Σταμάτα να γίνεσαι εριστικός . Δε χαίρομαι για κανένα από σένα λες και μη τσουβαλιαζεις όλους τους ανθρώπους που δε σκέφτονται όπως εσυ στην ίδια κατηγορία.
Άκου, Γλαύκη, δεν γνωρίζω για την εμπειρία σου με τα φόρα, αλλά τα φόρα είναι τόποι ανταλλαγής απόψεων. Όταν είσαι ουδέτερος, όταν δεν εκφέρεις ακραίες απόψεις, τότε σημαίνει ότι αν κάποιος γίνει εριστικός απέναντί σου, έχει το θέμα αυτός.
Εσύ, πάντως, δεν εμπίπτεις στην παραπάνω κατηγορία, καθώς έχεις κάνει μίσανδρες δηλώσεις, wishful thinking μέχρι και εξαφάνισης του ανδρικού φύλου (αν είχε δηλώσει ένας άντρας κάτι παρόμοιο είχε φάει κάνσελ στο πυρ το εξώτερον) και γενικά, προπαγανδίζεις υπέρ φεμινισμού και αριστερών απόψεων.
Το ότι είσαι -φαινομενικά- ευγενική, δεν μου λέει κάτι, όταν παίρνεις τέτοια στάση και πετάς τέτοια πράγματα. Οπότε και η δική μου στάση θα είναι αυτή, γιατί γνωρίζω με ποιον μιλάω, όπως επίσης δεν παραμυθιάζομαι με καλούς τρόπους συμπεριφοράς (χάπατα υπάρχουν πολλά, δεν θα με εντοπίσεις σε ένα από αυτά.)
Το περιεχόμενο πάντα μετράει περισσότερο.
Το να παίρνεις τέτοιες θέσεις και μετά να κλαίγεσαι για την αντίδραση των άλλων, το θεωρώ τελείως ανακόλουθο. Να κάνουμε και κριτική που και που. Εγώ έχω μιλήσει άσχημα σε άτομα που δεν έφταιγαν και όταν το κατάλαβα ζήτησα συγγνώμη.
Τέλος πάντων, μετά την παρένθεση, για να επιστρέψω στο θέμα, η εν γένει στάση σου εδώ μέσα με κάνει να κλίνω προς αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα:
«Φυσικά «δεν μπορούν να το καταλάβουν» περισσότερο για τους άνδρες, όπως «δεν μπορούν να το καταλάβουν» περισσότερο για τους λευκούς και τους στρέιτ...»