Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Οι χρυσαυγίτες ωχριούν μπροστά στον Πολακη.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.227 μηνύματα.
Ξέρω οτι η κοπέλα είναι ευαισθητοποιημένη απέναντι σε ευπαθείς ομάδες, και διάβασα οτι έχει προβλημα υγείας αν και πουθενα δεν βρηκα κατι για το τι είναι. Λογικό βεβαια για ευνόητους λόγους.

Όποιος μπορει σε πμ να μου πει αν ξέρει ετσι για να μου λυθει η απορία δε θα το κανω ζήτημα, γιατι και εγω παλιότερα οταν την ειχα δει σε ομιλία του Γεωργιάδη στο ΥΤ τοτε με το Βελόπουλο, μου έκανε εντυπωση η κοπέλα με τις εκφράσεις της και το παρεξηγησα κι εγω για απαξιωτικό.

Την βρίσκω πολύ ελκυστική παρά το πρόβλημά της και μάλιστα θελω να θυμηθουμε οτι δεν ειναι η πρώτη φορά που "την πέφτει" ο πολάκης σε άτομα με πρόβλημα υγείας. Την είχε πέσει παλιοτερα και στον Κυμπουρόπουλο για τα επιδόματα.

Τότε είχα βγει και ειχα συμφωνησει με την άποψη του πολάκη (αλλά όχι με τον τρόπο του) και παρόλο που ήμουν εναντίον του Κυμπουρόπουλου, απ οτι φαίνεται πράγμα που συμβαίνει δυο φορές μόνο τυχαιο δεν το λες, ο Πολάκης να την πέφτει άξεστα σε άτομα με προβλήματα υγείας.

Κρίμα γιατι οι τρόποι του τον χαντακώνουν. Μάλλον τη βρίσκει να στριμωχνει τα ατομα με προβλήματα, κάτι που ΔΥΟ φορες ξαναλεω δεν ειναι τυχαίο. Παύει να ειναι τυχαίο.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
ειδα τι συζητηση και πρακρικά ο Πολάκης στο 95% της συζήτησης λέει για ένα σκάνδαλο του υπουργείο υγείας (για μια ενεργειακή αναβάθμιση ενός κέντρου υγείας που τη χρεώνουν >1.000.000 ευρώ.

δε κατάλαβα το μπούλινγκ που δέχθηκε η γυναίκα ακόμα.....

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Αμην και πότε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Αμην και πότε.
Μήπως άργησαν και λίγο; Από την αρχή έπρεπε να παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Μήπως άργησαν και λίγο; Από την αρχή έπρεπε να παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας.
Δεν αργησαν λιγο...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παντως δεν τον εχουν παραπεμψει..ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

juste un instant

Επιφανές μέλος

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Παρακολουθησε κανείς για τι θέμα μιλούσε ο Πολάκης ή βλέπετε μόνο ότι θέλουν να πλασάρουν τα συστημικά μέσα ;

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Παρακολουθησε κανείς για τι θέμα μιλούσε ο Πολάκης ή βλέπετε μόνο ότι θέλουν να πλασάρουν τα συστημικά μέσα ;
Όχι άλλα έμαθαν ότι η κυρία είναι άρρωστη.
Η ίδια κυρία που υπάρχουν βίντεο να ειρωνευεται.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Βλεπουμε απλα εναν μαλακα νεαντερνταλ που κανει mobbing και δεν μπορει να ελεγξει την μαλακια που τον δερνει.Εσυ δες τις δικιες σου @ες

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Όχι άλλα έμαθαν ότι η κυρία είναι άρρωστη.
Η ίδια κυρία που υπάρχουν βίντεο να ειρωνευεται.
Καλα κανει και δικαιωμα της,Ποιος ειναι ο νεαντερνταλ που θα πει τι γκριματσα θα κανει οταν τον ακουει;.ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΡΝΑΓΑ.
Ο καθενας εχιε δικαιωμα να κανει ΟΤΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΘΕΛΕΙ.Οποιον βλεπει και οποιον ακουει..γκεγκε;
Κατανοητο παιδακι μου;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δηλαδή, σα να λέμε, στήθηκε ολόκληρη σκευωρία από τα κόμματα, από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον Πρόεδρο της Βουλής, από τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για να "πέσει στάχτη" στα μάτια τού κόσμου, και να μη δοθεί η πρέπουσα σημασία σε όλα αυτά τα σημαντικά που είπε (;;;!!!)...

Συνωμότησε το σύμπαν εναντίον του Πολάκη...

Ας σοβαρευτούμε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Δηλαδή, σα να λέμε, στήθηκε ολόκληρη σκευωρία από τα κόμματα, από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον Πρόεδρο της Βουλής, από τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για να "πέσει στάχτη" στα μάτια τού κόσμου, και να μη δοθεί η πρέπουσα σημασία σε όλα αυτά τα σημαντικά που είπε (;;;!!!)...

Ας σοβαρευτούμε.
Πολυ ηπια το λες.
Θα ελεγα...ΜΗΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ...ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.

fockos

Επιφανές μέλος

Ας σοβαρευτούμε.
δίνουν 1.500.000 ευρώ για να ενεργειακή αναβάθμιση ενός κέντρου υγείας..... αυτο πρόκειται για σκάνδαλο.... και δε λενε τπτ
εμένα δε με ενδιαφέρει ο Πολάκης ουτε τον ψήφισα ποτε ουτε με νοιάζει τι θα κάνει από δω και πέρα απλά σε αυτη την περιπτωση εχει δίκιο.. και όταν μιλα ένας ομιλιτής καλό είναι να τον ακούς όχι να παίζεις με το κινητό και να χαζογελας

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

δίνουν 1.500.000 ευρώ για να ενεργειακή αναβάθμιση ενός κέντρου υγείας..... αυτο πρόκειται για σκάνδαλο.... και δε λενε τπτ
εμένα δε με ενδιαφέρει ο Πολάκης ουτε τον ψήφισα ποτε ουτε με νοιάζει τι θα κάνει από δω και πέρα απλά σε αυτη την περιπτωση εχει δίκιο.. και όταν μιλα ένας ομιλιτής καλό είναι να τον ακούς όχι να παίζεις με το κινητό και να χαζογελας
Άρα είναι δυο φορές μαλάκας. Αντί να είναι επικεντρωμένος σε αυτά - τα σημαντικά - που έχει να πει (ας δεχτούμε αυτό που λες...) αποσπάται η προσοχή του σαν τα 15χρονα...

Λοιπόν, ο συγκεκριμένος "μπάζει" από παντού. Την έχει δει "κάπως". Κάτι σαν "γα@άω και δέρνω", με συγχωρείς. Και κάτι τέτοια δεν περνάνε...

Όπως δε δέχεται αυτός ειρωνείες και γελάκια ( η μύγα που πετάει τον ενοχλεί, άραγε ; ), έτσι δε δεχόμαστε κι εμείς τραμπουκισμούς και συμπεριφορές σαν και τη δική του.

Τελευταία επεξεργασία:

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Άρα είναι δυο φορές μαλάκας. Αντί να είναι συγκεντρωμένος σε αυτά - τα σημαντικά - που έχει να πει (ας δεχτούμε αυτό που λες...) αποσπάται η προσοχή του σαν τα 15χρονα...

Λοιπόν, ο συγκεκριμένος "μπάζει" από παντού. Την έχει δει "κάπως". Κάτι σαν "γα@άω και δέρνω", με συγχωρείς. Και κάτι τέτοια δεν περνάνε...

Όπως δε δέχεται αυτός ειρωνείες και γελάκια ( η μύγα που πετάει τον ενοχλεί, άραγε ; ), έτσι δε δεχόμαστε κι εμείς τραμπουκισμούς και συμπεριφορές σαν και τη δική του.
Την συγκεκριμένη κυρία που πληρώνεται από το ελληνικό κράτος γιατί δεν τη λες τίποτα που δεν σέβεται εναν ομιλητή;

Και λίγα της ειπε ο Παυλαρας.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Την συγκεκριμένη κυρία που πληρώνεται από το ελληνικό κράτος γιατί δεν τη λες τίποτα που δεν σέβεται εναν ομιλητή;

Εγω δεν ειδα τιποτα που να δειχνει οτι δεν σεβεται τον νεαντερνταλ.Αυτα τα λεει ο νεαντερνταλ.Δειξε μου ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΝΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δηλαδή επικροτείς συμπεριφορές σαν τη δική του ; Αυτό το στυλάκι ;

Πώς να σεβαστείς έναν ομιλητή που ξέρεις ότι έτσι συμπεριφέρεται ; Ποιός θα τον πάρει στα σοβαρά, με αυτό το υφάκι ;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Δηλαδή επικροτείς συμπεριφορές σαν τη δική του ; Αυτό το στυλάκι ;

Πώς να σεβαστείς έναν ομιλητή που ξέρεις ότι έτσι συμπεριφέρεται ; Ποιός θα τον πάρει στα σοβαρά, με αυτό το υφάκι ;
Ταλε κουαλε ειναι βρε καρδουλα μου.Τουτεστιν..οταν δουλευεις για κομματικο αντιπαλο θα σου κανουμε μπουλινγκ..θα σε ξεφτυλιζουμε και θα λεμε οτι εχουμε και δικιο.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑ ΛΕΜΕ.

Ποιός θα τον πάρει στα σοβαρά, με αυτό το υφάκι ;
Ο εξισου μαλακας νεαντερνταλ.Απλα πραγματακια.
ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΖ.Μπας και ξεβρωμισει το συμπαν.

Σκεψου λοιπον ποσο ηλιθος νεαντερνταλ ειναι..ο ψολακης...που με την δικια του συμπεριφορα καταληγει να μην ακουγεται αυτο που θελει να ακουστει.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΝΕΑΝΤΡΕΡΝΤΑΛ.

fockos

Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα υγείας που έχει ποιο είναι ακριβώς ;...

Σκεψου λοιπον ποσο ηλιθος νεαντερνταλ ειναι..ο ψολακης...που με την δικια του συμπεριφορα καταληγει να μην ακουγεται αυτο που θελει να ακουστει.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΝΕΑΝΤΡΕΡΝΤΑΛ.
και όμως με αυτό που έκανε ακούστηκε,,,,, πέρα από τους stekητες η πλαιοψηφία του κόσμου στηρίζει Πολάκη για αυτό που έγινε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια