και εγώ σου λέω για ακόμα μία φορά ότι αυτά έγιναν εν καιρώ πολέμου. Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε τα ποστ μου;
Επίσης ο αντισημιτισμός δεν ήτο γνώρισμα μόνον των Γερμανών, ήτο παγκόσμιο φαινόμενον για αιώνες ολόκληρους και εν μέρει κρατάει μέχρι και σήμερα σε αισθητά πιο ήπια μορφή. Τώρα εσύ μπορείς να αναφερθείς στους ρατσιστικούς νόμους της Νυρεμβέργης του 1935 όπου οι εβραίοι έχασαν τη Γερμανική υπηκοότητα τους, απαγορεύονταν να παντρευτούν Γερμανούς/Γερμανίδες και να κρατάνε τις σημαίες της Γερμανίας κλπ. Οκ, εγώ μαζί σας αν αυτό το θεωρείται "έγκλημα" αλλά πόσοι από εδώ γνωρίζουν για το Racial Integrity Act of 1924 στη πολιτεία Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών που κράτησε μέχρι το 1967 και απαγόρευε τη μείξη Λευκών με μη Λευκών. Ακόμα και δεκαετίες μετά το Χίτλερ ( κυρίως δεκαετία 60' ) πολλές χώρες ιστορικά είχαν τέτοιους φυλετικούς νόμους που εν μέρει με βρίσκουν σύμφωνο όπως η Σουηδία, η Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιαπωνία, Κορέα, Βραζιλία, Σιγκαπούρη κλπ και προσπάθησαν να αναβαθμίσουν τα φυλετικά χαρακτηριστικά του λαού. Άρα περιμένω ακόμη να ακούσω για τα προπολεμικά εγκλήματα του Χίτλερ.
Κοίτα αν τη σημερινή Κίνα την θεωρείς κομμουνισμό κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα ακόμα καλύτερα αυτό το αίσχος να θεωρείται κομμουνισμός, το " αφήγημα " μου εξυπηρετείται περισσότερο. Τώρα τι κομμουνισμός είναι αυτός με ένα σωρό ιδιωτικοποιήσεις ( το Πεκίνο εξήγγειλε στα τέλη του 2020 νέο κύμα μαζικών ιδιωτικοποιήσεων ), εξολόθρευση θρησκευτικών & φυλετικών πληθυσμών ( διωγμοί και φυλακίσεις σε βάρος των τουρκογενών μουσουλμάνων Ουιγούρων της επαρχίας Xinjiang, των Θιβετιανών βουδιστών, των ακόλουθων του Falon Kong που τους έβγαζαν και τα όργανα μάλιστα ) τις δολοφονίες παιδιών για τα όργανα τους ( ξες πως στη Κίνα βρίσκεις ό,τι όργανο θες από το ίδιο το κράτος σε λίγες μέρες; ) και εννοείται το άθλιο βιοτικό επίπεδο του Λαού.
Τώρα αν καμαρώνεις για τη Κίνα τι να πω. Η οικονομική ανάπτυξη της πάντως είναι απόρροια συστηματικής κλοπής της τεχνογνωσίας και των πνευματικών δικαιωμάτων της Δύσης από τα 90ς και μετά.