Ναι αλλα ολοι μετακινούνται εκει, ως προτελευταια λυση πριν φυγουν στο Εξωτερικό. Ο μισος πληθυσμος της Ελλαδος ειναι εδω. Δεν θεωρω την Αθήνα απλησιαστο μερος για να ζεις παντως.
Δηλαδη ποια η διαφορα να παω σε μια επαρχια οπου και εκει θα εχω ενοικια ( το οποιο οκ θα ειναι πιο φτηνο απο της Αθηνας). Καμία διαφορά απολύτως. Οι λογαριασμοί και το σουπερμαρκετ ερχονται παντου το ιδιο. Οπότε...
Κοιτα επειδη εγω ζω εκτος Αθηνων αλλα πλεον παραλληλα και Αθηνα εχει πολυ μεγαλη διαφορα ..
Ζω σε μια σχετικα μεγαλη πολη και το να παω μια απλη βολτα για ενα καφε μπορει να μου στοιχισει περιπου τα μισα απ οτι θα χρειαζομουν στην Αθηνα ..
Τωρα οταν εισαι Αθηνα εχεις πολλες περισσοτερες επιλογες διασκεδασεις η αληθεια ειναι ,θες να πας και ενα θεατρο ,μια μουσικη σκηνη θες να πας να δεις και αλλα πραγματα και εκει αντιλαμβανεσαι οτι και το κοστος στην διασκεδαση ανεβαινει ..
Επειτα σε νεους ανθρωπους δεν μπορεις να πεις κατσε μεσα ...
Οι λογαριασμοι εχουν διαφορες οπως στην ύδρευση ,οι χρεωσεις πανε αναλογα με τους δημους ,αλλα και στις παροχες σε τηλεφωνια και πολλα αλλα ..
Ζητησα ιδιο προγραμμα που εχω στην επαρχια να βαλω και στο σπιτι στην Αθηνα και δυστηχως δεν μου το εκαναν και μου ειπαν ξεκαθαρα τον λογο,εδω ειναι Αθηνα

..
Επειτα στην διατροφη η πιο μικρες πολεις παρεχουν και αλλου ειδους ευκαριες για καλλιεργειες, για συγγενείς που εχουν δικα τους προιοντα και τα προμηθευεσαι και εσυ ..
Γενικα πιστευω ολο αυτο εξαρταται
απο την ποιοτητα ζωης που θες να κανεις .
Ενας που ζει στην Αθηνα και θελει να τρεφεται υγιεινα και βιολογικα δεν του φτανει ο μισθος ουτε για τα βασικα ενω σε μια πιο μικρη πολη ολα αυτα μπορει να τα καλλιεργει και να τα βρισκει πολυ πιο φθηνα ..
Αυτοματα μειωνεται και το κοστος του σουπερ μαρκετ !
Καπως ετσι το βλεπω ...σιγουρα και στις δυο επιλογες κατι χανεις και κατι κερδιζεις
Μην βαλουμε και το κοστος που εχουν οι Αθηναιοι για το πιο απλο τωρα το καλοκαιρι ,μια βουτια στην θαλασσα ...