finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

07-11-24

17:49
Γιατί πιστεύεις ότι οι περισσότεροι δεν έχουν τα balls να ακούσουν μια ωμή αλήθεια και προτιμούν ένα διπλωματικό ψέμα; Έχει να κάνει με την αυτο-εικόνα μας;![]()
Λίγους έχω πετύχει ν' αντέχουν την αλήθεια. Οι περισσότεροι παρεξηγούνται με το "τόσο". Οπότε, ναι, δεν βρίσκω καλή ιδέα να υπογραμμίζω τις αιτίες που ο άλλος θα φάει πόρτα. Εδώ βλέπεις να τα ρίχνουν σε κάποια, η άλλη να μην απαντάει και να γίνεται μετά η καριόλα. Φαντάσου να καθόταν η άλλη να πει γιατί δεν γουστάρει σε τέτοια πιθηκοειδή.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

07-11-24

17:50
Σε αυτή την εξαίρεση αναφερόμουν κυρίως.Η μόνη εξαίρεση είναι όταν αυτό που δεν σου αρέσει στον άλλον είναι ο χαρακτήρας ή τέλος πάντων κάτι που αλλάζει και είναι πιο ουσιαστικό
Τωρα το να έρθω, να σε δω, να ξέρω πως μοιάζεις ακριβως 100% και να σου πω ξες ξαφνικα ενω σε ηθελα τωρα δε σε θελω γιατι εισαι ασχημη, ε σόρρυ φιλε αλλά ήξερες πως μοιαζει η κοπέλα, δε σου φταίει κανένας. Ας μην την έπαιρνες.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

07-11-24

17:56
Λίγους έχω πετύχει ν' αντέχουν την αλήθεια. Οι περισσότεροι παρεξηγούνται με το "τόσο". Οπότε, ναι, δεν βρίσκω καλή ιδέα να υπογραμμίζω τις αιτίες που ο άλλος θα φάει πόρτα. Εδώ βλέπεις να τα ρίχνουν σε κάποια, η άλλη να μην απαντάει και να γίνεται μετά η καριόλα. Φαντάσου να καθόταν η άλλη να πει γιατί δεν γουστάρει σε τέτοια πιθηκοειδή.
To οποίο αποτελεί δείγμα ανώριμου ανδροειδούς. Μεγάλος κλαψομούνης τέτοιος τύπος "άνδρα" στον χώρο εργασίας.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-11-24

17:57
Δεν εννοώ να δεις το άλλο άτομο μετά κ να "απογοητευτείς" ... Εννοώ να απορριφθείς απλά από κάποιονΤωρα το να έρθω, να σε δω, να ξέρω πως μοιάζεις ακριβως 100% και να σου πω ξες ξαφνικα ενω σε ηθελα τωρα δε σε θελω γιατι εισαι ασχημη, ε σόρρυ φιλε αλλά ήξερες πως μοιαζει η κοπέλα, δε σου φταίει κανένας. Ας μην την έπαιρνες.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-11-24

17:57
Σε τι αναφέρεσαι εδώ ;
Εννοώ ότι δεν ξέρεις πώς μπορεί ν' αντιδράσει ο άλλος. Μπορεί να το λάβει ως επίθεση, προσβολή και δεν ξέρω τι άλλο και να επακολουθήσουν άσχημες καταστάσεις. Εδώ γι' αστεία πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου, πόσο μάλλον όταν θίγεις το εγώ του άλλου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
To οποίο αποτελεί δείγμα ανώριμου ανδροειδούς. Μεγάλος κλαψομούνης τέτοιος τύπος "άνδρα" στον χώρο εργασίας.![]()
Εμ. Τα ξέρεις κι εσύ, πονηρή αλεπού. Γιατί θες μετά να βγαίνουμε με ντουντούκα και να διαλαλούμε τις αιτίες;

Άλλα extreme sports θα τα έκανα ευχαρίστως. Αυτό όχι. Της ψυχανωμαλίας το κιγκλίδωμα επικρατεί έξω.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

