Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Γιά πόσο έπρεπε να επιμένει ώστε να σε κεράσει χωρίς να σε προσβάλει;9.μου ειπε στην αρχη να κερασει αλλα εγω του ειπα οχι επεμεινε λιγο αλλα μετα το αφησε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

ΑΝ παρόλαυτά δεν αποδειχτεί "παρεξηγημένος" αλλά...τσιφούτης, άποψή μου είναι ότι η τσιγγουνιά δεν θεραπεύεται (και όσο πιο "κατοχικό" σύνδρομο έχει κανείς τόσο πιο έντονο είναι το πρόβλημα) αλλά με υπομονή και επιμονή (και γκρίνια

jesse_james
Δραστήριο μέλος

Κηδείες με ξένα κόλυβα δεν γίνονται.
Γίνονται; ( γενικό )
Noisette
Περιβόητο μέλος

Μάρω μου το μόνο που μου φαίνεται λίγο κουλό από τα όσα ανέφερες, είναι η φάση με τα 5 και 6 ευρώ... Δηλαδή θα μου χτύπαγε άσχημα κι εμένα- οκ, να μη σε κοροιδεύουν, αλλά σε πρώτο ραντεβού είσαι βρε φίλε, άστο να πάει. :/
Οχι οχι λαθος καταλαβες Καλυψω μου...αυτο είχε συμβει...δεν εγινε στο ραντεβου μας.

Ναι ακριβως αυτο λεω και εγω...γι'αυτο ειπα παραπανω οτι θα ξαναβγω μαζι του και μετα βλεπουμε...Κάτσε βρε Μάρω μια φορά έχετε βγει! Περίμενε πριν το κρίνεις το παιδί! Μπορεί να έτυχε.

Παντως ανοιχτοχερη δεν τον λες...Το οτι πειρε τα μισα ρεστα δεν παει να πει οτι ειναι τσιφουτης.. Οτι οτι δεν θελει να κανει bungee jumping επειδη προσεχει τα οικονομικα του... Μπορει να ενοουσε οτι προτιμαει με αυτα τα χ ευρο (δεν εχω ιδεα ποσο κανει) θα μπορουσε να κανει η να αγορασει το ταδε που ξερει οτι του αρεσει και το θελει....
Ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες...αν και νομιζω απο οτι καταλαβα με την κουβεντα μαζι του οτι θα του αρεσε να δοκιμασει αλλα δεν το κανει λογω χρηματων...
Ειπα και παραπανω οτι δεν με πειραξε καθολου που πληρωσαμε ο καθενας τα δικα του...ισα ισα...απλα το ανεφερα ως ενδειξη μαζι με τα παραπανω για οτι οικονομικη κουβεντα εχουμε κανει...Γιά πόσο έπρεπε να επιμένει ώστε να σε κεράσει χωρίς να σε προσβάλει;
![]()

Αν καταλαβα σωστα τι θελεις να πεις...εχεις δικιο.'
Κηδείες με ξένα κόλυβα δεν γίνονται.
Γίνονται; ( γενικό )

Ειναι ακομα νωρις να μιλησουμε για την οικονομικη του κατασταση...αν και οταν επεμενε να με κερασει εθεσε ως προφαση το γεγονος οτι εκεινος δουλευει ενω εγω οχι...Δεν είναι κακό να μιλάμε για τα λεφτά.![]()
Mάρω: Δεν μπορώ να βγάλω γνώμη για το αν είναι τσιγγούνης ή όχι... Ειλικρινά δεν ξέρω. Και (για να κάνω εγώ το δικηγόρο του διαβόλου) δεν ξέρουμε και σε τι φάση τον πέτυχες. Εννοώ, έχει τύχει κάποιες (λίγες) φορές να μου κάνουν και μένα αυτό το λάθος ή "λάθος" (δεν ξέρω τι είναι ας μας πει μια σερβιτόρα με το χέρι στην καρδιά
) και τις μισές να το αφήσω να πέσει κάτω και τις άλλες μισές να το "κάνω θέμα" (γιατί είχα τα νεύρα μου που ήρθε ψηλά ο λογαριασμός του κινητού, γιατί πάχυνα και το συνειδητοποίησα εκείνη την ημέρα, γιατί ο καφές που μου έφερε ήταν μάπα, γιατί περιμένα να αδιαθετήσω και μου φταίγαν όλα, για άκυρους λόγους γενικά). Οπότε δωσε του ένα ακόμα περιθώριο αν σε ενδιαφέρει το παιδί
ΑΝ παρόλαυτά δεν αποδειχτεί "παρεξηγημένος" αλλά...τσιφούτης, άποψή μου είναι ότι η τσιγγουνιά δεν θεραπεύεται (και όσο πιο "κατοχικό" σύνδρομο έχει κανείς τόσο πιο έντονο είναι το πρόβλημα) αλλά με υπομονή και επιμονή (και γκρίνια) μπορεί να χαλιναγωγηθεί.
Παιδια περιμενω να τον βγουμε αλλη μια φορα...τοτε ισως εχω πιο σαφη εικονα...θα σας ενημερωσω για το αν ειναι ή οχι ή ακομα το ψαχνω

Με το ότι δεν είναι κακό να μιλάμε για τα λεφτά, εννοούσα το ταμπού που υπάρχει ειδικά στα πρώτα ραντεβού, σχετικά με το να μιλάμε για τιμές και κόστη. Δεν είναι κακό να πει ο άλλος "α όχι και 8 ευρώ για έναν καπουτσίνο", γιατί απλά θα έχει δίκιο.

Σημείωση συντονισμού: Τα μηνύματα από την προηγούμενη σημείωση μέχρι το παρόν ποστ έχουν μεταφερθεί από το θέμα "Θεραπεύεται η τσιγκουνιά?".
Noisette
Περιβόητο μέλος

σκεφτομαι θετικα γιατι ειναι πολυ καλος...

Noisette
Περιβόητο μέλος

"Αυτο το μηνυμα εχει γραφτει πριν 1 χρονο περιπου και ο χρηστης μπορει να εχει αλλαξει γνωμη απο τοτε."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

μας βγηκε τσιγγουνης βρε?![]()

Δεν μας βγήκε καλός...

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

καλα, να σας πω το πιο κουλο?
μου χε μυρισει σταφυλι και ηθελα απεγγνωσμενα να το φαω.
το παιδι που τα ειχαμε τοτε, πηγε και μου βρηκε
του χρωσταγα κατι λεφτα, οποτε μετα το σταφυλι πηγα να του τα δωσω, ηταν καπου 15 ευρω.
και που ειπε, οτι του χρωσταγα 15,80. προσεθεσε το σταφυλι.
να αναφερω και τον πιο large της δικης μου εμπειριας?
άσε , το έχω
σου έκανε δώρο 1 ρώγα για κάθε κιλό ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

μικρη τσαντιζομουν και αισθανομουν λες και δεν ειχα εγω χαρτζιλικι πχ ωστε να με κερνανε μονο οι αλλοι,μεγαλωνοντας καταλαβα τι παιζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalia3807
Νεοφερμένο μέλος

Ο ίδιος άνθρωπος, την φιλοξενούσε στο σπίτι. Κάθε μέρα σημείωνε πόσες ώρες η κοπελιά έβλεπε τηλεόραση, και στο τέλος της βδομαδας της έλεγε πχ "Αυτή τη βδομάδα χάλασες 11 ώρες ρεύμα!" και κάτι τέτοια. Όταν ερχόταν ο λογαριασμός της ΔΕΗ έκανε τους υπολογισμούς του και της ζητούσε το μεριδιό της.
Α! Της είχε πει, όταν πηγαινε τουαλέτα το βράδυ, να μην τραβούσε καζανάκι όταν έκανε πιπί, παρά μόνο όταν έκανε κακάκια, για να μην χαλάνε τσάμπα νερό.
Και ένα άλλο φοβερό που θυμάμαι. Είχαμε πάει σε μία ταβέρνα, ήμουν κι εγώ εκεί, και όταν ήρθε ο λογαριασμός, το διαιρέσαμε δια 4. Ε εκείνος πετάχτηκε και ειπε "Εγώ δεν έφαγα σαλάτα!".
Το περίεργο ξέρεις ποιο είναι? Ότι αυτό το παιδί είχε λεφτά. Ακόμα θα χει δηλαδή. Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα δηλαδή.
Σημείωση:
Τα μηνύματα από 60 έως 66 μεταφέρθηκαν από το θέμα "Κερνάω απόψε εγώ, εσύ ή μισά μισά...;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.