akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

09-01-21

11:53
Πότε αποδέχτηκε ο Τραμπ την ήττα; Απλώς θέλει να βρει το δίκιο με νόμιμα μέσα. Από την στιγμή που το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε έγκυρη την εκλογή του Βiden δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να μπλοκάρει την εκλογή του biden.![]()
Parler - Where Free Speech Thrives
The world's premier free speech social media platform. Celebrate your right to listen, think and speak freely. Web, iOS & Android.parler.com
Αφού ρε παιδιά εκλέχθηκε όπως λεμε ο πρόεδρος .Τι συνεχίζουν ακόμα το έργο ? Θέλουν να ανεβάσουν με το ζόρι τον Τραμπ που αποδέχτηκε την ήττα ?
Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτη η φίμωση εκλεγμένου πολιτικού προσώπου και να το λένε νίκη της δημοκρατίας.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

09-01-21

12:00
Μην ψαρωνεις , ρητορική ερώτηση ήτανΠότε αποδέχτηκε ο Τραμπ την ήττα. Απλώς θέλει να βρει το δίκιο με μόνιμα μέσα. Από την στιγμή που το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε έγκυρη την εκλογή του Βiden δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να μπλοκάρει την εκλογή του biden.
Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτη η φίμωση εκλεγμένου πολιτικού προσώπου και να το λένε νίκη της δημοκρατίας.

Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται πιστεύω .... ανεπιβεβαίωτα έχω ακούσει ότι έχουν προσλάβει τον καλύτερο παραγωγό του Hollywood .......μήπως ετοιμάζουν καμιά ταινία για τον κόσμο ?

xristaras9
Διάσημο μέλος
Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

09-01-21

12:19
Και ο Τσίπρας πετάει βλακείες για τον Κούλη αλλά δεν θυμάμαι το Τουίτερ να τον έριξε ποτέ 

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

09-01-21

12:30
Το γεγονός ότι φιμώνουν τον Τράμπ οι πάντες facebook, Tweeter όλα δείχνει ότι δεν είχε την εξουσία ούτε όταν ήταν πρόεδρος, γι΄αυτό είμαι βέβαιος για την νοθεία.
Nick890
Επιφανές μέλος

09-01-21

12:48
Πιθανός να εκβιάζονται αυτοι από άλλους και για αυτό τους ρίχνουνΤο γεγονός ότι φιμώνουν τον Τράμπ οι πάντες facebook, Tweeter όλα δείχνει ότι δεν είχε την εξουσία ούτε όταν ήταν πρόεδρος, γι΄αυτό είμαι βέβαιος για την νοθεία.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

09-01-21

13:08
Πιθανός να εκβιάζονται αυτοι από άλλους και για αυτό τους ρίχνουν
Ο Ζούπεμπεργκ του facebook είναι με τον Μπιλ Γκέιτς ξεκάθαρα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.084 μηνύματα.

09-01-21

15:08
Ο βλάκας ο Σόρος λέει ότι ήταν νίκη του κόσμου. Ρε ουστ πεθαμένε. Καλά σε κάνει ο Ορμπάν και σε γλενταει.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

09-01-21

15:09
@Nick890 δες
Σύμφωνα με το CNN, την ώρα της εισβολής η Πρώτη Κυρία ασχολιόταν με μια φωτογράφηση του Λευκού Οίκου.
www.marieclaire.gr

Σύμφωνα με το CNN, την ώρα της εισβολής η Πρώτη Κυρία ασχολιόταν με μια φωτογράφηση του Λευκού Οίκου.

Να τι έκανε η Melania Trump κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο - Marie Claire
Δε μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε.

Nick890
Επιφανές μέλος

09-01-21

15:10
αυτη τι φαση ...πως χαθηκε ετσι@Nick890 δες
![]()
Να τι έκανε η Melania Trump κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο - Marie Claire
Δε μπορούσαμε να μην αναρωτηθούμε.www.marieclaire.gr

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

09-01-21

15:13
@Nick890 πως θα επιβεβαιωσει την παροιμια ο κοσμος χανεται και η άλλη κοιμήθηκε ρε . . . ?αυτη τι φαση ...πως χαθηκε ετσι![]()

αυτοι ειναι στην κοσμαρα τους. . .που δεν πα να καίγεται ο κόσμος γύρω τους αυτοί θα είναι με το πάσο τους....
είναι πιο γελοίοι και από χαρακτηρες φαρσοκωμωδίας. Χειρότεροι από τα τρολ τους, ίσως χειρότεροι από reverse trolls.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Nick890 δες κι αυτο
Nick890
Επιφανές μέλος

09-01-21

15:32
Μόλις άρχισα την γυμναστική και αυτό σκεφτόμουν τώρα .@Nick890 πως θα επιβεβαιωσει την παροιμια ο κοσμος χανεται και η άλλη κοιμήθηκε ρε . . . ?
αυτοι ειναι στην κοσμαρα τους. . .που δεν πα να καίγεται ο κόσμος γύρω τους αυτοί θα είναι με το πάσο τους....
είναι πιο γελοίοι και από χαρακτηρες φαρσοκωμωδίας. Χειρότεροι από τα τρολ τους, ίσως χειρότεροι από reverse trolls.
@Nick890 δες κι αυτο
Για ποιο λόγο να ρίχνουν Μπαν στους ποιο διάσημους Ρεπουμπλικάνους ? Φοβούνται μήπως ανεβάσουν κάτι ώρα με την ώρα ? Κάποιο στοιχείο ? Κάποιο βίντεο ? Έτσι ξαφνικά τι τους έπιασε τώρα ? 2 μήνες λένε για νοθεία κλπ και δεν έγινε κάτι .Τώρα που έβγαλε λίγο υλικό στο κοινό (Ήταν που κοινοποίησα χτες με πορνογραφικό υλικό και μειλς)ο Λιν τελικά τι έγινε ?τώρα το βρήκαν να βάλουν Μπαν?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

09-01-21

15:41
@Nick890 Τι να σου πω? Ενα δικιο το χεις, γιατι εβαλαν μπαν.Μόλις άρχισα την γυμναστική και αυτό σκεφτόμουν τώρα .
Για ποιο λόγο να ρίχνουν Μπαν στους ποιο διάσημους Ρεπουμπλικάνους ? Φοβούνται μήπως ανεβάσουν κάτι ώρα με την ώρα ? Κάποιο στοιχείο ? Κάποιο βίντεο ? Έτσι ξαφνικά τι τους έπιασε τώρα ? 2 μήνες λένε για νοθεία κλπ και δεν έγινε κάτι .Τώρα που έβγαλε λίγο υλικό στο κοινό (Ήταν που κοινοποίησα χτες με πορνογραφικό υλικό και μειλς)ο Λιν τελικά τι έγινε ?τώρα το βρήκαν να βάλουν Μπαν?
Τωρα θα δουμε πως θα παει η ολη κατάσταση.
Προφανως το μπαν στο τουιτερ κλπ μπηκε για να ομαλοποιηθει η ολη διαδικασία της μεταβασης.
Σου λεει θελουμε ακομα δεκα μερες περιπου για να ολοκληρωθεί μην παθουμε κατι αναλογο του
Χαχαχαχα

Ας περιμένουμε και θα δουμε thats all

Nick890
Επιφανές μέλος

09-01-21

16:09
Μήπως φοβούνται μην ανεβάσουν κάνα υλικό,καμιά αλήθεια .....λέω εγώ τώρα@Nick890 Τι να σου πω? Ενα δικιο το χεις, γιατι εβαλαν μπαν.
Τωρα θα δουμε πως θα παει η ολη κατάσταση.
Προφανως το μπαν στο τουιτερ κλπ μπηκε για να ομαλοποιηθει η ολη διαδικασία της μεταβασης.
Σου λεει θελουμε ακομα δεκα μερες περιπου για να ολοκληρωθεί μην παθουμε κατι αναλογο του
View attachment 74251
Χαχαχαχα
Ας περιμένουμε και θα δουμε thats all![]()

Εγώ σε όσους πολιτικούς έχω δει να βριζονται μεταξύ τους δεν έχω δει να πέφτει ο λογοριασμος τους επειδή κέρδισε ο άλλος τις εκλογές
Εντιτ : να ήταν μόνο του Τραμπ οκ ....αλλά όλων των Ρεπουμπλικάνων?
Δηλαδή επειδή έχασε ο Τσίπρας να κατέβει ο λογοριασμος όλων των ΣΥΡΙΖΑ ?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

09-01-21

16:12
@Nick890Μήπως φοβούνται μην ανεβάσουν κάνα υλικό,καμιά αλήθεια .....λέω εγώ τώρα
Εγώ σε όσους πολιτικούς έχω δει να βριζονται μεταξύ τους δεν έχω δει να πέφτει ο λογοριασμος τους επειδή κέρδισε ο άλλος τις εκλογές
Εχεις δικιο.
Δεν ξερω αν το εχεις δει αυτο

Nick890
Επιφανές μέλος

09-01-21

16:14
Το έχω δει.... άλλο όχι και μόνιμα ...έλεος 
ακόμα χειρότερο σε όλους μόνιμα ?

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

09-01-21

16:15
@Nick890 Λογικα οχι, καποια στιγμη θα αποκατασταθει.Το έχω δει.... άλλο όχι και μόνιμα ...έλεοςακόμα χειρότερο σε όλους μόνιμα ?
Απλα θελουν να γινει ομαλη η μεταβαση.
Αυτο πιστευω.
Δεν ξέρω ισως και να φοβουνται παρομοια γεγονοτα με αυτα που ειδαμε
Nick890
Επιφανές μέλος

09-01-21

16:18
Χρει

parler.com
Πρώην διευθυντής FBI
parler.com
Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι στο παρελερ έχουν φτάσει σχεδόν στους ίδιους αριθμούς followers οι μπαναρισμενοι@Nick890 Λογικα οχι, καποια στιγμη θα αποκατασταθει.
Απλα θελουν να γινει ομαλη η μεταβαση.
Αυτο πιστευω.
Δεν ξέρω ισως και να φοβουνται παρομοια γεγονοτα με αυτα που ειδαμε

The world's premier free speech social media platform. Celebrate your right to listen, think and speak freely. Web, iOS & Android.
Πρώην διευθυντής FBI

The world's premier free speech social media platform. Celebrate your right to listen, think and speak freely. Web, iOS & Android.
Nick890
Επιφανές μέλος

09-01-21

18:15

Google suspends 'free speech' app Parler
Apple will also remove the social network from its App Store if it does not change its policies.

Θα ακουμε οτι λεει ο προδερος μονο ......χμμμμ σαν μου θυμιζει μια χωρα ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- giannhs2001
- touvlo
- camil
- Freddys
- Γιώργος Ζ
- Satan Claus
- Mhtrogoal
- Scandal
- tsiobieman
- harry akritas
- taketrance
- charmander
- Αντικειμενικός
- Griff
- Libertus
- Νηματολάγνος
- Ryuzaki
- Snoopy Doo
- American Economist
- element skate
- fockos
- Unboxholics
- ag97
- louminis
- Γατόπαρδος.
- Slytherin
- Memetchi
- jj!
- Jack of Spades
- grtt
- orchidea
- CiNeFiL
- fmarulezkd
- Μάρκος Βασίλης
- Μαυρίκιος
- Ace of Spades
- Ireneeneri
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- VforVendetta
- Jocaste
- chester20080
- nucomer
- Unseen skygge
- Στεφανος56
- Mirellakipopaki
- Maraki4you
- Αλκης Κ.
- johnsala
- iminspain
- Alexandros36k
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.