Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

08-01-21

10:06
Δν τρολαρω προσπαθώ να πω σε όλους να πάνε στο Πάρλερ να δλτν τα στοιχείαΝίκο, συγχώρα με αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν με τρολλάρεις![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

08-01-21

10:07
@Nick890 τα βλεπουμε απο σενα.Δν τρολαρω προσπαθώ να πω σε όλους να πάνε στο Πάρλερ να δλτν τα στοιχεία
Ειναι πιο ευκολο

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

08-01-21

10:08
Για ποιο λόγο νομίζεις οτι το έκαναν αυτό ? Για βγες εσυ καο πες βλακείες στο Τουίτερ ...θα στον κλείσουν ? Όχι γιατί δεν έχεις στοιχεία@Nick890 Το να "εξολοθρευσουν" τον Λιν για ολα αυτα που ανεβαζει δεν το σκεφτηκες?
Εστω να του κλεισουν το λογαριασμο.
Εδω τον απενεργοποιησαν στον Τραμπ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

08-01-21

10:09
@Nick890 νεα εξέλιξη δειτε
www.capital.gr

Πενς: Εναντιώνεται στην επίκληση της 25ης τροπολογίας για να παυθεί ο Ντ. Τραμπ
Δημοκρατικοί και ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί προτρέπουν τα μέλη της κυβέρνησης του Τραμπ να επικαλεστούν την 25η τροπολογία και να απαλλάξουν άμεσα τον πρόεδρο από τα καθήκοντά του.
Nick890
Επιφανές μέλος

08-01-21

10:17
Εγω λογια μεταφερω...εκει έχει βιντεο και εικόνες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γιατί βιάζονται να τον βγάλουν ? Ξαφνικά δεν μπορούν να περιμένουν 1-2 εβδομάδες για την ορκωμοσία Μπάιντεν ?..........@Nick890 νεα εξέλιξη δειτε
![]()
Πενς: Εναντιώνεται στην επίκληση της 25ης τροπολογίας για να παυθεί ο Ντ. Τραμπ
Δημοκρατικοί και ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί προτρέπουν τα μέλη της κυβέρνησης του Τραμπ να επικαλεστούν την 25η τροπολογία και να απαλλάξουν άμεσα τον πρόεδρο από τα καθήκοντά του.www.capital.gr
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-01-21

10:27
Τι ακουσαμε απο μεγάλους διανοητές της αριστεράς για ανάλογες ενέργειες...

Nick890
Επιφανές μέλος

08-01-21

10:56
Kai alla στοιχεια ....μέιλ bulger και του γιου του Μπάιντεν (haunter) για μεταφορά χρημάτων και συνεργασία μεταξύ της Κίνας
Δημοσιευμένο από τον Λιν στο Πάρλερ

Δημοσιευμένο από τον Λιν στο Πάρλερ
Nick890
Επιφανές μέλος

08-01-21

13:02

«Μετά από όλα όσα έχω κάνει για εκείνον...» -Εξαλλος ο Πενς με τον Τραμπ, τι έλεγε τη νύχτα της εισβολής - iefimerida.gr
Έξω φρενών έγινε ο Μάικ Πενς στη θέα του μανιασμένου όχλου που διέλυε το Καπιτώλιο εκφράζοντας το πικρό του παράπονο για τον Ντόναλντ Τραμπ, που τον κατηγορούσε για «προδοσία» επειδή δεν απέτρεψε την επικύρωση της ήττας του.

«Όχι» Πενς σε πρόωρη απομάκρυνση Τραμπ
Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς εναντιώνεται στη χρήση της 25ης τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αναφερθεί κατά τη διάρκεια συζητήσεων με συνεργάτες του τις τελευταίες εβδομάδες στο ενδεχόμενο να δώσει χάρη στον εαυτό του, δήλωσε πηγή στο Reuters.
πολυ αργα το σκεφτηκε για να αλλαξει στρατοπεδο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-01-21

13:15
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.091 μηνύματα.
Nick890
Επιφανές μέλος

08-01-21

13:20
Αυτοι χαρηκαν για το οτι πηγαν πολλα ατομα εκει ,οχι οτι μπηκανε μεσα και τα κανανε πουτανα
Ενα μελος αντιφα ανεβασε βιντεο οτι τους αρεσε αυτο που εκαναν .......
Ισχυει αυτο αχχααχ ......αλλα εγω κραταω τα τελευταια λογια του ....πηγαινεται σπιτι , τωρα θα σωσουμε την αμερικη ............στην ουσια σαν να λεει τωρα θα παιχτει το μεγαλο τετ-α-τετ γιατι δεν μπορει να κανουν πισογυρισματα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.090 μηνύματα.

08-01-21

13:23
Ούτε στους πατριώτες άρεσε η εισβολή. Πολλοί έβριζαν αυτούς που έμπαιναν. Αλλά αυτά τα βίντεο σίγουρα δεν θα τα δείξουν τα βοθροκαναλα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-01-21

13:27
Nick890
Επιφανές μέλος

08-01-21

14:42
Ισχύει αυτό .Και σε όλες τις χώρες γιατί δεν θα ξέρεις αν είναι πραγματικοί ψήφοι........το 1986 είχε γίνει ξανά με τους Ρεπουμπλικάνους
Η μονη διαφορά είναι ότι τότε η οβμβα που είχαν βάλει την ενεργοποίησαν ..τώρα δεν μπόρεσαν
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-01-21

15:28
@Nick890 δες λες να το κανει για να σωθει ή καθαρα για υστεροφημια?
www.newsnowgr.com

Προεδρική χάρη στον εαυτό του σχεδιάζει να δώσει ο Ντόναλντ Τραμπ
Προεδρική χάρη στον εαυτό του σχεδιάζει να δώσει ο Ντόναλντ Τραμπ Κανένας πρόεδρος δεν έχει αποπειραθεί κάτι τέτοιο - Διάγγελμα μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο: «Σε αυτούς που προχώρησαν σε πράξεις βίας, έχω να πω πως δεν εκπροσωπείτε την χώρα μας» Ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-01-21

16:51
@Nick890 το ειδα το στιγμιοτυπο.Δεν με νοιάζει οποίος βγει γιατί όποιος και να βγει κοιτάνε το συμφέρον της χώρας .
Η νοθεία να αποδειχτεί δημόσια μόνο αυτό θέλω .Οι Αμερικάνοι κάνανε κατι εμείς εδώ απλά σπάμε κάδους κλπ(όχι ότι είναι σωστά αυτά ,απλά μερικές φορές χρειάζεται να μπεινουμε μέσα στην βουλή )
Επίσης βγηκε αυτό εδώ
Retweet από Λιν , αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει ,εγώ το όπλο το βλέπω προς την μεριά της γυναίκας ,εσείς τι βλέπετε?![]()
Ashli Babbit ALIVE and WELL The FALSE FLAG Shooting
Brighteon.com is a leading online free platform that empowers free speech, allowing individuals to freely share videos and express their thoughts without any form of censorship. Join us today and be part of our community.www.brighteon.com
Τελικα η σφαιρα δεν ειναι απο αυτο το όπλο?
Εσυ τι καταλαβες?
Και βλεπω η πορτα ήταν αποκλεισμένη αυτη γιατι να προσπαθουσε να ειναι εκει που ηταν.
Αλλος αστυνομικος εκεινος αλλοι αυτοι που ήταν πανω της?
Εσυ τι λες?
Και δεν βλεπουμε αιματα οπως λεει και το βιντεο.
Nick890
Επιφανές μέλος

08-01-21

17:02
Δεν μπορώ να βγάλω κρίση .Εγώ το βλέπω να σημαδεύει στη γυναίκα ,τα αίματα ήταν ελάχιστα οκ .Τώρα δεν ξέρω τι φάση και γιατί το έβγαλε ο Λιν αυτό ,δεν μπορώ να καταλάβω@Nick890 το ειδα το στιγμιοτυπο.
Τελικα η σφαιρα δεν ειναι απο αυτο το όπλο?
Εσυ τι καταλαβες?
Και βλεπω η πορτα ήταν αποκλεισμένη αυτη γιατι να προσπαθουσε να ειναι εκει που ηταν.
Αλλος αστυνομικος εκεινος αλλοι αυτοι που ήταν πανω της?
Εσυ τι λες?
Και δεν βλεπουμε αιματα οπως λεει και το βιντεο.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-01-21

17:04
Λες να ηταν αλλο οπλο που δεν βλεπουμε γιαυτο και την τιναξε? Γιατι πεφτει με δυναμηΔεν μπορώ να βγάλω κρίση .Εγώ το βλέπω να σημαδεύει στη γυναίκα ,τα αίματα ήταν ελάχιστα οκ .Τώρα δεν ξέρω τι φάση και γιατί το έβγαλε ο Λιν αυτό ,δεν μπορώ να καταλάβω
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-01-21

17:09
Μετα αλλοι αστυνομικοι απο εδω αλλοι απο την πορτα περα?
Περιεργο δεν ειναι?
Και αν εφαγε και αλλη σφαιρα και απο εδω? Απο πισω της?
Και ο πρωτος που της εριξε επεσε και κατω και πέφτοντας εφαγε αλλη σφαιρα?
Περιεργο δεν ειναι?
Και αν εφαγε και αλλη σφαιρα και απο εδω? Απο πισω της?
Και ο πρωτος που της εριξε επεσε και κατω και πέφτοντας εφαγε αλλη σφαιρα?
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.

08-01-21

19:03
Κατα τ αλλα τον Τραμπ πρέπει να φοβόμασταν γιατί ήταν φασίστας και καλά.
Αφού έχουμε τον Ζαχαροβούνη και το κορποράτο των βυρσοδεψών να μας προστατεύουν, τι φοβόμαστε μια ελαφροδεξιά μαριονέτα;
Ο Τραμπ προφανώς και ήταν πρόβλημα - και επιδιώκει να είναι, απ' ό,τι φαίνεται. Το ότι απομακρύνθηκε αποτελεί μη αρνητική εξέλιξη, όχι ότι έχουμε και προσδοκίες από τον Biden, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν τελείως θλιβερό που σε αυτές τις εκλογές το δίλημμα ήταν ανάμεσα σε δύο άτομα που έχουν κατηγορηθεί - εμπεριστατωμένα - για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κ.λπ.
Τώρα, για τον Zuckenberg, το θέμα είναι, σαφώς, ότι όλη αυτήν τη δύναμη την έχει σχεδόν αποκλειστικά - ειδικά εκτός ΕΕ - μία ιδιωτική εταιρεία. Ακόμα χειρότερα, ο πολιτικός κόσμος που καλείται να θεσπίσει το σχετικό νομικό πλαίσιο είναι εν γένει άσχετος με το ζήτημα. Αν θες, δες αποσπάσματα από το defence του Ζαχαροβούνη, που λες, στο κογκρέσσο. Δύο ατάκες που έχω ξεχωρίσει εγώ είναι το "Sir, we run ads" που είπε προσπαθώντας να εξηγήσει σε senator πώς βγάζει λεφτά το facebook και το ακόμα πιο κορυφαίο "Senator, we are a different company" όταν senator τον κατηγόρησε για δυσλειτουργίες και κάτι άλλα σχετικά με... iphone.
Αν πρέπει αυτά τα άτομα να νομοθετήσουν - στη χώρα τους, έστω - για το πώς μπορούν να κινούνται οι εταιρείες παρέχουν κοινωνική δικτύωση, φέξε μου και γλύστρησα. :Ρ
Η ιδιωτικη εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να παρεχει βημα για τη διακινηση αποψεων, δεν εχει σχεση με την ελευθερια του λογου αυτο.
Το ζήτημα είναι ακριβώς αυτό, ότι μία εταιρεία έχει βρεθεί, ηθελημένα ή όχι, στη θέση να διαχειρίζεται κάτι που δεν είναι, εν γένει, αρμοδιότητα παρά του κράτους - ως διαχειριστής της λαϊκής εξουσίας κ.λπ. κ.λπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- giannhs2001
- touvlo
- camil
- Freddys
- Γιώργος Ζ
- Satan Claus
- Mhtrogoal
- Scandal
- tsiobieman
- harry akritas
- taketrance
- charmander
- Αντικειμενικός
- Griff
- Libertus
- Νηματολάγνος
- Ryuzaki
- Snoopy Doo
- American Economist
- element skate
- fockos
- Unboxholics
- ag97
- louminis
- Γατόπαρδος.
- Slytherin
- Memetchi
- jj!
- Jack of Spades
- grtt
- orchidea
- CiNeFiL
- fmarulezkd
- Μάρκος Βασίλης
- Μαυρίκιος
- Ace of Spades
- Ireneeneri
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- VforVendetta
- Jocaste
- chester20080
- nucomer
- Unseen skygge
- Στεφανος56
- Mirellakipopaki
- Maraki4you
- Αλκης Κ.
- johnsala
- iminspain
- Alexandros36k
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.