07-11-24

18:04
Δεν εννοώ να δεις το άλλο άτομο μετά κ να "απογοητευτείς" ... Εννοώ να απορριφθείς απλά από κάποιον
Προσωπικά έχω απορριφθεί από αρκετές γυναίκες σε βαθμό που νόμιζα ότι όντως ήμουν άσχημος ή ότι δεν πληρώ συγκεκριμένα κριτήρια "marketing" όπως τα ονομάζω. Τα πρώτα χρόνια με είχε πληγώσει κάπως γιατί ήμουν μαλακισμένο και έδινα μεγάλη σημασία στα λόγια των άλλων, αλλά καθώς μεγαλώνω απλά δεν με νοιάζει γιατί είτε έτσι είτε αλλιώς πάντα σε κάποια κοπέλα δεν θα της κάνω. Απλά και όμορφα. Αυτή χάνει.
Ξέρω ότι όλα ξεκινούν από τη μάπα του άλλου, το λεγόμενο φυζίκ (νέα λέξη από την εκπομπή της Καινούργιου) σε συνδυασμό με τον τρόπο της έκφρασης και κίνησης σώματος.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

07-11-24

18:07
Οκ δεν ειναι αναγκη να του γαμησεις την ψυχή, ειδικα αν δε σου εχει κανει κατι κακό ή δε σου χει πει ψέμματα ή ότι.Δεν εννοώ να δεις το άλλο άτομο μετά κ να "απογοητευτείς" ... Εννοώ να απορριφθείς απλά από κάποιον
Πας, σε απορριπτει ο άλλος, οκ. Δεν ειναι αναγκη να σου πει "χαχα δε σε θελω εισαι για τον μούτσο".
Ειναι και λιγο... πολλά είναι αυτό αλλα τεσπα.
Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-24

19:38
Έχει μεγάλη διαφορά αν απορριφθεί μια γυναίκα ή ένας άντραςΠροσωπικά έχω απορριφθεί από αρκετές γυναίκες σε βαθμό που νόμιζα ότι όντως ήμουν άσχημος ή ότι δεν πληρώ συγκεκριμένα κριτήρια "marketing" όπως τα ονομάζω. Τα πρώτα χρόνια με είχε πληγώσει κάπως γιατί ήμουν μαλακισμένο και έδινα μεγάλη σημασία στα λόγια των άλλων, αλλά καθώς μεγαλώνω απλά δεν με νοιάζει γιατί είτε έτσι είτε αλλιώς πάντα σε κάποια κοπέλα δεν θα της κάνω. Απλά και όμορφα. Αυτή χάνει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

07-11-24

19:43
Μέχρι να γίνουμε το αντίθετο φύλο, δε θα το ξέρουμε πραγματικά ποτέ.Έχει μεγάλη διαφορά αν απορριφθεί μια γυναίκα ή ένας άντρας
Υπάρχει μια εξαίρεση, το να είσαι σε επαφή και με τις δυο πλευρές σου (αρσενική-θηλυκή) και να μπορείς εύκολα να μπείς στα παπούτσια των άλλων ανθρώπων (κατι που σε κανει πιο προσεκτικό να μην πληγώσεις τους αθώους εστω), αλλά και πάλι μόνο οποιος το βιώνει θεωρεί τον πόνο του πολύ σημαντικό και τον κατανοει καλύτερα απ ολους τους άλλους.
Όλες οι απορρίψεις είναι άσχημες, στο τέλος της μερας κι εμείς κι εσεις άνθρωποι ειμαστε.
Το ποσο βαθιά θα σε επηρεάσει η ασχήμια της απόρριψης κρίνεται απο το πόσο "ασφαλής" εισαι ως χαρακτήρας ως επι το πλείστον, και εκει φαινεται ότι "έχει μεγάλη διαφορά".
Δεν έχει. Και ειναι στον άνθρωπο, όχι στο φύλο.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-11-24

19:47
Έχει μεγάλη διαφορά αν απορριφθεί μια γυναίκα ή ένας άντρας
Η γυναίκα μπορεί να δρα πανέξυπνα, όμως, προκειμένου να προστατεύσει τον εγωισμό της. Βολιδοσκοπεί, λοκάρει στόχο και μπορεί άκοπα να δει εάν μπορεί να προχωρήσει ή όχι. Μπορεί ν' αποσυρθεί υπογείως, χωρίς να φανεί και τίποτα στην άλλη πλευρά. Ο άντρας πρέπει να εμπλακεί και να εκτεθεί φανερά.
Απ' την άλλη, δεν γίνεται ν' αρέσουμε και σε όλους. Θα φάει κι αυτή τα Χ της. Και θα πάει μια χαρά παρακάτω. Μεγαλώνοντας θα τα δεις αλλιώς. Ελπίζω γρήγορα και να μην αναλωθείς με τα χρόνια σε τέτοια μοτίβα σκέψης.
nPb
Επιφανές μέλος

