Maggie
Περιβόητο μέλος

Και οι γυναίκες τους ξανθούς γαλανομάτες?!

Για να δούμε, από περιέργεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αλλωστε, άμα σβήσουν τα φώτα, δεν έχει σημασία το χρώμα των μαλλιών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

-petros

Αν και δεν κρίνω τις γυναίκες από τις τρίχες, τις ξανθές δεν τις βάζω στην πρώτη θέση, όχι ότι πιστεύω ότι είναι χαζές και όλες αυτές τις βλακείες που λένε, αλλά δεν μου αρέσει και τόσο αυτό το χρώμα.
Χάχα, να το προσθέσουμε στις 4 σελίδες κριτηρίων για τις γυναίκες που έχεις γράψει σε άλλο θέμα

Ε αγνή πλάκα, μη με πάρετε με τις ντομάτες για ειρωνία!

Για τισ κοκκινομαλεσ δεν τρελενομαι
suspiria
Διάσημο μέλος

Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ναι, ναι ξανθοί!![]()
Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό![]()
Υπάρχουν και πορτοκαλί μαλλιά ? Βρε τι μαθαίνει κανείς. Εγώ ξέρεις τα βάφω άσπρα.

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν και πορτοκαλί μαλλιά ? Βρε τι μαθαίνει κανείς. Εγώ ξέρεις τα βάφω άσπρα.![]()
Εγώ πράσινα....

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ πράσινα....![]()
![]()
Kαι κομοδινί είναι καλό, ειδικά αυτοί που τα'χουν χάσει σχεδόν όλα και κάνουν σχέδιο κληματαριά κι όταν φυσάει ο αέρας φεύγει το τσουλούφι.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Φανατικά μελαχρινοί,

μου βγαίνει το μεσογειακό μου

suspiria
Διάσημο μέλος

https://www.imdb.com/gallery/granitz...rin_Kambo_6481163_400.jpg.html?hint=nm0342488
(Πειρατή καλά κάνεις και τα βάφεις πράσινα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Suspiria no offence, αλλά με τίποτα δεν του καθόμουν αυτουνού ή οποιουδήποτε του έμοιαζε!Κάτι τέτοιο εννοούσα
https://www.imdb.com/gallery/granitz...rin_Kambo_6481163_400.jpg.html?hint=nm0342488
(Πειρατή καλά κάνεις και τα βάφεις πράσιναΝα σε βλέπουν τα αυτοκίνητα το βράδυ)

suspiria
Διάσημο μέλος

Suspiria no offence, αλλά με τίποτα δεν του καθόμουν αυτουνού ή οποιουδήποτε του έμοιαζε!![]()
Πάλι θα αρχίσω να αμφιβάλλω για τα γούστα μου

Vkey
Επιφανές μέλος

p/s: Οι μελαχρινοί που μου έχουν κάνει κλικ είναι μμμ...ναι... ούτε καν ελάχιστοι

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

αλλα παντα μελαχρινοι με κανουν να δαγκωσω λαμαρινες!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εντυπωσιακό κεφάλαιο. Το μάτι μου μπορεί να πέσει επάνω με τη μία, δεν είναι καθόλου βέβαιο όμως ότι θα μείνει σταθερό λόγω μαλλιού. Παίζουν κι άλλα ρόλο. Κάτι έχουν γλυκό επάνω τους οι ξανθιές αλλά.... δεν με παροτρύνουν να "κουμπώσω" μαζί τους. Νιώθω έναν κίνδυνο, ότι δεν πατάω γερά στα πόδια μου όταν είμαι με μια ξανθιά.
Καστανόξανθες:
Η κατηγορία που με τράβαγε στο παρελθόν. Που θα με βρείς; Δίπλα σε μια καστανόξανθη! Εδώ είναι το παράξενο όμως! 99 πράγματα θα με τραβάνε επάνω τους και 1 (οτιδήποτε) θα με κάνει τελικά να μην τις προτιμήσω για σχέση/ή να μην είναι ευνοϊκό γενικά για να γίνει η σχέση.
Κοκκινομάλλες:
Δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα αν και μπορώ αρχικά να εντυπωσιαστώ... με συγχωρείτε ωραίες μου κυρίες!
"Η ωραία Μεσόγειος:"
Παλιά έλεγα, σιγά μη μπλέξω εγώ με μελαχρινή... Αφού είπαμε, στις καστανόξανθες κολλάμε! Έλα όμως που μια μελαχρινή ψυχολογικά τη νιώθω πιο "καλή επένδυση" για σταθερή σχέση, λόγω του ότι μου βγάζει μια ζεστασιά, μια σοβαρότητα, μια σπιρτάδα, κάτι... Και βλέπεις το Βαλντεράκι να λέει... "Μπα, δεν υπάρχει κάτι σε μελαχρινό, πάμε στις καστανόξανθες που έχω επιλογές".
Εκεί είναι όμως η μαγκιά φίλε... Να σκάσει η μία που θα σε κάνει να μη θες να έχεις άλλες επιλογές. Τι ανάγκη έχεις τις υπόλοιπες όταν η επιλογή που έχεις μόλις κάνει, εσένα σε ευχαριστεί; Ωραία, πάμε να δούμε το μαλλί. Πιθανότατα θα είναι καστανόξανθη ε; Κούνια που σε κούναγε.... Μελαχρινή κύριε Βάλντερ...
Το "κούμπωμα" έρχεται από κεί που δε το περιμένεις... Δε χωράνε παραγγελίες και delivery σ' αυτά! Άμα σου 'ρθει το άλλο σου μισό, θα το καταλάβεις και τότε όλα τα χρώματα θα πάνε περίπατο!8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.