Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ (πρώην "Έλληνες για την πατρίδα")

jims

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,043 μηνύματα.
Άτομα που υποστηρίζουν κόμματα που εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία συνήθως είναι άτομα που, επειδή τα ίδια αδυνατούν να πειθαρχήσουν μέσα τους, επιζητούν την πειθαρχία από έξω. Δε λέω ότι είναι απόλυτο αυτό αλλά έχει μεγάλη δόση αλήθειας. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι σε μεγάλο βαθμό ψηφοφόροι "πατριωτικών" κομμάτων είναι ανορθόγραφοι. Αν διαβάσετε σχόλια σε video του youtube θα σας βγούνε τα μάτια.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,035 μηνύματα.
Γενικά ορμώμενος εκ του θέματος αυτού έχω να προσθέσω τα εξής:

Δεν υπάρχει ιδεολογική ζύμωση στην Ελλάδα, με την έννοια να μπορεί κάποιος να αναπτύσσει μόνος του μια κριτική σκέψη, να διαβάζει και να καταλήγει ότι θέλει να είναι το ΤΑΔΕ ή το ΔΕΙΝΑ πράγμα. Ανάλογα ποιο άλογο θα ρθει πρώτο, αλλάζει χρώμα ο από κάτω. Η και ανάλογα ανάμεσα σε ποια άλογα συζητάμε, χλιμιντρίζουμε αναλόγως.

Το ίδιο πράγμα είχα δει και σε πολυ παλιο χιουμοριστικό βίντεο του Μπρούνο Μποζέττο για τους Ιταλούς.

Υπό αυτή τη μορφή συζήτησης όχι, δεν θεωρώ γόνιμα τέτοια θέματα. Απλά θα κάνουν αλληλουποστήριξη ή και βγάλσιμο νυχιών οι "αν δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας".

Πιο γόνιμα θεωρώ θέματα ανάλυσης ιδεολογιών και ιστορικών ευρημάτων περί των αποτελεσμάτων αυτών των ιδεολογιών. Θες να διδάξεις έναν νέο; Μη του πεις τι να ΜΗΝ ψηφίσει, γιατί θα πάει να το κάνει από αντίδραση. Δείξε του τι έκανε η ιδεολογία με την οποία φλερτάρει.

Επι του ζητήματος τούτου, σκέψη περαιτέρω εξειδικευμένη:

Οι αποτυχίες του νεοφιλελευθερισμού και του λαικισμού δεν συνιστούν λόγο ικανό για να καταλήξουμε στην αγκαλιά παντός είδους ακραίου Μεσσία ο οποίος μπορεί (ίσως, δεν ξέρω, πονηρεύομαι, όταν ένα κενό υπάρχει κάποιος το καλύπτει) να είναι και προιόν και στήριγμα έκτακτης ανάγκης και βαλβίδα εκτόνωσης ενός τέτοιου συστήματος.

Χρησιμοποιείστε τις δικές σας ιδέες και τη δική σας συμμετοχή στα κοινά.

Και όντας καχύποπτος να πονηρευτώ περισσότερο: Όταν βλέπεις ότι η πρώτη συγκέντρωση ενός κόμματος είναι κλειστή στο "εμείς κι εμείς" τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σε ακούσει και θα προσαρμοστεί ώστε να σε εκφράσει στη συνέχεια όταν και αν ισχυροποιηθεί;

Μπορεί απλά να μην είμαι καχύποπτος αλλά κουτοπόνηρος και να λέω ανοησίες, όμως θεωρώ ότι όλα αυτα τα χρόνια έχω δει πολλά, έχω διαβάσει πολλά, και με τον εγκέφαλο που εχω στο κεφάλι μου, μπορώ να κρίνω τι μου κάνει και τι όχι.

Και όχι, αυτό δεν μου κάνει.