07-11-24

20:18
Όπως λένε και οι ξένοι, αυτή με βλέπει ως φίλο (like a friend) 

Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-24

20:19
Μέχρι να γίνουμε το αντίθετο φύλο, δε θα το ξέρουμε πραγματικά ποτέ.
Υπάρχει μια εξαίρεση, το να είσαι σε επαφή και με τις δυο πλευρές σου (αρσενική-θηλυκή) και να μπορείς εύκολα να μπείς στα παπούτσια των άλλων ανθρώπων (κατι που σε κανει πιο προσεκτικό να μην πληγώσεις τους αθώους εστω), αλλά και πάλι μόνο οποιος το βιώνει θεωρεί τον πόνο του πολύ σημαντικό και τον κατανοει καλύτερα απ ολους τους άλλους.
Όλες οι απορρίψεις είναι άσχημες, στο τέλος της μερας κι εμείς κι εσεις άνθρωποι ειμαστε.
Το ποσο βαθιά θα σε επηρεάσει η ασχήμια της απόρριψης κρίνεται απο το πόσο "ασφαλής" εισαι ως χαρακτήρας ως επι το πλείστον, και εκει φαινεται ότι "έχει μεγάλη διαφορά".
Δεν έχει. Και ειναι στον άνθρωπο, όχι στο φύλο.
Ο λόγος που πιστεύω αυτό που είπα είναι ότι : μια γυναίκα πολύ σπάνια θα απορρίψει έναν άντρα μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση . Καλώς ή κακώς δεν είμαστε τόσο επιφανειακές οσο οι άντρες. Εάν μια γυναίκα όμως απορριφθεί τότε κατά 99% ο λόγος είναι η εμφάνιση της . Κανένας δεν θα πει "δεν μου αρέσει αλλά είναι καλή κοπέλα " ούτε για σχέση ούτε για κάτι προσωρινό εκτός κι αν είναι ΤΟΣΟ ΠΙΑ απελπισμένος. Ενώ μια κοπέλα κοιτάει πολυ το πως της φέρεται κάποιος.Άλλωστε υπάρχει και η γνωστή θεωρία ότι μια γυναίκα έχει 99% επιτυχία όταν κάνει την πρώτη κίνηση οπότε φανταστείτε πόσο άσχημα μπορεί να νιώσει όταν αυτό δεν συμβαίνει. Σε αντίθεση με τους άντρες που το άκυρο θεωρείται ότι πιο φυσιολογικό .Η γυναίκα μπορεί να δρα πανέξυπνα, όμως, προκειμένου να προστατεύσει τον εγωισμό της. Βολιδοσκοπεί, λοκάρει στόχο και μπορεί άκοπα να δει εάν μπορεί να προχωρήσει ή όχι. Μπορεί ν' αποσυρθεί υπογείως, χωρίς να φανεί και τίποτα στην άλλη πλευρά. Ο άντρας πρέπει να εμπλακεί και να εκτεθεί φανερά.
Απ' την άλλη, δεν γίνεται ν' αρέσουμε και σε όλους. Θα φάει κι αυτή τα Χ της. Και θα πάει μια χαρά παρακάτω. Μεγαλώνοντας θα τα δεις αλλιώς. Ελπίζω γρήγορα και να μην αναλωθείς με τα χρόνια σε τέτοια μοτίβα σκέψης.
nPb
Επιφανές μέλος

