Είναι οι γυναίκες ''προνομιούχες'' στον ερωτικό τομέα;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.
Ακριβώς.

Ακόμα κι αν σου πει εκεινη την ωρα οτι πεθαινει για σένα. Ακομα κι αν στο λεει για χρόνια. Και φλέβα να δεις να κοβει.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.-

αλλιώς είσαι ο Κωστάκης το καλό παιδί :P είσαι το καλό παιδί;

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Είσαι μικροβιοφοβικος μου φαίνεται, όπου ζώο στο σπίτι =ΒΑΚΤΗΡΙΑ

Θα πρέπει να ξέρεις πως οι ιδιοκτήτες ζώων τα θεωρούμε μέλη της οικογένειας, συμβιώνουμε μαζί τους, τρώμε μαζί τους, κοιμόμαστε μαζί τους και από όσο ξέρω δεν έχουμε αρρωστήσει ακόμη. Ούτε η συμβίωση με ένα ζώο, τουλάχιστον στην πλειοψηφία των υγιών ψυχικά ανθρώπων, τους εμποδίζει από το έχουν σύντροφο, να αναζητούν σύντροφο, να απολαμβάνουν την ανθρώπινη συντροφικότητα.
Νομίζω δεν κατάλαβες τι εννοούν .... Κι εγώ στην αρχή άλλο νόμιζα κ το έψαξα... :sick:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Θέλω να κάνω unwatch :)
Θα στα κλείσω εγω τα ματάκια να μην πονέσουν άλλο απο τετοια βλαπτικά διαβάσματα κορίτσι μου, έχεις δίκιο, απόλυτο απόλυτο δίκιο.

ΚΑΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ. ΒΡΩΜΥΛΟΙ. ΠΟΝΗΡΟΙ! ΤΕΝΤΙΜΠΟΗΔΕΣ!

Guest 881237

Επισκέπτης

Θα στα κλείσω εγω τα ματάκια να μην πονέσουν άλλο απο τετοια βλαπτικά διαβάσματα κορίτσι μου, έχεις δίκιο, απόλυτο απόλυτο δίκιο.

ΚΑΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ. ΒΡΩΜΥΛΟΙ. ΠΟΝΗΡΟΙ! ΤΕΝΤΙΜΠΟΗΔΕΣ!
Δεν νομίζω ότι θεωρείται φυσιολογικό αυτό το πράγμα.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.
Ανεξαρτήτου ηλικίας αν ανοίξεις στο 100% την καρδιά σου σε γυναίκα της δώσεις όλη την αλήθεια στο πιάτο κ.λπ. το 'χασες το παιχνίδι...

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Πρόσφατα έχω παράδειγμα ζευγαριού που ο άντρας κυνηγούσε στενά και επίμονα γκόμενα με καφρικο πεσιμο, φαινόταν να λιωνει γι'αυτην και στο τέλος τα έφτιαξαν και να πω ότι η κοπέλα ήταν ωραία με πολλές επιλογες, είχα δει να της την πέφτουν πολλοί με πιο ευγενικό τρόπο βέβαια και να ρίχνει χυλοπιτα σύννεφο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Πρόσφατα έχω παράδειγμα ζευγαριού που ο άντρας κυνηγούσε στενά και επίμονα γκόμενα με καφρικο πεσιμο, φαινόταν να λιωνει γι'αυτην και στο τέλος τα έφτιαξαν και να πω ότι η κοπέλα ήταν ωραία με πολλές επιλογες, είχα δει να της την πέφτουν πολλοί με πιο ευγενικό τρόπο βέβαια και να ρίχνει χυλοπιτα σύννεφο.
Επιβεβαιώνεις τον Τζακ.

Κάφρικο πέσιμο. Brutal honesty. Θράσος.

Λογικο ειναι να πιάσει. Κι εγω είχα αρκετές επιτυχίες έτσι.

Ο Τζακ σου λεει τι γινεται οταν δεν εισαι κωλοπαιδο, ή ακομα και καλό παιδι αλλά να κρατας και κατι για σένα. Όταν ανοιγεσαι, σε διαβαζει 100% η άλλη, δεν εχει κατι άλλο να μαθει ή και ακομα χειροτερα γίνεται αυτο με τη μορφή ότι την έχεις ως αγαπητο ημερολογιο και ξερει τους φόβους σου, τα αγχη σου, τις αδυναμίες σου, τις γκρίνιες σου.