ΥΓ και Fun fact: Αυτό το πράγμα όμως που όταν κάποιοι στην κοινωνία βρίσκονται μεταξύ συντηρητικών βαράνε τις πατριωτικές κορώνες σαν χάπια για την πίεση κάθε 8 το βράδυ κι όταν είναι μεταξύ προοδευτικών βαράνε διαπιστευτήρια αλληλεγγύης και μια χαρά όλα ανθηρά, πρέπει να είναι το πιο γλοιώδες και αντι-αυθεντικό πράγμα που απεχθάνομαι σε άνθρωπο. Κάνουν μέχρι και έναν ιδεολογικά συνεπή ακραίο να δείχνει σοβαρός, κι αυτό είναι ένα έμμεσο ξέπλυμα που δεν μου κάθεται καλά.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,799 μηνύματα.
Το πόσο σαθρή είναι η άποψη όλων εσάς για τις επιλογές σας φαίνεται από το ότι επί μονίμου βάσεως και εξακολουθητικά ετεροκαθορίζεστε, προβάλλοντας τις επιλογές σας πάντα κατοπτρικά με έναν "μπαμπούλα" που θεωρείτε είτε ότι είναι η μόνη εναλλακτική είτε ότι είναι η επιλογή όσων κριτικάρουν τις επιλογές σας. Βέβαια τίποτα από αυτά δεν ισχύει αλλά κάποιοι δε μπορούν να ζήσουν εκτός του πλαισίου των παραδοχών τους. Για πολλούς λόγους δεν αξίζει να ασχολείται κανείς πλέον με τέτοιες απόψεις, όχι τόσο διότι ο αντίλογος μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο (μη βρίσκοντας τίποτα ανάμεσα) αλλά κυρίως διότι οι ίδιοι οι γράφοντες έχουν φροντίσει να μην είναι ευδιάκριτη η γραμμή ανάμεσα στην άποψη και το τρολ. Και για κάποιο λόγο αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένη ιδεολογική ομάδα. Ίσως επειδή οι απόψεις αυτής της ομάδας είναι από μόνες τους τρολ και μόνο έτσι στέκονται. Τι να πω, θα πω ένα οι χρυσαυγίτες στις τρύπες τους που συμφωνούμε όλοι.
Δεν υπάρχει κανένα τρολ ούτε και μπαμπούλας. Απλά υπάρχουν δύο οδοί σε περίπτωση κατάρρευσης του κέντρου ο εθνικισμός και ο κομμουνισμός. Και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε την επικράτηση του δεύτερου. Τόσο απλά. Κρίμα να πεθάνει πάλι τόσος κόσμος από την πείνα ή από εκτελέσεις. Άρα πάνε περίπατο τα επιχειρήματα σου.

fake

έωλη φράση

fake, κάνει το ακριβώς αντίθετο. Κι εσύ κάνεις το ακριβώς αντίθετο.
Καθόλου fake, μπορείς να δεις την σελίδα τους. Κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα γίνονται δράσεις. Όσο άλλα κόμματα δίνουν κουπόνια για να τα τρώνε τα στελέχη και παρουσιάζονται φιλεργατικα. Η υποκρισία δεν μ'αρεσει. Τόσο απλά.

Τι εωλη μωρέ.

Ναι το αντίθετο κάνουμε, με την οριστική απέλαση τους κάνουμε το αντίθετο. Εσύ πριν λίγες μέρες δεν ήσουν κατά της ηρωικής απόφασης της Σλοβακίας να ποινικοποιήσει και επίσημα το Ισλάμ;

προφανές fake για τον ανέκαθεν επικεφαλής της ιδεολογίας και της εκπαίδευσης των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου.

Μια επικοινωνιακή δήλωση καθιστά το κόμμα μη προσωποπαγές κι όχι το πώς συμπεριφέρονται τα ζώα από κάτω;
Τάγματα εφόδου στους Έλληνες για την Πατρίδα δεν υπάρχουν. Τέλος, κόμμα τέλεια παύλα και όλα αυτά που λες και εσύ.

Το κόμμα έχει ξεκάθαρη θέση. Δεν υπάρχει αρχηγικό δόγμα, έχουν υπάρξει και άρθρα δημοσιογράφων που το αναγνωρίζουν αυτό. Τώρα αυτοί που συμπεριφέρονται έτσι, έτσι έμαθαν. Δεν ευθύνεται το κόμμα για τις συμπεριφορές των ψηφοφόρων του.

Μάλιστα, για να δούμε αυτό το σημείο λίγο πιο αναλυτικά. Βρήκα τη λεγάμενη από ένα άρθρο που αναφερόταν στα "στελέχη" του κόμματος. Ανάμεσα λοιπόν στους δηλωμένους ναζί που είδα στο άρθρο υπάρχει και η κυρία Δρ. Πατρίσια Κυριακίδου (Riak): Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Η.Π.Α. Kean και Montclair State University. Μάαλιστα. Πάω στη σελίδα του Πανεπιστημίου, την ψάχνω, τίποτα, ψάχνω τη θέση που λέει ότι κατέχει, τίποτα. Ψάχνω την ίδια στο Google, τίποτα. Πάω στο google scholar που έχει ο κάθε ερευνητής (ακόμα κι εγώ) για να συγκεντρώνεται το ερευνητικό του έργο και τα citations - πάλι δε βρήκα τίποτα. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ένα προφίλ της στο Academia, κάτι σαν science social της κακιάς ώρας. Τι βρήκα λοιπόν εκεί: Καταρχάς τα περισσότερα άρθρα που έχει εκεί είναι απλά άσχετα άρθρα από το ellhnes.net. Και το έβαλε στο Academia. οκ. Μετά από 10 λεπτά γέλωτος προχώρησα, είδα κάτι πράγματα (ούτε άρθρα δε μπορώ να τα πω) που έχει γράψει και ένα αφορούσε ένα γλέντι γάμου στη Ρόδο, ένα άλλο για την Κακκαβιά, που παίζει να ήταν μια διαφήμιση απλά και βρήκα και 8 journal articles τα οποία βέβαια δεν έχουν ούτε 1 citation, ούτε ένα για δείγμα. Για τελείωμα βρήκα και το τουίτερ της και έπεσα πάνω σε ένα από τα τελευταία tweet στο οποίο αναφερόταν στο γενετικά τροποποιημένο κουνούπι που δημιούργησε ο Μπιλ Γκέιτς. ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ, που μου θέλετε και κατάρτιση, ζώα.
Εδώ μπορεί όντως να έχεις δίκιο, δεν το έχω ψάξει το θέμα. Πάντως έχουμε και άλλους που συχνά διαβάζω τα άρθρα τους.

Ο Ναύαρχος, Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος σε ρόλο στρατηγικού συμβούλου
Ο Στρατηγός και Καθηγητής Στρατιωτικής Γεωγραφίας της Σχολής Ευελπίδων, Δημήτριος Χατζηηλιάδης
Ο ανώτατος στρατοδίκης και Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, Θεοφάνης Μακρόπουλος
Ο Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ, Ματθαίος Τσούγκας
Ο Καρδιοχειρουργός, Βασίλειος Αποστολίδης
Εμείς πετάμε μόνο facts και γεγονότα, εσύ σε ένα μήνυμα πέταξες 2 fakes και μια δήθεν ακαδημαϊκό για να κάνεις εντύπωση. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, γιατί ο Κασιδιάρης από την άλλη το μόνο που έχει πετάξει είναι αίμα, πόνο και θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους. Ντροπή.
Δεν υπάρχουν fakes στο μήνυμα μου. Για την Πατρίτσια που λες αν όντως υπήρχε μια δόση αλήθειας σε αυτό που λες τότε ολόκληρη η αντιπολίτευση θα το είχε καταδικάσει αυτό και θα γίνονταν ρεζίλι πριν καλά καλά μπουν στην Βουλή.

Με κατηγορησες για δύο fakes και σου κατέρριψα την επιχειρηματολογία περί αυτού. Έλα αντίο.
 

Jim175

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 844 μηνύματα.
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να είσαι κάπου ενδιάμεσα, ούτε συντηρητικός με προκαταλήψεις αλλά ούτε και να συνεισφέρεις στην παγκοσμιοποίηση και στην εξάλειψη των ηθικών αξιών και των αρχών ενός λαού, θέλουμε μια κυβέρνηση που θα δώσει προτεραιότητα σε εμάς τους Έλληνες έτσι ώστε να έχουμε κίνητρο να μείνουμε στη χώρα μας και να μεγαλουργησουμε σ'αυτήν, αν θέλουν να έρθουν ξένοι ας έρθουν, αλλά όχι λαθραία και τόσοι πολλοί, δυστυχώς αυτοί έρχονται από χώρες της μέσης Ανατολής όπου είναι απολίτιστοι και κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι Ανθέλληνες, κάνουν ληστείες τρομοκρατικές επιθέσεις και βιάζουν κόσμο, αυτοι ειναι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα, και εμείς τι κάνουμε; αντί να κλείνουμε τα σύνορα συνεχίζουμε και τους δεχόμαστε.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,799 μηνύματα.
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να είσαι κάπου να είσαι κάπου ενδιάμεσα, ούτε συντηρητικός με προκαταλήψεις αλλά ούτε και να συνεισφέρεις στην παγκοσμιοποίηση και στην εξάλειψη των ηθικών αξιών και των αρχών ενός λαού, θέλουμε μια κυβέρνηση που θα δώσει προτεραιότητα σε εμάς τους Έλληνες έτσι ώστε να έχουμε κίνητρο να μείνουμε στη χώρα μας και να μεγαλουργησουμε σ'αυτήν, αν θέλουν να έρθουν ξένοι ας έρθουν, αλλά όχι λαθραία και τόσοι πολλοί, δυστυχώς αυτοί έρχονται από χώρες της μέσης Ανατολής όπου είναι απολίτιστοι και κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι Ανθέλληνες, κάνουν ληστείες τρομοκρατικές επιθέσεις και βιάζουν κόσμο, αυτοι ειναι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα, και εμείς τι κάνουμε; αντί να κλείνουμε τα σύνορα συνεχίζουμε και τους δεχόμαστε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μόνο κακία και μίσος, συνήθως μέχρι και απ'τη φάτσα τους το καταλαβαίνεις, λυπάμαι τις μελλοντικές γενιές Ελλήνων που θα πηγαίνουν σχολείο με τα παιδιά των πακιστανών και των Αφγανών. Αυτός ο τόπος είναι για τους Έλληνες, όχι για το κάθε ζώο που έρχεται εδώ για επιδόματα και για να κάνει την Αθήνα Ισλαμαμπάντ.
Έχω σηκωθεί στο γραφείο μου και χειροκροταω στην οθόνη.

Μήπως υπάρχει μέλλον τελικά και δεν είναι τόσο χαμένη η νεολαία;

Μόνο κάποιοι χαρακτηρισμοί όπως ζώα να λείπουν. Το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι γεννήθηκαν σε χώρες που συμβάλλουν στο να δηλητηριαστουν με μίσος και μισαλλοδοξία τα μυαλά των παιδιών από μικρά ή αν γεννηθούν εδώ πολλές φορές αυτό το ρόλο τον παίρνουν διάφοροι radicalised γονείς ή Ιμάμηδες. Κανένας δεν κάνει τίποτα για το αντίθετο. Στην Ελλάδα πολλοί που έχουν Τζαμιά έχουν δηλώσει ανοικτά την υπακοή τους προς την μητέρα όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων, την Μουσουλμανική Αδελφότητα.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
δυστυχώς αυτοί έρχονται από χώρες της μέσης Ανατολής όπου είναι απολίτιστοι και κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι Ανθέλληνες, κάνουν ληστείες τρομοκρατικές επιθέσεις και βιάζουν κόσμο, αυτοι ειναι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα, και εμείς τι κάνουμε; αντί να κλείνουμε τα σύνορα συνεχίζουμε και τους δεχόμαστε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μόνο κακία και μίσος, συνήθως μέχρι και απ'τη φάτσα τους το καταλαβαίνεις, λυπάμαι τις μελλοντικές γενιές Ελλήνων που θα πηγαίνουν σχολείο με τα παιδιά των πακιστανών και των Αφγανών.
Πόσο λυπάμαι.
εύχομαι αν δεν προλάβει να ευδοκιμήσει η ελλάδα ώστε να μεγαλουργήσεις σε αυτήν στα παραγωγικά σου χρόνια, η χώρα στην οποία θα μεταναστεύσεις να μην σε αντιμετωπίσει ετσι.
Γιατι εκεί θα καταλάβεις πως είναι αυτές οι απόψεις απο την απέναντι πλευρά και οχι του προνομιούχου.
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Το πιο στενάχωρο σε όλο αυτό είναι ότι μικρά άτομα τους υποστηρίζουν.

Να τάσσονται υπέρ τέτοιων κομμάτων και προσωπικοτήτων άτομα που πνέουν τα λοίσθια, μικρότερο το κακό από το να παρατηρείς νέους ανθρώπους να στηρίζουν τέτοιες καρικατούρες. Αυτό είναι το πιο λυπητερό, άνθρωποι που τώρα αρχίζουν και αναπτύσσονται να στέκονται πλάι σε τέτοια άτομα...

