Θα σου μιλισω και εγω, ως παιδι χωρισμενων γωνιων.
Καταρχην εμενα οι γονεις μου χωρισανε οταν ειμουν πολυ πιο μεγαλος (12) και στην ουσια εγω και η αδερφη μου διαλεξαμε με πιον απο τους γονεις μας θα ειμαστε (εγω με τον πατερα μου και η αδερφη μου με την μητερα μου)
Στο ψητο τωρα...
Ο πατερας μου ποτε δεν ητανε τον πρεπει, τον μη κτλ, το ακριβος αντιθετο με την μανα μου. Οχι γιατι δεν ειχε χρονο να με χαρει, απλα γιατι ειναι τετια η φιλοσοφια του... Παρολα αυτα δεν νομιζω οτε κακομαθημενο να εγινα, ουτε αλητης, ουτε κατι το αρνητικο... Ισα-ισα πιστευω πως εμαθα πολλα απο αυτο, και το βλεπω σε πολους τομεις σε σχεση με φιλους μου.
Φυσικα δεν υποστιριζω οτι τα παιδια πρεπει να τα περνει παντα ο πατερας, η οτι πρεπει να ειναι ολα χυμα!
Απλα μην κολας στο οτι δεν θα κοιμιθει το παιδι στις 9 ξερω γω αλλα στις 10-11... Δεν θα παθει τιποτα...
Απλος, ως μητερα που αγαπαει το παιδι της, σκεψου που πραγματικα ειναι καλητερα για το παιδι σου, και οχι με βαση εγωισμους, η την θελιση σου να το εχεις συνεχια μαζι σου η ολα αυτα τα πρεπει και μη....
Και μην ξεχνας, οτι εφοσων αναλαβει ο πατερας του παιδιου, και αυτος θα πρεπει να φροντισει για ψωνια, για φαγιτο, για ενα καθαρο σπιτι... Μην νομιζεις οτι ειναι μονο δικες σου υποχρεωσεις... Εκτος και αν ο ανθρωπος τα εχει φροντισει καπος αλλιως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.