07-11-24

20:28
Ο λόγος που πιστεύω αυτό που είπα είναι ότι : μια γυναίκα πολύ σπάνια θα απορρίψει έναν άντρα μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση . Καλώς ή κακώς δεν είμαστε τόσο επιφανειακές οσο οι άντρες. Εάν μια γυναίκα όμως απορριφθεί τότε κατά 99% ο λόγος είναι η εμφάνιση της . Κανένας δεν θα πει "δεν μου αρέσει αλλά είναι καλή κοπέλα " ούτε για σχέση ούτε για κάτι προσωρινό εκτός κι αν είναι ΤΟΣΟ ΠΙΑ απελπισμένος. Ενώ μια κοπέλα κοιτάει πολυ το πως της φέρεται κάποιος.Άλλωστε υπάρχει και η γνωστή θεωρία ότι μια γυναίκα έχει 99% επιτυχία όταν κάνει την πρώτη κίνηση οπότε φανταστείτε πόσο άσχημα μπορεί να νιώσει όταν αυτό δεν συμβαίνει. Σε αντίθεση με τους άντρες που το άκυρο θεωρείται ότι πιο φυσιολογικό .
Όχι, όχι όχι όχι ... υπάρχει τρόπος να πει κάποιος ότι δεν μου αρέσει αλλά είναι καλή κοπέλα. Δεν είναι απαραίτητα η εμφάνιση.
Μπορεί να είναι και θέμα χημείας, δεν ταιριάζει ο τρόπος επικοινωνίας. Αυτό πιστεύω είναι η βασική αιτία για να φάει άκυρο για κάποια. Εννοείται ότι το αισθητικό κομμάτι παίζει ρόλο κυρίως για τη σεξουαλική πλευρά της σχέσης. Ο άντρας για να μπορέσει να ενεργήσει σεξουαλικώς θα πρέπει η άλλη να έχει κάποια στοιχεία που να μπορούν να τον ανάψουν. Το σεξ δεν γίνεται με εξαναγκασμό ή εκπλήρωση φιλανθρωπικών αισθημάτων. Είναι η έλξη της φύσης. Απλά και ωμά.
Δεν είναι απαραίτητα τόσο το φυσικό κάλλος όσο αν η άλλη φροντίζει τον εαυτό της και το σώμα της (π.χ. κόβει και καθαρίζει τα νυχάκια της, δεν μυρίζει το στόμα της, κάνει συχνά αφρόλουτρο, κτλ). Αν αντίθετα, τα μαλλιά της μυρίζουν ιδρωτίλας ή έχει θέματα συχνής εφίδρωσης και απλυσιάς (ποδαριλομασχαλίλας) ή ακόμη φτωχή φροντίδα των γεννητικών οργάνων της και στοματικής υγιεινής, είναι λογικό μετά ο άλλος να κάνει πέρα εκτός και αν πρόκειται για παρόμοιο είδος άνδρα (με τριχομπυροκοιλιά και απλυσιά), λόγω απελπισίας, που να μην έχει θέματα με την καθαριότητα και την ομορφιά. Η ομορφιά για μένα δεν είναι τι βλέπεις αλλά πως νιώθεις δίπλα σε έναν άνθρωπο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

07-11-24

20:37
Ποιός σας έχει κάνει να σκέφτεστε τόσο στερεοτυπικά;Ο λόγος που πιστεύω αυτό που είπα είναι ότι : μια γυναίκα πολύ σπάνια θα απορρίψει έναν άντρα μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση . Καλώς ή κακώς δεν είμαστε τόσο επιφανειακές οσο οι άντρες. Εάν μια γυναίκα όμως απορριφθεί τότε κατά 99% ο λόγος είναι η εμφάνιση της . Κανένας δεν θα πει "δεν μου αρέσει αλλά είναι καλή κοπέλα " ούτε για σχέση ούτε για κάτι προσωρινό εκτός κι αν είναι ΤΟΣΟ ΠΙΑ απελπισμένος. Ενώ μια κοπέλα κοιτάει πολυ το πως της φέρεται κάποιος.Άλλωστε υπάρχει και η γνωστή θεωρία ότι μια γυναίκα έχει 99% επιτυχία όταν κάνει την πρώτη κίνηση οπότε φανταστείτε πόσο άσχημα μπορεί να νιώσει όταν αυτό δεν συμβαίνει. Σε αντίθεση με τους άντρες που το άκυρο θεωρείται ότι πιο φυσιολογικό .
1. Καταρχάς και μονο που μας απορριπτει μια γυναίκα γιατι δεν έχουμε (διάλεξε - δεν μιλαω για μενα και δεν μιλαω για όλα): Κοιλιακους, ύψος, λεφτά, αμάξι, σπίτι, δουλειά, καλή δουλειά, ταξίδια κλπ.
...ε αυτό μπορει να μην αναφέρεται στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά αναφέρεται σε άλλες επιφάνειες οπως λόγου χάρη η οικονομική και ειναι απο μονο του επιφανειακό.
2. Αν απορριφθει μια κοπέλα -και εδω μιλάω προσωπικα για το τι κάνω εγω- συνηθως ναι θα ειναι για την εμφάνισή της, αλλά σε συνδυασμό και με το μέσα.
πχ.
Αν η εμφάνιση ειναι καλή (7-8 ala Jack) και η συμπεριφορά καλή, εκει έχουμε unicorn. Το κρατάω με τα δόντια μη μου φυγει μεχρι να σπάσουν.
Αν η εμφάνιση ειναι ψιλοκαλή (5-6 ala Jack) και η συμπεριφορά πολύ καλή (8-9), συνήθως ορμάω. Η καλή ψυχή ανταμείβεται, και με καυλώνει κι όλας σε πολλές περιπτώσεις. Ομορφαινει πολύ η άλλη σαν συνολο.
Αν η εμφάνιση ειναι τέλεια (9-10 ala Jack), αλλά η συμπεριφορά ειναι χάλια ή άλλα είναι χάλια (0-4), τίποτα, ούτε σεξ, ούτε ραντεβού, ούτε επαφή.
Αν και η εμφάνιση ειναι χάλια αλλά και το μέσα ειναι χάλια, (0-4, 0-4 ala Jack), εκεί τρέμω ολόκληρος, καταπιέζομαι φοβερά ψυχολογικά και μόνο να το κοιτάω αυτό το αίσχος, Φεύγω κακήν κακώς. Ειναι η κατηγορία που απεχθάνομαι περισσότερο γιατι το μέσα ασχημο, κανει ακομα πιο ασχημο και το σύνολο.
3. Φέρσιμο απο μενα προς γυναίκα.
Για να φερθώ σκατά σε μια γυναίκα, κάποια μαλακία έχει κάνει. Ή έχω μυριστεί ότι θα μας σπάσει τ αρχίδια.
Αυτό που σου λεω 200%.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-11-24

20:46
Ο λόγος που πιστεύω αυτό που είπα είναι ότι : μια γυναίκα πολύ σπάνια θα απορρίψει έναν άντρα μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση . Καλώς ή κακώς δεν είμαστε τόσο επιφανειακές οσο οι άντρες. Εάν μια γυναίκα όμως απορριφθεί τότε κατά 99% ο λόγος είναι η εμφάνιση της . Κανένας δεν θα πει "δεν μου αρέσει αλλά είναι καλή κοπέλα " ούτε για σχέση ούτε για κάτι προσωρινό εκτός κι αν είναι ΤΟΣΟ ΠΙΑ απελπισμένος. Ενώ μια κοπέλα κοιτάει πολυ το πως της φέρεται κάποιος.Άλλωστε υπάρχει και η γνωστή θεωρία ότι μια γυναίκα έχει 99% επιτυχία όταν κάνει την πρώτη κίνηση οπότε φανταστείτε πόσο άσχημα μπορεί να νιώσει όταν αυτό δεν συμβαίνει. Σε αντίθεση με τους άντρες που το άκυρο θεωρείται ότι πιο φυσιολογικό .
Καταρχάς, είπα και στο προηγούμενο μήνυμα πως η γυναίκα έχει τρόπους να προφυλάξει την εικόνα της. Μπορεί να "βρέξει τα πόδια της" για να δει εάν υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι. Επομένως, τη χυλόπιτα θα την ξέρει μόνο η ίδια. Είναι κάτι που δεν θα πρέπει να τη πειράζει. Ακόμα και να το ήξερε η άλλη πλευρά και να την απέρριπτε, το ίδιο θα έπρεπε να νιώσει και να πάει παρακάτω. Hint: αυτοπεποίθηση, γνώση της αξίας της, προσγειωμένη (βλ ότι γνωρίζει ότι δεν γίνεται να είναι συμβατή και αρεστή σε όλους).
Από εκεί και πέρα, ακόμη και η γυναίκα, δεν θα ενδώσει στη κάθε προσέγγιση. Εκτός αν είναι απελπισμένη. Ο άλλος θα πρέπει να γεμίσει κάποια κουτάκια της, για να πάει στο επόμενο βήμα. Ε, το ίδιο γίνεται κι από τον άντρα. ΟΚ, σίγουρα μετράει πολύ η εμφάνιση στο αντρικό φύλο, αλλά, πίστεψέ με, οι περισσότεροι δεν θα έριχναν άκυρο σε κάποια που έχει μια νορμάλ εμφάνιση. Το άκυρο μπορεί να το φάει στη συνέχεια, επειδή δεν καλύπτει κάποια άλλα κουτάκια τους. Υπάρχουν κι οι άντρες που δεν επενδύουν μόνο στην εμφάνιση. Κι αυτή η κατηγορία, δεν θα (έπρεπε να) έκανε σε σένα, γιατί πιθανά πάει χεράκι χεράκι και με άλλα red flags. Κι αν βλέπεις κάποιες που έχουν την εμφάνιση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχουν φάει απόρριψη, τη στιγμή που μπορεί να την έχουν μόνο για ένα πράγμα. Απόρριψη είναι κι αυτή, και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.
Όχι, όχι όχι όχι ... υπάρχει τρόπος να πει κάποιος ότι δεν μου αρέσει αλλά είναι καλή κοπέλα. Δεν είναι απαραίτητα η εμφάνιση.
Μπορεί να είναι και θέμα χημείας, δεν ταιριάζει ο τρόπος επικοινωνίας. Αυτό πιστεύω είναι η βασική αιτία για να φάει άκυρο για κάποια. Εννοείται ότι το αισθητικό κομμάτι παίζει ρόλο κυρίως για τη σεξουαλική πλευρά της σχέσης. Ο άντρας για να μπορέσει να ενεργήσει σεξουαλικώς θα πρέπει η άλλη να έχει κάποια στοιχεία που να μπορούν να τον ανάψουν. Το σεξ δεν γίνεται με εξαναγκασμό ή εκπλήρωση φιλανθρωπικών αισθημάτων. Είναι η έλξη της φύσης. Απλά και ωμά.
[...]

Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-24

20:51
Ναι ... Γιατί όσοι έχουν σχέση έχουν όλα αυτά που λες ... Η κοπέλα κολακευεται όταν ο άντρας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για εκείνη. Δεν χρειάζεται να έχει εκατομμύρια ο άλλος για να πάρει μερικά λουλούδια. Δεν χρειάζεται να έχει βίλλα, αλλά όχι να είναι και 30+ και να φωνάζει τη μάνα του για να του βάλει ένα ποτήρι νερό. Το θέμα είναι να έχει στόχους κ να προσπαθεί, όχι να έχει απαραίτητα όλα αυτά που λες... Αυτό , διορθώνεται , όπως και τα υπόλοιπα που είπες (εκτός από το ύψος) . Επίσης δεν θέλουν όλες κοιλιακούς... Καμία δεν θα πει ααα μου αρέσει αλλά δεν έχει κοιλιακούς ..... Ενώ πόσοι θα πουν "δεν έχει στήθος"(πολύ χειρότερα αποτι το είπα εγώ τώρα)1. Καταρχάς και μονο που μας απορριπτει μια γυναίκα γιατι δεν έχουμε (διάλεξε - δεν μιλαω για μενα και δεν μιλαω για όλα): Κοιλιακους, ύψος, λεφτά, αμάξι, σπίτι, δουλειά, καλή δουλειά, ταξίδια κλπ.
Οι περισσότεροι την κοπέλα που έχει μια νορμάλ εμφάνιση όπως λες την θεωρούν μέτρια ή και κάτω του μετρίου και θα φάει μια χαρά τα άκυρα της !αλλά, πίστεψέ με, οι περισσότεροι δεν θα έριχναν άκυρο σε κάποια που έχει μια νορμάλ εμφάνιση.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-11-24

