οι ετερίες τους !!! Τα βλέπω παντού !!! Και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 17:54 Ο Lonely_Rider: #86 13-06-11 17:54 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 18:04 Ο self-instructive depressing: #87 13-06-11 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Εμένα τα αισθάνθηκε το πορτοφόλι μου διαφορετικά. Νομίζω αυτή είναι η βασική διαφορά τους από τα άλλα. Click για ανάπτυξη... δε νομιζω οτι εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα στη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:05 Ο Lonely_Rider: #83 13-06-11 16:05 Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:11 Ο DrStrangelove: #84 13-06-11 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Click για ανάπτυξη... τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:16 Η MaryVeg έγραψε: #85 13-06-11 16:16 Πααντως κι εμένα σε προτήμιση έχω τα durex k duo... δεν ξέρω γιατί... μάλλον τα έχουν προοθήσει πολύ καλά οι ετερίες τους !!! Τα βλέπω παντού !!! Και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 17:54 Ο Lonely_Rider: #86 13-06-11 17:54 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 18:04 Ο self-instructive depressing: #87 13-06-11 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:11 Ο DrStrangelove: #84 13-06-11 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Click για ανάπτυξη... τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:16 Η MaryVeg έγραψε: #85 13-06-11 16:16 Πααντως κι εμένα σε προτήμιση έχω τα durex k duo... δεν ξέρω γιατί... μάλλον τα έχουν προοθήσει πολύ καλά οι ετερίες τους !!! Τα βλέπω παντού !!! Και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 17:54 Ο Lonely_Rider: #86 13-06-11 17:54 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 18:04 Ο self-instructive depressing: #87 13-06-11 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: Εγώ παιδιά προτιμώ τα Duo γιατί η σύντροφος ήταν αλλεργική στο latex των Durex... από γεύσεις ποιες γνωρίζετε; Click για ανάπτυξη... τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 16:16 Η MaryVeg έγραψε: #85 13-06-11 16:16 Πααντως κι εμένα σε προτήμιση έχω τα durex k duo... δεν ξέρω γιατί... μάλλον τα έχουν προοθήσει πολύ καλά οι ετερίες τους !!! Τα βλέπω παντού !!! Και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 17:54 Ο Lonely_Rider: #86 13-06-11 17:54 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 18:04 Ο self-instructive depressing: #87 13-06-11 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πααντως κι εμένα σε προτήμιση έχω τα durex k duo... δεν ξέρω γιατί... μάλλον τα έχουν προοθήσει πολύ καλά οι ετερίες τους !!! Τα βλέπω παντού !!! Και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 17:54 Ο Lonely_Rider: #86 13-06-11 17:54 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 18:04 Ο self-instructive depressing: #87 13-06-11 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: τί σε νοιάζει ; εσύ θα τις γευτείς ; Click για ανάπτυξη... οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 18:04 Ο self-instructive depressing: #87 13-06-11 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lonely_Rider: οχι αλλα να μην επεκτείνω τις γνώσεις μου;;; Αμαρτία... Click για ανάπτυξη... δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lonely_Rider Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:08 Ο Lonely_Rider: #88 13-06-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: δεκτόν και ειλικρινά συγγνώμη , απλά είδαμε το lonely rider και μας έβαλε σε σκέψεις Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ μεγάλη ιστορία για το πως απέκτησα αυτό το παρατσούκλι... το θέμα είναι ότι εσύ ειδικά που έκανες και σχόλιο στο άλλο post για αυτόν τον τριχωτό μπαμπουΐνο τον χαρακτηρισμένο ως και alter ego του Γιώργου δεν έπρεπε να μπερδευτείς... έκτος και αν δεν παρακολουθούσες την συζήτηση... Και συν τοις άλλης στο σχόλιο περι γεύσεων ανέφερα μια σύντροφο... Αυτήν τη ξέχασες τελείως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnnie2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:30 Ο johnnie2 έγραψε: #89 13-06-11 19:30 Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Durex Jeans guyz.Ευκολοφόρετα και χωρίς προβλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 21:12 Ο tsarachaf: #90 13-06-11 21:12 Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σ' αυτά, ακούω την συμβουλή της μάνας... Οπότε κι από μένα durex... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:13 Ο Pure_Seduction: #91 12-08-11 17:13 durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
durex κ εγω τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 17:17 Η kaleidoscope: #92 12-08-11 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: τι γνωμη εχετε για τα προφ με τις ραβδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JokeOver Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:56 Ο JokeOver έγραψε: #93 30-09-11 20:56 LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
LoVe SeX LoVe Durex που λέει και μια διαφήμιση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:32 Ο DrStrangelove: #94 30-09-11 21:32 Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στριφτό με ραβδώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:54 Η Ciela έγραψε: #95 30-09-11 21:54 τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι ειναι το "στριφτο"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:15 Ο antwwwnis: #96 30-09-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ciela: τι ειναι το "στριφτο"? Click για ανάπτυξη... Το τυλίγεις επιτόπου, και ρίχνεις καπνό μέσα. Αρκεί να στουμπώσεις κι ένα φίλτρο μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas original Νεοφερμένο μέλος Ο kostas original αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:24 Ο kostas original: #97 19-02-12 14:24 durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
durex jeanssssssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:37 Η Ciela έγραψε: #98 19-02-12 14:37 το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Φεβρουαρίου 2012 Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Totreno dijccixnc thenutritionist Wonderkid American Economist georgechr96 ioanchatzip Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seniorita.Irene Νεοφερμένο μέλος Η Seniorita.Irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:40 Η Seniorita.Irene: #99 19-02-12 17:40 Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Durex γιατί έχουν τη μεγαλύτερη περίμετρο. Τα duo είναι ασφυκτικά στενά και μπαίνουν και δύσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:03 Ο Valder έγραψε: #100 19-02-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ciela: το ξαναδα μετα απο καιρο. σοβαρα. ξερει κανεις τι ειναι το στριφτο? :Ρ ειναι καμια μαρκα που δεν ξερω? Click για ανάπτυξη... Είναι στριμμένο σα βίδα στο μπροστά μέρος για να ερεθίζει και τους δυο και καλά. Never tried it though. Εγω προτιμώ τα μωβ durex τα πολύ λεπτά, αν και είναι λίγο στενά στη βάση και με κόβουν κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.