Γενικά και οι Ελληνίδες δεν είναι καλύτερες σε πολύ μεγάλο ποσοστό,αφού πολλές είναι αυτές που δίνουν σημασία σε υλικά αγαθά και γενικά "ακτινογραφούν" το μέλλον ταίρι τους,τι μπορεί να τους δώσει και τι μπορεί να κερδίσουν από αυτούς.
Βλέποντας κάτι ρεπορτάζ στην τηλεόραση ότι η δική μας,η γενιά χαρακτηρίζεται η γενιά της μοναξιάς διότι πιο εύκολα γίνεται η γνωριμία στο διαδίκτυο παρά με κάποιον γείτονα διότι δεν υπάρχει το θάρρος,να πω?Η λογική?
Για παράδειγμα,πέρυσι τον Νοέμβριο μία γειτόνισσά μου,την χτύπησε αυτοκίνητο,την είδα στο δρόμο,την σήκωσα,την πήγα νοσοκομείο και τώρα μόλις με βλέπει ούτε που μου λέει ένα γεια.
Πέρα από αυτά εγώ νομίζω ότι οι ξένες γυναίκες είναι πιο straight,ελαφριά καλύτερο χαρακτήρα από τις Ελληνίδες και τις βλέπω οπτικά πιο όμορφες.
Γενικά είναι και θέμα νοοτροπίας.Σε κάποιες χώρες στο εξωτερικό,τα παιδιά μόλις ενηλικιωθούν μένουν χωριστά από την οικογένεια που αυτό σημαίνει πλήρης απαγκίστρωση και ανεξαρτησία από τους γονείς που αυτό σημαίνει περισσότερη υπευθυνότητα κάτι που εδώ στην Ελλάδα,αν όχι όλοι,οι περισσότεροι φτάνουν σε μία ηλικία που ακόμη μένουν με τους γονείς τους και σαν παράδειγμα θα φέρω τον ευατό μου,που κάποια στιγμή αλλοδαπή μου την είπε "In this age and you stay with your parents?

" . Aπό την μία πλευρά είχε δίκιο με την δική της λογική αλλά από την άλλη εγώ το έθεσα αλλιώς ότι οι μισθοί μας στην Ελλάδα είναι μικρότεροι σε σχέση με την δικιά της χώρας.
Για αυτό το λόγο,οι Έλληνες γονείς λόγω των δυσκολιών που πέρασαν δεν χαλάνε χατήρι σε κανένα παιδί και με συνδυασμό με τα πρότυπα των ΜΜΕ δημιουργούν λάθος πρότυπα και κάνουν συγκρίσεις μεταξύ φροντίδα γονέων και του δεσμού τους και περισσότερο αυτό συμβαίνει στις Ελληνίδες.
Επιπλέον υπάρχει και ο επηρεασμός της οικογένειας που αν δεν τους αρέσει ο γαμπρός ή η νύφη αρχίζουν να βομβαρδίζουν την σχέση.