Εισπράττουν οι γυναίκες παραπάνω επιβεβαίωση απ' οτι πρέπει;

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.294 μηνύματα.
Οχι δεν είναι το ίδιο ..
Γιατί να κράζεις τις αντίστοιχες γυναίκες που ειναι επιλογή των συγκεκριμένων αντρών ?
Τι φταίνε αυτές ?

Ο άντρας είναι το ζητούμενο σου και εσύ αντί να εστιαζεις εκεί ,υποτιμάς και στρέφεσαι στον εύκολο στόχο για εσένα ,την γυναίκα .

Για δούλεψε το λιγάκι ποιο βαθιά όλο αυτό .
Η γυναίκα είναι η παράπλευρη απώλεια που λένε 😉

Για να προτιμάει μια άλλη γυναίκα παει να πει ότι ίσως είναι πιο όμορφη από εσενα ,πιο έξυπνη και γενικά να έχει κάτι αξιοσεβαστο για εκείνων που δεν το έχεις εσύ .
Δική σου επιλογη είναι ο άντρας που σε απορρίπτει μην το ξεχνάς αυτό .
Αν εσύ έπειτα τον υποτιμάς αυτόματα για τις επιλογές του δεν παρασύρει και εσένα όλο αυτό ?

Γενικά μιλάω 😉
Δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.

Ο άντρας μπορεί να λέει ''τις φτηνιάρες''επειδή απορρίφθηκε και λόγω αντρικού εγωισμού, η γυναίκα μπορεί να λέει ''οι νεάντερταλ'' λόγω γυναικείου εγωισμού ; η δυο μέτρα και δυο σταθμά;;

Εγώ λέω ότι ανεξαρτήτως φύλου ότι είτε περιφρονήσω το αντίθετο φύλο επειδή με απέρριψε είτε τις επιλογές του ( το ίδιο φύλο με το δικό μου ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ .

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.

Ο άντρας μπορεί να λέει ''τις φτηνιάρες''επειδή απορρίφθηκε και λόγω αντρικού εγωισμού, η γυναίκα μπορεί να λέει ''οι νεάντερταλ'' λόγω γυναικείου εγωισμού ; η δυο μέτρα και δυο σταθμά;;

Εγώ λέω ότι ανεξαρτήτως φύλου ότι είτε περιφρονήσω το αντίθετο φύλο επειδή με απέρριψε είτε τις επιλογές του ( το ίδιο φύλο με το δικό μου ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ .
Τα κίνητρα διαφέρουν βρε καλό μου !

Όπως και να έχει το να υιοθετείς τέτοιους χαρακτηρισμούς σαν γυναίκα προς γυναίκα δεν σε τιμά αυτή είναι η ουσία.

Guest 434210

Επισκέπτης

Βασικά βλέπω στις μέρες μας έχει δημιουργηθεί και από τα δύο φύλα ένα πρότυπο υπεραπαιτησης χωρίς αυτό να έχει λογική συνέχεια. Ζητάμε τα πάντα από τον άλλο, χωρίς να μπορούμε να ανταποκριθούμε οι ίδιοι μας στις δικές μας ανάγκες. Έχουμε φτιάξει μια στρεβλή εικόνα τι του είναι ο άνθρωπος και ψάχνουμε ανεμόμυλους σαν τον Δον Κιχωτη. Το θέμα σε μια σχέση είναι να δημιουργήσεις αναμνήσεις όμορφες, που ξέρεις μέσα από την καθημερινή αλληλεπίδραση να ευεργετηθεις θετικά και αν χωρίσεις θα έχεις να θυμάσαι κάτι θετικό.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.586 μηνύματα.
Βασικά βλέπω στις μέρες μας έχει δημιουργηθεί και από τα δύο φύλα ένα πρότυπο υπεραπαιτησης χωρίς αυτό να έχει λογική συνέχεια. Ζητάμε τα πάντα από τον άλλο, χωρίς να μπορούμε να ανταποκριθούμε οι ίδιοι μας στις δικές μας ανάγκες. Έχουμε φτιάξει μια στρεβλή εικόνα τι του είναι ο άνθρωπος και ψάχνουμε ανεμόμυλους σαν τον Δον Κιχωτη. Το θέμα σε μια σχέση είναι να δημιουργήσεις αναμνήσεις όμορφες, που ξέρεις μέσα από την καθημερινή αλληλεπίδραση να ευεργετηθεις θετικά και αν χωρίσεις θα έχεις να θυμάσαι κάτι θετικό.
Ωραια τα λες φίλε, δεν πειραζει αστους ο καθενας κ η καθεμια ειναι αξιοι των επιλογών τους.

Ωραιο αβαταρ και φοβερη υπογραφη ! Με διασκεδάζουν !

Guest 528707

Επισκέπτης

Έχουμε φτιάξει μια στρεβλή εικόνα τι του είναι ο άνθρωπος και ψάχνουμε ανεμόμυλους σαν τον Δον Κιχωτη. Το θέμα σε μια σχέση είναι να δημιουργήσεις αναμνήσεις όμορφες, που ξέρεις μέσα από την καθημερινή αλληλεπίδραση να ευεργετηθεις θετικά και αν χωρίσεις θα έχεις να θυμάσαι κάτι θετικό.

Το θέμα σε μια σχέση είναι γιατί μπαίνεις σε αυτή?
Είσαι διατεθειμένος να βάλεις στην άκρη το εγώ σου και να ακούσεις,να γνωρίσεις τον άλλον και στο τέλος να τον αγαπήσεις?

Τον ευατο σου τον ξέρεις και τον αποδέχεσαι,τι θέλεις όμως και από τον άλλον?
Είσαι σε θέση να κάνεις κάποιες αλλαγές προκειμένου να κερδίσεις ένα άνθρωπο τον οποίο θαυμάζεις άρα πρέπει να εμπιστευτείς και την κρίση του ?

Αγαπώ πρώτα εμένα αλλά μπαίνοντας σε μια σχέση είμαι διατεθειμένος να αγαπήσω και έναν άλλων, είναι μεγάλο ζήτημα αυτό δεδομένου αν μπορώ να αποδεχτώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που σίγουρα κάπου θα υπερτερούν ή κάπου θα υστερούν σε σχέση με εμένα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια