• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Είναι απάτη η ομοιοπαθητική;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.880 μηνύματα.
@Valder το κύριο ρεύμα δε σου λεει κόψε την αγωγή και ποιες αλατόνερο να στανιαρεις. Σου λεει ο άνθρωπος ή το ζώο είναι νους, σώμα, καρδιά, ψυχή και τα φροντίζουμε όλα μεσω μιας ολιστικής προσέγγισης.
Εγω αναφέρθηκα σε εγκεφαλικό trigger πριν που μου απάντησε ο pask επειδή εχω καταλάβει οτι η ομοιοπαθητικη προσεγγίζει τον εγκέφαλο. Δεν τα εχω όλα ξεκάθαρα στο μυαλό μου, αλλα σίγουρα είναι έγκλημα να αντικαταστήσει κανεις την ιατρική θεραπεία με ομοιοπαθητικα. Μαζί συστήνονται.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.549 μηνύματα.
Ο υπερθυρεοειδισμος είναι μια δυνητικά επικίνδυνη νόσος που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές . Εκεί δεν παίζεις με ομοιοπαθητικά , παίρνεις κανονικά το χημικό φάρμακο και ελέγχεις ανά τακτά διαστήματα αν η δόση είναι εντάξει.

Υπάρχουν αρκετοί τσαρλατάνοι που απλά πουλάνε παπάντζες για προσωπικό λογαριασμό.

Ενας σοβαρός επιστήμονας ποτέ δεν θα διακινδυνεύσει την υγεία ενός ασθενή, για κανέναν λόγο.

Η ομοιοπαθητική και τα συναφή είναι για συγκεκριμενες καταστάσεις μόνο και για συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Τον βρήκα με 8.5 οταν το οριο ηταν 4.
Του πατησαμε 5mg x 2 φορες τη μερα και μετα απο 15 μερες που ηταν να τον μετρησω έπαθε κριση εμετων και το κατεβασαμε στο μισο χάπι (2.5) επι 2 φορές τη μερα και ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τον εχω σταθερό απο εμετούς, αλλά ειναι ακόμα υπερθυρεοειδικος στο 6.5 παλι με όριο 4 και μπορει να το ανεβασω λιγο ξανά με τη συμφωνη γνωμη της γιατρού, αν καθυστερησει η θεραπεία με το ιωδιο πάνω απο καποιο καιρό για να δοκιμάσω αν ειναι σταθερός να τον κανω ευθυρεοειδικο. Ηδη εχω κανει εξετάσεις και εχω στειλει ολα τα χαρτιά στην ειδική ιατρό.

Δεν το ρισκάρω καθόλου πασκμακ, του χει γαμησει τα νεφρά ο υπερθυρεοειδισμός (σπειραματοπαθεια), του κρυβει ίσως αρχόμενη ΧΝΝ και απο 7 κιλά τον εχει ριξει στα 4.5.

ΔΕΝ ειμαι για να παίζω με μαντζουνάκια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@Valder το κύριο ρεύμα δε σου λεει κόψε την αγωγή και ποιες αλατόνερο να στανιαρεις. Σου λεει ο άνθρωπος ή το ζώο είναι νους, σώμα, καρδιά, ψυχή και τα φροντίζουμε όλα μεσω μιας ολιστικής προσέγγισης.
Εγω αναφέρθηκα σε εγκεφαλικό trigger πριν που μου απάντησε ο pask επειδή εχω καταλάβει οτι η ομοιοπαθητικη προσεγγίζει τον εγκέφαλο. Δεν τα εχω όλα ξεκάθαρα στο μυαλό μου, αλλα σίγουρα είναι έγκλημα να αντικαταστήσει κανεις την ιατρική θεραπεία με ομοιοπαθητικα. Μαζί συστήνονται.
Δεν ξερω, και μαζι συνδυαστικα σε τοσο σοβαρη περιπτωση δεν το ρισκάρω.

Για μενα ισως να το ρισκαρα, αλλα εδω οχι, με τιποτα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.880 μηνύματα.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.549 μηνύματα.
Ναι εγώ ούτε για μενα το ρισκάρω :P

Περαστικά στον αυτοκράτορα Αρμιν, να το παλέψει με δύναμη!
Διάδοχος πρίγκηψ του Βυζαντινού Θρόνου. Υιός του Αυτοκράτορα. Δε θα ζησει περισσοτερο απο μενα για να με διαδεχθεί στο θρόνο.

Ναι τα φοβάμαι δεν ξέρω, τα βλέπω σαν placebo (δε λεω οτι ειναι, σου λεω πως τα βλέπω) τα ομοιοπαθητικά και τα φοβαμαι.

Ευχαριστώ πολύ, και σε σένα υγεία!

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.795 μηνύματα.
H σημερινή "ομοιοπαθητική" είναι σκέτη ανοησία. Στηρίζεται σε δύο βλακώδεις "αρχές": Πρώτον: ότι το νερό έχει ...μνήμη και δεύτερον ότι όσο αραιώνεις μια ουσία τόσο πιο ...ισχυρή γίνεται. Τα "φάρμακά" της είναι placebo και τα (τυχόν) αποτελέσματα οφείλονται αποκλειστικά στην αυθυποβολή. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πιάνει στα ζώα. Επικίνδυνη άμεσα δεν είναι, όμως μπορεί να γίνει και θανατηφόρα αν ο ασθενής διακόψει την κανονική του θεραπεία. Οι "ομοιοπαθητικοί" συνήθως δεν είναι γιατροί αλλά άσχετοι, άρα απατεώνες.

1767726507054.png

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.450 μηνύματα.
Ίσως το έχω ξαναγράψει, αλλά εγώ σε φάση απόγνωσης και έχοντας αυτοάνοσο από τα 17 ,που πήρε παντελώς την κάτω βόλτα κατά τη διάρκεια του γάμου και των αυξημένων υποχρέωσεων που δεν είναι της ώρας να θίξω ( δεν ήταν τυχαίο πάντως ) , κατέφυγα και στην ομοιοπαθητική για να αποφύγω τους βιολογικούς παράγοντες που η συμβατική ιατρική δίνει με πολλές παρενέργειες .

6 χρόνια ασχολήθηκα με εξάρσεις φοβερές ( θεραπευτικές επιδεινώσεις τις λένε) και υφέσεις. Πλήρης απελπισία 24 ωρη.

Το αυτοάνοσο όλως περιέργως μπήκε στον πάγο , όταν τη σταμάτησα και αφού άλλαξα τρόπο σκέψης . Αλλαγή οπτικής όσων με επιβάρυναν και λήψη σοβαρών αποφάσεων.

Έκτοτε είμαι περιφημα.

Το μόνο θετικό που θυμάμαι είναι πως ο εκάστοτε ομοιοπαθητικος λειτουργούσε ως ψυχοθεραπευτής μέσω των συζητήσεων μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια