Ελληναράδες Youtubers...ως πότε;

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Για ολα τον εχω ικανο τον υποτακτικο. Γιατι το εχει ξανακανει στο παρελθον πολλες φορες.
Αν κάτι ξέρουμε πάντως με (σχετική) βεβαιότητα, είναι πως κανένας απ' όσους κατά καιρούς κάνουν κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση δεν έπαθε (τουλάχιστον άμεσα) κάποιο κακό...και μη μου πει κανείς π.χ. για Στέφανο Χίο γιατί αυτός έχει βγάλει ομοφυλόφιλους παιδεραστές κ.λπ. σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας και το χτύπημα ήταν ερασιτεχνικό και κάνει μπαμ πως ήταν από άσχετο εκβιασμό για λεφτά σε 2nd class επιχειρηματία (όπως έκανε π.χ. ο Τράγκας και άλλοι συνάδελφοί του κατά κόρον), ο δε Καραϊβάζ δεν έκανε πολιτικό ρεπορτάζ αλλά ερευνούσε νονούς της νύχτας που πουλούσανε προστασία ναρκωτικά κ.λπ. (αυτοί ναι, αμαλάχει σε καθαρίζουν μέρα μεσημέρι)...κι ο Μαρινάκης μπροστά σ' όλους αυτούς είναι ένα μικροσκοπικό κουνούπι για ν' ασχοληθούν σοβαρά μαζί του!

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Αν κάτι ξέρουμε πάντως με (σχετική) βεβαιότητα, είναι πως κανένας απ' όσους κατά καιρούς κάνουν κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση δεν έπαθε (τουλάχιστον άμεσα) κάποιο κακό...και μη μου πει κανείς π.χ. για Στέφανο Χίο γιατί αυτός έχει βγάλει ομοφυλόφιλους παιδεραστές κ.λπ. σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας και το χτύπημα ήταν ερασιτεχνικό και κάνει μπαμ πως ήταν από άσχετο εκβιασμό για λεφτά σε 2nd class επιχειρηματία (όπως έκανε π.χ. ο Τράγκας και άλλοι συνάδελφοί του κατά κόρον), ο δε Καραϊβάζ δεν έκανε πολιτικό ρεπορτάζ αλλά ερευνούσε νονούς της νύχτας που πουλούσανε προστασία ναρκωτικά κ.λπ. (αυτοί ναι, αμαλάχει σε καθαρίζουν μέρα μεσημέρι)...κι ο Μαρινάκης μπροστά σ' όλους αυτούς είναι ένα μικροσκοπικό κουνούπι για ν' ασχοληθούν σοβαρά μαζί του!
Δεν εχω δει καν το βιντεο του μαρινακη γιατι σιχαινομαι τη freedom24. Αλλα δεν γινεται να χρησιμοποιεις σαν επιχιερημα τον υποτακτικο του σκαι. Οπου ειναι το ονομα του , βγαινουν σκατα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Δεν εχω δει καν το βιντεο του μαρινακη γιατι σιχαινομαι τη freedom24. Αλλα δεν γινεται να χρησιμοποιεις σαν επιχιερημα τον υποτακτικο του σκαι. Οπου ειναι το ονομα του , βγαινουν σκατα.
Σύμφωνοι για τον «υποτακτικό», αλλά δε θα πάρω τις μετρητοίς ό,τι μου πλασάρει ένας αποδεδειγμένος κωλοτούμπας κι οπορτουνιστής όπως ο Μαρινάκης απλά και μόνο επειδή απέναντί του είναι αυτός!

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Να πούμε κάτι που μερικοί δεν το σκέπτεστε. Ο Μαρινακης στο video του έκανε σοβαρές αναφορές για διαπλοκή αναφέροντας μέσα το όνομα του Πορτοσαλτε, λέγοντας ότι είναι διεφθαρμένος της κυβέρνησης κτλ. Προσωπικά δεν συμπαθώ καθόλου τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο καθώς είναι εκτός πραγματικότητας, γενικά τον θεωρώ ότι χειρότερο υπάρχει. Όμως ο Μαρινακης (ούτε αυτόν συμπαθώ) έκανε σοβαρές κατηγορίες αναφέροντας το όνομα του Πορτοσαλτε χωρίς να έχει στοιχεία και χωρίς να μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει. Έπρεπε να το περίμενει αυτό που θα ακολουθήσει, λογικά θα φάει γερό πρόστιμο εφόσον η υπόθεση πάει στα δικαστήρια σύμφωνα με το λεγόμενα του. Μπορούσε να κάνει το συγκεκριμένο video χωρίς να αναφέρει ονόματα ώστε να είναι νομικά κατοχυρωμένος. Επίσης, ο Μαρινακης από τότε που έγινε sponsor της Freedom24 έχει ξεφύγει με όλη την σημασία της λέξης. Από την μια παρίστανει τον φιλάνθρωπο οικονομολόγο που θέλει το καλό της κοινωνίας, όμως μετά κάνει sponsor την Freedom24 η οποία ερευνάτε για σοβαρές απάτες σε ΗΠΑ και Καναδά. Προσωπικά μου άρεσε πολύ το κανάλι του παλιά πριν ξεκινήσει να κάνει διαφήμιση.

Τώρα αν ισχύουν αυτά για τις απειλές, προφανώς και είναι απαράδεκτο και μακάρι να διερευνηθεί το θέμα. Αν και κρατώ κάποιες επιφυλάξεις.

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Να πούμε κάτι που μερικοί δεν το σκέπτεστε. Ο Μαρινακης στο video του έκανε σοβαρές αναφορές για διαπλοκή αναφέροντας μέσα το όνομα του Πορτοσαλτε, λέγοντας ότι είναι διεφθαρμένος της κυβέρνησης κτλ. Προσωπικά δεν συμπαθώ καθόλου τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο καθώς είναι εκτός πραγματικότητας, γενικά τον θεωρώ ότι χειρότερο υπάρχει. Όμως ο Μαρινακης (ούτε αυτόν συμπαθώ) έκανε σοβαρές κατηγορίες αναφέροντας το όνομα του Πορτοσαλτε χωρίς να έχει στοιχεία και χωρίς να μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει. Έπρεπε να το περίμενει αυτό που θα ακολουθήσει, λογικά θα φάει γερό πρόστιμο εφόσον η υπόθεση πάει στα δικαστήρια σύμφωνα με το λεγόμενα του. Μπορούσε να κάνει το συγκεκριμένο video χωρίς να αναφέρει ονόματα ώστε να είναι νομικά κατοχυρωμένος. Επίσης, ο Μαρινακης από τότε που έγινε sponsor της Freedom24 έχει ξεφύγει με όλη την σημασία της λέξης. Από την μια παρίστανει τον φιλάνθρωπο οικονομολόγο που θέλει το καλό της κοινωνίας, όμως μετά κάνει sponsor την Freedom24 η οποία ερευνάτε για σοβαρές απάτες σε ΗΠΑ και Καναδά. Προσωπικά μου άρεσε πολύ το κανάλι του παλιά πριν ξεκινήσει να κάνει διαφήμιση.

Τώρα αν ισχύουν αυτά για τις απειλές, προφανώς και είναι απαράδεκτο και μακάρι να διερευνηθεί το θέμα. Αν και κρατώ κάποιες επιφυλάξεις.
ΔΕΝ ανέφερε ποτέ ευθέως το όνομα Πορτοσάλτε βέβαια... Για έναν υποθετικό δημοσιογράφο στην χώρα "μπανανία" με το όνομα "Πορτογλύφτε" μίλησε. Τώρα αν ο Πορτοσάλτε θειχτηκε δεν ξέρω, ο λαός έχει ένα ρητό "Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται...". Τα συμπεράσματα δικά σας.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Όμως ο Μαρινακης (ούτε αυτόν συμπαθώ) έκανε σοβαρές κατηγορίες αναφέροντας το όνομα του Πορτοσαλτε χωρίς να έχει στοιχεία και χωρίς να μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει. Έπρεπε να το περίμενει αυτό που θα ακολουθήσει, λογικά θα φάει γερό πρόστιμο εφόσον η υπόθεση πάει στα δικαστήρια σύμφωνα με το λεγόμενα του. Μπορούσε να κάνει το συγκεκριμένο video χωρίς να αναφέρει ονόματα ώστε να είναι νομικά κατοχυρωμένος.
Γι' αυτό ακριβώς κάνει «μπαμ» ότι η ιστορία είναι στημένη από τον ίδιο...he had one job κι απλά επέλεξε να συμπεριλάβει την παραλλαγή του ονόματος του Πορτοσάλτε που χρησιμοποίησε για να τον στοχοποιήσει και να μπορέσει μετά να πουλήσει το παραμυθάκι του!;)

Τα ίδια έκανε κι η Λατινοπούλου, τα ίδια έκανε κι ο άλλος απ' την Ολλανδία (τότε που τον κάλεσαν σ' εκπομπή κι αντί να κάνει διάλογο με το δημοσιογράφο επέλεξε να του επιτεθεί για να γίνει viral), παιχνίδι γνωστό και χιλιοπαιγμένο (για όσους έχουν αντίληψη και μυαλό στο κεφάλι αντί για κουνουπίδι)...
ΔΕΝ ανέφερε ποτέ ευθέως το όνομα Πορτοσάλτε βέβαια... Για έναν υποθετικό δημοσιογράφο στην χώρα "μπανανία" με το όνομα "Πορτογλύφτε" μίλησε. Τώρα αν ο Πορτοσάλτε θειχτηκε δεν ξέρω, ο λαός έχει ένα ρητό "Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται...". Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ναι μωρέ καλά λες, καμία σύνδεση δεν προκύπτει με το «Πορτογλύφτε», να δεις που μάλλον τον Ευαγγελάτο θα εννοούσε!:whatever:

Σα ν' ανοίγεις π.χ. εσύ thread εδώ με θέμα «ο Jack of Diamonds είναι παιδεραστής» και μετά να λες ότι «δεν υπονοείς εμένα», ότι «ήταν τυχαίο το ψευδώνυμο» κ.λπ. ή/και οι διαχειριστές ν' αρνούνται να το κατεβάσουν για τους ίδιους λόγους!:rolleyes:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Ναι μωρέ καλά λες, καμία σύνδεση δεν προκύπτει με το «Πορτογλύφτε», να δεις που μάλλον τον Ευαγγελάτο θα εννοούσε!
Μωρέ προφανώς και προκύπτει σύνδεση... Εννοείται εννοούσε τον Πορτοσάλτε, δεν έχει κανένας αμφιβολία. Παρόλλα αυτά "επίσημα" δεν τον κατηγόρησε για τίποτα. Αυτό είναι το point μου. Οπότε ή αν έγινε το συμβάν ο Πορτοσάλτε όντως έχει λερωμένη την φωλιά του ή δεν έγινε (και ο Πορτοσάλτε εξακολουθεί να έχει την φωλιά του λερωμένη βέβαια).

@American Economist υποσυνείδητα ναι "επίσημα" όχι

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Γι' αυτό ακριβώς κάνει «μπαμ» ότι η ιστορία είναι στημένη από τον ίδιο...he had one job κι απλά επέλεξε να συμπεριλάβει την παραλλαγή του ονόματος του Πορτοσάλτε που χρησιμοποίησε για να τον στοχοποιήσει και να μπορέσει μετά να πουλήσει το παραμυθάκι του!;)

Τα ίδια έκανε κι η Λατινοπούλου, τα ίδια έκανε κι ο άλλος απ' την Ολλανδία (τότε που τον κάλεσαν σ' εκπομπή κι αντί να κάνει διάλογο με το δημοσιογράφο επέλεξε να του επιτεθεί για να γίνει viral), παιχνίδι γνωστό και χιλιοπαιγμένο (για όσους έχουν αντίληψη και μυαλό στο κεφάλι αντί για κουνουπίδι)...
Διάβασα την ψύχραιμη απάντηση του Φώτη πιο πάνω.

Και για παιδι 23 ετων 24 πόσο είναι, έχει πιο ωριμο τροπο σκέψης από αυτον που είχα εγω στα 24 μου, διάολε ίσως ακόμα και στα 30.

Και μιλάμε για εναν δηλωμένο καπιταλιστή, άσχετα αν είναι ή όχι. Και κράτησε αντικειμενικές αποστάσεις!

Εσυ, τι συμφέρον έχεις και είσαι τόσο απόλυτα ταγμένος στην πλευρά σου;

Μου κάνει εντυπωση, εσυ και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι, πραγματικά ελάχιστοι, τι σας ωθεί και μιλάτε έτσι;

Δεν ανησυχείτε καν για το γεγονός ότι, άσχετα αν συμπαθείτε ή όχι τον Μαρινάκη, εδω έχουμε μια κατασταση Δαβιδ-Γολιαθ.

Μιλάμε για μια μη-άμεση αναφορά ονόματος, έπειτα και από άμεση αναφορά του Βελόπουλου στη βουλή για " ....σαλτάκια", μιλάμε για δικαίωμα κριτικής κλπ.

Δε σε ανησυχεί το οτι αν δεν έχεις λεφτά στην Ελλάδα καλό θα ήταν να σκας σαν πολίτης και να μη μιλάς για να μη συρθείς στα δικαστήρια από νομικές ή ατομικές οντότητες με μεγαλύτερη ίσως επιφάνεια από σένα και δεδομένης της ευρείας απήχησης στο κοινό (διαχείριση και επιρροή στην κοινή γνώμη) ίσως ο έλεγχος θα έπρεπε να ειναι πιο τυπικός προς τα κει;

Τόσο πολύ σας έχει τυφλώσει η καλή διαβίωση στην Ελλάδα που καταπίνετε τη στρεβλή δημοκρατία αμάσητη;

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Όσο γλίτσας κι αν μπορεί να είναι ο greekonomics, ειδικά μετά τη συνεργάσια με τη φρίντομ, σίγουρα δέκα φορές περισσότερο είναι αυτό το κατακάθι που παριστάνει το δημοσιογάφο και ο εργοδότης που παριστάνει το ενημερωτικό μέσο στο οποίο ανήκει. Ο Μαρινάκης είτε αφελώς, είτε ακόμα πιο πιθανά, παίρνοντας το ρίσκο έκανε το λάθος να παραφωτογραφήσει ενώ θα μπορούσε να το περάσει πιο υπόγεια όπως πχ. προσπαθεί να το κάνει ο Ρήγας.
Η διαφορά βέβαια με το Ρήγα είναι ότι ο Μαρινάκης απευθύνεται σε κοινό που είναι και πιθανό να ψηφίσει ΝΔ.
Και έγκειται και εκεί αυτή η κινήση.

Ότι στην κυβέρνηση και στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της έχουμε μία γαμημένη μαφία που θα χτυπήσει με όποιο τρόπο μπορεί να χτυπήσει σάτιρα και ερευνητική δημοσιογραφία το γνωρίζαμε ήδη, ότι θα ερχόταν αυτό από κάποιον τόσο (απ' ότι φαίνεται, λιγοστά τον έχω μελετήσει) λάτρη του καπιταλισμού με πιθανώς αντίστοιχο κοινό, ήταν το απρόσμενο.

Όπως και 'να χει, είναι ένα μήνυμα, όπως άλλωστε πράττουν οι μαφίες.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Μου κάνει εντυπωση, εσυ και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι, πραγματικά ελάχιστοι, τι σας ωθεί και μιλάτε έτσι;
Απλά έχω σιχαθεί σε τέτοιο βαθμό όλους αυτούς τους μπαγλαμάδες σε YouTube, TikTok κ.ο.κ. και την απύθμενη ανηθικότητα, ασυδοσία κ.λπ. που τους διακατέχει που μέχρι και συστημικοί δημοσιογράφοι ή/και καναλάρχες τη σήμερον ημέρα μοιάζουν αγγελούδια μπροστά τους, αυτοί τουλάχιστον επιτελούν και κάποιο «έργο» (ενημέρωση, ψυχαγωγία, διατήρηση θέσεων εργασίας κ.α.), δεν ασχολούνται 24/7 με το τι θα κάνουν για να φάνε λεφτά απ' τους συνδρομητές τους πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή/και ποιον θα συκοφαντήσουν για να πάρουν views, likes και κοινοποιήσεις!

Και για να σε προλάβω: από τον Πορτοσάλτε και τον κάθε Πορτοσάλτε απαλλάσσομαι πανεύκολα (απλά κλείνω TV και ραδιόφωνο συγκεκριμένες ώρες), απ' αυτούς όμως ό,τι κι αν κάνω δε γλυτώνω, τους βλέπω και τους ακούω ΠΑΝΤΟΥ, στα social, στο YouTube, στο Spotify, στο Reddit...ακόμη κι εδώ μέσα!:rant:
Δεν ανησυχείτε καν για το γεγονός ότι, άσχετα αν συμπαθείτε ή όχι τον Μαρινάκη, εδω έχουμε μια κατασταση Δαβιδ-Γολιαθ.

Μιλάμε για μια μη-άμεση αναφορά ονόματος, έπειτα και από άμεση αναφορά του Βελόπουλου στη βουλή για " ....σαλτάκια", μιλάμε για δικαίωμα κριτικής κλπ.

