Vicky95 Νεοφερμένο μέλος Η Vicky95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 14:58 Η Vicky95 έγραψε: #241 07-08-11 14:58 μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:34 Ο MetalChest: #242 07-08-11 20:34 Προσωπικά, θεωρώ τα ξανθά άτομα ομορφότερα. ΜΙλώντας πάντα για φυσικό ξανθό που συνοδεύεται από ανοιχτόχρωμα μάτια και λευκή επιδερμίδα. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το στηρίξω κάπου, γούστα είναι αυτά! To each his own! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Η Αλίκη Βακ.: #243 12-08-11 09:50 Μου αρέσουν πολύ οι ξανθοί αλλά αυτη την περίοδο είμαι ερωτευμένη με έναν μελαχρινό άρα μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:01 Η ZinaM έγραψε: #244 29-10-12 17:01 Ίσως να ναι και το τελευταίο που με νοιάζει, αρκεί να υπάρχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:11 Η Gilda έγραψε: #245 29-10-12 17:11 Αν και πρεπει να υπερασπιστώ τις ξανθές (καθ ότι ειμαι κι εγώ), θα πω πως κατά τη γνώμη μου το χρώμα των μαλλιών και των ματιών δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί ένας άντρας με σκούρα χαρακτηριστικά να είναι πολύ γοητευτικός και ένας ξανθός γαλανομάτης να είναι φλώρος. Και το αντίθετο φυσικά. Μπορει κάποιος να μην έχει καθόλου μαλλιά και να ειναι πολύ γοητευτικός. Η γοητεία δεν κρύβεται στο χρώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nattii Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nattii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:13 Η Nattii έγραψε: #246 29-10-12 17:13 Εγώ προσωπικά προτιμώ μελαχρινούς, μεσογειακούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:22 Ο Joaquín έγραψε: #247 29-10-12 17:22 Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 20:34 Ο MetalChest: #242 07-08-11 20:34 Προσωπικά, θεωρώ τα ξανθά άτομα ομορφότερα. ΜΙλώντας πάντα για φυσικό ξανθό που συνοδεύεται από ανοιχτόχρωμα μάτια και λευκή επιδερμίδα. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το στηρίξω κάπου, γούστα είναι αυτά! To each his own! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Η Αλίκη Βακ.: #243 12-08-11 09:50 Μου αρέσουν πολύ οι ξανθοί αλλά αυτη την περίοδο είμαι ερωτευμένη με έναν μελαχρινό άρα μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:01 Η ZinaM έγραψε: #244 29-10-12 17:01 Ίσως να ναι και το τελευταίο που με νοιάζει, αρκεί να υπάρχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:11 Η Gilda έγραψε: #245 29-10-12 17:11 Αν και πρεπει να υπερασπιστώ τις ξανθές (καθ ότι ειμαι κι εγώ), θα πω πως κατά τη γνώμη μου το χρώμα των μαλλιών και των ματιών δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί ένας άντρας με σκούρα χαρακτηριστικά να είναι πολύ γοητευτικός και ένας ξανθός γαλανομάτης να είναι φλώρος. Και το αντίθετο φυσικά. Μπορει κάποιος να μην έχει καθόλου μαλλιά και να ειναι πολύ γοητευτικός. Η γοητεία δεν κρύβεται στο χρώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nattii Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nattii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:13 Η Nattii έγραψε: #246 29-10-12 17:13 Εγώ προσωπικά προτιμώ μελαχρινούς, μεσογειακούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:22 Ο Joaquín έγραψε: #247 29-10-12 17:22 Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά, θεωρώ τα ξανθά άτομα ομορφότερα. ΜΙλώντας πάντα για φυσικό ξανθό που συνοδεύεται από ανοιχτόχρωμα μάτια και λευκή επιδερμίδα. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το στηρίξω κάπου, γούστα είναι αυτά! To each his own! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Η Αλίκη Βακ.: #243 12-08-11 09:50 Μου αρέσουν πολύ οι ξανθοί αλλά αυτη την περίοδο είμαι ερωτευμένη με έναν μελαχρινό άρα μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:01 Η ZinaM έγραψε: #244 29-10-12 17:01 Ίσως να ναι και το τελευταίο που με νοιάζει, αρκεί να υπάρχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:11 Η Gilda έγραψε: #245 29-10-12 17:11 Αν και πρεπει να υπερασπιστώ τις ξανθές (καθ ότι ειμαι κι εγώ), θα πω πως κατά τη γνώμη μου το χρώμα των μαλλιών και των ματιών δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί ένας άντρας με σκούρα χαρακτηριστικά να είναι πολύ γοητευτικός και ένας ξανθός γαλανομάτης να είναι φλώρος. Και το αντίθετο φυσικά. Μπορει κάποιος να μην έχει καθόλου μαλλιά και να ειναι πολύ γοητευτικός. Η γοητεία δεν κρύβεται στο χρώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nattii Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nattii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:13 Η Nattii έγραψε: #246 29-10-12 17:13 Εγώ προσωπικά προτιμώ μελαχρινούς, μεσογειακούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:22 Ο Joaquín έγραψε: #247 29-10-12 17:22 Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσουν πολύ οι ξανθοί αλλά αυτη την περίοδο είμαι ερωτευμένη με έναν μελαχρινό άρα μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZinaM Νεοφερμένο μέλος Η Ζήνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:01 Η ZinaM έγραψε: #244 29-10-12 17:01 Ίσως να ναι και το τελευταίο που με νοιάζει, αρκεί να υπάρχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:11 Η Gilda έγραψε: #245 29-10-12 17:11 Αν και πρεπει να υπερασπιστώ τις ξανθές (καθ ότι ειμαι κι εγώ), θα πω πως κατά τη γνώμη μου το χρώμα των μαλλιών και των ματιών δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί ένας άντρας με σκούρα χαρακτηριστικά να είναι πολύ γοητευτικός και ένας ξανθός γαλανομάτης να είναι φλώρος. Και το αντίθετο φυσικά. Μπορει κάποιος να μην έχει καθόλου μαλλιά και να ειναι πολύ γοητευτικός. Η γοητεία δεν κρύβεται στο χρώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nattii Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nattii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:13 Η Nattii έγραψε: #246 29-10-12 17:13 Εγώ προσωπικά προτιμώ μελαχρινούς, μεσογειακούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:22 Ο Joaquín έγραψε: #247 29-10-12 17:22 Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως να ναι και το τελευταίο που με νοιάζει, αρκεί να υπάρχουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:11 Η Gilda έγραψε: #245 29-10-12 17:11 Αν και πρεπει να υπερασπιστώ τις ξανθές (καθ ότι ειμαι κι εγώ), θα πω πως κατά τη γνώμη μου το χρώμα των μαλλιών και των ματιών δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί ένας άντρας με σκούρα χαρακτηριστικά να είναι πολύ γοητευτικός και ένας ξανθός γαλανομάτης να είναι φλώρος. Και το αντίθετο φυσικά. Μπορει κάποιος να μην έχει καθόλου μαλλιά και να ειναι πολύ γοητευτικός. Η γοητεία δεν κρύβεται στο χρώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nattii Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nattii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:13 Η Nattii έγραψε: #246 29-10-12 17:13 Εγώ προσωπικά προτιμώ μελαχρινούς, μεσογειακούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:22 Ο Joaquín έγραψε: #247 29-10-12 17:22 Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και πρεπει να υπερασπιστώ τις ξανθές (καθ ότι ειμαι κι εγώ), θα πω πως κατά τη γνώμη μου το χρώμα των μαλλιών και των ματιών δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί ένας άντρας με σκούρα χαρακτηριστικά να είναι πολύ γοητευτικός και ένας ξανθός γαλανομάτης να είναι φλώρος. Και το αντίθετο φυσικά. Μπορει κάποιος να μην έχει καθόλου μαλλιά και να ειναι πολύ γοητευτικός. Η γοητεία δεν κρύβεται στο χρώμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nattii Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nattii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:13 Η Nattii έγραψε: #246 29-10-12 17:13 Εγώ προσωπικά προτιμώ μελαχρινούς, μεσογειακούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:22 Ο Joaquín έγραψε: #247 29-10-12 17:22 Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προσωπικά προτιμώ μελαχρινούς, μεσογειακούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:22 Ο Joaquín έγραψε: #247 29-10-12 17:22 Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι σαν να μου λες vs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:51 Η άντζυ έγραψε: #248 29-10-12 17:51 Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ξανθό αλλά πολύ ξανθό δεν είμουν ποτέ..Μόνο με 2 καστανόξανθους και όλοι οι άλλοι ήταν μελαχρινοί... Δεν θα πω όμως ότι μου αρέσει κάποιος μόνο και μόνο για αυτό το χαρακτηριστηκό..Μάλλον όμως τείνω προς την άποψη της Natti για τους μεσογειακούς..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 17:57 Ο Demlogic έγραψε: #249 29-10-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vicky95: μελαχρινός με πράσινο μάτι.. κόλασηηηη.. Click για ανάπτυξη... μαυρος με καταγαλανο ματι κολασηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:52 Η kit-kat έγραψε: #250 29-10-12 18:52 το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ξανθος - γαλανομάτης παραπέμπει πιο πολύ σε προτυπο - άντρα της παιδικής μας ηλικίας, καθώς οι πλειοψηφία των παιδικών παραμυθιών περιέχουν ένα ξανθό γαλανομάτη πριγκιπα!! και γω έως καποιο διαστημα ηθελα ενα τετοιο αντρα...τα δεδομένα όμως αλλαξαν μαρεσουν πιο πολύ οι μελαχρινοί και πάντα πέφτω πάνω σε μελαχρινους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.069 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:40 Ο Scandal έγραψε: #251 29-10-12 19:40 Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 19:45 Ο Νεογέννητος: #252 29-10-12 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Είναι σαν να μου λες vs Click για ανάπτυξη... That's right... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:33 Η prinCess.: #253 29-10-12 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν θυμάμαι να με έχει ελκύσει σεξουαλικά ποτέ ξανθός με γαλάζια ή πράσινα μάτια και λευκό δέρμα. Γενικά κι εγώ βρίσκω πιο ελκυστικούς τους μελαχροινούς ή τους καστανούς. Επίσης δεν μου άρεσε ποτέ ο συνδυασμός μελαχροινής τρίχας και κατάλευκου δέρματος! Click για ανάπτυξη... Άντε γιατί πολύ θηλυκό έπεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21:48 Η EnnisDelMar!: #254 29-10-12 21:48 Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μελαχροινοί και καστανοί με τρέλα! Αv έχουν και πιο σκούρο δερματάκι δε, δεν το συζητώ!!! Κόλαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 02:10 Ο orathac έγραψε: #255 02-11-12 02:10 Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κόκκινο>=μαύρο>ξανθό>καστανό>ότι είναι mix. Λίγο ρόλο παίζει στην συνολική ομορφιά και σπάνια θα δώσω βάση, αλλά αν είχα επιλογή κόκκινο. Για τον τίτλο του θέματος, μπα... σήμερα είναι τόσο συνηθισμένο που έχει ένα biased να το απορρίψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η just smile!: #256 02-11-12 14:26 Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα ωραια ειναι..............Και ξανθοι μου αρεσαν,και καστανοξανθοι μου αρεσουνκαι μελαχρινοι.Οσο για το ξανθο ειναι αναλογα πως του παει του καθενα.Αμα ειναι(σε γυναικα συνηθως)βαμμενο και δεν παει καθολου με το τυπο του δερματος .......βραστα,ενα ματσο χαλια.Δεν εχω γνωρισει κοκκινομαλληδες.Οσο για τους μελαχρινους,κι αυτο παει αναλογα με το υπολοιπο.Ειναι ενας μελαχρινος γαλανοματης γυμνασμενος και γενικα ωραιος αλλα αν δεν υπαρχει και το απο μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η georgia.94: #257 02-11-12 14:41 μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μελαχρινοιιιι!!!!!για μενα ειναι πολυ περισσοτερο ελκυστικοι απο τους ξανθους και τους καστανους!βγαζουν ενα μυστηριο...μια αρρενωποτητα αξεπεραστη!!!και ειδικα μελαχρινος με γενια:συνδυασμος που σκοτωνειι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akrivi and Νεοφερμένο μέλος Η akrivi and αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 16:36 Η akrivi and: #258 02-11-12 16:36 Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη γνώμη μου ο πιο πετυχημένος συνδυασμός είναι καστανός με πράσινα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 20:27 Ο Mercury έγραψε: #259 02-11-12 20:27 Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο νεκτάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 20:22 Ο nektariosmakris: #260 17-05-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Κοκκινομάλλες ρε!!! Red Alert Spoiler Click για ανάπτυξη... βαλε μωρε καμια καλυτερη κοκκινομαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.