Αν αυτο φτασει στο 100%, στεγνωνει η άλλη. Μπορει να φαινεται συναισθηματικα ωριμο μεχρι καποιο σημείο, ιντριγκαδόρικο και ευφυέστατο να της ανοιγεις καποια σημεια σου αθέατα σε άλλους, αλλά ΤΟ ΠΟΛΥ το Κυριε Ελέησον, δεν το θέλει κι ο Θεος.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Όταν λέω «το 'χασες το παιχνίδι» δεν εννοώ ότι θ' αποτύχεις να τη «ρίξεις» (ο καθένας έχει πιθανότητες να ρίξει οποιαδήποτε γυναίκα μ' αυτό τον εμμονικό τρόπο), εννοώ ότι θ' αποτύχεις να την κρατήσεις σε βάθος χρόνου ερωτευμένη και καυλωμένη...στο παράδειγμα που αναφέρεις ο χωρισμός (το να τον παρατήσει η γυναίκα δηλαδή, γιατί σ' αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έτσι γίνεται) είναι απλά θέμα χρόνου!

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.
Επιβεβαιώνεις τον Τζακ.

Κάφρικο πέσιμο. Brutal honesty. Θράσος.

Λογικο ειναι να πιάσει. Κι εγω είχα αρκετές επιτυχίες έτσι.

Ο Τζακ σου λεει τι γινεται οταν δεν εισαι κωλοπαιδο, ή ακομα και καλό παιδι αλλά να κρατας και κατι για σένα. Όταν ανοιγεσαι, σε διαβαζει 100% η άλλη, δεν εχει κατι άλλο να μαθει ή και ακομα χειροτερα γίνεται αυτο με τη μορφή ότι την έχεις ως αγαπητο ημερολογιο και ξερει τους φόβους σου, τα αγχη σου, τις αδυναμίες σου, τις γκρίνιες σου.

Αν αυτο φτασει στο 100%, στεγνωνει η άλλη. Μπορει να φαινεται συναισθηματικα ωριμο μεχρι καποιο σημείο, ιντριγκαδόρικο και ευφυέστατο να της ανοιγεις καποια σημεια σου αθέατα σε άλλους, αλλά ΤΟ ΠΟΛΥ το Κυριε Ελέησον, δεν το θέλει κι ο Θεος.

Φίλε μου καφρικο πεσιμο δεν είναι του τύπου μου. Ο τύπος την αγκάλιαζε ξαφνικά από πίσω ενώ δεν την ήξερα καλά καλά, την περίμενε με το αυτοκίνητο του έξω από το μάθημα και την είχε αρπάξει από την μέση, είχε ρίξει χαστούκι κλπ. Τέτοια καφριλικια τα θεωρώ ανεπίτρεπτα για τον χαρακτήρα μου.

Guest 881237

Επισκέπτης

(ο καθένας έχει πιθανότητες να ρίξει οποιαδήποτε γυναίκα μ' αυτό τον εμμονικό τρόπο)
Το όχι σημαίνει όχι , η εμμονή αυτή μόνο κουραστική γίνεται και μας φέρνει σε δύσκολη θέση , οποιαδήποτε κοπέλα μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό :)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Φίλε μου καφρικο πεσιμο δεν είναι του τύπου μου. Ο τύπος την αγκάλιαζε ξαφνικά από πίσω ενώ δεν την ήξερα καλά καλά, την περίμενε με το αυτοκίνητο του έξω από το μάθημα και την είχε αρπάξει από την μέση, είχε ρίξει χαστούκι κλπ. Τέτοια καφριλικια τα θεωρώ ανεπίτρεπτα για τον χαρακτήρα μου.
Άκυρο, στην προκειμένη περίπτωση δε θα προλάβει να τον χωρίσει γιατί θα την έχει σκοτώσει πριν καν το τολμήσει!:rolleyes:
Το όχι σημαίνει όχι , η εμμονή αυτή μόνο κουραστική γίνεται και μας φέρνει σε δύσκολη θέση , οποιαδήποτε κοπέλα μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό :)
Μπράβο σου που το βλέπεις έτσι αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που είναι καιρό μόνες, δεν έχουν ποιοτικές επιλογές, είναι «άδειες» συναισθηματικά κ.λπ. οπότε συχνά υποκύπτουν σε τέτοιους εμμονικούς τύπους και στο έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν (που κατά την άποψή μου είναι άκρως επικίνδυνοι και χρίζουν εγκλεισμού σε ψυχιατρείο)...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Α οχι τοσο καφριλικι ευχαριστω, δε θα παρω.

Εγω μιλαγα μονο για brutal honesty. Απο κει και πέρα, αν θελει ας πει ναι. Ειδάλλως there are other fish in the pond.

Δεν αξίζει κι όλας οχι μονο επειδη χανεις χρόνο, ριχνεις αξιοπρέπεια στα τάρταρα, αλλά της διογκωνεις και τον εγωισμο και κανεις τη ζωη δυσκολη στους επόμενους.

Guest 881237

Επισκέπτης

Άκυρο, στην προκειμένη περίπτωση δε θα προλάβει να τον χωρίσει γιατί θα την έχει σκοτώσει πριν καν το τολμήσει!:rolleyes:

Μπράβο σου που το βλέπεις έτσι αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που είναι καιρό μόνες, δεν έχουν ποιοτικές επιλογές, είναι «άδειες» συναισθηματικά κ.λπ. οπότε συχνά υποκύπτουν σε τέτοιους εμμονικούς τύπους και στο έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν (που κατά την άποψή μου είναι άκρως επικίνδυνοι και χρίζουν εγκλεισμού σε ψυχιατρείο)...
Ναι , ξέρω τέτοιες περιπτώσεις... Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται καν ο άλλος να φτάσει στο σημείο να γίνει εμμονικος γιατί αμέσως υποκύπτουν... Μη σου πω γίνονται κ κολιτσιδα

ROM32

Δραστήριο μέλος

Όταν λέω «το 'χασες το παιχνίδι» δεν εννοώ ότι θ' αποτύχεις να τη «ρίξεις» (ο καθένας έχει πιθανότητες να ρίξει οποιαδήποτε γυναίκα μ' αυτό τον εμμονικό τρόπο), εννοώ ότι θ' αποτύχεις να την κρατήσεις σε βάθος χρόνου ερωτευμένη και καυλωμένη...στο παράδειγμα που αναφέρεις ο χωρισμός (το να τον παρατήσει η γυναίκα δηλαδή, γιατί σ' αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έτσι γίνεται) είναι απλά θέμα χρόνου!

Φαινόταν ότι ήταν καψουρης ναι! Δεν έχεις πολύ άδικο ίσως, δεν έχω δει ούτε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα τους όπως συμβαίνει σε ζευγάρια, επίσης πολλές φορές φαίνεται σαν αυτή να ηγείται όλου του πράγματος, κάποιες φορές φεύγει νωρίτερα από αυτόν, κάθονται πολλές φορές ο ένας μακριά από τον άλλο, έρχονται χωριστά αλλά κάποιες φορές φεύγουν μαζί. Τι σόι σχέση είναι αυτή, βράσε οριζα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπράβο σου που το βλέπεις έτσι αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που είναι καιρό μόνες, δεν έχουν ποιοτικές επιλογές, είναι για καιρό «άδειες» συναισθηματικά κ.λπ. οπότε συχνά υποκύπτουν σε τέτοιους εμμονικούς τύπους (που κατά την άποψή μου είναι άκρως επικίνδυνοι και χρίζουν εγκλεισμού σε ψυχιατρείο)...

Ωστόσο αυτή που λέω είχε επιλογές πολλές και αξιόλογα παιδιά, όμως φαίνεται να υπέκυψε στον εμμονικο.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ναι , ξέρω τέτοιες περιπτώσεις... Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται καν ο άλλος να φτάσει στο σημείο να γίνει εμμονικος γιατί αμέσως υποκύπτουν... Μη σου πω γίνονται κ κολιτσιδα
Αναλόγως την περίπτωση π.χ. μια γυναίκα που 'χει να την πλησιάσει άντρας 5-6 χρόνια θα υποκύψει με το καλημέρα στην πρώτη προσέγγιση που θα της γίνει, μια γυναίκα που ήταν σε σχέση μ' έναν άντρα που αδιαφορούσε μονίμως για εκείνη θα υποκύψει σε κάποιον εμμονικό που της δείχνει συνεχώς ενδιαφέρον κάνοντας stalking όπου πάει στέλνοντας λουλούδια και τέτοιες μ@λακίες κ.ο.κ.
Ωστόσο αυτή που λέω είχε επιλογές πολλές και αξιόλογα παιδιά, όμως φαίνεται να υπέκυψε στον εμμονικο.
Προφανώς έτυχε εκείνη την περίοδο για Χ, Υ λόγους να έχει σε προτεραιότητα το να την θέλει κάποιος πολύ σε σχέση με το να τον θέλει εκείνη...

ROM32

Δραστήριο μέλος

Προφανώς έτυχε εκείνη την περίοδο για Χ, Υ λόγους να έχει σε προτεραιότητα το να την θέλει κάποιος πολύ σε σχέση με το να τον θέλει εκείνη...

Τι να πω..πάντως τόσα χρόνια που παρατηρώ τον κόσμο και έχω δει διάφορα πράγματα τόσο μπερδεμένη φάση δεν έχω ξαναδεί, κάποιες γυναίκες είναι όντως μυστήριο.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Τι να πω..πάντως τόσα χρόνια που παρατηρώ τον κόσμο και έχω δει διάφορα πράγματα τόσο μπερδεμένη φάση δεν έχω ξαναδεί, κάποιες γυναίκες είναι όντως μυστήριο.
Δεν είναι πυρηνική φυσική ρε παιδιά, για τις γυναίκες στο 99,9% των περιπτώσεων δύο είναι τα κυριότερα κριτήρια επιλογής συντρόφου (με τη σειρά προτεραιότητας που τα παραθέτω), θέλει έναν άντρα 1)να τον γουστάρει και να τον θέλει πολύ και 2)να τη γουστάρει και να τη θέλει πολύ κι εκείνος!

Για Χ, Υ λόγους όμως (π.χ. γιατί αυτός που γούσταραν κι είχαν σχέση μαζί του κάποτε της κεράτωνε ή γιατί ένιωθαν ανασφάλεια με το γεγονός ότι ήταν ελκυστικός και γι' άλλες γυναίκες κ.α.) συχνά αρκετές γυναίκες κάνουν το λάθος να επιλέγουν συντρόφους με κύριο κριτήριο το «2)» αφήνοντας σε δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη κ.ο.κ. μοίρα το «1)»...

Π.χ. «παιδαράς ο Τάκης τον γουστάρω τρελά αλλά είναι πολύ γυναικάς ο άτιμος και δε θέλω πάλι τα ίδια που είχα με τον πρώην μου που μ' έκανε τάρανδο κ.λπ. οπότε ας δοκιμάσω με το Μάκη που μ' έχει πρήξει (=μου δείχνει ότι με θέλει πολύ) ή/και με κάνει να νιώθω άνετα»!;)

Τελευταία επεξεργασία:

ROM32

Δραστήριο μέλος

Δεν είναι πυρηνική φυσική ρε παιδιά, για τις γυναίκες στο 99% των περιπτώσεων δύο είναι τα κυριότερα κριτήρια επιλογής συντρόφου (με τη σειρά προτεραιότητας που τα παραθέτω), ένας άντρας 1)να τον γουστάρει και να τον θέλει πολύ και 2)να τη γουστάρει και να τη θέλει πολύ κι εκείνος!

Για Χ, Υ λόγους όμως (π.χ. γιατί αυτός που γούσταραν κι είχαν σχέση μαζί του κάποτε της κεράτωνε ή γιατί ένιωθαν ανασφάλεια με το γεγονός ότι ήταν ελκυστικός και γι' άλλες γυναίκες κ.α.) συχνά αρκετές γυναίκες κάνουν το λάθος να επιλέγουν συντρόφους με κύριο κριτήριο το «2)» αφήνοντας σε δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη κ.ο.κ. μοίρα το «1)»...

Π.χ. «παιδαράς ο Τάκης τον γουστάρω τρελά αλλά είναι πολύ γυναικάς ο άτιμος και δε θέλω πάλι τα ίδια που είχα με τον πρώην μου που μ' έκανε τάρανδο κ.λπ. οπότε ας δοκιμάσω με το Μάκη που μ' έχει πρήξει (=μου δείχνει ότι με θέλει πολύ) ή/και με κάνει να νιώθω άνετα»!;)

Σε κάτι τέτοιο καταλήγω και εγώ, είναι το μαξιλαράκι ασφαλείας της. Καλά τις λέω μίζερες πιο πάνω, αφήνουν αυτό που πραγματικά θέλουν περιμένοντας και αφήνοντας τη ζωή να περνάει. Προτιμώ να επιλέγω και να τρώω χυλοπίτες τελικά. Απορώ πως μερικοί τις ζηλεύουν κι'ολας που έχουν επιλογές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια