Ελληνικά Τραγούδια από Ξένους Ερμηνευτές

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.600 μηνύματα.
Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής-ταλέντο νομίζω δεν παίζει να γνωρίζει Ελληνικά αλλά ... δίνει την ψύχη του. :book:

Προσωπικά πιστεύω ότι πολλά Ελληνικά τραγούδια, ενώ έχουν γίνει επιτυχίες, έχουν ερμηνευτεί καλύτερα από ξένους. Το παράξενο της ιστορίας είναι ότι συγκεκριμένοι τραγουδιστές ενώ δεν μιλούν Ελληνικά και όμως τa τραγούδια τα απογειώνουν. Σε βίντεο είδα ότι το κοινό τους ρίχνει χορό χωρίς να υπάρχει αύριο και λατρεύουν την Ελληνική μουσική (περισσότερο από όσο νομίζουμε εμείς με βάση την προπαγάνδα που τρώμε για άλλα έθνη). Εσείς τι πιστεύετε; :hmm:

Υ.Γ. Χορεύω μόνος μου στο δωμάτιο. :no:

...Φύγε να ησυχάσω ..πάμε @Giota2000

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.530 μηνύματα.
Ως φόρος τιμής για την πρόσφατα εκλιπούσα Μιλβα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.600 μηνύματα.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.152 μηνύματα.
του άλλαξε τα φώτα... :down:
Αυτό το κατάλαβα και εγώ αλλά πάντα δίνω ενα ελαφρυντικό οταν το τραγούδι σαν ρεμπέτικο είναι δύσκολο όπως και η γλώσσα μας για έναν ξένο καλλιτέχνη!! :hello:

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.660 μηνύματα.

:girl_angel:

nPb

Επιφανές μέλος

Αυτό το κατάλαβα και εγώ αλλά πάντα δίνω ενα ελαφρυντικό οταν το τραγούδι σαν ρεμπέτικο είναι δύσκολο όπως και η γλώσσα μας για έναν ξένο καλλιτέχνη!! :hello:

Σκέψου να γνωρίσεις μια κοπέλα και να σου μιλάει έτσι. Φρίκη! :crazy:

Μα συ βαθιά στην γκόλαση
την αλεσίνταα σμπάαααασε

Ποιότητα...όχι αστεία. :down: Η γλώσσα μας γενικά παίζει να έχει το πιο δύσκολο τονισμό και τρόπο έκφρασης των λέξεων. Τις προάλλες με ρωτούσε ένας φίλος μου πώς φτιάχνουμε λέξη με τα Ελληνικά γράμματα από τα Μαθηματικά:

α = alfa
β = beta (μπέιτα)
γ = gamma (γκάμα)
...
ψ = psi (ζάι)

δηλαδή ο Βασίλης προφέρεται ως Μπεϊσίλης.

nPb

Επιφανές μέλος

από έναν Εβραίο ερμηνευτή στα...Ελληνικά :give_rose:

nPb

Επιφανές μέλος

...και στην Ελλάδα το τραγούδι αυτό ερμηνεύτηκε από το συγκρότημα Κακά Κορίτσια τη δεκαετία του 1990. :) Νιώθω τυχερός που πρόλαβα έστω και λίγο την Ελληνική μουσική ακόμη και με διασκευές. Μετά το 2000 ήρθε η παρακμή. Κρίμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...