Μακάρι να ήτο μπούρδες και μακάρι να μην υπήρχε εθνομηδενισμος και λοιπές ανθελληνικές απόψεις που εκφράζονται σε αυτή τη χώρα.
Οι κυβερνητικές θέσεις φίλε μου είναι εκεί. Τώρα αν εσείς είστε στερεοτυπικοί απέναντι σε κάτι δεν ευθύνομαι εγώ. Εγώ έχω στόχο μέχρι και τις θέσεις του ΜΕΡΑ25 του φαινομενικά μέσα σε πολλά εισαγωγικά " εχθρού " ιδεολογικά για να έχω άποψη. Δεν είπα να συμφωνήσετε μαζί του, είπα απλά να διαβάσετε και να εκφέρετε μετά τη γνώμη σας. Γιατί να θυμίσω πως και για τον ΣΥΡΙΖΑ πριν βγει εξουσία όλοι τον είχαν για τον νέο Λένιν που θα κάνει επανάσταση και θα ανατρέψει το κατεστημένο. Άλλοι μιλούσαν και για νέα κομμουνιστική χούντα κλπ. Να τι κάνουν οι προκαταλήψεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Σεπτεμβρίου 2021
Αν νομίζετε ότι αν βγει ο Κασ πες υποθετικά το 2040 θα έχουμε ξανά πολέμους, ολοκαύτωμα κλπ και ιδίως όλα αυτά να προέρχονται από την Ελλαδιτσα είστε γελασμενοι. Οι εποχές άλλαξαν και δεν είναι πλέον το 1940. Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και τίποτα δεν μένει κρυφό. Εδώ εν καιρώ πολέμου οι Ναζί για να εξουδετερώσουν τον εβραϊκό πληθυσμό τα περισσότερα στρατόπεδο συγκέντρωσης χτίστηκαν στη Πολωνία για να μην μάθει ο Γερμανικός λαός. Μέχρι και το πρόγραμμα ευθανασίας των αναπήρων Τ-4 γίνονταν με άκρα μυστικότητα και όταν πήγε να διαρρεύσει έκαναν τρομερό σαματα για να τα κουκουλωσουν. Και όλα αυτά εν καιρώ πολέμου στις τότε εποχές. Φαντάσου τώρα. Ευτυχώς η ανθρωπότητα προχώρησε.
[