Ελληνικές βουλευτικές εκλογές - 7 Ιουλίου 2019

Τι θα ψηφίσετε στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2019;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 84)
  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 21 25.0%
  • Νέα Δημοκρατία

    Ψήφοι: 12 14.3%
  • Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ)

    Ψήφοι: 2 2.4%
  • Χρυσή Αυγή

    Ψήφοι: 3 3.6%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 4 4.8%
  • ΜέΡΑ 25

    Ψήφοι: 4 4.8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 1 1.2%
  • Ένωση Κεντρώων

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Ελληνική Λύση

    Ψήφοι: 2 2.4%
  • Λαϊκή Ενότητα

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Πλεύση Ελευθερίας

    Ψήφοι: 3 3.6%
  • Άλλο

    Ψήφοι: 11 13.1%
  • Δημιουργία, ξανά!

    Ψήφοι: 16 19.0%
  • Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

    Ψήφοι: 3 3.6%
  • Λευκό/Άκυρο/Αποχή

    Ψήφοι: 2 2.4%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Αν δεν τον βάζανε επικρατείας πιστεύω θα έφευγε.

Σημασία ότι με τέτοιες δηλώσεις όπως τη παρακάτω το ΚΙΝΑΛ φθείρετε ανεπανόρθωτα
https://www.newsit.gr/politikh/vomva-apo-theoxaropoulo-prospathisan-na-me-dorodokisoun-gia-ti-symfonia-ton-prespon/2700964/


ποτέ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Οχι, λάθος το πήρες. Τα δικά μου λεγόμενα έλεγα ρε!:hehe:

Λοιπόν στο δια ταύτα:

Καταρχάς να ξεκινήσουμε με μια αντίληψη, δική μου, για να γνωρίζεις και που στέκομαι. Αυτή τη στιγμή δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κώλο μου, πόσο μάλλον τα ελληνικά κόμματα πως ενεργούν με βάση κάποιο δικό τους συμφέρον ανεπηρρέαστο από εξωτερικές επιδράσεις. Είναι αίσθηση την οποία έχω, όχι απόδειξη.

Σχετικά με το 2015. Πιθανολογώ ότι ισχύουν 2 σενάρια, και πάλι χωρίς να έχω αποδείξεις, απλά υποθετικά σενάρια πλάθω βάση αίσθησης καθώς μαζί το ζήσαμε, κι εσυ κι εγω είδαμε τι έγινε. Το πως το ερμηνεύουμε αλλάζει μόνο.

1ο σενάριο:

Ο Σύριζα πήγε να τα κάνει όλα πουτάνα, όντως να γυρίσει στη Δραχμή και όντως ο Αλέξης δεν τόλμησε, ή απλά τον συνέτισαν οι Ευρωπαίοι, με τον τρόπο τους. Όπως το 1944 που πάλι οι κομμουνιστές ήθελαν να κάνουν το δικό τους και ο πατερούλης Στάλιν τα χε κανονίσει με τους Συμμάχους και τους έλεγαν οι Εγγλέζοι, καθήστε ήσυχα γιατί εμείς έχουμε μοιράσει τον κόσμο με τον πατερούλη σας και η Ελλάδα θα είναι καπιταλιστική, και φυσικά οι κομμουνιστές δεν καταλαβαιναν και έγινε ότι έγινε.

Αυτό είναι και το σενάριο που παίζεται πιο πολύ στα φιλονεοδημοκρατικά μίντια: "Πήγαν να κάνουν τους μάγκες με τον παλαβό το Γιάννη και δεν τους βγήκε γιατί ο Αλέξης ήταν τσάμπα επαναστάτης"

2ο σενάριο (βάλε στο νου σου τι έγινε με το Μπρέξιτ, θα καταλάβεις γιατί):

Ολο αυτό με τις αντιευρωπαικές κορώνες ηταν σκηνοθετημένο το 2015 για να γίνει ότι έγινε. Όπως και το Μπρέξιτ που πιθανολογώ ότι θα ανατραπεί και θα επανέλθει η Βρετανία στην ΕΕ χωρίς πολλά πολλά και μάλιστα με την ψήφο του μετανιωμένου λαού της. Όπως μετανιωμένα ο λαός θα ψηφίσει θα επανέλθει η ΝΔ εδω.

Γιατί μπορεί να έγινε κάτι σαν το 2ο σενάριο; Πρώτον γιατί είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για κερδοσκοπία όλο το πανηγύρι με το γκρέμισμα και την ανάκαμψη της οικονομίας. Καθαρά χρηματοοικονομικά μιλώντας, η περίοδος Γιάννη το 2015 ήταν φανταστική ευκαιρία για κέρδη ανάλογα τις επενδύσεις του κάθε έμπειρου της αγοράς. Δεύτερον, γιατί προκειμένου να περάσεις στο λαό κάτι δύσπεπτο εύκολα, του δίνεις την ευκαιρία να ψηφίσει αυτό που ελπίζει για να φανεί ότι είναι χειρότερο και μετά από μόνος του θα επιστρέψει στο αρχικό δύσπεπτο που ήθελες να περάσεις. Μακιαβελισμός ξεκάθαρος.


Εσυ προφανώς πιστεύεις ότι ο Σύριζα ήταν τόσο διψασμένος για εξουσία 70 χρόνια στην πείνα, που θα έκανε τα πάντα, θα έλεγε ψέμματα και θα ρίσκαρε και τη χώρα για να κυβερνήσει, κάτι που οι απέναντι δεν το έπραξαν. Αν κατάλαβα καλά αυτή είναι η δική σου ερμηνεία. Ότι απλά πρόκειται για διψασμένους ψεύτες για εξουσία.

Κατά τη γνώμη μου τα πράγματα είναι πολύπλοκα για να εξηγηθούν με τόσο απλές σκέψεις, και αληθινά πιστεύω πως αυτό που κάνουμε εδω σε αυτό το θέμα είναι μάταιο, το ότι προσπαθούμε να βρούμε εγωιστικά κίνητρα στα κόμματα για να κυβερνήσουν.

Ο εγωισμός και το ψέμμα μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του λαού για τους τύπους, όταν ήδη έχεις εξασφαλίσει ότι θα κυβερνήσεις ούτως ή άλλως. Το πως δεν έχει σημασία. Γίνε ψεύτης γίνε λαικιστής, γίνε οτι θες. Αλλά στο τέλος θα γίνει το Χ το Υ το Ζ και όχι αυτό που σου λέει η σοσιαλιστική ή εθνικιστική γκλάβα σου. Το αν θα το κάνεις απολύοντας 20000 ΔΥ ή διορίζοντας 20000 ΔΥ είναι αδιάφορο, ολα αυτά είναι για να έχεις και μια λαική υποστήριξη, ο καθένας τους δικούς τους. Δεν έχει σημασία πως θα το κάνεις λοιπόν ή τι καθρεφτάκια θα μοιράσεις στους ιθαγενείς για να χρυσώσεις το χάπι. Αρκεί να γίνει.

Πραγματισμός. Προς το παρόν το ΠΑΣΟΚ θα κάνει δεύτερη φωνή στη ΝΔ ή στο Σύριζα. Όταν θα εξυπηρετούν οι συνθήκες να γίνει κάτι διαφορετικό, τότε βλέπουμε.


Ξαναλέω, μιλάω υποθετικά και με βάση τη δική μου αντίληψη για το πως λειτουργεί ο κόσμος. Γι αυτό και πιστεύω πως όσοι τσακώνονται ή παθιάζονται για τα κόμματα ακόμα βρίσκονται σε πλάνη.

Για μένα ο κόσμος λειτουργεί έτσι. Όχι ότι το θέλω ή οτι θα έπρεπε, αλλά ωμά αν το δούμε αυτό είναι το παιχνίδι κι αν θες να παίξεις θα παίξεις έτσι. Για σένα μπορεί να λειτουργεί το ίδιο ή και αλλιώς. Όπως και να χει το σέβομαι.


Εγώ όχι, δεν πιστεύω αυτό όπως το έγραψες. Θεωρώ ότι ο Συριζα σαν πραγματικά αριστερό κόμμα ήθελε να κάνει πράγματα τα οποία έλεγε, αλλά εν τέλει συνειδητοποίησε ότι θα γινόταν πολυ χειρότερα τα πράγματα και ο αρχηγός τους, ο Τσίπρας έκανε κωλοτούμπες.

Για να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο, ο Συριζα πάντα ήταν κόμμα που είχε διαφορετικές συνιστώσες. Αυτές οι συνιστώσες λοιπόν ήταν σαν διαφορετικές εσωτερικές παρατάξεις καθώς είχαν διαφορετική ιδέα για την πολιτική που θα έπρεπε να πάρει ο Συριζα. Άλλοι ήθελαν δραχμή, άλλοι όχι. Άλλοι ήθελαν το ένα άλλοι το άλλο. Αυτήν την εικόνα μπορείς να την παρατηρήσεις και προεκλογικά που έβγαιναν στα κανάλια και όταν τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι συγκεκριμένες ερωτήσεις, πχ για τη δραχμή, οι Συριζαίοι πάντα απαντούσαν αόριστα ή απαντούσαν σαν να μην ξέρουν την απάντηση. Και η αλήθεια, για μένα, είναι ότι δεν την ήξεραν.

Ότι έγινε το 15 έγινε και η Ελλάδα βγήκε τρανά λαβωμένη. Ο Τσίπρας έδιωξε όλα τα μέλη που ήθελαν κάτι διαφορετικό πέρα από αυτό που ήθελε αυτός, και τώρα θέλει να παραμείνει στην εξουσία με κάθε τίμημα. Τι έγινε το καλοκαίρι του 15; Επιβλήθηκαν capital controls, η αξία των τραπεζικών μετοχών μηδενίστηκε, χάσαμε 40 δις από αυτό και τον τρόπο που έγινε η ανακεφαλαιοποιησή τους, χασαμε το μαξιλάρι EFSF/ESM 10 δις, έλαβε μνημόνιο με όρο πλεόνασμα για 3 χρόνια και το έκανε για 40 χρόνια, έβαλε υποθήκη ελληνικά ταμεία για 100 χρόνια και φυσικά έφερε επιπλέον μέτρα φορολογίας, εισφορές, τέλη, έκοψε ΕΚΑΣ, έφερε νέα τέλη σε προιόντα κλπ. Το ερώτημα μου είναι, αυτα ήταν φυσικό επακόλουθο της μνημονιακής πολιτικής ή όχι; Εγώ θα σου πω την άποψη μου. Δεν είμαι ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε τίποτα. Αλλά θεωρώ ότι αυτά τα δυο κόμματα δε θα έκαναν αυτά τα λάθη τα οποία μας κόστισαν μακροπρόθεσμα. Εν τέλει ο Συριζα και μνημόνιο έφερε, και μέτρα επέβαλλε, οπότε γιατί όλο αυτό; Γιατί έκλεισαν οι τράπεζες; Γιατί τα capital controls? Καλύτερα να μέναμε με Σαμαρά χίλιες φορές, παρά με Τσίπρα, που έφερε που έφερε τα μέτρα, απλά τα έκανε 10 φορές χειρότερα πριν τα φέρει.

Θα σου φέρω έναν παραλληλισμό. Έστω ότι έχεις δυο γιατρούς, ο ένας πολύ καλός και παίρνει φακελάκι και ο άλλος είναι τίμιος άνθρωπος αλλά μέτριος γιατρός. Ο ένας θα σου κοστίσει 1000 ευρώ για την επέμβαση και ο άλλος 3000 ευρώ. Όμως αν κάτι πάει στραβά στην επέμβαση το κόστος για να μπαλώσει η ζημιά μπορεί να κοστίσει 15000, ποιον θα επέλεγες; Ξέρω ότι το παράδειγμα μου δεν είναι το καλύτερο, αλλά πιστεύω ότι αυτή την στιγμή έχουμε ξεκινήσει να πηρώνουμε μια ζημιά που έγινε χωρίς λόγο, επειδή εμπιστευτήκαμε κάποιον που μας φαινόταν πιο τίμιος.

Και τώρα που είπα τίμιος, ούτε καν αυτό δεν είναι ο Συριζα. Θα έλεγα ότι είναι λιγότερο διεφθαρμένος από τους άλλους, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βάζουν κόσμο στο δημόσιο, ελέγχουν συνδικαλιστές, με τον ίδιο τρόπο που έκαναν οι προηγούμενοι, απλά αλλάζουν τα πρόσωπα. Και όχι απλά βάζουν παντού δικούς τους, αλλά δεν έχουν καν την τσίπα να το κάνουν διακριτικά. Γονείς συγγενείς και φίλοι γνωστών πολιτικών έχουν όλοι μπει σε σημαντικές θέσεις, πάντα με την αξία τους όμως.

Αυτά από εμένα για Συριζα. Για μένα είναι μια αχρείαστη ζημιά στη χειρότερη χρονική στιγμή. Φυσικά πολιτική είναι αυτή, εγώ πιστεύω ότι μέχρι και συνεργασία μεταξύ Συριζα και ΝΔ μπορούμε να δούμε στο μέλλον. Όχι πάντως με Τσίπρα και Μητσοτάκη. Αν στην ΝΔ επανέλθουν Καραμανλικοί, είναι πολύ πιθανό σενάριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεταια με ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ και ό,τι άλλο κόμμα έχει μπλέχτει εκεί μέσα? Πόσα κόμματα ελέγχει αυτή τη στιγμή η Φώφη και δεν την έχουμε κάνει ΠΘ ακόμα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεταια με ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ και ό,τι άλλο κόμμα έχει μπλέχτει εκεί μέσα? Πόσα κόμματα ελέγχει αυτή τη στιγμή η Φώφη και δεν την έχουμε κάνει ΠΘ ακόμα?

Είναι ξεκάθαρο το ηγετικό εκτόπισμα που έχει η Φώφη.Κατάφερε με το charisma και το σθένος της να εξολοθρεύσει ένα κόμμα που εκφράζει πλειοψηφικό μέρος του εκλογικού σώματος,την ΔΗΜΑΡ. Παρεμπιπτόντως ένα απόσπασμα από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ με τη πλατιά μάζα των υποστηρικτών της εν δράσει εδώ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Πάντως, ένα καλό από την όλη διαδικασία είναι ότι παίζει πλέον να ποινικοποιηθεί η επίθεση εναντίον των ΜΑΤ, από κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κιόλας. Δεν το λες και άσχημο.
Βέβαια, το ότι η Γεροβασίλη βγαίνει στο twitter και ζητάει από τον Μητσοτάκη να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δείχνει ότι η ίδια αισθάνεται περισσότερο αντιπολίτευση... παρά κυβέρνηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Το ίδιο πρέπει να γίνει και με το Γ. Παπανδρέου. Δεν είναι δηλώσεις που έγιναν αυτές.


Προσωπικά είμαι υπέρ της συμφωνία των Πρεσπών. Έπρεπε το ΚΙΝΑΛ και το ποτάμι να εκβιάσουν το ΣΥΡΙΖΑ να ορίσει ημερομηνία εκλογών από τη στιγμή που ο Καμμένος έφυγε από τη κυβέρνηση.

Αφου ο Τσιπρας μπορει να περασει τις Πρεσπες χωρις το ΠΑΣΟΚ, κι απο τη στιγμη που η θεση του ΠΑΣΟΚ ειναι οτι η συμφωνια ειναι λαθος, τι εκβιασμο να του κανει η Γεννηματα;

Πραγματικα πιστευω στο ΠΑΣΟΚ δεν ξερετε τι θελετε. Και αυτη τη συγχυση τη μεταδιδει το κομμα και στον κοσμο για αυτο δε σηκωνει κεφαλι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Αφου ο Τσιπρας μπορει να περασει τις Πρεσπες χωρις το ΠΑΣΟΚ, κι απο τη στιγμη που η θεση του ΠΑΣΟΚ ειναι οτι η συμφωνια ειναι λαθος, τι εκβιασμο να του κανει η Γεννηματα;

Πραγματικα πιστευω στο ΠΑΣΟΚ δεν ξερετε τι θελετε. Και αυτη τη συγχυση τη μεταδιδει το κομμα και στον κοσμο για αυτο δε σηκωνει κεφαλι


Έχουμε βγει και πει δε θα την ψηφίσουμε την συμφωνία
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Αφου ο Τσιπρας μπορει να περασει τις Πρεσπες χωρις το ΠΑΣΟΚ, κι απο τη στιγμη που η θεση του ΠΑΣΟΚ ειναι οτι η συμφωνια ειναι λαθος, τι εκβιασμο να του κανει η Γεννηματα;

Πραγματικα πιστευω στο ΠΑΣΟΚ δεν ξερετε τι θελετε. Και αυτη τη συγχυση τη μεταδιδει το κομμα και στον κοσμο για αυτο δε σηκωνει κεφαλι
Δεν ήμουν ποτέ ούτε μέλος, ούτε φίλος του ΠΑΣΟΚ. Επειδή θεωρώ τους Βενιζέλος και Σημίτης μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες που έχουν ωφελήσει την Ελλάδα. δεν σημαίνει ότι ειμαι κομματοποιημένος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,726 μηνύματα.
Δεν ήμουν ποτέ ούτε μέλος, ούτε φίλος του ΠΑΣΟΚ. Επειδή θεωρώ τους Βενιζέλος και Σημίτης μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες που έχουν ωφελήσει την Ελλάδα. δεν σημαίνει ότι ειμαι κομματοποιημένος.


:loltooth::loltooth:

μονο αν εννοεις τον Ελευθεριο τον Εθνάρχη. Ολοι οι άλλοι ηταν ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ξεγάνωτοι. Ρε ανθρωποι σοβαρα τωρα ειναι δυνατον μετά απο τέτοιες εξελιξεις στη χωρα να θεωρειτε οτι οι πολιτικοι απο το 1980 και μετά ήταν ικανοι; εντάξει βολεψαν κάποιους στο δημοσιο δεν λέω. Ειχα και εναν ολο για ΠΑΣΟΚΑΡΑ έλεγε εεε ο μπαμπας ητανε στα αεροδρομια βολεμενος. Λογικο να φωνάζει ο γιος αφου και αυτος στα 18 του το πρωτο αμαξάκι το πήρε απο τον μπαμπα.

Εγω πχ το πρώτο μου αμάξι. Δικο μου το πηρα πριν ενα μήνα. Με δικά μου χρηματα που εργάζομαι. Δεν μου το πηρε κανενας μπαμπας ως δωρο και καλα επειδη πέρασα φοιτητης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
:loltooth::loltooth:

μονο αν εννοεις τον Ελευθεριο τον Εθνάρχη. Ολοι οι άλλοι ηταν ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ξεγάνωτοι. Ρε ανθρωποι σοβαρα τωρα ειναι δυνατον μετά απο τέτοιες εξελιξεις στη χωρα να θεωρειτε οτι οι πολιτικοι απο το 1980 και μετά ήταν ικανοι; εντάξει βολεψαν κάποιους στο δημοσιο δεν λέω. Ειχα και εναν ολο για ΠΑΣΟΚΑΡΑ έλεγε εεε ο μπαμπας ητανε στα αεροδρομια βολεμενος. Λογικο να φωνάζει ο γιος αφου και αυτος στα 18 του το πρωτο αμαξάκι το πήρε απο τον μπαμπα.

Εγω πχ το πρώτο μου αμάξι. Δικο μου το πηρα πριν ενα μήνα. Με δικά μου χρηματα που εργάζομαι. Δεν μου το πηρε κανενας μπαμπας ως δωρο και καλα επειδη πέρασα φοιτητης.

Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν παντοδύναμο ο Γ. Παπανδρέου έλεγε λεφτά υπάρχουν και ο Βενιζέλος ήταν πιο ήπιος. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον Παπανδρέου. Αυτό κατέστρεψε το κόμμα. Η δημοκρατικότητα. Για το Σημιτή τι να πω. Το έργο του θα το αξιολογήσουν οι ιστορικοί του μελλοντος όπως έγινε με τόσες άλλες προσωπικότητες στο παρελθόν. Μπορώ να τον παρομοιάσω με τον Τρικούπη. Ο Σημίτης δεν ενδιαφέρεται για τα λεφτά στη πολιτική (είχε ήδη λεφτά) και το απέδειξε αποφασίζοντας λέγοντας όχι στην ισόβια κοινοβουλευτική καρέκλα (σε αντίθεση με Καραμανλή).

Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι η πλειοψηφία κάθεται και υποστηρίζει καιροσκόπους όπως η Κωνσταντινοπούλου και ο Βαρουφάκης. Η Κωνσταντοπούλου τώρα προασπαθεί να μαζέψει ψήφους από πατριώτες :clapping:. Επένδυσε στην καταστροφή του Τσίπρα για να πάρει τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια ατύχησε ο Τσίπρας δεν φεύγει από την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν ξεφτιλιστεί στις εκλογές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν παντοδύναμο ο Γ. Παπανδρέου έλεγε λεφτά υπάρχουν και ο Βενιζέλος ήταν πιο ήπιος. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον Παπανδρέου. Αυτό κατέστρεψε το κόμμα. Η δημοκρατικότητα. Για το Σημιτή τι να πω. Το έργο του θα το αξιολογήσουν οι ιστορικοί του μελλοντος όπως έγινε με τόσες άλλες προσωπικότητες στο παρελθόν. Μπορώ να τον παρομοιάσω με τον Τρικούπη. Ο Σημίτης δεν ενδιαφέρεται για τα λεφτά στη πολιτική (είχε ήδη λεφτά) και το απέδειξε αποφασίζοντας λέγοντας όχι στην ισόβια κοινοβουλευτική καρέκλα (σε αντίθεση με Καραμανλή).

Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι η πλειοψηφία κάθεται και υποστηρίζει καιροσκόπους όπως η Κωνσταντινοπούλου και ο Βαρουφάκης. Η Κωνσταντοπούλου τώρα προασπαθεί να μαζέψει ψήφους από πατριώτες :clapping:. Επένδυσε στην καταστροφή του Τσίπρα για να πάρει τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια ατύχησε ο Τσίπρας δεν φεύγει από την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν ξεφτιλιστεί στις εκλογές.


Τον Σημίτη θα τον κρίνουν θετικά γιατί έχει προσφέρει μόνο θετικά
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Τον Σημίτη θα τον κρίνουν θετικά γιατί έχει προσφέρει μόνο θετικά
O Σημίτης όπως και ο Γ. Παπανδρέου πριν γίνουν πρωθυπουργοί ήταν καμιά 10 χρόνια υπουργοί. Ξέρανε πώς θα κυβερνήσουν. Δεν ήταν όπως ο Καραμανλής και ο Τσίπρας...

Ο Γ. Παπανδρέου αν κα δεν τον συμπαθούσα ποτέ του αναγνωρίζω πολλά θετικά. Ήταν πολύ καλός υπουργός παιδείας παλιά και στο υπουργέιο εξωτερικών. Στη δύσκολη στιγμή έφερε μνημόνιο και δεν ρίσκαρε την ευρωπαική πολιτκή της χώρας. Μην ξεχνάμε το κυριότερο ότι χωρίς το Γ. Παπανδρέου ο φιλελεύθερος Σημίτης δεν θα έπαιρνε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,726 μηνύματα.



Να τους χαιρεστε αυτοι που τους ψηφισατε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Ο Θεοχαροπουλος λεει δεν παει σπιτι του αλλα δε παει στον ΣΥΡΙΖΑ (και καλα).

Δε μπορω να το καταλαβω αυτο το trend της ελληνικης κοινωνιας. Οι Συριζαιοι φοβουνται να αποδεχτουν την προτιμηση τους δημοσιως.

"Δε προσχωρω στο ΣΥΡΙΖΑ αλλα δινω ψηφο εμπιστοσυνης και καθομαι στα ιδια εδρανα με τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ"
"Δε προσχωρω στο ΣΥΡΙΖΑ αλλα προσπαθω να τα κανω πουτανα στο κομμα που με διορισε βουλευτη για χαρη του ΣΥΡΙΖΑ"
"Δε προσχωρω στο ΣΥΡΙΖΑ αλλα παραμενω Υπουργος σε μονοκομματικη Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ και ψηφιζω και με τα δυο χερια ο,τι κατεβασει η Κυβερνηση"

Αλλα το κορυφαιο απ'ολα ειναι το "Εγω δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα και ο Μητσοτακης δεν πειθει, δε το εχει ενω ο Τσιπρας μπλα μπλα μπλα."

Μη φοβαστε. Δε δαγκωνει η υπολοιπη κοινωνια, αλλωστε εσεις ησασταν που τραμπουκιζατε οποιον ειχε αντιθετη αποψη, δικοι σας ειναι κι οι μπαχαλακηδες, δικοι σας κι οι τρομοκρατες, δεν κινδυνευετε. Φωναξτε το, βγαλτε το απο μεσα σας. Ψηφιστε με παθος τον ηγετη της καρδιας σας. Μην αφηνετε κανεναν να σας στερει το ονειρο του βολεματος, του διορισμου και του Μαδουρισμου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kostas83

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kostas83 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 198 μηνύματα.
Ο Θεοχαροπουλος λεει δεν παει σπιτι του αλλα δε παει στον ΣΥΡΙΖΑ (και καλα).

Δε μπορω να το καταλαβω αυτο το trend της ελληνικης κοινωνιας. Οι Συριζαιοι φοβουνται να αποδεχτουν την προτιμηση τους δημοσιως.

"Δε προσχωρω στο ΣΥΡΙΖΑ αλλα δινω ψηφο εμπιστοσυνης και καθομαι στα ιδια εδρανα με τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ"
"Δε προσχωρω στο ΣΥΡΙΖΑ αλλα προσπαθω να τα κανω πουτανα στο κομμα που με διορισε βουλευτη για χαρη του ΣΥΡΙΖΑ"
"Δε προσχωρω στο ΣΥΡΙΖΑ αλλα παραμενω Υπουργος σε μονοκομματικη Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ και ψηφιζω και με τα δυο χερια ο,τι κατεβασει η Κυβερνηση"

Αλλα το κορυφαιο απ'ολα ειναι το "Εγω δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλα και ο Μητσοτακης δεν πειθει, δε το εχει ενω ο Τσιπρας μπλα μπλα μπλα."

Μη φοβαστε. Δε δαγκωνει η υπολοιπη κοινωνια, αλλωστε εσεις ησασταν που τραμπουκιζατε οποιον ειχε αντιθετη αποψη, δικοι σας ειναι κι οι μπαχαλακηδες, δικοι σας κι οι τρομοκρατες, δεν κινδυνευετε. Φωναξτε το, βγαλτε το απο μεσα σας. Ψηφιστε με παθος τον ηγετη της καρδιας σας. Μην αφηνετε κανεναν να σας στερει το ονειρο του βολεματος, του διορισμου και του Μαδουρισμου.
Όσο για τα χτεσινά, ναι, όλοι του Σύριζα είναι.. :whistle:

https://www.newpost.gr/ellada/5c4587...itirio-itan-stin-epithesi-fasiston-sti-favela
Για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα
Επτά συλλήψεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Δεκάδες τραυματίες
Εικοσιεπτάχρονος που συνελήφθη χθες, για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, είχε συλληφθεί ξανά τον Ιανουάριο του 2018, ως μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης «ΑΠΕΛΛΑ», η οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατηγορείται ότι είχε πραγματοποιήσει εμπρηστική επίθεση στο αντιεξουσιαστικό στέκι "Φαβέλα" στον Πειραιά.

Σημειώνεται, ότι για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, έξι άνδρες και μια γυναίκα, που πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,621 μηνύματα.
Όσο για τα χτεσινά, ναι, όλοι του Σύριζα είναι.. :whistle:

https://www.newpost.gr/ellada/5c458791ef9f1b3023ba6a18/sylliftheis-sto-syllalitirio-itan-stin-epithesi-fasiston-sti-favela
Για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επτά συλλήψεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Δεκάδες τραυματίες

Εικοσιεπτάχρονος που συνελήφθη χθες, για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, είχε συλληφθεί ξανά τον Ιανουάριο του 2018, ως μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης «ΑΠΕΛΛΑ», η οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατηγορείται ότι είχε πραγματοποιήσει εμπρηστική επίθεση στο αντιεξουσιαστικό στέκι "Φαβέλα" στον Πειραιά.

Σημειώνεται, ότι για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, έξι άνδρες και μια γυναίκα, που πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Από την συνεχόμενη σφαλιάρα που τρώνε από τον Αλέξη δεν έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται αλλά δεν έχουν και να αντιπροτείνουν κάτι . Μόνο για ηρωισμούς και στην πρώτη απώλεια νησιού ...εξόριστοι στα Παρίσια .
Χθες ούτε το ΟΑΚΑ δεν γέμιζαν αλλά συνεχίζουν. Ακόμα ο γνωστός κλόουν Γεωργιάδης δήλωσε το εξής https://www.news247.gr/politiki/ado...gites-na-petoyn-kokkines-mpogies.6686451.html . Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και άνθρωποι , νεοδημοκράτες πιστεύουν οτι δεν θα κερδίσουν τις εκλογές αν δεν βγει η καραμανλική νέαδημοκρατία μπροστά και όχι το κράμα λαος και χα .
Επίσης αν δεις για παράδειγμα την πορεία των εκπαιδευτικών ή ακόμη και των φοιτητών , οι γνωστοί άγνωστοι μιλάνε για σωστή χρήση χημικών . Χθες δεν έπρεπε να γίνει . Όπως βολεύει τον καθένα ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,259 μηνύματα.
Από την συνεχόμενη σφαλιάρα που τρώνε από τον Αλέξη δεν έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται αλλά δεν έχουν και να αντιπροτείνουν κάτι . Μόνο για ηρωισμούς και στην πρώτη απώλεια νησιού ...εξόριστοι στα Παρίσια .
Χθες ούτε το ΟΑΚΑ δεν γέμιζαν αλλά συνεχίζουν. Ακόμα ο γνωστός κλόουν Γεωργιάδης δήλωσε το εξής https://www.news247.gr/politiki/adonis-gia-syllalitirio-anarchikoi-ekanan-ta-mpachala-xerete-chrysaygites-na-petoyn-kokkines-mpogies.6686451.html . Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και άνθρωποι , νεοδημοκράτες πιστεύουν οτι δεν θα κερδίσουν τις εκλογές αν δεν βγει η καραμανλική νέαδημοκρατία μπροστά και όχι το κράμα λαος και χα .
Επίσης αν δεις για παράδειγμα την πορεία των εκπαιδευτικών ή ακόμη και των φοιτητών , οι γνωστοί άγνωστοι μιλάνε για σωστή χρήση χημικών . Χθες δεν έπρεπε να γίνει . Όπως βολεύει τον καθένα ...


Αφού ο Αλέξης σου δίνει σφαλιάρες ας κάνει δημοψήφισμα για την Μακεδονια.Μήπως φοβάται;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Το ιστεκι είναι ενα φόρουμ το οποιο πραγματικά αντικατοπτριζει την ελληνική κοινωνία. Με αυτά που βλέπω να γράφονται η μόνη λύση είναι να πατήσει ο Κιμ το κουμπί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top