American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:33 Ο American Economist: #1 25-05-22 09:33 Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:43 Η camil έγραψε: #2 25-05-22 09:43 Α, οι φώτος είναι εντελώς άσχετες με το "οι αριστερομπάχαλοι κάνανε κ@λο τα πανεπιστήμια ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη" της κυβέρνησης. Μη δίνεις σημασία, καχύποπτη Ελληνίδα εδώ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:46 Ο American Economist: #3 25-05-22 09:46 Αρχική Δημοσίευση από camil: Α, οι φώτος είναι εντελώς άσχετες με το "οι αριστερομπάχαλοί κάνανε κ@λο τα πανεπιστήμια ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη" της κυβέρνησης. Μη δίνεις σημασία, καχύποπτη Ελληνίδα εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρχικά αυτό που λες ισχύει. Θέλω μα πω οι ζημιές, τα γκράφιτι, οι αφίσες κτλ από τις παρατάξεις γίνονται αρα δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε την αλήθεια. Μετά πάμε στην παιδεία των νέων στην Ελλάδα που είναι ανύπαρκτη. Είμαστε μια χώρα που το να παίρνεις αποβολές στο γυμνάσιο/ λύκειο θεωρείται μαγκιά, το να βρίζεις τους καθηγητές είναι ένα βραβείο που σε κάνει famous στο σχολείο και η έλλειψη σεβασμού είναι δεδομένη. Τέλος καμία ελληνική κυβέρνηση από το 1980 και μετά δεν έδωσε σημασία στα πανεπιστήμια, δεν τα χρηματοδότησε όπως θα έπρεπε και ούτε το προσωπικό που διδάσκει περνάει από αξιολόγηση. Δεδομένου όλων αυτών που ανάφερα λογικό να βλέπουμε αυτές τις εικόνες. Αρα ναι οι αναρχικοί που ανέφερες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά όχι το μοναδικό. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:49 Ο Johnny15 έγραψε: #4 25-05-22 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Είναι η ολιστική προσέγγιση; ή ότι το κόστος ζωής δεν αυξήθηκε στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Ότι στην Ελλάδα μας τρώει η μιζέρια, ότι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα πάντα γκρινιάζουν (ακόμα και πολλά να βγάζουν, κάνουν ότι είναι με τους χαμένους και ότι δεν πάει καλά η επιχείρηση), Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Ο Wonderkid: #5 25-05-22 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Click για ανάπτυξη... + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Η camil έγραψε: #6 25-05-22 09:51 Κοίτα για τις νέες γενιές δεν μπορώ να μιλήσω καθώς έχω απομακρυνθεί πολύ ηλικιακά. Αυτά τα παράπονα της έλλειψης σεβασμού πρέπει να ακούγονται από το 1930, οπότε μοιραία δε δίνω πολύ βάση. Η αξιολόγηση σηκώνει κι αυτή κουβέντα. Πώς θα γίνεται, με ποια κριτήρια, αν θα είναι απολύτως αντικειμενική. Έχω κάποιους λόγους να μην εμπιστεύομαι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο American Economist: #7 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:43 Η camil έγραψε: #2 25-05-22 09:43 Α, οι φώτος είναι εντελώς άσχετες με το "οι αριστερομπάχαλοι κάνανε κ@λο τα πανεπιστήμια ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη" της κυβέρνησης. Μη δίνεις σημασία, καχύποπτη Ελληνίδα εδώ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:46 Ο American Economist: #3 25-05-22 09:46 Αρχική Δημοσίευση από camil: Α, οι φώτος είναι εντελώς άσχετες με το "οι αριστερομπάχαλοί κάνανε κ@λο τα πανεπιστήμια ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη" της κυβέρνησης. Μη δίνεις σημασία, καχύποπτη Ελληνίδα εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρχικά αυτό που λες ισχύει. Θέλω μα πω οι ζημιές, τα γκράφιτι, οι αφίσες κτλ από τις παρατάξεις γίνονται αρα δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε την αλήθεια. Μετά πάμε στην παιδεία των νέων στην Ελλάδα που είναι ανύπαρκτη. Είμαστε μια χώρα που το να παίρνεις αποβολές στο γυμνάσιο/ λύκειο θεωρείται μαγκιά, το να βρίζεις τους καθηγητές είναι ένα βραβείο που σε κάνει famous στο σχολείο και η έλλειψη σεβασμού είναι δεδομένη. Τέλος καμία ελληνική κυβέρνηση από το 1980 και μετά δεν έδωσε σημασία στα πανεπιστήμια, δεν τα χρηματοδότησε όπως θα έπρεπε και ούτε το προσωπικό που διδάσκει περνάει από αξιολόγηση. Δεδομένου όλων αυτών που ανάφερα λογικό να βλέπουμε αυτές τις εικόνες. Αρα ναι οι αναρχικοί που ανέφερες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά όχι το μοναδικό. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:49 Ο Johnny15 έγραψε: #4 25-05-22 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Είναι η ολιστική προσέγγιση; ή ότι το κόστος ζωής δεν αυξήθηκε στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Ότι στην Ελλάδα μας τρώει η μιζέρια, ότι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα πάντα γκρινιάζουν (ακόμα και πολλά να βγάζουν, κάνουν ότι είναι με τους χαμένους και ότι δεν πάει καλά η επιχείρηση), Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Ο Wonderkid: #5 25-05-22 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Click για ανάπτυξη... + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Η camil έγραψε: #6 25-05-22 09:51 Κοίτα για τις νέες γενιές δεν μπορώ να μιλήσω καθώς έχω απομακρυνθεί πολύ ηλικιακά. Αυτά τα παράπονα της έλλειψης σεβασμού πρέπει να ακούγονται από το 1930, οπότε μοιραία δε δίνω πολύ βάση. Η αξιολόγηση σηκώνει κι αυτή κουβέντα. Πώς θα γίνεται, με ποια κριτήρια, αν θα είναι απολύτως αντικειμενική. Έχω κάποιους λόγους να μην εμπιστεύομαι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο American Economist: #7 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, οι φώτος είναι εντελώς άσχετες με το "οι αριστερομπάχαλοι κάνανε κ@λο τα πανεπιστήμια ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη" της κυβέρνησης. Μη δίνεις σημασία, καχύποπτη Ελληνίδα εδώ.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:46 Ο American Economist: #3 25-05-22 09:46 Αρχική Δημοσίευση από camil: Α, οι φώτος είναι εντελώς άσχετες με το "οι αριστερομπάχαλοί κάνανε κ@λο τα πανεπιστήμια ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη" της κυβέρνησης. Μη δίνεις σημασία, καχύποπτη Ελληνίδα εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρχικά αυτό που λες ισχύει. Θέλω μα πω οι ζημιές, τα γκράφιτι, οι αφίσες κτλ από τις παρατάξεις γίνονται αρα δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε την αλήθεια. Μετά πάμε στην παιδεία των νέων στην Ελλάδα που είναι ανύπαρκτη. Είμαστε μια χώρα που το να παίρνεις αποβολές στο γυμνάσιο/ λύκειο θεωρείται μαγκιά, το να βρίζεις τους καθηγητές είναι ένα βραβείο που σε κάνει famous στο σχολείο και η έλλειψη σεβασμού είναι δεδομένη. Τέλος καμία ελληνική κυβέρνηση από το 1980 και μετά δεν έδωσε σημασία στα πανεπιστήμια, δεν τα χρηματοδότησε όπως θα έπρεπε και ούτε το προσωπικό που διδάσκει περνάει από αξιολόγηση. Δεδομένου όλων αυτών που ανάφερα λογικό να βλέπουμε αυτές τις εικόνες. Αρα ναι οι αναρχικοί που ανέφερες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά όχι το μοναδικό. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:49 Ο Johnny15 έγραψε: #4 25-05-22 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Είναι η ολιστική προσέγγιση; ή ότι το κόστος ζωής δεν αυξήθηκε στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Ότι στην Ελλάδα μας τρώει η μιζέρια, ότι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα πάντα γκρινιάζουν (ακόμα και πολλά να βγάζουν, κάνουν ότι είναι με τους χαμένους και ότι δεν πάει καλά η επιχείρηση), Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Ο Wonderkid: #5 25-05-22 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Click για ανάπτυξη... + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Η camil έγραψε: #6 25-05-22 09:51 Κοίτα για τις νέες γενιές δεν μπορώ να μιλήσω καθώς έχω απομακρυνθεί πολύ ηλικιακά. Αυτά τα παράπονα της έλλειψης σεβασμού πρέπει να ακούγονται από το 1930, οπότε μοιραία δε δίνω πολύ βάση. Η αξιολόγηση σηκώνει κι αυτή κουβέντα. Πώς θα γίνεται, με ποια κριτήρια, αν θα είναι απολύτως αντικειμενική. Έχω κάποιους λόγους να μην εμπιστεύομαι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο American Economist: #7 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από camil: Α, οι φώτος είναι εντελώς άσχετες με το "οι αριστερομπάχαλοί κάνανε κ@λο τα πανεπιστήμια ήρθε η ώρα να μπει μια τάξη" της κυβέρνησης. Μη δίνεις σημασία, καχύποπτη Ελληνίδα εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρχικά αυτό που λες ισχύει. Θέλω μα πω οι ζημιές, τα γκράφιτι, οι αφίσες κτλ από τις παρατάξεις γίνονται αρα δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε την αλήθεια. Μετά πάμε στην παιδεία των νέων στην Ελλάδα που είναι ανύπαρκτη. Είμαστε μια χώρα που το να παίρνεις αποβολές στο γυμνάσιο/ λύκειο θεωρείται μαγκιά, το να βρίζεις τους καθηγητές είναι ένα βραβείο που σε κάνει famous στο σχολείο και η έλλειψη σεβασμού είναι δεδομένη. Τέλος καμία ελληνική κυβέρνηση από το 1980 και μετά δεν έδωσε σημασία στα πανεπιστήμια, δεν τα χρηματοδότησε όπως θα έπρεπε και ούτε το προσωπικό που διδάσκει περνάει από αξιολόγηση. Δεδομένου όλων αυτών που ανάφερα λογικό να βλέπουμε αυτές τις εικόνες. Αρα ναι οι αναρχικοί που ανέφερες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά όχι το μοναδικό.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:49 Ο Johnny15 έγραψε: #4 25-05-22 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Είναι η ολιστική προσέγγιση; ή ότι το κόστος ζωής δεν αυξήθηκε στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Ότι στην Ελλάδα μας τρώει η μιζέρια, ότι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα πάντα γκρινιάζουν (ακόμα και πολλά να βγάζουν, κάνουν ότι είναι με τους χαμένους και ότι δεν πάει καλά η επιχείρηση), Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Ο Wonderkid: #5 25-05-22 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Click για ανάπτυξη... + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Η camil έγραψε: #6 25-05-22 09:51 Κοίτα για τις νέες γενιές δεν μπορώ να μιλήσω καθώς έχω απομακρυνθεί πολύ ηλικιακά. Αυτά τα παράπονα της έλλειψης σεβασμού πρέπει να ακούγονται από το 1930, οπότε μοιραία δε δίνω πολύ βάση. Η αξιολόγηση σηκώνει κι αυτή κουβέντα. Πώς θα γίνεται, με ποια κριτήρια, αν θα είναι απολύτως αντικειμενική. Έχω κάποιους λόγους να μην εμπιστεύομαι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο American Economist: #7 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Είναι η ολιστική προσέγγιση; ή ότι το κόστος ζωής δεν αυξήθηκε στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Ότι στην Ελλάδα μας τρώει η μιζέρια, ότι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα πάντα γκρινιάζουν (ακόμα και πολλά να βγάζουν, κάνουν ότι είναι με τους χαμένους και ότι δεν πάει καλά η επιχείρηση), Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Ο Wonderkid: #5 25-05-22 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Click για ανάπτυξη... + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Η camil έγραψε: #6 25-05-22 09:51 Κοίτα για τις νέες γενιές δεν μπορώ να μιλήσω καθώς έχω απομακρυνθεί πολύ ηλικιακά. Αυτά τα παράπονα της έλλειψης σεβασμού πρέπει να ακούγονται από το 1930, οπότε μοιραία δε δίνω πολύ βάση. Η αξιολόγηση σηκώνει κι αυτή κουβέντα. Πώς θα γίνεται, με ποια κριτήρια, αν θα είναι απολύτως αντικειμενική. Έχω κάποιους λόγους να μην εμπιστεύομαι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο American Economist: #7 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Η διαφορά των πανεπιστημίων είναι μόνο μια. Η ανεκτικότητα της κοινωνίας στους μπαχαλακηδες των στεκιων και των παρατάξεων. Καμία άλλη για αυτήν την κατάσταση. Click για ανάπτυξη... + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:51 Η camil έγραψε: #6 25-05-22 09:51 Κοίτα για τις νέες γενιές δεν μπορώ να μιλήσω καθώς έχω απομακρυνθεί πολύ ηλικιακά. Αυτά τα παράπονα της έλλειψης σεβασμού πρέπει να ακούγονται από το 1930, οπότε μοιραία δε δίνω πολύ βάση. Η αξιολόγηση σηκώνει κι αυτή κουβέντα. Πώς θα γίνεται, με ποια κριτήρια, αν θα είναι απολύτως αντικειμενική. Έχω κάποιους λόγους να μην εμπιστεύομαι. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο American Economist: #7 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοίτα για τις νέες γενιές δεν μπορώ να μιλήσω καθώς έχω απομακρυνθεί πολύ ηλικιακά. Αυτά τα παράπονα της έλλειψης σεβασμού πρέπει να ακούγονται από το 1930, οπότε μοιραία δε δίνω πολύ βάση. Η αξιολόγηση σηκώνει κι αυτή κουβέντα. Πώς θα γίνεται, με ποια κριτήρια, αν θα είναι απολύτως αντικειμενική. Έχω κάποιους λόγους να μην εμπιστεύομαι.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο American Economist: #7 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ).
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:53 Ο Guest 528707: #8 25-05-22 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Cambridge (uk) vs ΑΠΘ (Ελλάδα). Μαντέψτε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο . Or this. Click για ανάπτυξη... Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:54 Η camil έγραψε: #9 25-05-22 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: + το πολιτικό κόστος, για κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 881237: #10 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχουν έρθει στο πανεπιστήμιο μου φοιτητές από Βρετανία, Γαλλία και Σουηδία μέσω προγράμματος. Ήρθαν στη εστία πριν μια εβδομάδα 2 κοπέλες και ενασ νεαρός και μου ζήτησαν ευγενικά αν μπορούσαν να κάτσουν διπλα μου καθώς δεν είχε άλλο τραπέζι. Μου έπιασαν την κουβέντα και μιλούσαμε κανένα μισάωρο (πιστεύω τα Αγγλικά μου να ήταν Decent ). Click για ανάπτυξη... Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:55 Ο Guest 528707: #11 25-05-22 09:55 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.891 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Wonderkid: #12 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από camil: Δε συμφωνώ. Στο κάτω κάτω οι μπαχαλάκηδες τι ποσοστό της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν; Click για ανάπτυξη... ένα μηδαμινό θα έλεγε κανείς...όμως, αν κάποια κυβέρνηση προχωρήσει σε εφαρμογή μέτρων εκρίζωσης του φαινομένου, θα λέγαμε πως από μεγάλο μέρος δυστυχώς της κοινωνίας δε θα ήταν ανεκτά και αποδεκτά αυτά τα μέτρα..οπότε αυτομάτως έχουμε απώλειες ψηφοφόρων.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:56 Ο Guest 881237: #13 25-05-22 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Μια γρηγορη αναδρομη στο θεμα για την την πανεπηστημιακη αστυνομια θα αντιληφθεις το ποσοστο αυτων Click για ανάπτυξη... Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο American Economist: #14 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Margarita 00: Tα μυαλα Φωτη μου οπου και να ειναι θα διαπρεψουν Click για ανάπτυξη... Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου ( Cambridge) βγάζει καλά μυαλά.
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 09:59 Ο Guest 528707: #15 25-05-22 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εννοείς αυτών που τους υποστηρίζουν... Click για ανάπτυξη... Εννοω αυτους που ειναι αντιθετοι με την φυλαξη τους .. Αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα και παει εκει ΜΟΝΟ για τον σκοπο που ειναι τα πανεπηστημια ,δεν εχει κανενα λογο να ειναι εναντια σε ολο αυτο .. Ισα ισα χαρουμενος πρεπει να ειναι που επιτελους θα μπει μια ταξη απο ολα αυτα τα παρασιτα
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Η camil έγραψε: #16 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Να ας πούμε εδώ αν σε δουν μόνο σου συνήθως δε σε πλησιάζουν. Αυτό εννοώ ααχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο.
Guest 528707 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:00 Ο Guest 528707: #17 25-05-22 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ε νομίζω για να είναι το Νο3 καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου βγάζει καλά μυαλά. Click για ανάπτυξη... Στειλε εκει ενα κουτσουρο και πεσμου αν τα λεφτα του μπαμπα του ειναι ικανα να το κανουν να ανθισει Ειναι ?
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Μαΐου 2022 στις 10:03 Ο Guest 881237: #18 25-05-22 10:03 Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι" Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gaidouri fmarulezkd Paragontas7000 AggelikiGr charmander Memetchi GeorgePap2003 bibliofagos touvlo Ilma back2967 American Economist taketrance ROM32 Wonderkid Jim175 camil chester20080 Joji Scandal Φινεύς Andante phleidhs Τodoroki tsiobieman Natsuko Meow Abiogenesis Δροσουλίτης aggorf hirasawayui Unboxholics jj! Ωρορα ΘανάσοςG4 giannhs2001 xristarac P.Dam. Libertus Jack of Spades Kostas_Athens johnsala Maria_Xagorari Ryuzaki Εχέμυθη ggl Johnny15 User2350 Viedo ag97 eukleidhs1821 SlimShady thenutritionist Helen06 kalhkardia tslef8 Mt73 Kitana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από camil: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά εμένα και μόνη με πλησιάζουν... Για την αστυνομία στα πανεπιστήμια, κι εμένα ρε παιδιά μου κλωτσάει αυτό το μέτρο. Click για ανάπτυξη... Γενικά πάντως οπότε πάω σε κάποιο μέρος με τουρίστες νιώθω πολύ ωραία σου πιάνουν την κουβέντα είναι πρόσχαροι φιλικοί και έχουν χιούμορ . Γίνεσαι γρήγορα φίλος μαζί τους. Με όσους είναι εδώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο συνήθως είναι απόμακροι και κάπως "ξινοι"
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:44 Ο Lancelot έγραψε: #19 25-05-22 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά . 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πάντως παρόλο που λέγεται ότι οι Ευρωπαίοι είναι ψυχροί εγώ τους βρίσκω αρκετά προσχαρους και πιστεύω γίνονται εύκολα φίλοι με κάποιον. Επίσης, νιώθω ότι δεν είναι επικριτικοί . Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.896 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 10:45 Ο American Economist: #20 25-05-22 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά .
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Δεν ισχύει. Ειδικά στην Ευρώπη που έχει αυτά τα στεγανά θα υπάρχει η διάκριση στον ντόπιο και στον ξένο. Στην Αμερική αυτό δεν ισχύει. Αν αξίζεις θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αντιθέτως στην δήθεν πολυπολιτισμική Ευρώπη σπανίως θα δεις κάποιον ξένο να είναι πάνω από Γάλλο, Ιταλό, Γερμανό κλπ σε κάποια εταιρία. Click για ανάπτυξη... Σωστά. Γενικά μόνο στις Αγγοσαξονικες χώρες θα δεις ξένους πάνω από ντόπιους αρκετά συχνά .