Είναι πιο ελκυστικοί/ες οι ξανθοί/ες ή όχι;

Ποιο χρώμα μαλλιών προτιμάτε σε έναν άντρα ή σε μία γυναίκα ανάλογα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 332)
  • Ξανθό

Ψήφοι: 64 19,3%
  • Καστανό

Ψήφοι: 87 26,2%
  • Μαύρο

Ψήφοι: 81 24,4%
  • Κόκκινο

Ψήφοι: 21 6,3%
  • Δεν έχω προτίμηση

Ψήφοι: 79 23,8%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    332
Εγώ , επειδή γέρασα:P κι έχω κάποιες άσπρες τρίχες έβαψα τα μαλλιά μου blue black. Είναι ήδη μαύρα απλώς τους έδωσα έναν ακόμα πιο σκούρο τόνο. Στον ήλιο μάλιστα ιριδίζει λίγο και το μπλε. Όταν με είδε η μητέρα μου μου είπε: Καλά βρε κορίτσι μου, χάθηκε να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά, καστανά, κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ; Το ροζ και το πορτοκαλί δεν τη χαλάει:eek:, το έντονο μαύρο δεν της άρεσε.:P Αχ αυτές οι μαμάδες.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελαχρινές μάγκες, όλα τα λεφτά.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξανθιές!

καστανοι :P

Δε μου αρέσουν οι ξανθοί/ξανθές. :P Προτιμώ καστανόξανθο ή μελαχρινό. :)
Και επίσης λατρεύω το κόκκινο! :D

Προτιμάω ξανθούς και καστανούς ή κάτι ενδιάμεσο:P οι μελαχρινοί δεν μου κάνουν το κλικ δεν ξέρω γιατί....

Προτιμάω ξανθούς και καστανούς ή κάτι ενδιάμεσο:P οι μελαχρινοί δεν μου κάνουν το κλικ δεν ξέρω γιατί....
Κι εγώ κάπως έτσι είμαι, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας..ποτέ δεν ξέρεις! :)

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας..ποτέ δεν ξέρεις! :)

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι μελαχρινοί και τους έχουμε βαρεθεί:/:

Πριν λιγο καιρο ειχα αλλαξει τελειως γνωμη και μου αρεσαν μονο οι μελαχρινες αλλα οπως εβλεπα διαφορα στο youtube επεσα πανω σε ενα βιντεο σχετικα με μια "awkward" συνεντευξη της cara delevingne. Τελος παντων νομιζω ερωτευτηκα :D . Ειναι μοντελο κυριολεκτικα βεβαια αλλα η εκφραση της και πολλα αλλα ειναι απιστευτα.

caara.jpg

Οπως εχω πει και παραπανω, μου αρεσουν οι καστανοι, αλλα μου αρεσουν εξισου πολυ και οι καστανοξανθοι. Οι ξανθοι ειναι επισης ωραιοι με την προυποθεση οτι το ξανθο περιοριζεται στο μαλλι και στο μουσι και οχι στις βλεφαριδες. Αν εχει ξανθες βλεφαριδες ειναι a big turn off. Το μαυρο μαλλι μου αρεσει μονο οταν το χρωμα του δερματος ειναι λευκο. Αν ειναι μαυρισμενο δεν μου αρεσει καθολου, αν εχει και μουσια, αστο καλυτερα! Το κοκκινο δεν μου αρεσει, αν και καποτε ειχα σχεση με εναν κοκκινοξανθο.

Να μη σας κουράζω με περιγραφές, ο παρακάτω τύπος γυναίκας στα χρώματα αλλά και γενικότερα, αποτελεί την...επιλογή μου! :D

emanouela-1.jpg

Πριν λιγο καιρο ειχα αλλαξει τελειως γνωμη και μου αρεσαν μονο οι μελαχρινες αλλα οπως εβλεπα διαφορα στο youtube επεσα πανω σε ενα βιντεο σχετικα με μια "awkward" συνεντευξη της cara delevingne. Τελος παντων νομιζω ερωτευτηκα :D . Ειναι μοντελο κυριολεκτικα βεβαια αλλα η εκφραση της και πολλα αλλα ειναι απιστευτα.

caara.jpg

μου χουν πει πολλοί ότι της μοιάζω :P έχει μια "αγριάδα" βέβαια!

τέλος πάντων, εμένα γενικά πιο πολλοί οι ξανθοί/κοκκινομάλληδες με τραβάνε (δλδ θα πέσει τ μάτι μου) αλλά όπως είπαν και παραπάνω το χρώμα μαλλιών είναι δευτερευουσας σημασίας;)

Δε μου αρεσει καθολου το μαυρο σε γυναικα( το βρισκω λιγο πουτανε σορρυ κιωλας :P )
Μου αρεσουν πολυ τα ξανθα παιδακια(τα κοριτσακια ιδιαιτερα :) ... I am not a pedofile....)

Εμενα μου αρεσουν περισσοτεροι οι ξανθοι-καστανοξανθοι.Τους θεωρω πιο εντυπωσιακους.Παραλληλα ομως μου βγαζουν και μια κρυαδα,δεν ξερω γιατι:P

Ναι είναι! Δηλώνω φαν:give_rose:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

<3καστανό!
<3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάστανο και εγώ γιατί και εγώ έχω σκούρο κάστανο χρήμα στα μαλλιά!

Καστανό/καστανο ανοιχτό/καστανόξανθο χρώμα μαλλιών προτιμώ σε άντρες, δε θα πω μαύρο γιατί το μαύρο το'χω συνδιάσει με πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες, κι από τις επιλογές που έχω κάνει ως τώρα, εέχω καταλάβει ότι δεν προτιμώ τους σκούρους μελαχρινούς άντρες, αλλά λίγο πιο ανοιχτόχρωμους στα χρώματα. Ίσως υποσυνείδητα πάω στα ίδια χρώματα με μένα :P

Στα 16, 17 μου ήμουν με τα μπούνια ξανθοί γαλανομάτες, τύπου Leo, Nick Carter, πρίγκιπας William (όπως ήταν τότε, προ αμνημονεύτων), μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου (μαύρα μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια) και αναθεώρησα πλήρως! :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back