Στα ελληνικα αγορινα μου καλη, διαβασε και λιγακι. Το ονομα του ειναι Καραθεοδωρη (με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι κανενας σας φωστηρες μου δεν διωθρωσε το οτι τον ειπα λαμπρο γιατι εκεινη την ωρα ειχα και μια αλλη κουβεντα με ενα φιλο και εκ παραδρωμης το εγραψα ετσι Κωσταντινος ειναι το μικρο του)
δευτερον
με προκαλεις επιτηδες για να σε βρισω και να φαω μπαν?
Τι εγινε δεν ξερουμε ΤΙΠΟΤΑ για το εργο του καραθεοδωρη? Απλα τσαμπουναμε ενα ονομα που μας εμαθαν αριστερα και δεξια για να το παιξουμε μουρη? Αμφιβαλω αν ξερεις καν τι ειναι το ολοκληρομα.
και συ σνομπαρια της ιδιας σου της φυλής..
δεν ειμαι ρατσιστης ειμαι μισανθρωπος. Θεωρω οτι το 99.9% των ανθρωπων ειναι αχρηστα αυταρεσκα ματαιωδοξα πιθηκοειδη που δεν γνωριζουν την ασυμαντοτητα της υπαρξης τους. Το 0.1% το εκτιμω και σεβομαι. ΕΣΥ δεν ενοικεις σε αυτο.
η σαπιλα απο αμερικη ηρθε,,ριαλιτυ κλπ και ολλανδια
νομιζω τοξερεις
Ποιος ειναι πιο μαλακας, ο μαλακας η αυτος που ακολουθει το μαλακα...?
Τα ονόματα Κάλλας, Καβάφης, Θεοδωράκης, Σεφέρης, Ελύτης, Χατζηδάκις σου λένε κάτι?
Δεδομενου οτι ειχα την τυχη (εστω και αν δεν ειχα σε εκεινη την μικρη ηληκια την γνωση να εκτιμησω κατι τετοιο) να γνωρισω τον ριτσο και τον αναγνωστακη απο κοντα μαλλον κατι μου λενε. Αλλα.
Η καλλας γενηθηκε στην νεα υορκη και παιθανε στο παρισι.
Ο καβαφης στην αλεξανδρια και την κωσταντινουπολη που τοτε ηταν κεντρα διανοησης (ψαξε να δεις φωτογραφιες απο το κολωνακι της περιοδου του 1900, κατσικοχωρι ηταν)
O θεοδωρακης σπουδασε στο παρισι.
Τον σεφερη αστονα ηταν ενα γλοιοδες υποκειμενο που επι χουντας αφησε τον Ριτσο να τον σακατευουν στην μακρονυσο.
Τωρα θες να πουμε για αγγλους? Ειμαι σιγουρος οτι το 60% της μουσικης που ακους ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ειναι απο αγγλους.
Τεσπα δεν διαφωνω οτι εχουμε παραδοση στους λογοτεχνες αλλα τους τσαμπουναμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις τιποτα αλλο.
(btw ελεγα στον αγγελο να μου πει γιατι κατα πασα πιθανοτητα εκτος απο 2-3 δεν ξερει τιποτα).
Στους παραπανω θα μπορουσα να προσθεσω αρκετους ακομα σημαντικους εως σημαντικοτερους...