Τώρα όσοι απλά χαίρονται και ζητούν να έχουν λόγο αυτά τα κόμματα, κρίμα πολύ όχι για τους ίδιους, αλλά για τους υπόλοιπους που στο όνομα της δημοκρατίας και καλά, οφείλουν να δείχνουν ως έναν βαθμό ανοχή.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,799 μηνύματα.
Το μέλλον της Ελλάδας είναι η νεολαία της.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν υπάρχει κανένα τρολ ούτε και μπαμπούλας. Απλά υπάρχουν δύο οδοί σε περίπτωση κατάρρευσης του κέντρου ο εθνικισμός και ο κομμουνισμός.
Αυτό ποια θεωρία το λέει ακριβώς αχαχχαχα; Δεν ισχύει με την καμία αυτό που και να ίσχυε, το τι εννοεί ο καθένας με αυτούς τους όρους πάλι είναι αμφίσημο. Άρα δεν υπάρχει καμία βάση να ετεροκαθορίζεσαι. Να επιχειρηματολογείς για αυτό που πιστεύεις. Ο προσωπικός δυαδικός κόσμος που έχεις φτιάξει για να εξυπηρετήσει το αφήγημά σου είναι έωλος. Ελπίζω να ξέρεις την λέξη γιατί κάτι είδα και παρακάτω που είπες.
Καθόλου fake, μπορείς να δεις την σελίδα τους. Κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα γίνονται δράσεις.
Είπες πως είναι οι μόνοι που το κάνουν αυτό. Αυτό είναι fake. Από προσωπική πείρα. Και θα πω και κάτι άλλο: αυτά που λες εσύ είναι χυδαίες προσβολές του ανθρώπου, καθώς με βάση την εμπειρία έχουν ρατσιστικά κίνητρα (πχ τα περίφημα συσσίτια) και γίνονται με μοναδικό στόχο την επικοινωνιακή προβολή, όπως κάνεις τώρα. Χιλιάδες δράσεις έχουν γίνει και από την Αριστερά και άλλα κόμματα. Απλά δε βγαίνουμε να αυτοδιαφημιστούμε για να μας ψηφίσουν. Και μακάρι κανείς να μην ψηφίζει από ελεημοσύνη.
Τι εωλη μωρέ.
Α ναι. Νταξ αποστομώθηκα.
Ναι το αντίθετο κάνουμε, με την οριστική απέλαση τους κάνουμε το αντίθετο. Εσύ πριν λίγες μέρες δεν ήσουν κατά της ηρωικής απόφασης της Σλοβακίας να ποινικοποιήσει και επίσημα το Ισλάμ;
Προφανώς, καθώς έτσι επιτυγχάνονται τα αντίθετα αποτελέσματα, πχ ενισχύεται ο εξτρεμισμός της άλλης πλευράς.
Τάγματα εφόδου στους Έλληνες για την Πατρίδα δεν υπάρχουν. Τέλος, κόμμα τέλεια παύλα και όλα αυτά που λες και εσύ.
Ο Κασιδιάρης υπήρξε επικεφαλής ταγμάτων εφόδου. Τέλος, κόμμα τέλεια παύλα και όλα αυτά που λέω κι εγώ.
Ο Ναύαρχος, Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος σε ρόλο στρατηγικού συμβούλου
που έχει προτείνει μεταξύ άλλων εκτέλεση πολιτικών αντιπάλων "επί τόπου".
Ο Καθηγητής Ιατρικής του ΑΠΘ, Ματθαίος Τσούγκας
Υποψήφιος και με τη Χρυσή Αυγή, φαντάζομαι άλλος ένας ναζί που έγινε λιγότερο ναζί.
Δεν υπάρχουν fakes στο μήνυμα μου.
fake
Για την Πατρίτσια που λες αν όντως υπήρχε μια δόση αλήθειας σε αυτό που λες τότε ολόκληρη η αντιπολίτευση θα το είχε καταδικάσει αυτό και θα γίνονταν ρεζίλι πριν καλά καλά μπουν στην Βουλή.
Σιγά μη κάτσουμε να ασχοληθούμε ρε μαλάκα αχαχχα. Και τι εννοείς, πότε μπήκαν Βουλή; Άι χάι
Με κατηγορησες για δύο fakes και σου κατέρριψα την επιχειρηματολογία περί αυτού.
Τι μας λες :rofl:
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,799 μηνύματα.
τι κρίμα να απαρτίζεται απο εκκολαπτόμενους φασιστοτσολιάδες
Προτιμάς αυτούς που κάναν εμφύλιο για να παραδώσουν στις γειτονικές χώρες την Θράκη και την Μακεδονία; lol

Γενικά μακάρι στο μέλλον κανας πιτσιρικάς εδώ να ανοίξει θρεντ για το ΚΚΕ και θέλω να δω όλοι που θα είστε τότε και αν θα γράφετε με τέτοιο πάθος ή θα βαρατε παλαμάκια από μακριά.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Προτιμάς αυτούς που κάναν εμφύλιο για να παραδώσουν στις γειτονικές χώρες την Θράκη και την Μακεδονία; lol

Γενικά μακάρι στο μέλλον κανας πιτσιρικάς εδώ να ανοίξει θρεντ για το ΚΚΕ και θέλω να δω όλοι που θα είστε τότε και αν θα γράφετε με τέτοιο πάθος ή θα βαρατε παλαμάκια από μακριά.
Μέχρι τότε να προλάβετε να τελειώσετε το Mein Kampf όμως ώστε να έχετε επιχειρήματα να μας αποστομώσετε.
ουπς :redface:
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,017 μηνύματα.
Μέχρι τότε να προλάβετε να τελειώσετε το Mein Kampf όμως ώστε να έχετε επιχειρήματα να μας αποστομώσετε.
ουπς :redface:
Δεν ειναι ολοι οι εθνικιστες ναζι. Μερικοι παλι θεωρουν οτι ειναι ανθρωπιστες αλλα φιμωνουν χειροτερα απο πολλα φασιστικα καθεστωτα
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,799 μηνύματα.
Μέχρι τότε να προλάβετε να τελειώσετε το Mein Kampf όμως ώστε να έχετε επιχειρήματα να μας αποστομώσετε.
ουπς :redface:
Ποια επιχειρήματα μωρέ; Που κάνετε πλάτες στην πιο αιματοβαμμένη ιδεολογία που πέρασε ποτέ από τον κόσμο. Εκατομμύρια νεκροί σε όλο το κόσμο για το τίποτα.

Η Ελλάδα θα παραμείνει ελληνική και θα πολεμήσουμε για αυτό μέχρι τελικής πτώσης.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν ειναι ολοι οι εθνικιστες ναζι. Μερικοι παλι θεωρουν οτι ειναι ανθρωπιστες αλλα φιμωνουν χειροτερα απο πολλα φασιστικα καθεστωτα
ακριβώς όμως οτι θα έλεγε κάποιος φιλοναζί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Ελλάδα θα παραμείνει ελληνική και θα πολεμήσουμε για αυτό μέχρι τελικής πτώσης.
τώρα εσένα τι να σου πω;
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,017 μηνύματα.
ακριβώς όμως οτι θα έλεγε κάποιος φιλοναζί
Γιατι που εχω αδικο; Ο εθνικισμος δεν ειναι ισοδυναμος με το ναζισμο. Βασικη ορολογια
 

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
δυστυχώς αυτοί έρχονται από χώρες της μέσης Ανατολής όπου είναι απολίτιστοι και κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι Ανθέλληνες
Δεν είναι απολίτιστοι, είναι κατατρεγμένοι και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Ψάχνουν ένα μέλλον για να ζήσουν, σιγά μην ασχοληθούν με την Ελλάδα για να είναι ανθέλληνες.
κάνουν ληστείες τρομοκρατικές επιθέσεις και βιάζουν κόσμο
Σόρρυ αλλά έχουμε ημεδαπούς που κάνουν τα ίδια και περισσότερα και σε μεγαλύτερο αριθμό. Το πρόβλημα είναι συνολικό, δεν είναι "των ξένων".
αυτοί οι άνθρωποι έχουν μόνο κακία και μίσος, συνήθως μέχρι και απ'τη φάτσα τους το καταλαβαίνεις
Εύχομαι ο Θεός να σου έχει δώσει μια όμορφη φάτσα γιατί αυτό που λες είναι εμετικό. Και δυστυχώς δείχνει πως εσύ είσαι αυτός που έχει και κακία και μίσος.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,799 μηνύματα.
Γιατι που εχω αδικο; Ο εθνικισμος δεν ειναι ισοδυναμος με το ναζισμο. Βασικη ορολογια
Όποιος αγαπάει την χώρα του είναι ναζί. Κλασική επιχειρηματολογία πολιτικά ορθών φιλοκομμουνιστων.
 

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,799 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top