Δε σε ανησυχεί το οτι αν δεν έχεις λεφτά στην Ελλάδα καλό θα ήταν να σκας σαν πολίτης και να μη μιλάς για να μη συρθείς στα δικαστήρια από νομικές ή ατομικές οντότητες με μεγαλύτερη ίσως επιφάνεια από σένα και δεδομένης της ευρείας απήχησης στο κοινό (διαχείριση και επιρροή στην κοινή γνώμη) ίσως ο έλεγχος θα έπρεπε να ειναι πιο τυπικός προς τα κει;

Τόσο πολύ σας έχει τυφλώσει η καλή διαβίωση στην Ελλάδα που καταπίνετε τη στρεβλή δημοκρατία αμάσητη;
Όχι διότι, όπως προανέφερα, ΚΑΝΕΝΑΣ στα Ελληνικά χρονικά δεν έχει πάθει κακό (και με το «κακό» δεν εννοώ π.χ. να του κάνουν αγωγή, αυτό είναι αυτονόητο αν κάποιος προχωρήσει σε συκοφαντική δυσφήμιση κατά οποιουδήποτε) κάνοντας κριτική σε κυβερνήσεις...το «σύστημα» (όπως αρέσκεστε να το αποκαλείται ορισμένοι) είναι πανίσχυρο και δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό από κάτι τυπάκια σαν τον Μαρινάκη ή τον Σαββίδη ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο!

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Διάβασα την ψύχραιμη απάντηση του Φώτη πιο πάνω.

Και για παιδι 23 ετων 24 πόσο είναι, έχει πιο ωριμο τροπο σκέψης από αυτον που είχα εγω στα 24 μου, διάολε ίσως ακόμα και στα 30.

Και μιλάμε για εναν δηλωμένο καπιταλιστή, άσχετα αν είναι ή όχι. Και κράτησε αντικειμενικές αποστάσεις!

Τον Μαρινακη δεν τον συμπαθώ καθώς πλεον κάνει τα πάντα ώστε να κράζει τις τράπεζες λέγοντας πόσο super είναι η Freedom24. Επίσης, δεν ξέρω αν λέει αλήθεια ή όχι όσο αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς φαίνεται κάπως στημένο. Ο Πορτοσαλτε έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί νομικά εφόσον νιώθει ότι θίχτηκε το όνομα του, το ίδιο θα κάναμε όλοι μας στην θέση του.

Όμως ανεξάρτητα με τον Μαρινακη ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι ότι χειρότερο υπάρχει (μαζί με τον Εισαγγελατο προφανώς) καθώς κάνει χυδαία προπαγάνδα. Θυμάμαι που το 2021 έλεγε ότι πρέπει να απολυθούν οι εργαζόμενοι που δεν κάνουν το εμβόλιο. Το 2023 έκανε laundry service για τα Τέμπη, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε το θράσος να λέει ότι είναι φυσιολογικό να μένει το Μετρό μέσα στο τούνελ. Γενικά τέτοια άτομα μόνο κακό κάνουν στην τηλεόραση και κανονικά πρέπει να πάρουν πόδι.

Αυτή είναι η άποψη μου, από την μια έχουμε έναν sponsor της freedom24 όπου πλέον εχει κουράσει απίστευτα και από την άλλην έχουμε μια μηχανή κρατικής προπαγάνδας.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Τον Μαρινακη δεν τον συμπαθώ καθώς πλεον κάνει τα πάντα ώστε να κράζει τις τράπεζες λέγοντας πόσο super είναι η Freedom24. Επίσης, δεν ξέρω αν λέει αλήθεια ή όχι όσο αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς φαίνεται κάπως στημένο. Ο Πορτοσαλτε έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί νομικά εφόσον νιώθει ότι θίχτηκε το όνομα του, το ίδιο θα κάναμε όλοι μας στην θέση του.

Όμως ανεξάρτητα με τον Μαρινακη ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι ότι χειρότερο υπάρχει (μαζί με τον Εισαγγελατο προφανώς) καθώς κάνει χυδαία προπαγάνδα. Θυμάμαι που το 2021 έλεγε ότι πρέπει να απολυθούν οι εργαζόμενοι που δεν κάνουν το εμβόλιο. Το 2023 έκανε laundry service για τα Τέμπη, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε το θράσος να λέει ότι είναι φυσιολογικό να μένει το Μετρό μέσα στο τούνελ. Γενικά τέτοια άτομα μόνο κακό κάνουν στην τηλεόραση και κανονικά πρέπει να πάρουν πόδι.

