_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι ημεδαπές εντάξει, δικές μας είναι, τα λεφτά θα μείνουν εδώ, αλλά και οι αλλοδαπές στο παιγνίδι;;;;; E OXI νισάφι πια....

Που πας ρε 70ονο ραμολιμέντο με την αλλόδαπή 40άρα, φέρε εδώ τη σύνταξη μη σε......
Για τις απόψεις της chrisss επί του θέματος δεν έχω να σχολιάσω και πολλά, η οπτική της παραμένει μέσα από παραμορφωτικό καθρέπτη, αλλά για της felice έχω να πω κάτι....
Λάθος θέμα διάλεξες καλή μου να εκδηλώσεις τον...πατριωτισμό σου!

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά τις εξαναγκάζουν?Όχι, δεν αρνήθηκες, αλλά δεν σε τάραξαν τα στοιχεία των εξαναγκαστικά εκδιδομένων [FONT="]υπο την απειλή των βασανιστηρίων.[/FONT]
77.500 αλλοδαπές και 500 παιδια προωθήθηκαν [FONT="]στην ελληνική αγορά[/FONT] [FONT="]την προηγούμενη δεκαετία[/FONT]…για κάθε σεξουαλική χρήση.
Και μου αναφέρεις τις 1000 διμετρες που καλοπαντρεύτηκαν, οι τις 1000 που από νοσοκόμα του γεροντάκου πήραν προαγωγή σε σύντροφο? Τι σε χαλάει? Το ότι το κάνουν με τη θέληση τους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Τώρα αυτό που το διάβασες μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί οι ελληνίδες ως γνωστόν ( τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη δεκαετία γιατι για τώρα δεν ξέρω) έχουν διεθνώς την φήμη ότι δεν είναι καθόλου εύκολες. Τον γάμο αλλα ελληνικά τον έχεις δει? Θυμάμασαι τι δείχνει? Οτι για να του κάτσει περάσαν ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ραντεβού. Πράγμα πάνω στο οποίο ο αμερικάνος δεν ήταν καθόλου συνηθισμένος.Επίσης στην Ολλανδία που έχω πάει και εκεί μου έχει τύχει πάνω σε συζήτηση πάλι το ίδιο μου είπαν ότι και εκει ακριβως το ίδιο γνωρίζουν για τις ελληνίδες.
ντάξει , επιτέλους έπεσαν στο τραπέζι επιχειρήματα
μουν , roummy και εσύ με το αλλόκοτο άβαταρ μαζέψτε τα και σε άλλο τόπικ
εγώ πάντως νιώθω ντροπή και μόνο να απαντήσω μετά από τέτοια τάπα
roumana
Διάσημο μέλος

Felice, δεν έχεις τη δυνατότητα να μου φέρεις αντιεπιχειρήματα, αλλιώς θα το έκανες ήδη. Η απάντηση σου δείχνει ότι δεν καταλαβαίνεις (ή κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις) τι γράφω. Και καλά εμενα, αλλά ούτε τους έλληνες αναλυτές?Τελικά τις εξαναγκάζουν?ή το κάνουν με την θέληση τους
?

Αναρωτιέμαι τελικά τι θες να πεις τόσην ώρα. Οτι γουστάρουν να πηδιούνται και γι' αυτό γίνονται πόρνες;

zutmazut
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα αυτό που το διάβασες μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί οι ελληνίδες ως γνωστόν ( τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη δεκαετία γιατι για τώρα δεν ξέρω) έχουν διεθνώς την φήμη ότι δεν είναι καθόλου εύκολες. Τον γάμο αλλα ελληνικά τον έχεις δει? Θυμάμασαι τι δείχνει? Οτι για να του κάτσει περάσαν ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ραντεβού. Πράγμα πάνω στο οποίο ο αμερικάνος δεν ήταν καθόλου συνηθισμένος.Επίσης στην Ολλανδία που έχω πάει και εκεί μου έχει τύχει πάνω σε συζήτηση πάλι το ίδιο μου είπαν ότι και εκει ακριβως το ίδιο γνωρίζουν για τις ελληνίδες.
Μας πήραν χαμπάρι παγκοσμίως πάλι.

για να του κάτσει
Πείτε με καμένη αλλά εγώ εδώ εντοπίζω το ζουμί.
Ερώτηση: θεωρείς το σεξ κάτι κακό για το οποίο οι γυναίκες πρέπει να ντρέπονται;
Η γυναίκα δε θα κάτσει στον άντρα σαν αγγαρεία, εννοείται πως θα το ευχαριστηθεί κι εκείνη.
Αν θες απαντάς και συγνώμη αν σε προσβάλλω με την προσωπική μου ερώτηση.

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

Felice
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικά και οχι , απλά προσωπικό μου πιστεύω είναι να υπάρχει συναισθημα σαν βάση για να γίνει κάτι τέτοιο. Τελικά από όλα τα σχόλια βλεπουμε οτι ο κάθε άνθρωπος εχει καθαρά προσωπικα κριτήρια.Πείτε με καμένη αλλά εγώ εδώ εντοπίζω το ζουμί.
Ερώτηση: θεωρείς το σεξ κάτι κακό για το οποίο οι γυναίκες πρέπει να ντρέπονται;
Η γυναίκα δε θα κάτσει στον άντρα σαν αγγαρεία, εννοείται πως θα το ευχαριστηθεί κι εκείνη.
Αν θες απαντάς και συγνώμη αν σε προσβάλλω με την προσωπική μου ερώτηση.![]()
Η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο ο ένας κρίνει οτι λέει ο άλλος εφόσον δεν συμφωνει με τα προσωπικά του πιστεύω.
Και μην ανησυχεις δεν τρέχει τίποτα και δεν με πρόσβαλες, στο κάτω κάτω διάλογος γίνεται

Άγγελος
Επιφανές μέλος

απ' το παραθυρο?Θα πηδηχτώ με αυτά που διαβάζω!!!!!

katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να υπαρχει συναισθημα σαν βαση δηλ οσοι κανουν sex χωρις συναισθημα ειναι πορνοι και πορνες οκ το καταλαβα παω να αυτομαστιγωθω αλλα να σε ενημερωσω οτι το sex ειναι μια βασικη βιολογικη λειτουργια του οργανισμου οτι υπαρχουν διαφορων ειδων συναισθηματα η ελειψη sex εχει ολεθρια αποτελεσματα διανοητικα και σωματικα και τωρα παω να πηδηχτω με την σειρα μου απ το παραθυρο με οσα διαβαζω ........................................Φυσικά και οχι , απλά προσωπικό μου πιστεύω είναι να υπάρχει συναισθημα σαν βάση για να γίνει κάτι τέτοιο. Τελικά από όλα τα σχόλια βλεπουμε οτι ο κάθε άνθρωπος εχει καθαρά προσωπικα κριτήρια.
Η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο ο ένας κρίνει οτι λέει ο άλλος εφόσον δεν συμφωνει με τα προσωπικά του πιστεύω.
Και μην ανησυχεις δεν τρέχει τίποτα και δεν με πρόσβαλες, στο κάτω κάτω διάλογος γίνεται![]()

Isiliel
Επιφανές μέλος

...να υποθέσω ότι είσαι ανάλογων προσόντων ε;

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα!!!!!!!!!!!!!! Ισιλιελ.....εγραψεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!ατακα!!!!!!!!!!!Πού ζεις αγόρι μου και δεν έχεις δει τέτοιες Ελληνίδες;
...να υποθέσω ότι είσαι ανάλογων προσόντων ε;![]()
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Πού ζεις αγόρι μου και δεν έχεις δει τέτοιες Ελληνίδες;
...να υποθέσω ότι είσαι ανάλογων προσόντων ε;
καλα,,το καρφι ξυστα περασε απο το αυτι μου..

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και του πρωην ανατολικου μπλοκ ! Συγκεκριμενα:
~ Μολδαβία ~

Ομως,δεν ειμαι ουτε ιεροδουλη ,ουτε ανδροχωριστρα !

Αντιθετως, εχω σκοπο να περασω σε καποια σχολη να σπουδασω και να ζησω μια αξιοπρεπης και ηθικη ζωη με καποιον που θα ειναι δικος μου και οχι καποιας αλλης ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ !
Και αυτο δεν εχει να κανει με την χωρα αλλα μην την παιδεια που ελαβες,τα προτυπα και το χαρακτηρα σου γενικοτερα !
Και μην λεμε βλακειες για αλλοδαπες! Και οι ελληνιδες εξω αλλοδαπες ειναι ! Αυτο τι παει να πει? Εξαλλου δεν ειναι μονο οι ξενες οπως τις περιγραψατε.. υπαρχουν και ντοπιες τετοιες και μην μου πειτε οτι δεν εχετε γνωρισει..Εγω παντως κανω παρεα με Ελληνες πιο πολυ απο τους ξενους οχι για κατι αλλο απλα επειδη ταιριαζουμε πιο πολυ σαν παρεα και δεν εχω ακουσει ποτε τετοια σχολια για μενα γιατι πολυ απλα δεν προκαλεσα ποτε ετσι οπως κανουν αλλες.Γι'αυτο μην κρινετε τις παντες απο δυο ξεκωλα που ειδατε !

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Pε τι 'εχουμε πάθει σε τούτη τη χώρα....και καλά για τα μικρά γατάκια να φοβόμαστε και να παρεμβαίνουμε, αλλά για τους γερόγατους κι εκεί να μας κόφτει αν τους αποπλανούν;
Οι ημεδαπές εντάξει, δικές μας είναι, τα λεφτά θα μείνουν εδώ, αλλά και οι αλλοδαπές στο παιγνίδι;;;;; E OXI νισάφι πια....
Που πας ρε 70ονο ραμολιμέντο με την αλλόδαπή 40άρα, φέρε εδώ τη σύνταξη μη σε......
Για τις απόψεις της chrisss επί του θέματος δεν έχω να σχολιάσω και πολλά, η οπτική της παραμένει μέσα από παραμορφωτικό καθρέπτη, αλλά για της felice έχω να πω κάτι....
Λάθος θέμα διάλεξες καλή μου να εκδηλώσεις τον...πατριωτισμό σου!
.
Πες τα, πες τα. Όχι τίποτα άλλο παίρνουν και την σύνταξη στην βουλγαρία, ρουμανία, σερβία ή όπου αλλού και χάνει το κράτος..... με αυτά και με αυτά φαληρίσαμε....

Πού ζεις αγόρι μου και δεν έχεις δει τέτοιες Ελληνίδες;
...να υποθέσω ότι είσαι ανάλογων προσόντων ε;![]()
Στο ανάστημα τα χαλάμε λίγο οι Ελληνίδες ή μήπως όχι;;

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Οταν αποβαλλουν τα κομπλεξ που εχουν οι Ελληνιδες τοτε κατι θα γινει
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Φυσικα και αλλοδαπες
Οταν αποβαλλουν τα κομπλεξ που εχουν οι Ελληνιδες τοτε κατι θα γινει
- και πόσες αλλοδαπές έχεις γνωρίσει ;
- καμία
- είδες ;
- τι να δω ; τι σχέση έχει αυτό , ούτε ελληνίδες έχω γνωρίσει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.