prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:15 Η prinCess.: #61 15-12-12 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Nattii: Έχω μια απορία, ίσως και χαζή Αν η εθελοντική εργασία σχετίζεται με το αντικείμενο σπουδών μας, μπορούμε αργότερα να την αναφέρουμε και ως προϋπηρεσία? Click για ανάπτυξη... Ως προϋπηρεσία όχι, αλλά το κατατάσεις στον εθελοντισμό κάπου μέσα στο βιογραφικό και θέλω να πιστεύω ότι λαμβάνεται υπόψιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gorfuingwen Νεοφερμένο μέλος Ο Gorfuingwen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Ο Gorfuingwen: #62 15-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ως προϋπηρεσία όχι, αλλά το κατατάσεις στον εθελοντισμό κάπου μέσα στο βιογραφικό και θέλω να πιστεύω ότι λαμβάνεται υπόψιν. Click για ανάπτυξη... Οχι σαν προϋπηρεσία ρε παιδιά,ήμαρτον!Αν εμένα μου ερχόταν βιογραφικό με κάτι τέτοιο στις προϋπηρεσίες,δε θα το πολυλάμβανα υπόψιν μου. Ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τα βιογραφικά σας,είναι η πρώτη εικόνα σας που κοιτά το εργοδότης,πριν το ραντεβού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BabaloO3 Νεοφερμένο μέλος Η BabaloO3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 04:07 Η BabaloO3 έγραψε: #63 11-06-16 04:07 Παιδιά έχει πάει κανένας εθελοντικά στον Αρκτούρο; Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάω για κανένα 5ήμερο το καλοκαίρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander chris2799 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nattii: Έχω μια απορία, ίσως και χαζή Αν η εθελοντική εργασία σχετίζεται με το αντικείμενο σπουδών μας, μπορούμε αργότερα να την αναφέρουμε και ως προϋπηρεσία? Click για ανάπτυξη... Ως προϋπηρεσία όχι, αλλά το κατατάσεις στον εθελοντισμό κάπου μέσα στο βιογραφικό και θέλω να πιστεύω ότι λαμβάνεται υπόψιν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gorfuingwen Νεοφερμένο μέλος Ο Gorfuingwen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Ο Gorfuingwen: #62 15-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ως προϋπηρεσία όχι, αλλά το κατατάσεις στον εθελοντισμό κάπου μέσα στο βιογραφικό και θέλω να πιστεύω ότι λαμβάνεται υπόψιν. Click για ανάπτυξη... Οχι σαν προϋπηρεσία ρε παιδιά,ήμαρτον!Αν εμένα μου ερχόταν βιογραφικό με κάτι τέτοιο στις προϋπηρεσίες,δε θα το πολυλάμβανα υπόψιν μου. Ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τα βιογραφικά σας,είναι η πρώτη εικόνα σας που κοιτά το εργοδότης,πριν το ραντεβού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BabaloO3 Νεοφερμένο μέλος Η BabaloO3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 04:07 Η BabaloO3 έγραψε: #63 11-06-16 04:07 Παιδιά έχει πάει κανένας εθελοντικά στον Αρκτούρο; Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάω για κανένα 5ήμερο το καλοκαίρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ως προϋπηρεσία όχι, αλλά το κατατάσεις στον εθελοντισμό κάπου μέσα στο βιογραφικό και θέλω να πιστεύω ότι λαμβάνεται υπόψιν. Click για ανάπτυξη... Οχι σαν προϋπηρεσία ρε παιδιά,ήμαρτον!Αν εμένα μου ερχόταν βιογραφικό με κάτι τέτοιο στις προϋπηρεσίες,δε θα το πολυλάμβανα υπόψιν μου. Ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τα βιογραφικά σας,είναι η πρώτη εικόνα σας που κοιτά το εργοδότης,πριν το ραντεβού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BabaloO3 Νεοφερμένο μέλος Η BabaloO3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2016 στις 04:07 Η BabaloO3 έγραψε: #63 11-06-16 04:07 Παιδιά έχει πάει κανένας εθελοντικά στον Αρκτούρο; Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάω για κανένα 5ήμερο το καλοκαίρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά έχει πάει κανένας εθελοντικά στον Αρκτούρο; Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάω για κανένα 5ήμερο το καλοκαίρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.