20:52
Τα είπες όλα!Ποιός σας έχει κάνει να σκέφτεστε τόσο στερεοτυπικά;
1. Καταρχάς και μονο που μας απορριπτει μια γυναίκα γιατι δεν έχουμε (διάλεξε - δεν μιλαω για μενα και δεν μιλαω για όλα): Κοιλιακους, ύψος, λεφτά, αμάξι, σπίτι, δουλειά, καλή δουλειά, ταξίδια κλπ.
...ε αυτό μπορει να μην αναφέρεται στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά αναφέρεται σε άλλες επιφάνειες οπως λόγου χάρη η οικονομική και ειναι απο μονο του επιφανειακό.
2. Αν απορριφθει μια κοπέλα -και εδω μιλάω προσωπικα για το τι κάνω εγω- συνηθως ναι θα ειναι για την εμφάνισή της, αλλά σε συνδυασμό και με το μέσα.
πχ.
Αν η εμφάνιση ειναι καλή (7-8 ala Jack) και η συμπεριφορά καλή, εκει έχουμε unicorn. Το κρατάω με τα δόντια μη μου φυγει μεχρι να σπάσουν.
Αν η εμφάνιση ειναι ψιλοκαλή (5-6 ala Jack) και η συμπεριφορά πολύ καλή (8-9), συνήθως ορμάω. Η καλή ψυχή ανταμείβεται, και με καυλώνει κι όλας σε πολλές περιπτώσεις. Ομορφαινει πολύ η άλλη σαν συνολο.
Αν η εμφάνιση ειναι τέλεια (9-10 ala Jack), αλλά η συμπεριφορά ειναι χάλια ή άλλα είναι χάλια (0-4), τίποτα, ούτε σεξ, ούτε ραντεβού, ούτε επαφή.
Αν και η εμφάνιση ειναι χάλια αλλά και το μέσα ειναι χάλια, (0-4, 0-4 ala Jack), εκεί τρέμω ολόκληρος, καταπιέζομαι φοβερά ψυχολογικά και μόνο να το κοιτάω αυτό το αίσχος, Φεύγω κακήν κακώς. Ειναι η κατηγορία που απεχθάνομαι περισσότερο γιατι το μέσα ασχημο, κανει ακομα πιο ασχημο και το σύνολο.
3. Φέρσιμο απο μενα προς γυναίκα.
Για να φερθώ σκατά σε μια γυναίκα, κάποια μαλακία έχει κάνει. Ή έχω μυριστεί ότι θα μας σπάσει τ αρχίδια.
Αυτό που σου λεω 200%.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

07-11-24

20:54
μη νομίζεις , ότι και ο μόνιμος σύντροφος είναι πάντα πρόθυμος.Και οι ορμές πώς τιθασεύονται; Το χάδι πώς υποκαθίσταται; Καλό το γατί αλλά δεν είναι άνθρωπος, είναι αιλουροειδές. Μήπως να κοιμόμαστε αγκαλιά με ένα δελφίνι που έχει smooth δέρμα;![]()
δηλ ο άντρας δε χρειάζεται χάδια;....ενδιαφέρονΌχι. Ο άντρας τραβάει δύο τζουπ τζουπ και τέλος. Μέχρι να βγει το γάλα καρύδας είναι όλη η ιστορία.![]()

Guest 881237
Επισκέπτης

07-11-24

20:57
Είδα ότι είχες γράψει πως δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε... Φυσικά αν δεν θέλεις δεν χρειάζεται να το αναλύσεις, δεν σε αναγκάζει κάποιος , συζήτηση κάνουμε. Και για να είμαι ειλικρινής συμφωνώ με όσα λέτε εσυ με τον valder kai ton npb...και θα ήθελα να είναι αλήθεια αλλά η πραγματικότητα μου έχει δείξει κάτι άλλοΤα είπες όλα!

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος

07-11-24

20:58
Απ' τους άντρες που έχω μιλήσει, αυτούς που υπολογίζω κι έχουν για μένα αξία, δεν το έχω ακούσει ποτέ. Ακόμα και στην ηλικία σου, υπάρχουν τέτοια παιδιά - με αντίστοιχο σκεπτικό. Για τους άλλους, γιατί να χαλαστείς, βρε κορίτσι μου;Οι περισσότεροι την κοπέλα που έχει μια νορμάλ εμφάνιση όπως λες την θεωρούν μέτρια ή και κάτω του μετρίου και θα φάει μια χαρά τα άκυρα της !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Requiem
- Advocatus diaboli
- AggelikiGr
- Ωρορα
- ROM32
- Memetchi
- Paragontas7000
- camil
- American Economist
- rafaela11
- thenutritionist
- Kate1914
- fourkaki
- taketrance
- Libertus
- Αντικειμενικός
- Scandal
- chester20080
- touvlo
- dreamer!!
- Hecticism
- Reader
- fmarulezkd
- Fernando_A
- GeorgePap2003
- iew
- P.Dam.
- bibliofagos
- A350
- Joji
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- charmander
- jellojina
- Μαυρίκιος
- Dr. Gl. Luminous
- Μήτσος10
- tsiobieman
- Ariana2018
- Annie
- Jim175
- J.Cameron
- User2350
- Mt73
- Johnny15
- Stelios725
- Appolon
- Helen93
- eukleidhs1821
- Unboxholics
- Ryuzaki
- Πα.Κ
- Idontknoww
- Εχέμυθη
- epan
- louminis
- jj!
- aladdin
- Meow
- ag97
- sunsetpp
- Viedo
- snowy
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.