prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 16:54 Η prinCess.: #61 30-03-14 16:54 Οι 50 αποχρώσεις του Δία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 19:51 Η Vivian. έγραψε: #62 30-03-14 19:51 Να είστε τρυφεροί και γλυκούληδες αλλά και λίγο "άγριοι". Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Μαρτίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 21:16 Ο Dias έγραψε: #63 30-03-14 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Δία ακολούθησα τις εντολές σου και μου βγήκε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... α) Δε νομίζω ότι έγραψα να κάνεις τη γλώσσα σου κούκο ρολογιού. β) Λογικό η κοπέλα (αν και ξενέρωτη) να αηδιάσει. γ) Απορώ πώς δεν σου τη δάγκωσε κιόλας. δ) Καλή τύχη την επόμενη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:25 Ο Cody έγραψε: #64 16-05-14 22:25 Χωρίς γλώσσα... -.- Όχι τα γνωστά, χωρίς γλώσσα δεν υπάρχει νοστιμάδα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim dijccixnc Lathy Ada ada User0 JohnGreek ioanchatzip anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι 50 αποχρώσεις του Δία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 19:51 Η Vivian. έγραψε: #62 30-03-14 19:51 Να είστε τρυφεροί και γλυκούληδες αλλά και λίγο "άγριοι". Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Μαρτίου 2014 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 21:16 Ο Dias έγραψε: #63 30-03-14 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Δία ακολούθησα τις εντολές σου και μου βγήκε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... α) Δε νομίζω ότι έγραψα να κάνεις τη γλώσσα σου κούκο ρολογιού. β) Λογικό η κοπέλα (αν και ξενέρωτη) να αηδιάσει. γ) Απορώ πώς δεν σου τη δάγκωσε κιόλας. δ) Καλή τύχη την επόμενη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:25 Ο Cody έγραψε: #64 16-05-14 22:25 Χωρίς γλώσσα... -.- Όχι τα γνωστά, χωρίς γλώσσα δεν υπάρχει νοστιμάδα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim dijccixnc Lathy Ada ada User0 JohnGreek ioanchatzip anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να είστε τρυφεροί και γλυκούληδες αλλά και λίγο "άγριοι". Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2014 στις 21:16 Ο Dias έγραψε: #63 30-03-14 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Δία ακολούθησα τις εντολές σου και μου βγήκε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... α) Δε νομίζω ότι έγραψα να κάνεις τη γλώσσα σου κούκο ρολογιού. β) Λογικό η κοπέλα (αν και ξενέρωτη) να αηδιάσει. γ) Απορώ πώς δεν σου τη δάγκωσε κιόλας. δ) Καλή τύχη την επόμενη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:25 Ο Cody έγραψε: #64 16-05-14 22:25 Χωρίς γλώσσα... -.- Όχι τα γνωστά, χωρίς γλώσσα δεν υπάρχει νοστιμάδα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Δία ακολούθησα τις εντολές σου και μου βγήκε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... α) Δε νομίζω ότι έγραψα να κάνεις τη γλώσσα σου κούκο ρολογιού. β) Λογικό η κοπέλα (αν και ξενέρωτη) να αηδιάσει. γ) Απορώ πώς δεν σου τη δάγκωσε κιόλας. δ) Καλή τύχη την επόμενη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 16 Μαΐου 2014 στις 22:25 Ο Cody έγραψε: #64 16-05-14 22:25 Χωρίς γλώσσα... -.- Όχι τα γνωστά, χωρίς γλώσσα δεν υπάρχει νοστιμάδα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χωρίς γλώσσα... -.- Όχι τα γνωστά, χωρίς γλώσσα δεν υπάρχει νοστιμάδα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.