Αυτή είναι η άποψη μου, από την μια έχουμε έναν sponsor της freedom24 όπου πλέον εχει κουράσει απίστευτα και από την άλλην έχουμε μια μηχανή κρατικής προπαγάνδας.
Κι εγω βλέπω τι κανει ο Μαρινάκης, μη νομιζεις.

Και γενικα οπου βλεπω φ24 παυω να παρακολουθω τον εκαστοτε youtuber.

Θες να μιλήσουμε με όρους νύχτας;

Δεν είπε ο Μαρινάκης κατι που δε λέει ολος ο κόσμος. Η μαλακία του ήταν οτι τους ενόχλησε όλους μαζί.

Σε μια αγορά με καρχαρίες ποτέ δεν γαργαλάς όλους τους ανταγωνιστές σου μαζί. Ματώνεις τον ένα και στανταρ θα βρεις καποιους αλλους καρχαρίες να την πέσουν μαζί σου στον ένα. Όταν την πέσεις σε όλους μόνος σου, θα ενωθούν και θα γίνεις εσυ το φαγητό.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγω ένα πράγμα ξέρω, για τον απλό λαό που είναι με το μέρος του δημοσιογράφου.

Αν δεν σε ενοχλούν ή δεν σε βάζουν σε σκέψεις αυτά που κάνει το σύστημα, τότε αυτό είναι γιατί είτε είσαι το σύστημα, είτε σε ωφελεί το σύστημα κατα κάποιο τρόπο. Τρως δηλαδή.

Ξαναλέω μιλάω για όσους απλούς ανθρωπους ξύπνησαν και ήταν απλά Κυριακή.

Εχέφρων άνθρωπος και να μη μπει σε σκέψεις, δεν νοείται. Εθνικιστής ή αριστερός, δεν έχει σημασία.

Έχω μάθει να μιλάω δίκαια, ασχέτως ποιος λεει τι, αμα είναι σωστό θα είμαι μαζί του, κι αν είναι λάθος απέναντί του.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Σε μια αγορά με καρχαρίες ποτέ δεν γαργαλάς όλους τους ανταγωνιστές σου μαζί. Ματώνεις τον ένα και στανταρ θα βρεις καποιους αλλους καρχαρίες να την πέσουν μαζί σου στον ένα. Όταν την πέσεις σε όλους μόνος σου, θα ενωθούν και θα γίνεις εσυ το φαγητό.
Σε ποιους «καρχαρίες» αναφέρεσαι;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.
Η επιβεβαίωση του Greekonomics σε ένα retweet
1734909701776.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Δεν υφίσταται συκοφαντική δυσφήμιση γιατί βασική προϋπόθεση είναι το άτομο να διαδίδει εις γνώση του ψέματα. Σε περίπτωση που αυτή είναι η άποψη του, μετράει απλώς ως δυσφήμιση στην χειρότερη.

Πέρα από αυτό όμως, από νομικής άποψης δεν έκανε δυσφήμιση γιατί το κανάλι αναφέρθηκε ως ΣΚΑ και ο δημοσιογράφος ως Πορτογλείφτε στην φανταστική χώρα μπανανία. Όπως γουστάρει ονοματίζει κάνεις τον φανταστικό του κόσμο. Ο μόνος λόγος να αντιδράσει κάποιος είναι εάν έχει την μύγα...

Βοθροκάναλα τα φωνάζουν και θάνατο εύχονται στον άλλον εδώ και καιρό παντού. Απλώς τώρα τους έτσουξε η κριτική για δύο λόγους :

1) Όπως τα βοθροκάναλα ξέρουν ότι επηρεάζουν τον κόσμο με τον τρόπο που εξήγησε ο Μαρινάκης, έτσι ξέρουν ότι και ο Μαρινάκης έχοντας βήμα να μιλήσει μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο και να τον βάλει σε σκέψεις.

2) Σε αντίθεση με άλλους που δεν έχουν αξιοπιστία, γνώσεις ή σεβασμό, ο Μαρινάκης έχει από όλα, με αποτέλεσμα να αποτελεί άμεση απειλή για την κομπίνα τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια