Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Krou έγραψε: #801 18-09-09 20:21 Δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε σε ΝΔ ουτε σε ΠΑΣΟΚ αλλα ελπιζω σε αυτες τις εκλογες να βγει το ΠΑΣΟΚ να δουμε τι θα κανει ο Γιωργακης και επειδη η ΝΔ μας τα επρηξε αυτα τα χρονια. Μια αλλαγη καλη θα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:14 Ο It's mOnEy honey: #802 18-09-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Γιατι ποιος κυβερνουσε ρε φιλε μου πριν την ΝΔ.? Πολυ ασθενικη μνημη εχεις.. Click για ανάπτυξη... σπουδαίο επιχείρημα...δε θα; κάτσω να συκρίνω κυβέρνηση Σημίτη με Καραμανλή είναι γελοίο και μάταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:26 Ο Chris1993: #803 18-09-09 21:26 Ξέρει πότε ρίχνει το μπαλάκι στον Παπανδρέου (στο ΠΑ.ΣΟ.Κ) ο Καραμανλής , δεν είναι δα και τόσο χαζός ! Το είπε και στη νέτ , ένας καθηγητής χθές Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , money honey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Η Μαρουλάκι: #804 18-09-09 22:18 Παιδιά τζάμπα το παιδεύετε. Είτε είναι ο ένας πάνω, είτε είναι ο άλλος έχετε δει ποτέ καμιά διαφορά; Εγώ προσωπικά καμία. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι όλοι το ίδιο πράμα είναι(να είμαστε και ευγενικοί). Όμως επειδή ξέρω ότι τα λεγόμενά μου θα αμφισβιτηθούν και επειδή δεν είμαι φανατικός γνώστης της πολιτικής θα τα ακούσω απλά λέω τη γνώμη μου και προσπερνάω. Φχαριστώ που με ακούσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:24 Ο Chartson έγραψε: #805 18-09-09 22:24 θα κάνω ότι έκανα και στις ευρωκλογές , θα γράψω το όνομά μου στο λευκό και θα το ρίξω μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο astathmitos: #806 19-09-09 00:36 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ[/ame] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο chronis_25: #807 19-09-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε σε ΝΔ ουτε σε ΠΑΣΟΚ αλλα ελπιζω σε αυτες τις εκλογες να βγει το ΠΑΣΟΚ να δουμε τι θα κανει ο Γιωργακης και επειδη η ΝΔ μας τα επρηξε αυτα τα χρονια. Μια αλλαγη καλη θα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:14 Ο It's mOnEy honey: #802 18-09-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Γιατι ποιος κυβερνουσε ρε φιλε μου πριν την ΝΔ.? Πολυ ασθενικη μνημη εχεις.. Click για ανάπτυξη... σπουδαίο επιχείρημα...δε θα; κάτσω να συκρίνω κυβέρνηση Σημίτη με Καραμανλή είναι γελοίο και μάταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:26 Ο Chris1993: #803 18-09-09 21:26 Ξέρει πότε ρίχνει το μπαλάκι στον Παπανδρέου (στο ΠΑ.ΣΟ.Κ) ο Καραμανλής , δεν είναι δα και τόσο χαζός ! Το είπε και στη νέτ , ένας καθηγητής χθές Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , money honey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Η Μαρουλάκι: #804 18-09-09 22:18 Παιδιά τζάμπα το παιδεύετε. Είτε είναι ο ένας πάνω, είτε είναι ο άλλος έχετε δει ποτέ καμιά διαφορά; Εγώ προσωπικά καμία. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι όλοι το ίδιο πράμα είναι(να είμαστε και ευγενικοί). Όμως επειδή ξέρω ότι τα λεγόμενά μου θα αμφισβιτηθούν και επειδή δεν είμαι φανατικός γνώστης της πολιτικής θα τα ακούσω απλά λέω τη γνώμη μου και προσπερνάω. Φχαριστώ που με ακούσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:24 Ο Chartson έγραψε: #805 18-09-09 22:24 θα κάνω ότι έκανα και στις ευρωκλογές , θα γράψω το όνομά μου στο λευκό και θα το ρίξω μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο astathmitos: #806 19-09-09 00:36 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ[/ame] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο chronis_25: #807 19-09-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mangkac: Γιατι ποιος κυβερνουσε ρε φιλε μου πριν την ΝΔ.? Πολυ ασθενικη μνημη εχεις.. Click για ανάπτυξη... σπουδαίο επιχείρημα...δε θα; κάτσω να συκρίνω κυβέρνηση Σημίτη με Καραμανλή είναι γελοίο και μάταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:26 Ο Chris1993: #803 18-09-09 21:26 Ξέρει πότε ρίχνει το μπαλάκι στον Παπανδρέου (στο ΠΑ.ΣΟ.Κ) ο Καραμανλής , δεν είναι δα και τόσο χαζός ! Το είπε και στη νέτ , ένας καθηγητής χθές Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , money honey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Η Μαρουλάκι: #804 18-09-09 22:18 Παιδιά τζάμπα το παιδεύετε. Είτε είναι ο ένας πάνω, είτε είναι ο άλλος έχετε δει ποτέ καμιά διαφορά; Εγώ προσωπικά καμία. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι όλοι το ίδιο πράμα είναι(να είμαστε και ευγενικοί). Όμως επειδή ξέρω ότι τα λεγόμενά μου θα αμφισβιτηθούν και επειδή δεν είμαι φανατικός γνώστης της πολιτικής θα τα ακούσω απλά λέω τη γνώμη μου και προσπερνάω. Φχαριστώ που με ακούσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:24 Ο Chartson έγραψε: #805 18-09-09 22:24 θα κάνω ότι έκανα και στις ευρωκλογές , θα γράψω το όνομά μου στο λευκό και θα το ρίξω μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο astathmitos: #806 19-09-09 00:36 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ[/ame] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο chronis_25: #807 19-09-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρει πότε ρίχνει το μπαλάκι στον Παπανδρέου (στο ΠΑ.ΣΟ.Κ) ο Καραμανλής , δεν είναι δα και τόσο χαζός ! Το είπε και στη νέτ , ένας καθηγητής χθές Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , money honey Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:18 Η Μαρουλάκι: #804 18-09-09 22:18 Παιδιά τζάμπα το παιδεύετε. Είτε είναι ο ένας πάνω, είτε είναι ο άλλος έχετε δει ποτέ καμιά διαφορά; Εγώ προσωπικά καμία. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι όλοι το ίδιο πράμα είναι(να είμαστε και ευγενικοί). Όμως επειδή ξέρω ότι τα λεγόμενά μου θα αμφισβιτηθούν και επειδή δεν είμαι φανατικός γνώστης της πολιτικής θα τα ακούσω απλά λέω τη γνώμη μου και προσπερνάω. Φχαριστώ που με ακούσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:24 Ο Chartson έγραψε: #805 18-09-09 22:24 θα κάνω ότι έκανα και στις ευρωκλογές , θα γράψω το όνομά μου στο λευκό και θα το ρίξω μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο astathmitos: #806 19-09-09 00:36 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ[/ame] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο chronis_25: #807 19-09-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά τζάμπα το παιδεύετε. Είτε είναι ο ένας πάνω, είτε είναι ο άλλος έχετε δει ποτέ καμιά διαφορά; Εγώ προσωπικά καμία. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι όλοι το ίδιο πράμα είναι(να είμαστε και ευγενικοί). Όμως επειδή ξέρω ότι τα λεγόμενά μου θα αμφισβιτηθούν και επειδή δεν είμαι φανατικός γνώστης της πολιτικής θα τα ακούσω απλά λέω τη γνώμη μου και προσπερνάω. Φχαριστώ που με ακούσατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:24 Ο Chartson έγραψε: #805 18-09-09 22:24 θα κάνω ότι έκανα και στις ευρωκλογές , θα γράψω το όνομά μου στο λευκό και θα το ρίξω μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο astathmitos: #806 19-09-09 00:36 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ[/ame] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο chronis_25: #807 19-09-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα κάνω ότι έκανα και στις ευρωκλογές , θα γράψω το όνομά μου στο λευκό και θα το ρίξω μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:36 Ο astathmitos: #806 19-09-09 00:36 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ[/ame] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο chronis_25: #807 19-09-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ[/ame] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:51 Ο chronis_25: #807 19-09-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... [ame]https://www.youtube.com/watch?v=e5w_tyT2lFA&fmt=18[/ame] Ρε κοίτα έναν μ....α που ήταν πορθυπουργός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellaki Νεοφερμένο μέλος Η ellaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:09 Η ellaki έγραψε: #808 19-09-09 01:09 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:11 Ο astathmitos: #809 19-09-09 01:11 Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καμια σχεση αστο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο miv έγραψε: #810 19-09-09 01:19 Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο astathmitos: #811 19-09-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ellaki: 20 χρόνια μάς ξετίναξαν οι πού......ες ....η 5ετία σας έφαγε......το μεγάλο λάθος του καραμανλή είναι η προκήρυξη εκλογών...κάτσε ρε φίλε λίγο στην καρέκλα και δώστα όλα...κλείσε μάτια και αυτά στον κάθε ανεπαρκή πράσινο ονειροπαρμένο και δείξε μας τι αξίζεις...αυτή η χώρα δεν έχει ησυχάσει , είναι πρωτοφανές περισσότερο ασχολούμαστε με τη διαδικασία ανάδειξης της καταλληλότερης κυβέρνησης και πολυ λιγότερο με την καθεαυτή διακυβέρνηση της χώρας!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγω διαφωνω με την προκηρυξη εκλογων αλλα το αν ηταν σωστο η οχι θα φανει στο μελλον.Εγω αποκλειω παντως αυτος ο ανθρωπος να αντεξει παραπανω απο ενα χρονο στην εξουσια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Ο chronis_25: #812 19-09-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... Πριν όμως δεν είχαμε Τσίπρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Ο iGiannis έγραψε: #813 19-09-09 09:53 Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Ο chronis_25: #814 19-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λευτέρης Νεοφερμένο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:29 Ο λευτέρης έγραψε: #815 19-09-09 12:29 Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην ερώτηση της ψηφοφορίας απάντησα ΠαΣοΚ, νομίζω πως είναι παραπάνω από φανερό. Ωστόσο, αν υπήρχε ερώτηση "Ποιο θέλετε να νικήσει σίγουρα" δεν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, και φυσικά όχι ΛαΟΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο It's mOnEy honey: #816 19-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=8pU7sqqjlBA https://www.youtube.com/watch?v=1UOEyVsYSPQ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ρε κοιτα ενα μ.....α που θα γινει πορθυπουργος..... Click για ανάπτυξη... οταν δε ξέρεις να μιλάς με επιχειρήματα.................. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miv: Τι έγινε ρε παιδάκια; Πριν είχαμε υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο φορουμ, τώρα έχουμε του ΠΑΣΟΚ; Click για ανάπτυξη... δεξιούλη θα σε μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:00 Ο miv έγραψε: #817 19-09-09 16:00 Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το βουλώνεις. Όσο για το τι ψηφίζω, αν είναι ακροαριστερό, αριστερό, κεντρώο, δεξιό ή ακροδεξιό ούτε σε αφορά, ούτε και θα το μάθεις. Το "όποιος δεν ειναι μαζί μας, είναι εναντίον μας" που σου έμαθαν στις κομματικές συγκεντρώσεις πλύσης εγκεφάλου της ΠΑΣΠ να πας να το πεις αλλού, σε μένα δεν πιάνει. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Καλό θα ήταν να αφαιρεθεί η δημοσκόπηση αφού από χθες και μέχρι τις εκλογές έχουν απαγορευτεί.Εκτός και αν ισχύει μόνο για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δημοσκόπηση το poll του forum. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο Chartson έγραψε: #818 19-09-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Fernando_A lugar giannhs2001 ggl Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Aν ρίξεις λεύκο..νομίζω πως η ψήφος πάει στο πρώτο κόμμα σωστα??? Εγώ ψηφίζω αποχη!!! Click για ανάπτυξη... αν ρίξεις λευκό και γράψεις το οτιδήποτε πάνω ,είναι άκυρο, μαθε κατι επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimacos Νεοφερμένο μέλος Ο Jimacos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Διόνυσος (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο Jimacos έγραψε: #819 19-09-09 18:34 Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 84 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όλοι την ίδια εταιρία έχουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο Φιλιον_Τερας: #820 19-09-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Jimacos: ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.